Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 350 000,- for kr 4 350 000,-

Hovedbilde

Innkjøring og gårdsplass

Koslig inngangsparti med heller og beplantning

Hyggelig gang med vedovn

Spisestue/allrom som ligger i tilknytning til kjøkkenet

Spisestue/allrom

Lyst og pent kjøkken med praktisk adkomst til yttergangen

Nyere pent kjøkken

Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot spisestue/allrom hvor det er tofløyet dør ut til solrik flott uteplass

Stue evt stort soverom eller arbeidsrom

Stort rom i 1. etasje som er anvendelig både som kontor, ekstra soverom evt. stueareal

Særpreget flott stue i andre etasje med peisovn og store vinduer med fin utsikt

Det er store vindusflater i stuen i 2. etasje som gir gjennomlys og godt innfall av dagslys

Stuen i 2. etasje er ekstra romslig da tidligere soverom er åpnet og ominnredet til en tv-krok

Gangareal mot hovedsoverom og bad

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Soverom i 2. etasje med servant

Delikat baderom med dusjhjørne

Nyere oppusset baderom

Terrassen er romslig med god plass til flere sittegrupper og solstoler. Den er helt usjenert med flott beplanting

Stor fin terrasse hvor man kan nyte sola hele dagen

Velkommen til Stenerstuvegen 6

Kart

3D - 1. etasje

3D - 2. etasje

3D - kjeller

3Dplan

1. etasje

2. etasje

kjeller

2Dplan

Hamar - Arkitekttegnet enebolig med god planløsning. Solrik og flott tomt i attraktivt boligområde, Børstad.

Stenerstuvegen 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 350 000,-

Hamar - Arkitekttegnet enebolig med god planløsning. Solrik og flott tomt i attraktivt boligområde, Børstad.: Hamar - Arkitekttegnet enebolig med god planløsning. Solrik og flott tomt i attraktivt boligområde, Børstad.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 350 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
140 / 199 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en flott beliggenhet på Børstad. Området betegnes som meget barnevennlig med kort avstand til de fleste fasiliteter. Det er kort gangavstand til hyggelig ski- og turområder ved Børstad gård samt nærbutikker rett ved. Eiendommen sogner til Røllsløkka barneskole som bare ligger 200 meter unna, omtrent samme avstand til Børstad ungdomsskole. Flott og moderne friidretts- og fotballanlegg ved siden av ungdomsskolen. Deler av anlegget islegges på vinteren og nyttes som skøytebane. Kort gangavstand til Hamar sentrum, kjøpesenteret CC Hamar og Hamar jernbanestasjon.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Rollsløkken skole 400 m.

8-10 kl. Børstad ungdomsskole 400 m.

8-10 kl. Ajer ungdomsskole 2.9 km

Vgs. Hamar katedralskole 2.9 km

Flere barnehager i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Hamar sentrum følg Vangsvegen ut av bykjernen forbi CC Hamar. Ta til venstre opp Ringgata i rundkjøring ved CircleK-stasjon. Følg Ringgata oppover, ta så andre vei til høyre i lyskrysset, Holsetgata. Stenerstuvegen er første opp til venstre og eiendommen ligger på høyre side, hjørnetomt.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 350 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1956

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

140m2

Bruksareal

199m2

Tomt

906m2

KR-kode

6518144

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stenerstuvegen 6, 2318 Hamar

Gnr. 1, bnr. 2745, i Hamar kommune.

Tomten

Eiet tomt på 906 kvm.

Meget solrik og stor hjørnetomt med attraktiv beliggenhet på Børstad. Tomta er opparbeidet med plen og meget pent beplantet med hekker, prydvekster, blomster, bærbusker og frukttrær. Kjøkkenhage. Godt beplantet mot veg som skjermer mot innsyn. Gangveger og inngangsparti er belagt med heller. I 1996 ble det bygd stor flott terrasse mot sør-vest hvor man kan nyte sola hele dagen. Innkjøringen er shinglet.

Parkering

Garasje med inntilbygd bod. I tillegg oppstillingsplasser på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 220 kvm

Totalt bruksareal: 199 kvm

Totalt primærrom: 140 kvm

Bruksareal:

Bolig 199 kvm

Primærrom:

Bolig:

Kjeller: 12 kvm: Vaskrom med dusjkabinett, omkledningsrom/badstue.

1. etasje 78 kvm: Romslig entré med god plass til garderobe og med direkte adkomst til kjøkken, gang med vedovn, gjestetoalett, bad/wc, hovedsoverom med skyvdørsgarderobe, tv-stue/stort soverom/arbeidsrom, kjøkken med delvis åpen løsning mot spisestue/allrom.

2. etasje 50 kvm: Soverom med servant og stor flott stue med gjennomlys og fin utsikt. Tidligere soverom er tillagt stuearealet.

Sekundærrom:

Bolig:

Kjeller: 59 kvm: 4 boder.

I tillegg er det garasje og utvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.09.2018 utført av Morten Silkebækken. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i enebolig over 1 1/2 plan med kjeller. Oppført i støpt sparesteinsmur og trekonstruksjoner. Saltak konstruksjon som er tekket med taksteinsplater av metall. Bygningsmassen er 62 år og det må påregnes forhold som retningsavvik, skjevheter m.m.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder

TG3 på takrenner, nedløp og beslag (TG1 pipebeslag ca -08), rom under terreng pga alder og påviste forhold, vaskerom er fra byggeåret og tilfredstiller ikke krav til våtrom, eldre badstue.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Særpreget familiebolig av arkitekt Fjelking.

Eiendommen er meget hyggelig med fin solrik hjørnetomt som skråner lett og gir fin luftighet. Boligen er trukket bak på tomta og hagen er godt beplantet noe som gir usjenerte uteplasser og lite innsyn.

Innvendig er det en bolig i lyse tiltalende farger med funksjonell og god planløsning. Bl.a. 3 soverom med mulighet for 4, stort kjøkken/allrom og romslig stue i 2. etasje med plass til flere sittegrupper og med fin utsikt. Eiendommen fremstår som godt vedlikehold da det er foretatt oppgraderinger og modernisering gjennom årene. Bl.a. ble det i 2003 ombygd tidligere vaskerom til en større entré, utvidelse/oppussing av kjøkkenet samt innredet en gjestetoalett. Sikringsskapet ble skiftet samme år. Delikat baderom fra 2009. Hovedsoverommet i 1. et og soverom i 2. et ble pusset opp samtidig. Utvendig er det taktekking fra ca 1985, drenering fra 1994, stor fin terrasse ble bygd i 1996 og utvendig panel behandlet i 2015.

Dette er en bolig som er skap for familier som vil ha rom for både familiehygge, lek, aktiv hverdag og selskap med gode venner.

Eksempler på materialvalg:

Gulv: Parkett, heltre, malt heltre. Belegg på baderom.

Vegger: Malt panel, behandlet panel, panel, malt panelplater, malt tapet. Våtromsplater på baderom.

Himlinger: Malt panel, behandlet panel, panel, malte plater.

Kjøkken: Meget praktisk og godt kjøkken som ble ombygd og pusset opp i 2003. Det er direkte adkomst fra entré som er meget anvendelig når man kommer hjem med handleposer. Innredningen er lys og moderne fra HTH med slette fronter. Godt utnyttet med takhøyeskap og fin arbeidsbenk foran vinduet til hagen. Demping på skuffer. Benkeplaten er laminert med pene fliser i benkerygg. Integrert komfyr som er kombinert damp, koketopp og oppvaskmaskin. Nisje til kjøl-/fryseskap. Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Da denne delen har en delvis åpen løsning mot spisestuen blir dette et naturlig sosialt allrom i hverdagen. Fra spisestuen/kjøkkenet er det tofløyet dør ut til den store fine terrassen med god plass til flere sittegrupper. Stor terrassemarkise.

Baderommet: Delikat baderom med gulvvarme som ble pusset opp i 2009. Innredet med hel servantplate med underskap og speil med integrert lys. Toalett. Dusjhjørne med innsvingbare dører.

Toalettrom: Gjestetoalett i tilknytning til gangen. Innredet med servant og toalett.

Vaskerom:Vaskerom i kjeller fra byggeåret hvor det er vegghengt utslagskum, opplegg til vaskemaskin og dusjkabinett. VVS-bereder 198 l fra 2013. I tilknyttning til vaskerommet ligger en badstu med ovn type Bahco (ikke vært i bruk av nåværende eier).

Diverse: Eikeskap i kjeller medfølger. Taklampe stue og microovn medfølger ikke.

Oppvarming

Vedovn i gangareal 1. etasje. Varmekabler i yttergang, baderom og kjøkken. Stråleovn på vaskerom. Varmelister og peisovn i stue 2. etasje. El-panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.06.1956. med mrk om at det må ordnes luftsirkulasjon under tregulv i kjelleren. Attesten kan fås ved henvendelse til megler.

Tegninger av terrassen foreligger hos kommunen og er datert 20.06.96

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 103250, tinglyst 17.11.1955, Rettigheter iflg. skjøte. Bestemmelse bl.a. om at planer og tegninger skal utføres av arkitekt, tilstøtende tomter har rett til å føre vann- og kloakkledninger over tomten for å komme til offentlig nett.

Dagboknr 101672, tinglyst 02.07.1956, Bestemmelse om bebyggelse garasje/parkering hvor bnr 2731 dvs Holsetgata 112 (nordøst)godkjenner at garasjen plasseres 2,5 m fra grensen.

Dagboknr 101673, tinglyst 02.07.1956, Bestemmelse om garasje/parkering hvor bnr. 2744 (nr. 4 mot nordvest) og nr. 6 er enige om oppføring av garasjer med felles brannvegg.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til Kommuneplanens arealdel Hamar 2011-2022, datert 19.10.2011

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.289,92 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Vann/kloakk avregnes etter forbruk.

Eiendomsskatten er kr 10.886,15 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 16786 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.000,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 300,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Eidsiva Bredbånd som leverandør av internett og har avgift på kr. 280,- pr. mnd. Fiber. Ny eier trer inn i avtalen.

Boligen er tilknyttetVerisure alarmselskap som koster kr 6.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.459.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hamar
Grunnkrets Midtre Børstad
Kirkesogn Hamar Domkirke

Steder i nærheten

Høgskolen 0.9 km
Rådhuset 1.3 km
Hamar sjukehus 1.3 km
Hamar Kulturhus 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 89.6 km
Jernbanestasjon Hamar stasjon 1.5 km
Bussholdeplass Hvitveisen barnehage 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Børstad Kunstgress 0.4 km
Idrettsanlegg Briskeby gress 0.8 km
Treningssenter Fønix CC stadion 1 km
Treningssenter Ankerskogen svømme-/treningssenter 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Rollsløkken skole (1-7 kl.) 0.4 km
Solvang skole (1-7 kl.) 1.2 km
Greveløkka skole (1-7 kl.) 1.8 km
Børstad ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Ajer ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Hamar katedralskole 2.9 km
Storhamar videregående skole 3.8 km

Barnehager

Hvitveisen barnehage (0-5 år) 0.2 km
Ringblomsten familiebarnehage (0-3 år) 0.3 km
Hempa barnehage (3-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter CC Stadion 0.8 km
Kjøpesenter CC Mart'n 0.8 km
Postkontor Spar Sannerud 1.1 km
Postkontor Hamar Postkontor 1.1 km
Apotek Apotek 1 CC Stadion 0.8 km
Apotek Apotek 1 Østbyen 0.8 km
Vinmonopol Hamar Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Coop Extra Børstad 0.4 km
Dagligvare Coop Prix Hamar 0.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Solvang 0.6 km
Kiosk/video Narvesen CC Stadion 0.8 km
Bensin Circle K Vangsveien 0.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Solvang 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,8 %
Andel kvinner 52,2 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 42,5 år
Husholdninger med barn 29,2 %
Husholdninger uten barn 70,8 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 868
Område Personer Husholdninger
Kommune: Hamar 30598 14789
Grunnkrets: Midtre Børstad 301 144

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Gro Rakstad
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?