Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 200 000,- for kr 5 200 000,-

Fasade, sommerstue og garasje

Utsikt fra eiendommen

Utsikt fra eiendommen

Hage ved inngangsparti

Utsikt fra terrasse over garasje mot hagen

Frokostterrasse, skjermet for innsyn og gode solforhold på sommeren

Balkong fra soverom

Terrasse over garasje sett fra sommerstue

Sommerstue

Stue med vedovn

Stue med flott utsikt

Stue

Spisestue

Spisestue ved kjøkken

Kjøkken med god skap og benkeplass

Kjøkken

Kjellerstue med store vinduer som gir godt utsikt og lys

Kjellerstue med peis

Kjellerstue

Hall i underetasje

Bad i hovedetasje med badekar og dusj

Bad

Bad

Bad i underetasje

Bad i underetasje

Soverom med god skapplass

Soverom

Soverom

Soverom. Har vært 2 små soverom tidligere.

Soverom med "stue" i underetasje

"Stue" i soverom i underetasje

Hall i hovedetasje

Entre med speil skyvedørsgarderobe

Bod

Fasade

Collage

Utsikt

Plantegning Hovedetasje

Plantegning underetasje

Strømsøåsen/Gulskogen - Romslig enebolig med 4 (5) soverom, 2 stuer og 2 bad. Praktfull utsikt og sommerstue.

Strømliveien 31

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 350 000,-

Strømsøåsen/Gulskogen - Romslig enebolig med 4 (5) soverom, 2 stuer og 2 bad. Praktfull utsikt og sommerstue. : Strømsøåsen/Gulskogen - Romslig enebolig med 4 (5) soverom, 2 stuer og 2 bad. Praktfull utsikt og sommerstue.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 350 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
204 / 233 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger sentralt med gangavstand til Drammen sentrum. Gangavstand også til togstasjon med gode forbindelser til Oslo. Etablert bomiljø, med lite biltrafikk.

Kort avstand til bussholdeplass med god bussforbindelse til Drammen sentrum, se www.bk.no for rutetider. 3 minutters kjøring til E18, og 20-25 minutters kjøreavstand til Sandvika.

Kort vei til Drammen sentrum og togstasjonen, med gode parkeringsmuligheter. 33-35 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no. Kort gangavstand til Gulskogen kjøpesenter.

Strømsgodset IF og Skiold ski og ballklubb er aktive idrettsforeninger i nærheten. De har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Gulskogen og Marienlyst, samt naturisbane og kunstisbane på vinterstid. Kort vei til elveparken med tur og sykkelstier rundt elven. Drammen turnforening med egen hall og mange aktiviteter, for mer informasjon se

http://www.drammenturn.no. Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud. Drammensbadet sentralt på Marienlyst har helårsanlegg med badeland og treningstilbud. Bikkjestykket friområde ved Austad gård. Kort vei til ski og turmuligheter i Strømsøåsen med lysløyper. Kulturinstitusjoner slik som Union Scene og Drammensbiblioteket med et variert tilbud av konserter og arrangement, kun en praktisk spasertur unna boligen.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. Nærmeste barnehage er private Lassebakken samt flere på Gulskogen og på Strømsø. Gulskogen barne- og ungdoms skole 1-10 klasse.

Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer.

Drammen kan også by på høyere utdanning. På Papirbredden - i praktisk gangavstand fra boligen- ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum kjøres Konnerudgata mot Konnerud. Ta av Professor Smiths Alle skiltet inn til Gulskogen og ta deretter første vei til venstre (Skogliveien). Denne deler seg i et Y kryss og her holdes skrått mot høyre (Veslebakken). Denne kjøres til ende og tas deretter til høyre. Nå er du på Strømliveien og boligen er beliggende på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 350 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1971

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

204m2

Bruksareal

233m2

Tomt

644m2

KR-kode

2018291

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Strømliveien 31, 3047 Drammen

Gnr. 15, bnr. 183 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 644,1 kvm. Tomten er opparbeidet med plen, skifer, blomster, busker, hekk og diverse annen beplantning. Solrik utsiktstomt.

Parkering

Parkering i garasje med plass til to biler (etter hverandre). Parkering til bil ved siden av garasje og foran garasje. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Det er septiktank på eiendommen som er tilknyttet det offentlige nettet og det kan komme pålegg om utkobling av denne.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 252 kvm

Totalt bruksareal: 233 kvm

Totalt primærrom: 204 kvm

Bruksareal:

Hovedetasje 123 kvm

Underetasje 110 kvm

Primærrom:

Hovedetasje: 123 kvm: Gang, stue, bad, 3 soverom, kjøkken, vaskerom og vindfang

Underetasje: 81 kvm: Entre, hall, bad, kjellerstue og soverom

Sekundærrom:

Underetasje: 29 kvm: 3 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.06.2018 utført av Hilleren Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Hovedetasje

Stue med parkett på gulv, brystningspanel og malte flater på vegger samt malte flater i tak. Nyere innmurt peisinnsats. Åpen løsning mot spisestue og kjøkken. Utgang til sval og solrik sommerstue med fliser på gulv og dører ut mot terrasse over garasje. Praktfull utsikt fra både stue, spisestue, sommerstue og terrasse.

Kjøkkenet har parkett på gulv, malte flater på vegger og i tak. Takhøy heltre innredning med barløsning og kjøkkenøy. Integrerte frittstående hvitevarer medfølger boligen. Heltre benkeplate samt flislagt benkeplate. Åpen løsning mot spisestue men delvis skjermet mot stue. Kort vei til sommerstue, frokostterrasse og sydvendt terrasse.

Bad med fliser på gulv med vannbåren varme, fliser på vegger og takess i tak med spotter. Badekar med dusj. Wc som er veggmontert. Pen innredning med nedfelt servant med speil over.

Soverom1 er det største soverommet og blir benyttet som hovedsoverom. Tregulv, tapet på vegger og malte flater i tak. Skyvedørsgarderobe og speil skyvedørsgarderobe. Meget god skapplass. Adkomst til bad.

Soverom2 har tidligere vært delt inn i to små soverom. Dette kan gjøres men det må settes opp en skillevegg samt at døråpning til det nye soverommet må lages. Laminat på gulv, malte flater på vegger og takess i tak.

Soverom3 har laminat på gulv, malte flater på vegger og i tak. Utgang til balkong med praktfull utsikt.

Hall med parkett på gulv, brystningspanel samt malte flater på vegger og takess i tak.

Vaskerom med opplegg for vaskemaskin.

Underetasje

Entre med fliser på gulv med vannbåren varme, delvis fliser og malte flater på vegger samt takess i tak. Stor speil skyvedørsgarderobe.

Hall med fliser på gulv med vannbåren varme, malte (2018) flater på vegger og takess i tak.

Kjellerstue med tregulv, panel på vegger og takess i tak. Åpen murt peis med skifer. Radiator. Praktfull utsikt.

Bad med fliser på gulv med vannbåren varme, fliser på vegger og takess i tak. Innredning med servant og speil over. Dusj. WC.

Meget stort soverom med parkett på gulv og vannbåren varme, panel på vegger og takess i tak. Adkomst til hybelkjøkken (ikke gjort klart) med gulvvarme og innredning klargjort for tilkobling av vann/avløp. God plass med egen sittegruppe. Fungerer fint som et ungdomsrom/au-pair rom.

Totalt 3 boder i underetasje med diverse hyller, teknisk anlegg osv.

Ekstra dyp garasje med plass til to biler. God plass til oppbevaring. Biloppstillingplass også ved og foran garasje.

Godt vedlikeholdt bolig med utvendig drenering fra 2002/2003, bad fra 1999 og 2002, hovedinntak til strøm byttet 2017, varmesentral fra 2017, ny pipehatt fra 2002/2003 og diverse forefallende arbeider. En robust bolig med god plass.

Oppvarming

Vannbåren varme og/eller radiatorer i alle rom foruten boder og hall i hovedetasje. Peisovn i stue og peis i kjellerstue. Varmeanlegg for gulvvarmesystemet har avanserte tidsstyringsenheter. Varmesentral i teknisk rom nede med dobbelmantlet varmtvannsbereder samt distribusjonsanlegg for vannbåren varme er oppgradert i 2017. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.03.1971 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Ingen tinglyste heftelser/rettigheter

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 05.10.2015 avsatt til: boligbebyggelse.

Reguleringsplan under arbeid: Detaljregulering av tilfartsvei vest del 2 og tilfartsvei Konnerud. Dette vil trolig ikke medføre innvirkning på denne boligen. Ved fastsettelse av tunnelltrase, og denne kommer under boligen, kan f.eks bergvarme bli vanskelig å få installert. Planene er i startfasen og endringer kan forekomme. For ytterligere info ta kontakt med megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.822,66 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Gebyr for feiing/tilsyn vil tilkomme.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.200 kwh. pr. år i snitt de siste 5 årene.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.761,-

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har en kostnad på ca. 777,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Det er også Altibox/Viken fiberkabel inn i boligen men det er ikke tegnet abbonement på dette.

Boligen er tilknyttet alarmselskap som koster kr 425,- pr. mnd. Alarmen kan overtas av kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.484.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Gulskogen-sundhaugen 6
Kirkesogn Strømsgodset

Steder i nærheten

Marienlyst stadion 1.2 km
Drammens museum 1.7 km
Drammensbadet 1.8 km
Fylkeshuset 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 95.9 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 1.6 km
Bussholdeplass Konnerudgata 102 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Gulskogen idrettshall 0.8 km
Idrettsanlegg Drammen (vgs) aktivitetssal 1.9 km
Treningssenter CrossFit Drammen 1.1 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Gulskogen skole (1-10 kl.) 0.9 km
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 1 km
Danvik skole (1-7 kl.) 1.5 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 1.8 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 2.5 km
Akademiet videregående skole Drammen 1 km
Heltberg vgs. Drammen 1.1 km

Barnehager

Lassebakken barnehage (0-5 år) 0.8 km
Marienlyst barnehage (0-5 år) 1.6 km
Danvik barnehage (0-5 år) 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 1.5 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 2.6 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 1.3 km
Postkontor Strømsø Postkontor 2.2 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 1.4 km
Apotek Boots apotek Strømsø 1.9 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 2 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 3.8 km
Dagligvare Joker Konnerudgata 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Gulskogen 1.3 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 1.2 km
Kiosk/video Mix Gulskogen 1.3 km
Bensin Circle K Strømsø 1.7 km
Bensin Shell Strømsø 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 34,8 år
Gj.snittalder kvinner 33,1 år
Husholdninger med barn 42,9 %
Husholdninger uten barn 57,1 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 794
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Gulskogen-sundhaugen 6 589 238

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,35%.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?