Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

Velkommen til Stegenveien 1075 - Småbrukpreget eiendom med flat tomt på 4848 kvm - Flott kulturlandskap

Dronefoto

Sjarmerende bolig

 

Fasade

Koselig inngangsparti med platting på ca. 4 kvm med delvis overbygg

Stort kjøkken med innredning og utstyr fra 2017

Kjøkken med mye skap- og benkeplass

Kjøkken

Spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Jøtul vedovn for ekstra varme og hygge

Stue med god plass til stor sofagruppe

Stue

Stue med peisovn for ekstra varme og hygge

Lys og romslig stue

Stue med utgang til vestvendt terrasse og stor hage

Flislagt baderom i 1.etasje med varmekabler i gulv

Klosett, dusjkabinett og baderomsinnredning med speil fra 2017

Wc-rom i 2.etasje med gulvmontert wc og servant

Soverom i 1.etasje

Soverom i 2.etasje

Soverom i 2.etasje med praktisk walk-in closet

Vestvendt terrasse på ca. 28 kvm

 

Vestvendt terrasse med svært gode solforhold. Markise på terrassen

God plass til hagemøbler på terrassen

Flott beliggenhet med fine tur-, bade- og fiskemuligheter

Store grøntarealer

Her kan man nyte roen og stillheten i landlige omgivelser

Eiendommen ligger ca. 12 km fra Spydeberg sentrum

Plantegning 3D 1.etasje

Plantegning 3D 2.etasje

Plantegning 3D Kjeller

Plantegning 2D 1.etasje

Plantegning 2D 2.etasje

Plantegning 2D Kjeller

Spydeberg

Stegenveien 1075

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Spydeberg: Småbrukpreget eiendom med flat tomt på 4848 kvm - Sjarmerende enebolig - Flott kulturlandskap - Landlige omgivelser

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
169 / 194 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Stegenveien 1075!

En sjarmerende enebolig med stor og flat tomt på 4848,1 kvm. Boligen er omkranset av flott kulturlandskap og har fint utsyn mot landlige omgivelser. Her kan man nyte roen og stillheten i flotte omgivelser med sol fra morgen til kveld. Eiendommen ligger ca. 12 km fra Spydeberg sentrum. Spydeberg sentrum byr på flere butikker, restauranter, bank, post i butikk, lege, tannlege, helsestudio, idrettsanlegg og svømmehall med mer.

Spydeberg har et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Det er umiddelbar nærhet til flotte turområder hele året og lysløype på vinterstid. Både Øyeren og Lyseren ligger i nærheten av boligen og byr på svært fine bade- og fiskemuligheter.

Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo fra Spydeberg sentrum. Fra boligen er det ca. 600 meter til bussholdeplass med avganger til Spydeberg torv og Askim stasjon. Veiforbindelsen til Oslo er hovedsaklig langs europavei.

Det er ca. 16 km til både Askim og Ytre Enebakk med de fleste servicetilbud. Askim sentrum byr på blant annet Askim Torget som er regionens største kjøpesenter med over 50 butikker og spisesteder, Østfoldbadet som er kåret til ett av Norges beste badeland, Askim kulturhus med arrangement hele året, flere dagligvareforretninger og togstasjon.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 30 minutters kjøretur til Ski. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager innenfor 15 minutters kjøring. Barne- og ungdomsskole i Spydeberg sentrum. Skolebuss for alle trinn med holdeplass like ved boligen. Nærmeste videregående skoler er Askim vgs og Mysen vgs. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Spydeberg sentrum:

Kjør inn på Lyserenveien og ta første avkjørsel til høyre inn på Stegenveien. Følg Stegenveien i 10,7 km og ta så til høyre. Boligen ligger på høyre hånd etter ca. 600 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1800

Soverom

3

Primærrom

169m2

Bruksareal

194m2

Tomt

4848m2

KR-kode

461880

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stegenveien 1075, 1820 Spydeberg

Gnr. 76, bnr. 20 i Spydeberg kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.848,1 kvm. Flat tomt som er pent opparbeidet med store grøntarealer, trær, busker og annen beplantning. Det er satt opp gjerde rundt eiendommen. Gruslagt tun.

Parkering

Det er flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Privat brønnvann, ca. 50 meter dypt. Pumpehus med nyere pumpe til brønn står på naboen eiendom. Privat avløp med minirenseanlegg fra 2016.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 214 kvm

Totalt bruksareal: 194 kvm

Totalt primærrom: 169 kvm

Primærrom:

1.etasje, 105 kvm: Entré, gang med trapp, kjøkken, gang/grovkjøkken/kjellernedgang, bad, stue, spisestue og soverom.

2.etasje, 36 kvm: Loftsgang med trapp, wc-rom og to soverom.

Kjeller, 28 kvm: Vaskerom og hobbyrom.

Sekundærrom:

2.etasje, 17 kvm: Bod, garderobe og to kott.

Kjeller, 8 kvm: Oppbevaring/matbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.01.2019 utført av Gard Sundbø Haaland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i trekonstruksjon. Fundamenter i støpt betong og naturstein. I krypkjeller er det synlig fjellparti. Støpte kjellergulv. Støpte blokker av lettbetong på nyere del av boligen. Naturstein på eldre del av boligen. Pusset overflate. Sementbaserte plater er montert på deler av grunnmur rundt boligen. Det er montert grunnmursplater på grunnmuren/yttervegger mot terreng. Plater er synlig langs bygningen, montert med topplist. Drenering fra 2002. Det er ikke registrert fuktmerker eller tegn til fuktinnsig. Bærekonstruksjoner med støpt lettklinkerblokker. Yttervegger i eldre del er med tømmerstokker og stenderverk i tre i nyere del. Boligens utvendige fasader er kledd med stående panel. Saltak tekket med takstein av betong. Bærende konstruksjoner i tre. Papp, sløyfer og lekter på undertak. Taket ble tekket om i 2004. Vinduer er i hovedsak fra 1982. Vindu på bad fra 2017. Inngangsdør hovedinngang er fra 2010, inngangsdør tilbygg fra 2017 og terrassedør fra 2004.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Kledning er stedvis oppsprukket og nedre del av hjørnebord har fuktskade/tørråte.

- Ved overgang fra tilbygg til opprinnelig del i 2.etasje er det registrert råteskade i vindski.

- Det er en utvidet skjøt på nedløpsrør på hjørne av boligen som vender mot øst.

- På møne tilbygg er det glippe mellom beslag som er lagt på vannbord. Ved overgang tak tilbygg og tak opprinnelig bygg er det glippe på taksteinbeslag mot vannbord.

- Feste for bjelke på underside av terrasse har antydning til utglidning.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sjarmerende enebolig med flat tomt på hele 4848,1 kvm. Boligen er omkranset av flott kulturlandskap og fint utsyn mot landlige omgivelser. Boligen holder normal standard og er godt vedlikeholdt over tid. Innvendige gulv med overflater av fliser, vinylbelegg, laminat, malte gulvbord, linoleumsfliser og betong. Vegger med overflater av panelbord, tapet og lettbetongblokker. Det er montert nytt overspenningsvern og nye automatsikringer, samt utestikk fra høst 2017. Opplegg for sentralstøvsuger.

Koselig inngangsparti med platting på ca. 4 kvm med delvis overbygg.

1.etasje:

Entré/gang: Lys entré/gang med klesoppheng og plass til garderobeløsning.

Kjøkken: Stort kjøkken med innredning og utstyr fra 2017. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i hvitmalt utførelse og benkeplate i heltre av osp. Oppvaskkum i atrasitt. Frittstående hvitevarer, frittstående komfyr med koketopp og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger ikke ved salg. Kjøkkenventilator med avtrekkskanal ført ut på yttervegg.

Stue: Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe, spisegruppe og tilhørende møblement. God plass til spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Jøtul vedovn i spisestue og peisovn i stue for ekstra hygge og varme. Fra stue er det utgang til vestvendt terrasse.

Baderom: Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Gulvmontert klosett, dusjkabinett, baderomsinnredning med skuffeseksjon og speil med integrert belysning. Klosett, dusjkabinett og baderomsinnredning med speil er fra 2017. Avtrekksventil i yttervegg.

Soverom: Det er ett soverom i 1.etasje.

2.etasje:

Wc-rom: Romslig wc-rom med malte gulvbord og tapet på vegger. Gulvmontert wc og servant. Det er ikke avtrekksventil i rommet.

Soverom: Det er to soverom i 2.etasje. Begge rom har vedovn. Et stort hovedsoverom med god plass til garderobeløsning. Ett mindre soverom med praktisk walk-in closet.

Kjeller:

Vaskerom: Vaskerom med opplegg for vanntilførsel og avløp. Sluk i gulvet. Servant. Blandebatteri på vegg med kopling for hageslange.

Uteplassen: Boligen har en stor tomt på hele 4848,1 kvm med svært gode solforhold. Fra stue er det utgang til vestvendt terrasse på ca. 28 kvm. God plass til hagemøbler. Markiser på terrassen. Nedgang til hagen fra terrassen. Tomten består av store, fine grøntarealer, trær, busker og beplantning. Utekran montert på østveggen.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet i 1.etasje. Peisovn og vedovn i stue og vedovn på soverom i 2.etasje. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført. Byggeåret er tidsfestet til å være fra slutten av 1800-tallet, fjerde kvartal, ifølge Riksantikvaren. Byggemelding for tilbygg i 1969 og 1983 ifølge Spydeberg kommune. Det foreligger ikke ferdigattest på tilbyggene, men det anses som lovlig tatt i bruk ifølge kommunen. Utslippstillatelse og tillatelse til oppgradering av avløpsanlegg i 2016. Ferdigattest for minirenseanlegg datert 18.04.2017.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.

Dagboknr 6251, tinglyst 12.11.1998, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning. Eier av Stegenveien 1075 har eiendomsrett til kloakkledning, vannledning, elkabel og dypvannsbrønn med pumpehus, samt rett til å ferdes i arealet med maskiner/redskap ved eventuell utbedring/reparasjon av nevnte anlegg på naboeiendommen gnr. 76, bnr. 2.

Dagboknr 488, tinglyst 21.01.2002, type heftelse: Grensejustering og målebrev.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er etter gjeldende kommuneplan for Spydeberg 2016-2028 datert 10.03.2016 avsatt til landbruks-, natur- og friluftsområde (LNF) med hensynssone H110 (sikringssone, nedslagsfelt drikkevann). Det kan medføre restriksjoner på utnyttelse av eiendommen.

Boligen og et stabbur som sto på eiendommen tidligere er SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Kontakt megler for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Lamper over spisestue, trådkurver på soverom i 2.etasje, vaskemaskiner, tørketrommel og frysebokser medfølger ikke ved salg. Brakke og container på tomten medfølger ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.713,- for 2017. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 22.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6.000,-.

Boligen er tilknyttet Riks-tv som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca. kr 500,- pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Breiband som leverandør av internett og har avgift på kr 499,- pr.mnd.

Kostnad for privat vei er etter avtale med nabo i forhold til vedlikeholdsbehov.

Privat minirenseanlegg kr 1.577,- for 2018.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.332.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Spydeberg
Grunnkrets Stegen
Kirkesogn Hovin

Steder i nærheten

Solbergfoss Kraftstasjon 8 km
Tangen bru 16.1 km
Askim bygdetun 15.3 km
Askim produksjonspark 15.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.7 km
Jernbanestasjon Spydeberg stasjon 11.5 km
Bussholdeplass N. Mork 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Solbergfoss balløkke 8.4 km
Idrettsanlegg Korsgård stadion 8.6 km*
Treningssenter Spydeberg Helsestudio 12.2 km
Treningssenter Mudo Enebakk 16.4 km

Steder av interesse

Skoler

Hovin skole (1-7 kl.) 11.4 km
Spydeberg skole (1-7 kl.) 14.9 km
Spydeberg ungdomsskole (8-10 kl.) 12.5 km
Askim videregående skole 17.4 km
Mysen videregående skole 25.3 km

Barnehager

Hovin barnehage (0-6 år) 11.4 km
Solsiden barnehage ba (0-5 år) 11.8 km
Grini barnehage (3-5 år) 12.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tebosenteret Spydeberg 12.2 km
Kjøpesenter Vågsenteret 16.4 km
Postkontor Coop Extra Spydeberg 12.3 km
Postkontor Våg post 16.4 km
Apotek Vitusapotek Spydeberg 12.1 km
Apotek Vitusapotek Enebakk 16.4 km
Vinmonopol Ytre Enebakk vinmonopol 16.4 km
Vinmonopol Askim Vinmonopol 16.3 km
Dagligvare Kiwi Spydeberg 11.8 km
Dagligvare Coop Extra Spydeberg 12.3 km
Kiosk/video Nye Rhinex Multishop 16.6 km
Kiosk/video Cafè Latter 16.4 km
Bensin Esso Tiger Spydeberg 12.4 km
Bensin Esso Ytre Enebakk 16.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,7 %
Andel kvinner 47,3 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 39 år
Husholdninger med barn 32,3 %
Husholdninger uten barn 67,7 %
Gj.snitt byggeår 1935
Gj.snitt tomtestørrelse 59067
Område Personer Husholdninger
Kommune: Spydeberg 5765 2524
Grunnkrets: Stegen 258 124

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?