Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 550 000,- for kr 7 550 000,-

Velkommen til Solstadveien 33 C - Velholdt og innholdsrik enebolig i blindvei. Gangavstand til tog, barnehager og skole.

Ny veranda i 2003, med tilgang til hagen.

Entre/ gang med garderobeskap

Stue/ spisestue, utgang til veranda

Stue med peisovn.

Stue

Spisestue

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken med eik benkeplate. Oppvaskbenk med underlimt stålkum. Integrert ovn, micro, koketopp og oppvaskmaskin.

Kjøkken

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe, eget bad i tilknytning

Hovedsoverom

Bad i tilknytning til hovedsoverom

Bad i hovedetasjen. Badekar, dusjnisje med dusj på vegg, vegghengt toalett og underlimt servant i steinbenk, innredet i 2006.

Soverom

Soverom

Kjellerstue

Bad i u.etg med dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant.

Bad i u.etg

Entre/ gang i u.etg

Fasadebilde

Inngangsparti

Fasade og hage

Solrik veranda

Utgang fra stuen til solrik, dels overbygget vernada

Utsikt fra eiedommen utover Hvalstad

Fasade og hage, egen inngang til u.etg

Ute bilde,

Plantegning 1.etg

Plantegning U.etg

Asker/ Hvalstad - Velholdt og innholdsrik enebolig i blindvei. Gangavstand til tog, barnehager og skole.

Solstadveien 33 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 300 000,-

Asker/ Hvalstad - Velholdt og innholdsrik enebolig i blindvei. Gangavstand til tog, barnehager og skole. : Asker/ Hvalstad - Velholdt og innholdsrik enebolig i blindvei. Gangavstand til tog, barnehager og skole.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
165 / 212 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lys og trivelig familiebolig med flott beliggenhet i blindvei på populære Hvalstad i Asker. Hyggelig boligområde, barnevennlig med gode og trygge oppvekstvilkår. Fine solforhold på store terrasser. Landlig og idyllisk, men likevel sentralt med nærhet til det du trenger.

Hvalstad er et område i Asker som ligger ved foten av Skaugumsåsen. Hvalstad har litt over 2000 innbyggere. Hvalstad stasjon ligger 20 kilometer fra Oslo sentrum og 64 meter over havoverflaten. På Hvalstad er det cirka 900 husstander, hvor brorparten er barnefamilier. Hvalstad ligger flott til med umiddelbar nærhet til naturen. Det er flere turstier i området som blir flittig brukt. Mest populært er det å gå til topps på Skaugumsåsen, en tur på rundt to timer.

Vellet på Hvalstad har ansvar for å drive med sosiale aktiviteter og å ivareta beboernes behov. De arrangerer forskjellige sosiale sammenkomster som tenning av julegran og lignende.

Midt i Hvalstad-området ligger Hvalstad skole med rundt 400 elever. Skolen sto ferdig i 1999 og huser 1 - 7.trinn. Hvalstad skole er blant annet kjent for å ha tatt i bruk nye læringsmetoder, samt for sitt moderne utseende. Den ble valgt til Askers tusenårsbygg i 2000. Hvalstad skole har både fotballbane, håndballbane og basketballbane, samt en liten gressbane på oppsiden mot Hvalstadveien.

På Torstad ligger Torstad ungdomsskole. Skolen ble bygget på 1960-tallet og er senere blitt sterkt ombygget og renovert og sto klart til skolestart høsten 2007. Skolen ligger på en liten bakketopp, med landlige omgivelser.

Det er flere barnehager på Hvalstad, blant dem Hvalstad Barnepark som ligger et steinkast fra togstasjonen. Her ligger også Solstad Barnehage og Rudolf Steiner Barnehagen. Den største barnehagen på Hvalstad er Hvalstad barnehage som ligger nedenfor Hvalstad skole. Hvalstad barnehage har seks avdelinger med plass til 103 barn. Grunnen til at det er mange barnehager på Hvalstad er at det bor mange barnefamilier i området.

Fra eiendommen er det også kort gangavstand til Holmenskjæret med badestrand, båthavn og kjøpesenteret Holmen-senteret. Vis à vis Holmen-senteret ligger i tillegg Holmen Tennis, et av Norges største tennisanlegg, og Holmenhallen med et hav av aktivitetstilbud.

Aktivitetene er bygd opp rundt elevene på Hvalstad skole. Fotball-laget holder til på Hvalstad Skoles fotballbane. Ulike aldre har forskjellige tilbud. Barn får tilgang til bla. fotball, basket, ballek og masse mer. H.I.L arrangerer for ungdom innebandy, fotball, skøyter, trener og dommeropplæring m.m. Voksne tilbys stavgang, bordtennis, dans, joggegrupper og masse mer. Bueskyting tilbys for alle aldersgrupper.

Det er flere bondegårder i området, hvor Hvalstad Gård er den nærmeste. Gården ligger på åsryggen mellom Skaugumsåsen og Oslofjorden og har vært boplass helt fra eldre jernalder. Hovedbygningen er fra 1870 og er oppført i sveitserstil. På grunn av utallige besøk fra skoler og barnehager begynte gården som besøksgård i 2001. Hvalstad Gård har ridebane på jordet langs Kirkeveien og her er det attraktivt å være for barn og unge når det arrangeres rideturer i helgene om vår, sommer og høst.

Barnehager og skoler

Hvalstad barnehage

Tertitten barnehage

Solstad barnehage

Rudolf Steiner barnehage

Hvalstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1984

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

165m2

Bruksareal

212m2

Tomt

671m2

KR-kode

151871

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Solstadveien 33 C, 1395 Hvalstad

Gnr. 34, bnr. 90. i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 671 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Gruset innkjørsel/gårdsplass. En solrik fin hage med plenareal omkranser boligen. Tomten har en fin hekk som sørger for et skjermet og fint uteområde. Barnevennlig beliggenhet i blindvei. Hvalstad skole og barnehage i umiddelbar nærhet. Kort avstand til Hvalstad stasjon. Veletablert bomiljø med kort vei til marka og fjorden.

Parkering

Parkering i garasje og på egen grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 233 kvm

Totalt bruksareal: 212 kvm

Totalt primærrom: 165 kvm

Bruksareal:

Enebolig 212 kvm

Primærrom:

Enebolig:

U.etg: 74 kvm: Vindfang, trappegang, 2 soverom, tv-stue, bad, gang og vaskerom.

1. etasje 91 kvm: Entré, stue/spisestue, kjøkken, 1 soverom og bad

Sekundærrom:

Enebolig:

U.etg: 12 kvm: 2 boder.

1. etasje 35 kvm: Garasje/ lagerplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.05.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. Støpt gulv i u.etg. I u.etg. er det multielementer på innsiden av grunnmur. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Forenklet undertak. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Dog noen eldre fuktskjolder. Kaldtloft besiktiget fra luke. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Skiferbelagt trapp i betong ved inngang, tilbygget i 2004. Utgang til terrasse fra 2016, i trekonstruksjon fra u.etg. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra 1.etg. Rekkverk i tre. Ny veranda i 2003 med unntak av del av bjelkelag.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Boligen er modernisert i perioden 2004 - 2010 med blant annet kjøkken og 1 nytt bad samt skiftet endel vinduer. For øvrig overflateoppusset og godt vedlikeholdt. Pent brukt bolig som inngir et bra inntrykk.

Grunnmurspapp er kun dels synlig over terreng. TG 2.

Noe mosegrodd taktekking. TG 2.

Normal tid før utskifting av takrenner/nedløp i sink eller plastbelagt stål er 25 - 35 år. TG 2.

Bad i underetasjen antatt bygget på 90-tallet (eksakt årstall ikke kjent). TG 2.

Vaskerom i underetasjen, våtrom fra byggeår. TG 2

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner, utvendig avløp i plast. Vannrør i kobber. TG 2.

Sentralavtrekk fra vaskerom og 1 bad. For øvrig er det naturlig ventilasjon i boligen. TG 2.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Solstadveien 33 C, en innholdsrik og velholdt enebolig. Lys og pen bolig over 2 plan oppført i 1984. God tidsriktig standard og vesentlig oppgradert de senere år. Boligen har en god planløsning og flere bruksmuligheter med tv- stue/ spisestue/ kjellerstue, 2 bad og et stort og godt kjøkken med innredning fra 2010. Boligen har flere hyggelige uteplasser med gode solforhold.

Gang/vindfang:

Det første som møter deg innenfor døren er et romslig entre/ gang som ble pusset opp i 2005, med skifer på gulv med varmekabel, ny inngangsdør. Det er rikelig med oppbevaringsplass for sko og yttertøy i skyvedørsgarderoben.

Kjøkken:

Kjøkkenet fra 2010 er delikat og moderne fra Norema, med takhøy innredning og fronter i profilert utførelse, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er godt med skap- og benkeplass. Videre er kjøkkenet godt utstyrt med lyse, profilerte fronter. Eik benkeplate. Oppvaskbenk med underlimt stålkum. Integrert ovn, micro, koketopp med induksjon og oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning. Downlights i kjøkken og 1 bad.

Stuer:

Boligen har en stor vinkel stue i hovedetasjen. Stuen er lys og innbydende, og kan med sitt store gulvareal møbleres på flere måter. Det er en hyggelig peisovn sentralt i rommet. Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget uteplass og videre til hagen.

Kjellerstuen er et perfekt tilholdssted for familiens, et stort og lyst rom. Parkett med underliggende elektrisk varmefolie

Bad i 1.etg med badekar, dusjnisje med dusj på vegg, vegghengt toalett og underlimt servant i steinbenk. Rommet ble innredet i 2006.

Bad i U.etg med dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Nytt toalett og servant i ca. 2013.

Vaskerommet ligger i underetasjen. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk (belegg). Plastkum, 300 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Det er egen utgang til hagen fra underetasjen.

Soverom:

Det er 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverom har skyvedørsgarderobe og er i tilknytning til eget bad.

Lagring:

Boligen har rikelig med lagringsplass blant annet på loftet, i tillegg til flere boder i underetasjen.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

1-løps elementpipe med 1 peis i stuen. Elektrisk gulvvarme i entré, trappegang, tv-stue og begge bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.08.1983. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1) Husnummer skilt mangler.

2) Lufting i u.etg.

3) Brannstige.

Kjøper overtar ansvaret for dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ikke tinglyst servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 64 datert 11.08.1981, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med utfyllende bestemmelser, Type B, i kommuneplanen. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger fikk brev med info fra Hafslund om utskifting av strømkabler på høyspentnettet. Dette medfører ikke noe annet enn at veikanten blir gravd opp langs eiendommen. Selger har ringt og sjekket, og det blir tidligst utført i 2019.

Det er planlagt forlengelse av fortau langs Solstadveien frem til Lidarende. Planen er å ha det ferdig til skolestart i år, men på grunn av en innsigelse, er ikke det fysiske arbeidet startet ennå.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.072,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 22.109 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.666,-.

Velavgift er kr 300 pr. år. Valgfritt medlemskap.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 499,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Brøyting ca kr 1.370,

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster ca kr 4.500,- pr. år. Kjøper må eventuelt tegne en ny avtale, selger sier denne opp.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.483.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Furubakken
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Asker museum 1.9 km
Torstad 2.1 km
Skustad 2.3 km
Skaugum 2.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 71.1 km
Sentralstasjon Oslo S 21 km
Jernbanestasjon Hvalstad 0.9 km
Bussholdeplass Asker museum 1.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg/Holmenhallen 2.9 km
Idrettsanlegg Landøya Svømmehall 3.7 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 2.5 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Hvalstad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 3.7 km
Solvang skole (8-10 kl.) 5.6 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 5.5 km
Nesbru videregående skole 4.7 km
Holmen videregående skole 4.8 km

Barnehager

Solstad barnehage (2-5 år) 0.7 km
Hvalstad halvdagsbarnehage (3-5 år) 0.8 km
Rudolf Steinerbarnehagen i Asker (3-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 2.7 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 4.4 km
Postkontor Coop Mega Holmen 2.7 km
Postkontor Coop Extra Slependen 4.9 km
Apotek Apotek 1 Holmen 3 km
Apotek Vitusapotek Nesbru 3.9 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 2.7 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Kiwi Hvalstad 1.9 km
Dagligvare Matkroken Vakås 2.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 2.1 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 2.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 2.1 km
Bensin Shell Nesbru 4.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,4 %
Andel kvinner 52,6 %
Gj.snittalder menn 37 år
Gj.snittalder kvinner 36,5 år
Husholdninger med barn 48,1 %
Husholdninger uten barn 51,9 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 978
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Furubakken 751 268

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,875% av salgssummen inkl.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- / 5.000,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?