Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 450 000,- for kr 4 450 000,-

Styrmoesvei 22. Velkommen til visning.

Fasade med dobbel garasje

Inngangsparti

Hage ved inngangsparti

Stue med utgang til terrasse

Stue

Spisestue og stue

Spisestue

Spisestue

Terrasse med flott utsikt

Terrasse

Romslig terrasse

Utsikt

Utsikt

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad i 1. etasje

Bad med dusjnisje

Bad

Dusjnisje

Bad i 2. etasje

Bad

Pen rehabilitert trapp og entre

Loftsstue

Terrasseplatting

Collage

Fasade

Drammen jernbanestasjon

Strømsø Torg vannskulptur

Frukt og grønt og Rekord bar

Ypsilon

Drammensbadet helårsbad

Plantegning 1 etasje

Plantegning 2 etasje

Plantegning kjeller

Danvik

Styrmoesvei 22

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 600 000,-

Danvik: Pen og innholdsrik enebolig med 5 soverom, 2 stuer, 2 bad og romslig lagringsplass i kjeller. Dobbel garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
138 / 218 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Danvik med nærhet til marka, sentrum og offentlig kommunikasjon. Det er flott utsikt over byen og gode solforhold.

Kort vei til Danvik barneskole og barnehage. Rikt utvalg av aktiviteter i kort avstand fra eiendommen. Vi nevner bl.a. Haukåsløypa med slalåmløype, Marienlyst helårsbad og idrettsanlegg med et mangfold av sportslige aktiviteter og mange underholdningstilbud. Kort vei å gå til Drammen sentrum med alle servicetilbud og handlemuligheter. God infrastruktur. Flotte turområder i marka med løypenett og turstier lenger opp i åsen.

Flere matbutikker i nærområdet. Kort gange til bussholdeplass, med god forbindelse til sentrum og togstasjon. Ca. 12 minutters gange til Drammen stasjon. Herfra er det ca. 30 min. med tog til Oslo, 15 min. med tog til Asker, Ca. 40 minutter med tog til Kongsberg. Flytog fra Drammen Jernbanestasjon til Oslo Lufthavn. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no, www.nsb.no og www.flytoget.no. Lett adkomst til E18 til Oslo.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet. Danvik barnehage, Bikkjestykket barnehage og flere andre barnehager i umiddelbar nærhet.

Danvik barneskole i umiddelbar nærhet og det samme med Marienlyst ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer. Drammen Vgs. kun 5-6 minutters gange fra boligen.

På Papirbredden - i praktisk gangavstand fra boligen - ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum kjøres Konnerudgata. Ta inn til venstre på 3. Strøm terrasse og følg veien videre til den naturlig går over til Styrmoesvei. Boligen er da beliggende på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 600 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1920

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

138m2

Bruksareal

218m2

Tomt

482m2

KR-kode

20.18507

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Styrmoesvei 22, 3043 Drammen

Gnr. 19, bnr. 43 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 482,6 kvm. Tomten har flott utsikt og ligger opp fra veien noe som gjør den skjermet for innsyn. Koselig platting ved inngangsparti samt hage mot øst. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, asfaltert gårdsplass foran garasjen, plen, busker, hekk og diverse annen beplantning. Deler av tomten (oppkjørselen) ligger innenfor eldre reguleringsplan for Styrmoesvei datert 09.03.1932 hvor det ligger et areal på 84 kvm regulert til vei og 98 kvm regulert til bolig.

Parkering

Plass til 2 biler i dobbel garasje med leddport. Biloppstilling på siden av garasjen og foran garasjen. Deler av asfaltert gårdsplass foran garasjen er utenfor eiendommens grenser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 236 kvm

Totalt bruksareal: 218 kvm

Totalt primærrom: 138 kvm

Bruksareal:

1. etasje 82 kvm

2. etasje 56 kvm

Kjeller 80 kvm

Primærrom:

1. etasje 82 kvm: Entre, gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom

2. etasje 56 kvm: Gang, stue, bad og 3 soverom

Sekundærrom:

Kjeller: 80 kvm: 2 lagringsrom, bod, vaskekjeller og garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.10.2018 utført av Hilleren Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder "Enebolig fra 1929 oppført i trekonstruksjoner over grunnmur av betong med sparestein. Boligen strekker seg over tre etasjer med fem soverom. Det er en eldre bolig hvor det er påregnelig med retningsavvik og bygningsdeler som kan preges av alder, men boligen fremstår i generelt god stand for overflater og innredninger. Drenert og fuktsikret i 2015. Bad i 2.etasje fra 2009. Bad i 1.etasje er eldre. Terrasse med adkomst fra stue. Garasje i deler av kjeller."

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig enebolig over 2 plan og kjeller. Romslig garasje. Kjeller med adkomst via trapp fra entre i 1. etasje og gjennomgang fra garasje.

Diverse boder og bodrom med hyller. Meget god lagringsplass i alle rom. Vaskekjeller med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kjeller er drenert utvendig i 2015.

1. etasje

Entre med tregulv, malt panel på vegger og i tak. Vasner varmeplate i tak montert i 2017. Entrebygget er etterisolert rundt år 2012 samt byttet kledning på. Trappen opp til 2. etasje er slipt og pusset opp i 2015. Sikringsskap med automatsikringer.

Bad med fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt panel i tak. WC. Pen innredning med servant. Dusjnisje. Ventil i vegg.

Soverom 1 (boligens største) med tregulv, MDF plater på vegger og takess i tak. God skapplass.

Soverom 2 med tregulv, MDF plater på vegger og takess i tak.

Kjøkkenet har korkbelegg (2016) på gulv, malte flater på vegger og i tak. Hvit innredning med fliser over benk og opplegg for oppvaskmaskin. Alle hvitevarer medfølger boligen.

Spisestue og stue med tregulv, malte flater på vegger og takess/malte flater i tak. Åpent mot stuen. Vedovn og varmepumpe. Utgang til terrasse med god plass. Utsikt fra både stue og terrasse (over garasje) er super. Du ser utover byen og Lierdalen samt oppover mot Åssiden og Solbergelva.

2. etasje

Hall med tregulv, malt panel på vegger og malt panel i tak.

Badet er fra 2009 og har fliser på gulv med varmekabler, malte panelplater og fliser på vegger og takess i tak. Badekar med dusj. WC. Pen innredning med servant.

3 soverom med malt tregulv, malte panel og malte flater på vegger samt malt panel i tak. Skap. Soverommene har nyere vinduer.

Stue med laminat på gulv, malt panel på vegger og i tak. Luke til loft i tak. Kaldloft som er etterisolert i 2010. Varmepumpe. Hver av varmepumpene har sin egen uteenhet og går separat av hverandre. Pipe med nytt stålrør 2017/2018.

Generelt om boligen:

- Pipe med nytt stålrør montert 2016.

- Bad i 2. etasje fra 2009.

- Etterisolert tilbygget og loft i 2012 samt byttet kledning

- Laget støttemur i garasje 2015 og drenert 2015.

- Flere nye vinduer de siste årene.

- Oppgradert sikringsskap med automatsikringer.

- Utvendig malt i 2017.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på begge bad, Vasner varmeplate i tak i entre, vedovn i stue og varmepumpe i begge stuer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1920

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Ingen tinglyste heftelser og rettigheter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen har deler av tomten regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Styrmoesvei datert 09.03.1932. Dette gjelder oppkjørselen med henholdsvis 84 kvm til vei og 98 kvm til bolig. Resterende tomt ligger innenfor uregulert område men er avsatt til boligformål i kommuneplanen datert 05.10.2015

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.202,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Gebyr vil tilkomme ved feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25 000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.700,-

Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av kabel-tv og internett og har en avgift på kr 249,-/750,- (500/500) pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 5.100,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.716.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Danvik-fjell 3
Kirkesogn Strømsø

Steder i nærheten

Marienlyst stadion 0.6 km
Drammensbadet 0.9 km
Drammens museum 1.1 km
Strømsø kirke 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.3 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 1.7 km
Bussholdeplass Olav Trygvasons gate 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Marienlyst kunstgress 1.1 km
Idrettsanlegg Drammenshallen 1.2 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Danvik skole (1-7 kl.) 0.7 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 1.4 km
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 1.6 km
Brandengen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 1.1 km
Drammen videregående skole 1 km
Akademiet videregående skole Drammen 1.6 km

Barnehager

Bikkjestykket barnehage 0.2 km
Danvik barnehage (0-5 år) 0.6 km
Marienlyst barnehage (0-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 1.3 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 2.9 km
Postkontor Kiwi Austadveien 1.6 km
Postkontor Strømsø Postkontor 1.7 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 1.3 km
Apotek Boots apotek Strømsø 1.5 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 1.6 km
Dagligvare Coop Extra Austad 0.4 km
Dagligvare Joker Konnerudgata 1.2 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 1.2 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 1.2 km
Bensin Uno-X Austad 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,8 %
Andel kvinner 49,2 %
Gj.snittalder menn 37,4 år
Gj.snittalder kvinner 39,3 år
Husholdninger med barn 32,9 %
Husholdninger uten barn 67,1 %
Gj.snitt byggeår 1954
Gj.snitt tomtestørrelse 636
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Danvik-fjell 3 781 343

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25%av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?