Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 000 000,- for kr 9 000 000,-

Fasade

Fasade

Fasade mot inngangspartiet

Penstue

Dagligstue/spisestue

Dagligstue/spisestue

Dagligstue/spisestue

Dagligstue/spisestue

Stor overbygget terrasse med direkte utgang fra dagligstue/spisestue.

Delikat kjøkken med god plass til ønsket spisebord.

Påkostet 1-stavs parkett, eikedører, mye lys og lekkert Schmidt kjøkken.

Schmidt kjøkkeninnredning innbyr til den gode følelsen på kjøkkenet.

Ingrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren AEG.

Entrè/gang med garderobeløsning fra Schmidt.

Lekre lyslister gir gangen et eksklusivt preg.

Hovedbadet ligger i 2. etasje. Innredning fra Schmidt samt badekar og vegghengt toalett.

Lekker dusjnisje med dobbel dusj

Store vinduer gir mye naturlig lys inn på badet

Bad - detalj

Soverom I - Hovedsoverom med integrert garderobeskap med speilfronter.

Soverom I - Hovedsoverom

Direkte utgang til stor solrik terrasse fra hovedsoverommet.

Soverom II

Soverom II

Trappeløp mellom 2. etasje og loftet

Soverom i loftstetasjen (ikke godkjent for varig opphold)

Loftstue

Loftstue med flott utsikt

Bad på loftet med vegghengt toalett og varmekabler i gulvet

Loftstue - detalj

Kjeller: Bad/wc

Kjeller: Kjøkken

Kjeller: Stor og luftig kjellerstue med åpen løsning til kjøkkenet

Kjeller: Soverom I

Kjeller: Soverom II

Carport

Stor og luftig hage

Plantegning - 1. etasje - 3D

Plantegning - 2. etasje - 3D

Plantegning - Kjeller - 3D

 
Video

Byhaugen

Stemholen 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 950 000,-

Byhaugen: Stor nyrenovert og påkostet enebolig med solrik tomt og carport.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
6
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
258 / 269 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en etterspurt beliggenhet i en tilbaketrukket og rolig gate på Byhaugen. Området består i hovedsak av store eiendommer og en etablert boligbebyggelse. Her bor man sentralt og allikevel skjermet fra den travle hverdagen.

Fra boligen tar det deg ca. 20 minutter å spasere ned til sentrumskjernen med alle sine servicetilbud og pulserende byliv. Like i nærheten finner man Randabergveien med hyppige bussavganger. Det er kort vei til populære tur- og rekreasjonsområder ved Byhaugen, Mosvannet, Store og Lille Stokkavann. I umiddelbar nærhet finner man også dagligvarebutikker, lekeplasser, barnehager og skoler.

Barnehager og skoler

Området sogner til Byfjord skole (kl. 1-7) og Tastaveden ungdomsskole (kl. 8-10). Det finnes flere populære barnehager i området. Se forøvrig vedlagt nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1940

Soverom

6

Garasje

Ja

Primærrom

258m2

Bruksareal

269m2

Tomt

479m2

KR-kode

35.18346

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gnr. 29, bnr. 147 i Stavanger kommune.

Tomten

Eiet tomt på 479,1 kvm. Tomten er meget pent opparbeidet med belegningssten og stort grøntareal. Det er satt opp et gjerdet som lager en fin innramming av eiendommen.

Parkering

Parkering i carport samt på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Stikkledningene ut til hovedstamme er skiftet i forbindelse med rehabiliteringen av huset.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 303 kvm

Totalt bruksareal: 269 kvm

Totalt primærrom: 258 kvm

Primærrom:

Entré, gang, vaskerom, stue/kjøkken, bad, 2 soverom: 71 kvm

Gang 1, vaskerom, gang 2, trapperom, bad, stue/kjøkken, soverom: 85 kvm

Gang, bad, 3 soverom: 74 kvm

Loftstue m/trapp, bad, soverom: 28 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

Garderober/boder: 8 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.01.2019 utført av Alexander Tønnessen v/ Rogaland Byggkontroll. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på stedstøpt grunnmur fyllt med stein. Ytterveggene er i bindingsverk som ble etterisolert i 2018. Taket er tekket med teglpanner i 2016. Etasjeskillere er i tre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Opprinnelig var huset en hel tomannsbolig som nå er bygget om til en stor og innholdsrik enebolig. Huset går over fire etasjer og har en meget god planløsning. Det er lagt opp til et gjennomgående høyt materialvalg og smarte løsninger. Huset er bygget som et smarthus fra Futurehome hvor alt styres fra mobilen.

Gårdsplassen er belagt med belegningssten og det er bygget en romslig carport. Det er montert downlights i carporten. På baksiden av carport er det inngang til en bod samt direkte gjennomgang til den solrike hagen. Det er i tillegg bygget en ekstra bod i hagen.

1. ETASJE:

Lekker entrè/gang med innebygget garderobeskap med skyvedører. I taket er det montert lyslister som gir et eksklusivt preg.

I hovedetasjen finner man to av husets fire stuer. Her kan man dele opp i dagligstue og eventuelt en stue til finere anledninger. Fra dagligstue/spisestue har man direkte utgang til stor overbygget terrasse samt åpen løsning inn mot kjøkkenet. Kombinert med store vindusflater gir dette mye naturlig lys inn i boligen.

Påkostet kjøkken levert av Schmidt med mørke lekre fronter. Alle hvitevarer som platetopp, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin er integrerte og levert av kvalitetsleverandøren AEG.

Badet har lyse tidsriktige fliser på gulvet og i dusjnisjen. Servant i det eksklusive materiale Korian med tilhørende underskap og vegghengt toalett. Det er montert overspeil på vegg og lagt varmekabler i gulvet.

Stort og luftig vaskerom med god plass til vaskemaskin og tørketrommel samt for tørking av klær generelt.

2. ETASJE:

Etasjen består av gang og tre soverom samt husets hovedbad. Alle tre soverommene fremstår som store og luftige. To av soverommene har egen "walk in closet" løsning og hovedsoverommet har i tillegg utgang til terrasse.

Romslig bad med lyse lekre fliser på gulvet samt i dusjnisje. Dusjnisjen har en mørkere stilfull flislagt "fontvegg". Forøvrig er veggene malt i lyse og delikate farger. Badet er utstyrt med vegghengt toalett og badekar i tillegg til servant med underskap. Servantet er av det eksklusive materiale Korian. Over servant er det montert to delikate speil med overlys.

KJELLER:

Fullt inredet kjeller med god takhøyde. I likhet med resten av huset er det også i denne etasjen store vinduer som gir mye naturlig lys. Kjelleren har eget bad og kjøkken i tillegg til to gode soverom og oppholdsrom/kjellerstue. Etasjen kan svært enkelt sperres av til en utleieleilighet da den er godkjent for varig opphold.

Kjøkkenet, i likhet med hovedkjøkkenet, er levert av Schmidt. Hvitevarene er integrerte og levert av Brandt og AEG i tillegg til at avtrekksviften er "Røros viften". Innredningen har både over -og underskap samt god benkeplass. Soverommet har innebygget garderobeskap med skyvedører.

LOFT:

Fullt innredet loft med stort luftig oppholdsrom, soverom (ikke godkjent for varig opphold) og et fullt flislagt bad. Gode takvinduer samt vindu på gavelvegg gir etasjen mye naturlig lys. Badet er fullt flislagt med lyse lekre fliser og er innredet med vegghengt toalett og dusjhjørne. I tillegg er det lagt opp rør for et hybelkjøkken på loftet. Etasjen passer veldig godt som en barneavdeling eller som en egen etasje for gjester.

GENERELT:

Parketten er av typen Slottsplank. 1 stavs med bredde på hele 26 cm. Baderomsinnredning og garderober er levert av Schmidt. Vinduene er laget av kjerneved fra Thor Meling på Kvitsøy. Massive innerdører i eik i 2. og 3. etasje levert av Knudsens dørfabrikk i Skånevik. Fliser er fra fagflis.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på alle bad og på vaskerommet. Det er i tillegg varmekabler i gang og stue i kjelleren. Forøvrig elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.01.2019. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at loftsetasjen ikke er søkt godkjent for varig opphold.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen. Dagboknr. 1940/729-1/102, tinglyst 13.03.1940, type heftelse: Bestemmelse om gjerde.

Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Kjelleretasjen er i dag innredet med både bad og kjøkken. Etasjen er ikke søkt godkjent gjennom kommunen som en utleiedel eller som en separat boenhet.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 704, Indre Tasta 2 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.03.1974.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Boligen er endret fra en tomannsbolig til en enebolig. De kommunale avgiftene for boligen er ikke endelig fastsatt for 2019. Erfaringsmessig vil en slik bolig ha kommunale avgifter på +/- kr. 20.000,- pr år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn samt eiendomsskatt.

Boligen er tilknyttet Lyse som leverandør av kabel-tv og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.174.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Stavanger
Bydel Tasta
Grunnkrets Vølstadbakkane
Kirkesogn Tasta

Steder i nærheten

Byhaugen 0.1 km
Tasta kirke 1.2 km
Sjømannsskolen 1.4 km
Lars Hertervigs plass 1.5 km

Transport

Flyplass Stavanger Sola 16 km
Sentralstasjon Stavanger 2.8 km
Buss Vølstadveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tastahallen 0.5 km
Idrettsanlegg Stemmen Idrettsanlegg 0.9 km
Treningssenter SKY Fitness Byfjordparken 0.9 km
Treningssenter SATS Tasta 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Byfjord skole (1-7 kl.) 0.8 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Eiganes skole (1-7 kl.) 1.8 km
Tasta skole (1-7 kl.) 1.9 km
Tastaveden skole (8-10 kl.) 0.7 km
Tastarustå skole (8-10 kl.) 1.8 km
Kannik skole (8-10 kl.) 2.7 km
Bergeland vgs - Tanke Svilandsgate 0.8 km
Stavanger offshore tekniske skole 1.4 km

Barnehager

Nito barnehage byhaugen (0-5 år) 0.4 km
Barnehagen Tasta (0-6 år) 0.5 km
Triade barnehage - Veden (3-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tasta Senter 1.8 km
Kjøpesenter Straen Senter 1.9 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Randabergveien 0.4 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Eiganes 1.6 km
Apotek Vitusapotek Tasta 0.3 km
Vinmonopol Straensenteret Vinmonopol 1.9 km
Dagligvare Kiwi Tasta 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Randabergveien 0.4 km
Kiosk Mix Tasta Senter 1.8 km
Kiosk Mix Jaka Kiosk 2.2 km
Bensinstasjon Uno-X Randabergveien 0.3 km
Bensinstasjon Shell Randabergveien 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 38,9 år
Gj.snittalder kvinner 43,5 år
Husholdninger med barn 37,3 %
Husholdninger uten barn 62,7 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 490
Område Personer Husholdninger
Kommune: Stavanger 132729 60518
Grunnkrets: Vølstadbakkane 1472 577

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.750,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Torbjørn Lie
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?