Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 100 000,- for kr 5 100 000,-

Velkommen til Steinhuggerveien 12. Ny og påkostet enebolig med dobbel garasje fra 2013. Velstelt tomt med grønn hage, solrike terrasser og stor gårdsplass med plass til mange biler

Stor steinlagt gardsplass. Dobbel garasje på 44 kvm som er bygd i samme stil som huset. Egen inngangsdør, samt leddport med motordrift og fjernkontroll.

Flat og solrikt tomt som er ideel for robotklipper. Eier har lagt ned mye penger i ett flott hageanlegg med god blanding av vintergrønt, hekker og blomstrende beplantning.

 

Overbygget inngangsparti som er belagt med skifer.

Romslig entrè/hall med fliser og varmekabler. Skyvedørsgarderobe og utgangsdør med glassfelter og doorman kodelås.

Boligen fremstår delikat og klassisk med mange fine løsninger. Store vinduer og doble glassdører mellom stue og ut mot hall og fra stue og ut til terrassen som sikrer gode lysforhold. Godt med belysning via 18 stk innkasset downlights i led med dimmer.

Koselig kjøkken med plass til spisetue. Klassisk kjøkkeninnredning fra danske Nettoline. Varm fin gråfarge som passer til gulvet og fargen på veggene. To store vinduer som gir god atmosfære og godt med arbeidslys.

Vitrineskap med belysning. Mosaikkfliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Integrert stekeovn, micro, oppvaskmaskin og steketopp med induksjon fra kvalitetsprodusenten Miele. Kombinert Kjøle og fryseskap koblet til vann for isbiter fra produsenten Bosch.

Lys stue med plass til stor sofa og koselig krok til tv. Tapet som gir litt liv, men som samtidig smelter inn med resten av fargevalgene i rommet. Effektiv og pen peisovn som synes fra stue og spisestuen.

Gang - Lys og åpen gang med adkomst til stue/kjøkken og bad

Romslig loftstue i 2. etasje. Tv-uttak og utgang til veranda med fint utsyn. God plass til sofa og kontorløsning.

 

Lekkert og påkostet bad i 2. etasje som gir følelse av spa og velvære. Delikat baderomsinnredning og god plass.

Badet i 2. etasje er funksjonelt innredet med både stilrent badekar og stor dusjsone.

Separat toalett i 1. etasje. Vegghengt wc, servant over skapinnredning, 1 høyskap og vindu.

Stort og praktisk vaskerom med dusj. Godt med underskap- og benkeplass. Skyllekar. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørne med innfellbare dører og stort regnfallshode. Fin størrelse som egner seg til tørking og stryking av klær.

Master bedroom 2. etasje. Boligen har til sammen 4 stk gode soverom hvorav alle rommene har 2 stk vinduer, store og gode skyvedørsgarderober og plass til stor seng.

Romslig soverom i 2. etasje

Romslige soverom i 2. etasje

Romslig soverom i 1.etasje.

Svært romslig og solrik terrasseplatting på 54 kvm ca mot vest. To store elektriske markiser med vindsensor. Praktisk og enkel adkomst via doble dører fra stuen gjør at terrassen og hagen blir mye brukt. Godt egnet til hageselskap.

Tomten har flere soner og har blant annet en skjermet uteplass på ca. 19 kvm på nordsiden av huset.

Vestvendt veranda på ca. 6 kvm med fint utsyn. Adkomst fra loftstuen.

 

Stor terrasse mot vest på ca 54 kvm. Terrassene i forlengelse av stuen gjør at du kan be inn til store sosiale selskaper. Mellom terrassene har dagens eier laget en fin løsning med beleggningstein mellom uteområdene.

Lun uteplass på 19 kvm, med plass til sittegruppe, på nordsiden av huset. Takduk og varmelampe.

Inngangsfasade og garasje med led downlights.

 

Tomten har fin granittmur ned mot veien og granittstein som deler av de fine blomsterbedene mot gresset som gjør hagen er lettstelt og pen.

Boligen har attraktiv beliggenhet på det populære og nyere boligfeltet Vollene i Spydeberg. Boligfeltet har god blanding av alle typer familier som yngre med barn og enslige godt voksne. Det er godt med lekeplasser og hyggelig naboer.

Planskisse 1. etasje

Planskisse 1. etasje

Planskisse 2. etasje

Planskisse 2. etasje

Spydeberg / Vollene

Steinhuggerveien 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 400 000,-

Spydeberg / Vollene: Påkostet enebolig med dbl garasje fra 2013. Grønn hage, solrike terrasser og stor gårdsplass

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
165 / 170 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har attraktiv beliggenhet på det populære og nyere boligfeltet Vollene i Spydeberg. Boligfeltet har god blanding av alle typer familier som yngre med barn og enslige godt voksne. Det er godt med lekeplasser og gode solforhold.

Spydeberg sentrum ligger få minutter unna med gang og sykkelvei hele veien.

Det er to barnehager og barneskole innenfor en radius på under 1 kilometer.

Spydeberg er et spennende område og en vekstkommune med stor tilflytning fra spesielt Follo og Oppegård.

Det er ca 2 km til Spydeberg sentrum. I sentrum finner du servicefunksjoner som forretninger, post, bank, togstasjon med mer. 10 km til Mørk Golfbane.

Toget fra Spydeberg til Oslo s tar 46 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 400 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2013

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

165m2

Bruksareal

170m2

Tomt

784m2

KR-kode

491865

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Steinhuggerveien 12, 1820 Spydeberg

Gnr. 33, bnr. 142 i Spydeberg kommune.

Tomten

Eiet tomt på 784,5 kvm.

Påkostet tomt med stor flat hage og gårdsplass med beleggningsstein. Også belegningsstein i gangareal.

Selger har brukt vesentlige summer på å få opparbeidet tomten med gressplen, kantstein, hagemurer og diverse beplantning. Både kantstein og hagemurer er av granitt.

Uteplasser:

- Solrik terrasse på 54 kvm mot ca. vest. To store elektriske markiser med vindsensor. Utgang fra stuen.

- Lun og koselig uteplass med ca. 19 kvm treplatting mot garasjen. Her er det montert takduk og varmelampe.

- Veranda på ca 6 kvm med utgang fra stuen i 2. etasje. Fint utsyn og sen kveldssol.

Parkering

Stor dobbel garasje på 44 kvm som er bygd i samme stil som huset.

Yttervegger av bindingsverk som er klargjort for isolering. ( Det er montert vindsperre) Valmet tak tekket med betongtakstein. Egen inngangsdør. Leddport med motordrift og fjernkontroll.

I tillegg er det plass til mange biler på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 186 kvm

Totalt bruksareal: 170 kvm

Totalt primærrom: 165 kvm

Primærrom:

1. etasje 85 kvm:

Hall/trapp, wc-rom, vaskerom med dusj, soverom, stue og åpen kjøkkenløsning. Utgang til terrasse på ca. 54 kvm fra stuen/spiestuen.

2. etasje 80 kvm:

Trapperom, stue, bad og 3 soverom. Utgang til veranda på ca. 6 kvm fra stuen.

Sekundærerom:

2. etasje 5 kvm: Bod

I tillegg medfølger det en stor dobbel garasje på 44 kvm BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Truls Rellsve. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Enebolig med dobbel garasje som ble oppført i 2013. Boligen er fra Mesterhus- type Karita med noen endringer på planløsningen.

Boligen er en mur/trekonstruksjon med areal fordelt over 2 plan. Kjellerløs bolig med støpt plate på mark. Radonsikker byggegrunn. Yttervegger er bindingsverksvegger isolert med mineralull og utvendig trekledning. Kledningen er beiset med et produkt som har lange vedlikeholdsintervaller. Valmet tak som er tekket med lekter, sløyfer og betongtakstein. Adkomst til kaldloftet via luke med stige.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

- Det ble foretatt søk med fuktindikator på veggen i dusjsonene som ble belastet med vann fra dusjing. Noe utslag i nedre del av vegger. Generelt om fuktavvik på våtrom: Det er ikke uvanlig å måle forhøyede fuktverdier på vannbelastede områder i dusjsoner. Normalt er dette avtagende utover gulv og vegger når det nylig har vært dusjet.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Ny og påkostet enebolig med dobbel garasje fra 2013. Flat og solrikt tomt som er ideel for robotklipper. Eier har lagt ned mye penger i ett flott hageanlegg med god blanding av vintergrønt, hekker og blomstrende beplantning. I tillegg har tomten fin granittmur ned mot veien og granittstein som deler av de fine blomsterbedene mot gresset som gjør hagen er lettstelt og pen.

Boligen har svært god planløsning med livsløpsstandard som passer for både barnefamilier og familier som trenger alt på ett plan. Boligen har 4 soverom, 1 i 1.etg og 3 i 2.etg og alle soverommene har store og gode skyvedørsgarderober. Boligen fremstår delikat og klassisk med mange fine løsninger. Den har store vinduer og doble glassdører mellom stue og ut mot hall som sikrer gode lysforhold. De store terrassene utvending i forlengelse av stuen gjør at du kan be inn til store sosiale selskaper. Mellom terrassene har dagens eier laget en fin løsning med beleggningstein mellom uteområdene.

Entrè/hall:

Romslig entrè/hall med fliser og varmekabler. Skyvedørsgarderobe og utgangsdør med glassfelter og doorman kodelås.

Kjøkken:

Koselig kjøkken med plass til spisetue. Klassisk kjøkkeninnredning fra danske Nettoline. Varm fin gråfarge som passer til gulvet og fargen på veggene. Vitrineskap med belysning. Mosaikkfliser mellom kjøkkenbenk og overskap. To store vinduer som gir god atmosfære og godt med arbeidslys. Integrert stekeovn, micro, oppvaskmaskin og steketopp med induksjon fra kvalitetsprodusenten Miele. Kombinert Kjøle og fryseskap koblet til vann for isbiter fra produsenten Bosch følger med boligen. Kjøkkenventilator med luft ut på yttervegg.

Stue:

Lys stue med plass til stor sofa og koselig krok til tv. Tapet som gir litt liv, men som samtidig smelter inn med resten av fargevalgene i rommet. Effektiv og pen peisovn som synes fra stue og spisestuen. Godt med belysning via 18 stk innkasset downlights i led med dimmer.

Loftstue:

Romslig loftstue i 2. etasje. Tv-uttak og utgang til veranda med fint utsyn. God plass til sofa og kontorløsning.

Bad:

1. etasje bad / vaskerom: Stort og praktisk vaskerom med dusj. Godt med underskap- og benkeplass. Skyllekar. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørne med innfellbare dører og stort regnfallshode. Rommet egner seg til å bruke som strykerom da det er god plass og benkplate for bretting av klær. Vindu og mekanisk avtrekk.

1. etasje toalett: Separat toalett med vegghengt wc, servant over skapinnredning, 1 høyskap og vindu.

2. etasje bad: Lekkert og påkostet bad som gir følelse av spa og velvære. Funksjonelt innredet med stilrent badekar og stor dusjsone. Servant og speil. Innredning med skuffer og i tillegg lagringsplass i høyskap. Vinduet gir naturlig dagslys og utluftning. I tillegg til mekanisk avtrekk.

Soverom:

4 stk gode soverom hvorav alle rommene har 2 stk vinduer, skap og plass til stor seng.

2. etasje: Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe.

2. etasje: To stk soverom med god størrelse og romslig skyvedørsgarderobe.

1. etasje: Soverom med god størrelse og romslig skyvedørsgarderobe.

Diverse:

- 4 stk. downlights led på garasjen og 2 stk. i forbindelse med inngangspartiet.

- 2 stk. utelamper.

- Overbygd inngangsparti som er belagt med skifer.

- 5 stk. skyvedørsgarderober.

- Sentralstøvsuger med 2 stk. uttak.

- Brann/tyverialarm med tilknytning til Verisure.

- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Oppvarming

Det er balansert ventilasjonsanlegg med gjenvinner. I stue i 1. etg. er det montert peisovn fra Jøtul. Glassplate under ovnen.

Det er el. gulvvarme i følgende rom: 1. etg: hall og vaskerommet. 2. etg: badet.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.02.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er gjort følgende endringer etter at ferdigattest ble gitt:

Toalettet er opprinnelig tegnet inn som bod. Soverommet i 1. etasje er opprinnelig tegnet inn som en del av stuen.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Byggegrunn er radonsikker.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Vollene Gnr./Bnr. 33/1 med flere, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 03.06.02.

Feltet består av nyere boliger. Området er i utvikling og det åpnes for fremtidig utbygging på nedsiden av feltet mot E18, B8 Girinda for inntil 20 enheter.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.218,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Ovennevnte avgifter er basert på 1 renovasjonsstativ, 1 pipeløp, gjennomsnittlig forbruk av vann/kloakk på 150 m3 av hver.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.892,-.

Velavgift er kr 1.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/ internett og har avgift på

kr 3.354 pr. kvartal. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.592 pr. år.

Kabel-TV/ internett abonnement og alarmabonnement er løpende, og vil bli overført til kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.536.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Spydeberg
Grunnkrets Løken
Kirkesogn Spydeberg

Steder i nærheten

Askim Frukt- og Bærpresseri 6.7 km
Gurud 7.4 km
Elvestad 9.5 km
Askim rådhus 9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.4 km
Jernbanestasjon Spydeberg stasjon 2.5 km
Bussholdeplass Grååsen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Spydeberg stadion 2.4 km
Idrettsanlegg Fjellheim samfunnshus 2.5 km
Treningssenter Spydeberg Helsestudio 2 km
Treningssenter Askim treningssenter 7.4 km

Steder av interesse

Skoler

Spydeberg skole (1-7 kl.) 1.3 km
Spydeberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.8 km
Askim videregående skole 9.1 km
Mysen videregående skole 21.1 km

Barnehager

Tyttebæret barnehage (0-6 år) 0.7 km
Solbakken korttidsbarnehage (3-5 år) 2.4 km
Solsiden barnehage ba (0-5 år) 2.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tebosenteret Spydeberg 2.2 km
Kjøpesenter Askim Torget 9.3 km
Postkontor Coop Extra Spydeberg 1.8 km
Postkontor Coop Extra Askimtorget 8.9 km
Apotek Vitusapotek Spydeberg 1.9 km
Vinmonopol Askim Vinmonopol 8.8 km
Dagligvare Coop Extra Spydeberg 1.8 km
Dagligvare Rema 1000 Spydeberg 2 km
Kiosk/video Narvesen Askim Jernbanestasjon 8.6 km
Kiosk/video Mix Askimtorget 8.9 km
Bensin Esso Tiger Spydeberg 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,6 %
Andel kvinner 47,4 %
Gj.snittalder menn 34 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 41,3 %
Husholdninger uten barn 58,7 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 5392
Område Personer Husholdninger
Kommune: Spydeberg 5765 2524
Grunnkrets: Løken 1035 426

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Ida Alve Koppang
Eiendomsmegler/Daglig leder
Les mer om megler

Lurer du på noe?