Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 610 000,- for kr 2 610 000,-

Ingar Helge Gimle vender tilbake til Oslo, Stasjonsveien 11 er klar for ny eier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inngangspartiet

Trappeoppgang

Sofagruppe i stue

Stue

 

Fra stuen er det utgang til terrasse med gulvareal på 12 m²

"Beste mannlige skuespiller" - Heddaprisen 2013

Mellom første stue og spisestue er det en peis ovn som gir godt med varme

Stue

 

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kontor i trappeoppgang

Bibliotek

To Amanda priser og en komipris.

Bibliotek/TV-stue i 2.etg

Bilder tatt av Svein Michaelsen

Soverom i 2.etg

Soverom i 2.etg

Soverom i 2.etg

Bad i 2.etg

Bad i 2.etg

Koselig anneks på gårdstunet. Annekset innholder, stue, soverom/hems, bod og dobbel garasje

Anneks med rom m/hems

Anneks

Peis i anneks

2D plantegning av 1.etg

2D plantegning av 2.etg

2D plantegning av kjeller

2D plantegning av anneks med bod og garasje

2D av garasje

Bjørkelangen

Stasjonsveien 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 690 000,-

Bjørkelangen: "Hei, jeg trenger litt hjelp her, jeg". Koselig gårdstun med anneks og 4 garasjer.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 690 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
120 / 176 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enebolig i et etablert boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. På eiendommen er det et kombinert bygg med anneks (stue og rom m/hems), utvendig bod og dobbel garasje. Det er i tillegg en dobbel garasje.

Skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, servicetilbud, idrettsanlegg og resturanter finner du kun en liten spasertur unna eiendommen. Her passer det yppelig å bo for de som er interessert i å bo i rolige og barnevennlige omgivelser, samtidlig med gåavstand til det meste av det Bjørkelangen har å by på.

Bjørkelangen er i stadig utvikling og er stadig i vekst. Aurskog-Høland kommune skal bygge ny miljøvennlig 1-10 skole med stor kultursal og kulturskole for hele kommunen på Bjørkelangen, og skal etter planen være ferdig til august 2018. Skolen skal også inneholde flerbrukshall og fritidsklubb for de minste. Den nye skolen vil ha en kapasitet til cirka 660 elever. Barneskoledelen vil være adskilt fra ungdomsskolen.

På Bjørkelangen er det to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer.

Ett nytt helsehus står snart klart i sentrum, med planlagt innflytning i 2018. Her vil du kunne finne blant annet legevakt, kommunal akutt døgnenhet, tannlege, helsestasjon, fysioterapi og en rekke andre tilbud, i samme bygning som Bjørkelangen sykehjem.

Det er igangsatt bygging av ny svømmehall like ved rådhuset, som ligger i sentrum av Bjørkelangen. Når svømmebassenget er ferdig etablert, vil det gi kommunens innbyggere et stort løft i tjenestetilbudet. Svømmehallen skal være klar til skolestart i 2018, samtidig som den nye skolen er klar.

Like ved Bjørkelangen videregående skole ligger Bjørkelangen sportshall. Det er stor satsning på idretten på Bjørkelangen, og har tilbud innen fotball, håndball, allidrett, sykling, svømming og friidrett. Ikke langt unna sportshallen finner du to treningssenter, Trento og Avancia. Er du glad i å spille golf, kan Aurskog Golfklubb friste med en 18-hullsbane.

I nærområdet er det lekeplasser, gapahuker og gode turstier. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper og på Bjørkelangen finner du Dalhauglia hopp og alpinsenter, som kan friste med hoppbakker og alpinbakke.

På varme sommersdager kan Røytjern være et fint sted å være, hvor det er bade- og fiske brygge, samt badestrand. Røytjern ligger kun ca. 5 minutter fra boligen med bil.

Bjørkelangen har godt og variert utvalg av servicetilbud. Bjørkelangen Torg ble AMFI-senter i desember 2013 og er et nytt, moderne kjøpesenter midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. Senteret har to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring. I tilknytning til AMFI Bjørkelangen Torg finner du Bjørkelangen Senter og den hyggelige gågata. Alt i alt er det over 50 butikker på Bjørkelangen, samt kafè og resturanter.

Foretrekker du et annet service tilbud, er kun ca. 50 minutter å kjøre til Sverige, hvor du kan gjøre en hyggelig handel enten i Charlottenberg eller Töcksfors. Du kommer deg raskt til Lillestrøm med bil eller buss. Det tar deg ca. 50 minutter å kjøre til Gardermoen, og 35 minutter til Lillestrøm. I Lillestrøm er kollektivtilbudet godt, hvor du kan ta deg videre til Oslo Sentralstasjon og Gardermoen med en togtid på kun 10 minutter. Det er togstasjoner på Blaker og Fetsund, som er lette å benytte seg av dersom du ikke ønsker å ta buss/bil til Lillestrøm.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-10 kl. Bjørkelangen skole

Vgs. Bjørkelangen videregående skole

Vgs. Kjelle videregående skole

Barnehager:

Bhg. Burholtoppen barnehage

Bhg. Festningsåsen barnehage

Bhg. Kjelle gårdsbarnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter 159 Fetsund. Følg denne veien frem til første rundkjøring. Ta opp på Riksvei 22 mot Fetsund. Følg Riksvei 22 helt frem til du kommer over Fetsundbrua. Videre følg skilt mot Bjørkelangen og inn på Riksvei 170. Følg denne veien i ca. 30 km. Når du kommer inn til Bjøkelangen - fortsett veien forbi videregående og rundkjøringen. Etter rundkjøringen, kjører du noen hundre meter, før du skal svinge inn til ventre og inn i Stasjonsveien. Du finner boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 690 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1952

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

120m2

Bruksareal

176m2

Tomt

962m2

KR-kode

601839

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stasjonsveien 11, 1940 Bjørkelangen

Gnr. 73, bnr. 119 i Aurskog-Høland kommune.

Tomten

Pent opparbeidet eiet tomt på 962,5 kvm med hekk, gjerde og kjøreport. Gårdstuner er belagt med brostein.

Parkering

Eiendommen har godt med parkeringsmuligheter på egen tomt, og to doble garasjer (med plass til 4.biler).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

- Bolig:

Totalt bruttoareal: 196 kvm

Totalt bruksareal: 176 kvm

Totalt primærrom: 120 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1.etg: Gang, kjøkken, stue og spisestue: 63 kvm

2.etg: Hall m/trapp, bad, stue/biblioteket og 2 soverom: 57 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: 2 boder og vaskekjeller: 56 kvm

- Garasje med plass til 2 biler: 31 kvm.

- Anneks med stue og hems, bod og garasje med plass til 2 biler: 63 kvm

Primærrom: Stue og rom med hems: 22 kvm.

Sekundærrom: Bod og garasje: 41 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.02.2018 utført av Kamil Kulis. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger byggetegninger i kommunens arkiv på eiendommen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i fundamenter av støpt betong, støpt gulv av betong. Yttervegger mot terreng består av støpte betongvegger med utvendig pusset overflate samt innvendig isolering av tresonitt med pusset og malt overflate.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder vaskekjeller, rommet tilfredstiller ikke dagens krav for våtrom (TG2). Skjevheter og antydning til fukt i råkjeller (TG2), Noe fuktsymptomer på yttervegger, så lenge bruken av kjelleren ikke endres i forhold til det som er i dag og veggene får "puste" og tørke ut naturlig er det liten risiko for utvikling av større skader (TG2).

Registert symtomer som saltutslag, fuktskjolder og utslag på fuktindigator på kjellervegg. Ved dagens bruk og innredning med hovedsakelig murte konstruksjoner er det liten risiko for større følgeskader (TG2).

Kledning på bolig har større vedlikeholdsetterslep (TG3). Antydning til tidligere fuktskade på pipe (ikke målt unormale fuktverdier nå) antydning til smågnagere på loftet (TG2). Bad (TG2) har antydning til svertesopp og vifte er defekt. Anneks noe råteskader som må utbedres (TG2).

Trappen ved inngangspartiet har ifølge selger løse skiferheller. Selger opplyser at han så en mus i 2017 under kjøkkenbenken og da kom Pelias,og satt opp åte stasjoner. Denne høst og vinter ingen spor av mus. I boden ved garasje og anneks kan det komme inn litt vann under ved styrtregn. Selger opplyser om at han er usikker på om det ligger en parafintank i jorden bak annekset, og opplyser at dette er fra før hans eiertid. Selger opplyser at man må skifte skifer plate som er brukt som varmebeskyttende element på veggen ved peisovn i spisestue. Feier har kommentert at denne leder varme.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

«Hei jeg trenger litt hjelp her, jeg».

Denne eneboligen fra 50-tallet har de siste årene ikke fått all den kjærlighet den behøver. Med en travel eier som stadig er på farten, er det nå tid for en ny eier som også kan sette pris på dette karakteristiske huset.

Man går inn i boligens første etasje. Her er det en romslig gang med god plass til på og avkledning.

Fra gangen kan man gå inn på kjøkkenet til høyre og til stue rett frem. Kjøkkenet er eldre med blå glatte flater og plass til spisebord/kjøkkenbord ved vinduet. Hvitevarer følger ikke.

Fra kjøkkenet går man inn i det som i dag benyttes som spisestue/stue. Mellom første stue og spisestue er det en peis ovn som gir godt med varme. Gulvene er originale tregulv med mye sjarm. Videre er det en stue til i denne etasjen (åpen løsning). Med hvit mur peis i hjørnet som gir godt med varme og hygge. Fra denne stuen kommer man ut til terrasse samt hage med svært gode solforhold. Her kan man nyte sol store deler av dagen.

I boligens andre etasje befinner soverommene og badet seg.

Når man går opp trappen kommer man til en mellomgang, i denne er det plass til skrivepult, et lite kontor om man ønsker. Videre går man inn til badet som har badekar, plass til vaskemaskin, servant med underskap og overskap samt speil med belysning. Fra badet kan man gå inn i boligens første soverom. Her er det garderobeskap og plass til enkeltseng.

Fra boligens første soverom kan man gå inn i soverom nummer to. Dette er nymalt i 2017. Her er det to garderobeskap med speil som følger salget. Fra dette soverommet samt gangen kommer man inn i bibliotek og TV-stue. Dette rommet er romslig med peisovn i hjørnet. Gjennomgående også for denne etasjen: sjarmerende tregulv.

Tomten er romslig å består av 4 garasjer og et anneks. I annekset er det en hyggelig peis og eget rom med hems. Her kan du nyte sene sommerkvelder med gode venner.

Oppvarming

Boligen har til sammen 4. ildsteder (inkl. anneks). Det er peis med lukket peisinnsats i stue, spisestuen og stue/bibliotek i 2.etg. På badet er det varme i gulv, ellers er det elektriske panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1952.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, garasje eller anneks. Kommunen opplyser at det foreligger kun ferdigattester/midlertidig brukstillatelse på eiendommer oppført etter midten av 1960 tallet i kommunens arkiver. Ihht. matrikkelrapport er boligen registrert tatt i bruk.

Garasje er bygd i 2002, og ihht. matrikkelrapport er det gitt rammetillatelse 18.04.2002.

Garasjehus med anneks/bod ble bygget i 1978 (ihht. tidligere takst) og bygget på i 2005. Tilbygget fikk rammetillatelse 17.01.2005.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er uregulert og avsatt til boligformål henhold til kommuneplan med plankart - bestemmelser vedtatt 03.11.2014. Eiendommen dekkes av støysone: Gul sone ihht T-1442, da den ligger i Stasjonveien.

Eiendommen er berørt av reguleringplanen for Rishagen gnr.73, bnr. 182 (naboeiendom) mot vest, sør og nord, da regulert siktlinje mot fellesavkjørsel går inn på eiendommen. Reguleringplanen for Rishagen datert 20.04.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.04.2005 er regulert til område for boliger med tilhørende anlegg. Området Rishagen er bebygget med bolig og leilighetsbygg.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det er en tre kubbe samt noe hageavfall under snøen på eiendommen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.768,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 180,- for 2018. Det gjøres oppmerksom på at formueverdien på boligen er lav, som gjør at grunnlaget for eiendomsskatten er lav. Normalt ligger eiendomsskatten på ca. kr. 3.000 på denne type eiendom,og det kan derfor forventes en økning fra og med 2019.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Romerike Bredbånd som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 5.292 pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.758.499.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Aurskog-Høland
Grunnkrets Bjørkelangen Øst
Kirkesogn Bjørkelangen

Steder i nærheten

Bjørkelangen kirke 0.6 km
Rådhuset 0.8 km
Bliksrud industriområde 1.3 km
Eidsverket 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.2 km
Jernbanestasjon Blaker 23.3 km
Bussholdeplass Tranumsvingen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjørkelunden fotballanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Sportssentret Bjørkelangen 0.6 km
Treningssenter Trento Bjørkelangen Express 1.2 km
Treningssenter Avancia Xpress Bjørkelangen 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørkelangen skole (1-10 kl.) 0.8 km
Bjørkelangen videregående skole 0.9 km
Kjelle videregående skole 1.8 km

Barnehager

Burholtoppen barnehage (0-5 år) 1.1 km
Kjelle gårdsbarnehage (0-6 år) 1.8 km
Festningsåsen barnehage (0-6 år) 2.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bjørkelangen Torg 0.9 km
Kjøpesenter Bjørkelangen Senter 0.9 km
Postkontor Kiwi Bjørkelangen 0.7 km
Postkontor Aurskog post 10.7 km
Apotek Apotek 1 Bjørkelangen 0.9 km
Apotek Boots apotek Bjørkelangen 0.9 km
Vinmonopol Bjørkelangen Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Sørumsand Vinmonopol 27.3 km
Dagligvare Kiwi Bjørkelangen 0.7 km
Dagligvare Coop Extra Bjørkelangen 0.9 km
Kiosk/video Mix Tippehjørnet 0.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Bjørkelangen 1.1 km
Bensin Shell/7-Eleven Bjørkelangen 0.6 km
Bensin Esso Bjørkelangen 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 42,7 år
Gj.snittalder kvinner 46,9 år
Husholdninger med barn 27,5 %
Husholdninger uten barn 72,5 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 1104
Område Personer Husholdninger
Kommune: Aurskog-Høland 16162 7261
Grunnkrets: Bjørkelangen Øst 1044 513

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,8% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Cecilie Bergsløkken
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?