Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 550 000,- for kr 4 550 000,-

Drone

Drone

Drone

Drone

Drone

Fasade

Fasade

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjellerstue

Kjellerstue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Vaskerom

Entré/gang

Soverom

Soverom

Soverom

Kontor

Plantegning 1.etg

Plantegning kjeller

Elveparken

Idyliske elveparken rett i nærområdet for eiendommen

Berskaughallen

Berskaug

Beskaug med ballbinge og volleyball

Åssiden

Store Landfall nedre 6 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 650 000,-

Åssiden: Enebolig m/garasje. Attraktiv beliggenhet m/gode solforhold. Meget barnevennlig område m/mange fritidstilbud

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 650 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
146 / 188 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et etablert og rolig boligområde sentralt på Åssiden. Kort og trygg vei til Åssiden barneskole med barnehage rett ved. Flotte lekearealer på skolen med ballbinge, klatrestativ samt andre aktivitets apparater. Fin fotballbane i nærområdet med møteplass for barn og ungdom. Flotte tur, badeplass og lekeområder i Elveparken, kun 3 minutters gange fra boligen. Fra boligen er det 2 minutters gange til god offentlig kommunikasjon i Rosenkrantzgata.

God busskommunikasjon til sentrum med hyppige avganger. 10 minutter med buss til sentrum. 10 minutter med tog fra Drammen stasjon til Asker. 36 minutter med tog til Oslo. Kort vei til Timeekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no, www.timekspressen.no og www.nsb.no.

Boligen ligger nært de fleste fritidstilbud på Åssiden. Åssiden IF. med mange aktiviteter, se www.aif.no. Kort vei til Akropolis treningssenter. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og ny klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Et sammensatt tilbud av både private og kommunale barnehager på Åssiden. Nærmeste barnehagen ligger rett ved barneskolen.

Åssiden barneskole samt Kjøsterud ungdomskole i gang avstand fra boligen.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolen i Sørøst Norge, se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg Rosenkranztgata fra Drammen sentrum. I lyskryss ved Colibri fargehandel, ta av til venstre. Følg Buskerudveien ca. hundre meter til du kommer til Store Landfall nedre på høyre hånd. Boligen ligger midt i gata, i en stikkvei til høyre.

Fra Åssiden kjører man Rosenkrantzgata retning sentrum. I første avkjøring til høyre etter krysset i Vårveien ligger så Store Landfall nedre. Boligen ligger midt i gata, i en stikkvei til venstre.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 650 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1982

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

146m2

Bruksareal

188m2

Tomt

492m2

KR-kode

2017628

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Store Landfall nedre 6 A, 3024 Drammen

Gnr. 116, bnr. 1740 i Drammen kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 212 kvm

Totalt bruksareal: 188 kvm

Totalt primærrom: 146 kvm

Primærrom:

Kjeller inneholder kjellerstue, nytt flislagt bad, vaskerom og kontor: 48 kvm. Det er foretatt bruksendring av kjeller og det er ikke meldt til kommunen.

1. etasje inneholder entré/gang, flislagt bad, 3 soverom, kjøkken og stue/spisestue med utgang til romslig terrasse: 98 kvm

Sekundærrom:

Kjeller inneholder 3 boder: 42 kvm

Utebod på 6 kvm

Garasje på 20 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.12.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

492 kvm eiet tomt som er opparbeidet med plen, blomsterbed samt annen beplantning. Gruset gårdsplass. Romslig solrik terrasse med utgang fra stuen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig oppført over et plan samt kjeller og loft. Grunnmur av leca. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk som utvendig er kledd med stående panel. Taket er tekket med takstein fra 2014.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapport:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Det kan nevnes at det er registret noe fuktskjolder i bodene og at det har kommet innsig av vann i ene hjørnet på vaskerom i kjeller. Det må da påregnes utbedring av drenering og fuktsikring.

Taktekket med renner og nedløp er skiftet 2014. Det fleste vinduene er fra byggeår og har begrenset levetid. Innvendig har boligen en normal alder og bruksslitasje. Kjelleren ble bygget opp på nytt etter flomskade i 2016. Badet i kjeller fra 2017 og badet i 1. etasje fra 2007. Eldre kjøkken med noe slitasje. Sikringskap skiftet 2014. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til

beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré/gang: Fliser på gulv, malt panel på vegger, takess i tak. Varmekabler ved inngangsparti. Skoskap og skyvedørsgarderobe. Montert alarm, men den er ikke tilkoblet vaktsentral. Tilgang til loft som er delvis gulvet. Gode lagringsmuligheter.

Bad1: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Dusjhjørne med foldedører, dobbelservant i seksjon, vegghengt wc. Badet er oppusset i 2007.

Soverom1: Laminat på gulv, malt panel på vegger, takess i tak. Skyvedørsgarderobe.

Soverom2: Laminat på gulv, malt panel på vegger, takess i tak. Garderobeskap.

Stue/spisestue: Parkett på gulv, malt brystningspanel og malt strie på vegger, takess i tak. 3 nye vinduer i 2012. Vedovn. Montert varmepumpe. Utgang til romslig solrik terrasse.

Kjøkken: Laminat på gulv, malt strie på vegger, takess i tak. Hvit profilert innredning med fliser over benk. Koselig spiseplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin medfølger ikke.

Soverom3: Laminat på gulv, malt brystningspanel og malt strie på vegger, takess i tak. Garderobeskap.

Kjeller:

Kjellerstue: Fliser på gulv, mdf plater på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Vedovn.

Bod1: Vinyl belegg på gulv, malte flater på vegger, panel i tak. Hyller.

Bod2: Malte flater på gulv, malte flater på vegger, panel i tak. Hyller.

Bod3: Malte flater på gulv, murvegger, panel i tak.

Bad2: Marmorfliser på gulv, fliser på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Automatisk avtrekk. Servantskap, badekar og wc. Badet er nytt i 2017.

Vaskerom: Fliser på gulv, malte flater på vegger, panel i tak. Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Hyller og skap. Ny varmtvannsbereder i 2017. Utgang til hagen med ny ytterdør.

Kontor: Vinyl belegg på gulv, mdf plater på vegger, malt panel i tak.

Boligen holder en normal standard og fremstår som pen. En innholdsrik bolig som er verdt et besøk!

Oppvarming

Vedovn i stue og kjellerstue. Montert varmepumpe med luft til luft i 1. etasje. Varmekabler på begge baderom, entré og kjellerstue, for øvrig basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Garasje med plass til én bil. For øvrig parkering i gårdsplass til to biler samt vanlig gateparkering.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1982. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til veg. Foreligger tinglyst avtale om veirett over Store Landfall nedre 6 samt rett til legging og vedlikehold av vann- og kloakkledning over samme eiendom. Rettigheten er tinglyst på naboeiendommen. Tinglyst 09.02.1981.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Åssiden Bydel datert 15.10.1953.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter ca. kr. 10.261,- pr. år (2016). Installert vannmåler slik at de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Renovasjon ca. kr. 3.334,- pr. år.

Feieravgift kr 1.000,- pr. år.

Selgers forsikringspremie for bygninger (ikke innbo) utgjør kr 5.200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox fra Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og bredbånd og har avgift på kr 956,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 20.000 kWh pr. år.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.767.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 20
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 1.4 km
Tinghus 1.8 km
Fylkeshuset 2.4 km
Bibliotek, kunstgalleri 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 96.2 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 1.8 km
Bussholdeplass Store Landfall 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åssiden stadion 0.6 km
Idrettsanlegg Ørenbanen kunstgress 1.3 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Åssiden 1.5 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Åssiden skole (1-7 kl.) 0.5 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.6 km
Børresen skole (8-10 kl.) 2.5 km
Akademiet Ypsilon vgs 1.3 km
Åssiden videregående skole 1.9 km

Barnehager

Fyrtårn familiebhg - Stjerneveien (0-5 år) 0.3 km
Åssiden barnehage (0-5 år) 0.5 km
Åssiden menighets barnehage (3-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 1.9 km
Kjøpesenter Torget Vest 3.1 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 0.8 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 1 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 0.5 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 1.8 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 4 km
Dagligvare Rema 1000 Vårveien 0.4 km
Dagligvare Kiwi Landfalløya 0.7 km
Kiosk/video Vårveien Spill 0.5 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.2 km
Bensin Shell Svingen 0.7 km
Bensin Statoil Butikk Rosenkrantzgt. 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,6 %
Andel kvinner 50,4 %
Gj.snittalder menn 34,8 %
Gj.snittalder kvinner 35,8 %
Husholdninger med barn 39,2 %
Husholdninger uten barn 60,8 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 565
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Åssiden 20 573 220

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?