Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 100 000,- for kr 10 100 000,-

Terrasse.

Plantegning 1. etasje.

Plantegning U. etasje.

Utomhusplan for sameiet.

Karlsrud - Lekker enebolig - Stor, solrik hageparsell - Barnevennlig i blindvei - 2 biloppstillingsplasser

Steinliveien 6 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 200 000,-

Karlsrud - Lekker enebolig - Stor, solrik hageparsell - Barnevennlig i blindvei - 2 biloppstillingsplasser: Karlsrud - Lekker enebolig - Stor, solrik hageparsell - Barnevennlig i blindvei - 2 biloppstillingsplasser

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 10 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
162 / 168 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et attraktivt og veletablert villaområde på Karlsrud. Meget barnevennlig beliggenhet da eiendommen ligger i en blindvei, i et stille og rolig boligområde. Et rikt fritidstilbud i området, samt kort vei til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og et rikt servicetilbud.

Fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Nærhet til flotte turområder også i Østmarka, samt flere badeplasser langs fjorden. Få minutters gange til Elixia og Fresh treningssenter, samt Lamebertseter senter med vinmonopol, kino m.m. Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger.

Kort vei til Karlsrud T-bane stasjon, samt buss i hhv. Raschs vei ved Oberst Rodes vei og Sandstuveien.

Barnehager og skoler

Diverse offentlige og private barnehager i området. Gangavstand til skoler på alle trinn. Iht. til Utdanningsetaten sokner leiligheten til Karlsrud skole. Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Raschs vei - Steinliveien. Steinliveien 6 ligger på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 200 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1996

Soverom

4

Primærrom

162m2

Bruksareal

168m2

Tomt

1832m2

KR-kode

4417208

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Steinliveien 6 A, 1185 Oslo

Gnr. 160, bnr. 298 i Oslo kommune.

Selger vil søke eiendommen seksjonert, slik at boligen får et eget seksjonsnummer og vil inngå i et sameie.

Endelig eiendomsbetegnelse vil fremkomme når seksjoneringen er tinglyst og adressevedtaket fattet.

Tomten

Tomten er en eiet tomt på totalt 1.832,4 kvm. for hele sameiet. Hver seksjon har vedtektsfestet bruksrett på tomt i naturlig tilknytning til boligene (se vedtekter med tilhørende hagefordeling sistnevnte datert 16.06.17). Grunnet krav som følger av lov er eksklusiviteten ikke tidsubegrenset. Ta kontakt med megler for ytterligere opplysninger.

Denne seksjonen har stor solrik tomt med plener og beplantning. Særdeles barnevennlig. Har er det god plass til fotballspill og trampoline.

Felles gårdsplass, biloppstillingsplasser og adkomstvei. Det som på situasjonsplanen er vist som veiareal og parkering på terreng, leveres gruset.

Parkering

2 plasser på terreng.

Det er i søknad om rammetillatelse avsatt 10 parkeringsplasser for sameiets beboere. 7 av plassene er i felles garasjeanlegg (plass foran biloppstillingsplassen til snr. 2 disponeres snr. 2.) under den vertikaldelte tomannsboligen samt 3 av plassene er på terreng. I sameiets vedtekter er det laget en parkeringsfordeling denne er datert 16.06.2017.

Se også pkt. Vedtekter i salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

Offentlig. Fra det offentlige tilknytningspunktet er eierne selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Felles innkjøring til eiendommen fra offentlig vei med felles vedlikeholdsansvar.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 190 kvm

Totalt bruksareal: 168 kvm

Totalt primærrom: 162 kvm

Bruksareal:

1. etasje:

Vindfang, hall/trapperom, bad/WC, kjøkken, spisestue, stue, soverom.: 85 kvm

U. etasje:

Vindfang, trapperom/hall, bad/WC, 3 soverom, vaskerom.: 83 kvm

Primærrom:

1. etasje:

Vindfang, hall/trapperom, bad/WC, kjøkken, spisestue, stue soverom.: 85 kvm

U. etasje:

Vindfang, trapperom/hall, bad/WC, 3 soverom, vaskerom.: 77 kvm

Sekundærrom:

U. etasje:

Bod: 6 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.09.2017 utført av Takstmann Bernt Ivar Thorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Meget tiltalende og innholdsrik bolig betydelig modernisert og oppgradert i 2017 - et solid opprinnelig materialvalg kombinert med et gjennomført og stilsikkert fargevalg bidrar til å skape et varmt og klassisk totalinntrykk.

Vindfang i 1. etasje:

Innbydene vindfang, med fliser på gulv av god kvalitet fra Fagflis. Gulvvarme. Veggene er malt i antikkgrå.

Hall i 1. etasje:

Stor romslig hall med skyvedørsgarderobe med speilfronter. For øvrig malte veggflater i antikkgrå og enstavs hvit/gråpigmentert eikeparkett fra Barlinek. Downlights type SG Gyro.

Kjøkken i 1. etasje:

Lyst og romslig kjøkken i L-formasjon med god spiseplass. Alt nytt i 2017. Kjøkkenet fra kvalitetsprodusenten HTA og skreddersydd av interiørarkitekt. Her kan en glede seg over gjennomtenkte designløsninger og solid kvalitet i hverdag og til fest år etter år.

Hvitevarene er integrert og består av kombi kjøleskap, stekeovn med pyrolyse, micro og koketopp - alt fra kvalitetsprodusenten Miele.

Ventilator fra Røros metall. Heltre benkeplate i behandlet eik med nedfeldt beslag av typen Blanco. Blandebatteri fra samme leverandør. En praktisk og flott kjøkkenløsning med svært god skap- og benkeplass. For øvrig malte veggflater i antikkgrå og enstavs hvit/gråpigmentert eikeparkett fra Barlinek. Downlights type SG Gyro. Utgang til balkong fra kjøkkenet.

Oppholdsrom i 1. etasje:

Lys og romslig kombinert stue/spisestue i vinkelløsning. Store vindusflater gir mye lys og romfølelese - i tillegg skaper vinkellløsning et naturlig og hyggelig skille mellom salongene og spisestue. For øvrig malte veggflater i antikkgrå og enstavs hvit/gråpigmentert eikeparkett fra Barlinek. Koselig peisovn perfekt for kalde høst- og vinterkvelder. Utgang til balkong fra stuen.

Baderom 1.etg: Lekkert flislagt baderom modernisert (flis på flis) i 2017. Tidløs innredning i hvit utførelse med heldekkende servant. Dusj med plassbesparende dører i herdet klass. Toalett. Fliser av god kvalitet fra Fagflis. Varme i gulv.

Soverom i 1. etasje og U. etasje:

Boligen har fire gode soverom hvorav 1 i 1. etasje og 3 soverom i underetasjen. Samtlige rom har gode plass til garderobeløsninger.

Hovedsoverommet er romslig med en god romfølgelse. Vinduene gir mye natulig lys - ett godt rom å starte dagen i. I underetasjen finnes de øvrige soverommene. Det største soverommet kan også fungere god som TV-stue eller lignende. Samtlig rom med malte veggflater i tidsrikte farger og enstavs hvit/gråpigmentert eikeparkett fra Barlinek.

I underetasjen finnes det også et stort lekkert baderom nytt i 2017, med dusjnisje med takdusj fra Hans Grohe, dører i herdet glass, fristtstående ovalt badekar samt lekker baderoms- innredning med heldekkende servant. Speilskap. Forøvrig fliser av god kvalitet fra Fagflis. Varme i gulv. Downlights type SG Gyro.

Praktisk vaskerom med 300 liters varmtvannsbereder. Fliser av god kvalitet fra Fagflis. Varme i gulv.

Underetasjen rommer også stort vindfang, det er egen inngang til undereasjen.

I tillegg inneholder kjelleren et innredet rom med stor skyvedørsgarderobe. Downlights.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk. Varme i gulv på baderom. Peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 02.02.1996.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1) Forskriftsmessig nummerskilt opsettes pà hus og ved vei.

2) Planering må utføres med fall fra grunnmur.

3) Korrigerte tegninger som viser forlengelse av terrasse må innsendes med

nabovarselfor behandling.

4) Ferdigattest på sanitærinstallasjonene avventes.

5) Pipeattest avventes fra feiernester.

6) Beliggenheten vil bli kontrollert av vår opgmålingsseksjon.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst bestemmelse om bebyggelse den 07.02.1932, med dagboknr. 918606. Dokumentet er håndskreet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar således ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet følger vedlagt.

Det er tinglyst bestemmelse om veg den 27.03.1945, med dagboknr. 2012. Rettighet og forpliktelse til å legge inn vann- og kloakk fra offentlig tilknytningspunkt inn til boligen. Servitutten regulerer også dimensjonene på ledningsnettet samt ansvar for private stikkledninger.

Det er tinglyst bestemmelse om veg den 03.07.1945, med dagboknr. 4111. Steinliveien er ikke opparbeidet til regulert bredde. Servitutten regulerer ansvar for veiopparbeidelse med evt. fortau samt flytting av kloakk dersom kommunen krever utvidelse av veien.

Det er tinglyst bestemmelse om bebyggelse den 11.08.1945, med dagboknr. 4721. I forbindelse med utskillelse og bebyggelse av eiendommen ble det tinglyst servitutt i forhold til bruk av rom i kjeller. Disse rommene kunne ikke benyttes til varig opphold.

Det er tinglyst bestemmelse om vann-/kloakkledning den 24.02.1970, med dagboknr. 3277. Servittutt tinglyst i forbindelse med rettighet gitt til Oslo kommune i forbindelse med legging av overvanns- og spillvannsledning over eiendommen. Oslo kommune gis rett til nødvendig vedlikehold av ledningsnettet. Eier forplikter seg til ikke å bygge over ledningene eller skade de.

Det er tinglyst bestemmelse om adkomstrett den 02.07.1976, med dagboknr. 14621. I forbindelse med utsikkelse av persellen tilhørende Steinliveien 6 B gis denne eiendommen rett til kjørbar adkomst over denne eiendommen.

Det er tinglyst bestemmelse om vann-/kloakkledning den 22.06.1995, med dagboknr. 32732. Rettighet til naboeiendommen knyttet til vann- og avløpsledninger lagt over denne eiendommen. Ledningseieren gis også rett til nødvendig inspeksjon/vedlikehold av ledningsnettet.

Det gjøres oppmerksom på at det vil bli tinglyst servitutt vedrørende veiopparbeidelse i forbindelse med prosjektet. Steinliveien er regulert bredere enn dagens situasjon. Ved evt. utvidelse av vei til regulert bredde, kan eiendommen pålegges vederlagsfri avståelse av regulert veigrunn, samt kunne bli pålagt å opparbeide vei langs tomtens grense.

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst ytterligere nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

* Boligene vil bli solgt som eierseksjoner og organisert i et eierseksjonssameie bestående av 5 seksjoner. Sameiebrøken utgjør 1/5 pr. bolig. Den eksisterende bolig og 4 vertikaldelte boliger som nå er under oppføring. De nye boligene er forventet ferdigstillt i løpet av april 2018, samtlige boliger er solgt til barnefamilier.

Sameiet vil bli ledet av et styre som velges av sameierne. Styret skal ivareta saker av felles interesse for sameierne og forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar.

Eieformen følger Lov om eierseksjoner. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

I byggeperioden må det påregnes noe støy og begrenset fremkommelighet. De nye boligene er stipulert ferdigstillt i 2. kvartalt 2018. Alle de nye boligene er kjøpt av trivelige mennesker, flere med småbarn.

* Det er utarbeidet vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene er en del av seksjoneringsbegjæringen og vil være gjeldende for sameiet. Eventuelle endringer av vedtektene krever enstemmighet i sameiermøte. Det anbefales å delta på sameiermøtene.

Som en del av vedtektene er det laget oversikt over bruksretter til utearealet og parkeringsplassene. I utgangspunktet er både hageareal og parkeringsplasser felles for sameiets beboere og i seksjoneringsbegjæringen er arealene markert som fellesareal. For at det ikke skal oppstå diskusjon og usikkerhet rundt hvilket hageareal eller parkeringsplass i parkeringskjeller eller på terreng som disponeres av den enkelte seksjon har vi valgt å vedtektsfeste bruksrett til hageareal og fordele biloppstillingsplassene til hver seksjon. Kjøper må være innforstått med at dersom offentlig myndighet krever at vedtektene og bruksmønsteret på hage og parkeringsarealet på terreng må endres, kan man ikke under noen omstendighet kreve kompensasjon eller erstatning fra Nord West Eiendom AS eller megler. Et slikt forhold vil ikke betraktes som en mangel i henhold til prospekt og kjøpekontrakt.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter avtale. Dersom eiendommen ikke er seksjonert når overtagelsen gjennomføres deponeres hele kjøpesummen på meglers klientkonto frem til denne er godkjent av Oslo kommune og tinglyst av Statens Kartverk.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Da boligen er en del av et sameiet bestående av denne boligen (eksisterende bolig) og 4 nye boliger (under oppføring) foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.

Når sameiet er etablert, blir det opp til sameiet å vedta om man skal betale fellesutgifter, eller om seksjonene selv betaler sine egne kostnader tilknyttet seksjonen (kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-tv osv.). Hvor store evt. felleskostnader blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.

Dersom sameiet vedtar månedlige felleskostnader, er denne kostnader stipulert til ca. kr 1.700,- pr. måned (inkluderer da bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring og kabeltv). Det tas forbehold om evt. sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.

I tillegg til fellesutgifter må sameierne dekke egne kostnader til strøm, forsikring og kabel-tv/bredbånd. Det vil bli lagt trekkerør for kabel-TV/internett til nærmeste stolpe. Kjøper må selv undersøke hvilke leverandører som tilbyr disse tjenestene og selv bekoste installasjon.

Iht. SSB er gjennomsnittlig strømforbruk for eneboliger ca. 20.000 kWh.

Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Kommunale avgifter utgjør normalt ca. kr. 10.000,- pr. år. pr. seksjon for tilsvarende boliger.

Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 10.000,- pr. år pr. seksjon, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.456.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 21.900,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Eirik Norheim
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?