Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Fasade inngangsparti

Velkommen til Sundmoveien 2 a

Terrasseplatting

Veranda

Veranda

Trapp fra veranda og ned til terrasseplatting

Vindfang/gang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

God plass for spisestue

Spisestue

Stue

Stue

Soverom 1.etg.

Bad 1.etg.

Bad 1.etg.

Gang/trapp opp til 2.etg.

Stort soverom 1 i 2.etg.

Soverom 1 i 2.etg.

Soverom 2 i 2.etg.

Soverom 3 i 2.etg.

Soverom 3 i 2.etg.

Gang i 2.etg.

Enebolig i sameie med carport

Sundmoveien 2a - 1. Etasje - 3D Floor Plan

Sundmoveien 2a - 2. Etasje - 3D Floor Plan

Sundmoveien 2a - U. Etasje - 3D Floor Plan

Hokksund

Sundmoveien 2 a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Hokksund: Sentrumsnær enebolig med 4 soverom. Carport!

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 272,-
AREAL (P-ROM / BRA)
129 / 146 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende solrikt og attraktivt i etablert område med 10 min å gå til Hokksund sentrum. Landlig, men sentralt. Barnevennlig med kort vei til barneskoler, barnehager, ungdomsskole og Hokksund videregående skole. Stille og rolig område med pent opparbeidet og godt vedlikeholdte fellesarealer. Solrik hage som disponeres av denne boligen.

Kort gangvei til Hokksund sentrum med flere klesforretninger, bokhandel, matforretninger, kiosk, bakeri, vinmonopol, bank, leger og jernbanestasjon.

Meget fine tur-, fiske- og bademuligheter ved elvestien langs Drammenselva mot Mjøndalen. Kort vei til Hoensmarka og fine turmuligheter på Holtefjell.

Enkel adkomst til hovedvei for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss eller tog. Jernbane og busskommunikasjon i sentrum av Hokksund.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider (http://www.ovre-eiker.kommune.no) finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Bare i Hokksund finnes tilbud om bla. skitrekk/tautrekk, fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane, Salto treningssenter, Kurbadet, Lille Trim og ett rikt utvalg av forretninger mm.

Barnehager og skoler

Barnehager/Skoler:

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no. Røren barneskole. Hokksund ungdomsskole, se; www.hokksund.ungdomsskole.no.

Eiker Videregående skole i Hokksund, www.eiker.vgs.no.

Adkomst

Følg R35 fra Hokksund retning mot Skotselv og følg Skotselvveien over jernbanebru. Ta til høyre inn Kantumveien deretter til venstre inn Sundmoveien. Boligen ligger inn til høyre ved første avkjøring i denne veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart i nettannonsen eller vedlagt i salgsoppgaven.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Felleskostnader

Kr 272,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1952

Soverom

4

Primærrom

129m2

Bruksareal

146m2

Tomt

996m2

KR-kode

191757

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sundmoveien 2 a, 3302 Hokksund

Gnr. 77, bnr. 1081, snr. 1 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 996 kvm som tilhører sameiet. Sameiets totale areal inkluderer jfr seksjoneringen også 312,5 kvm som er en tilleggsdel/til eksklusiv bruk for seksjon nr . 1 (denne eneboligen) To leiligheter i 1.etg. har også eksklusiv bruksrett på ett plen areal tilsvarende størrelse som terrassene for leilighetene i 2.etg. Areal utenom eksklusivt areal angitt ovenfor og asfaltert gårdsplass, er areal til eksklusiv bruk for seksjon 2-6 og ikke for eneboligen.

Tomten er flat og meget pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass, plen, prydbusker og div. beplantninger.

Parkering

Parkering i carport. Ellers gjesteparkering på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 155 kvm

Totalt bruksareal: 146 kvm

Totalt primærrom: 129 kvm

Primærrom:

1.etg.: Vindfang, stue, gang, kjøkken, spisestue, bad, kjellergang, stellerom, soverom: 78 kvm

2.etg.: Gang, 3 soverom: 51 kvm

Sekundærrom:

2.etg.: Boder: 3 kvm

Kjeller: Bod, kjellerrom: 14 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.07.2018 utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt fundament/gulv med grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk. Utvendig stående kledning. Saltak tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Kun ett område har fått TG3 (Kraftige symptomer) Dette dreier seg om vaskerommet i kjeller som ikke har noen form for våtromsstandard. Takstmann skriver i sin konklusjon bla at det kan nevnes at drenering er fra byggeår, noe rue overflater på kledning og vinduer med begrenset levetid. Et sprukket kjellervindu. Normal tilstand på innvendige overflater, men det er en del dårlig finish på listverk og detaljer. Vaskerom i kjeller har ingen form for våtromsstandard og bad i 1. etasje er noe dårlig og det bør ikke dusjes direkte på flisene. Kjøkken opplyses å være fra 2014. Nedgravd oljetank som må fjernes/saneres innen 2020. Eier opplyser at pipe og ildsteder er kontrollert og funnet i orden. Anbefaler egen kontroll av el- anlegget.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dette før bud inngis.

Standard

Boligen holder en normal god standard. Kjøkkenet er fra 2014 og badet er fra 2013. Øvrig oppussing er stort sett utført i 2013. Utvendig er boligen malt i 2016.

Overflater:

Gulv har belegg, fliser, laminat eller malt tregulv.

Vegger med panelplater, tapet, malt strie, malte overflater/puss eller malte plater.

Himlinger har malte plater.

Innhold:

1.etg.:

Vindfang og gang med garderobeløsning.

Romslig kjøkken med kjøkkeninnredning med glatte fronter fra Ikea, foliert benkeplate. Ventilator. Oppvaskmaskin, kjøleskap, vaskemaskin det vil ikke følge med ved salg.

Flislagt bad med veggmontert klosett og dusjnisje. Rød høyglans baderomsinnredning. Eier opplyser at det er benyttet Cellbetong ved legging av gulv i dusjnisje. Dette er en varmeisolerende lettbetong. Inngang fra bad til soverom.

Romslig stue og spisestue. Vedovn. Terrasse på ca. 17 kvm med utgang fra stuen, samt terrasseplatting i hage på ca. 23 kvm.

2.etg:

3 soverom og gang. Utgang til balkong på ca. 3 kvm.

I tillegg boder.

Kjeller:

Vaskerom er innredet med benk, skyllekar og opplegg til vaskemaskin. Ingen form for våtromsstandard på rommet.

Eldre toalettrom med enkel standard. Kun montert wc.

I tillegg er det en gang, bod og kjellerrom.

Oppvarming

Varmepumpe i stue. Vedovn i stue og vaskerom. Varme i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. Nedgravd tank for flytende brense i hagen. (ikke i bruk)

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen. Byggeår er ukjent. Det ble godkjent et tilbygg 02.05.1991 og reviderte tegninger med et ekstra vindu med påbygg inntrukket på tak 13.08.1991. Eier opplyser at bad i 2.etg. er fjernet i deres eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kopi av grunnboksutskriften og seksjoneringen med dagbok nr 924130 tinglyst i år 2008 kan fåes ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet et eierseksjonssameiet bestående av 5 leiligheter og 1 enebolig, med sameiebrøk 137/462.

Sameiet har ikke forretningsfører og ikke utarbeidet separate dokumenter for årsberetning og budsjett. Denne informasjonen finnes i referatet fra årsmøtet. Det er ikke utarbeidet husordensregler.

Formann Per Engh opplyser at sameiet har malt bygningene til leilighetne utvendig i 2016 og plantet ny hekk mot nabo i øst sommeren 2018. Eneboligen har ansvar for alt vedlikehold utvendig og innvendig av eneboligen selv og eier opplyser at det er malt utvendig 2016/2017. Evt økning av fellesutgifter avhenger av behov for brøyting og vedlikehold. Fellesutgiftene er nylig økt med kr 100,- pga brøyting, strøing/renhold.

Dugnad må påregnes i sameiet. Ingen egen vaktmester.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. Deler av eiendommen omfattet av reguleringsplan for Kantum - Hoenselva, stasfestet 03.11.04.

Reguleringsplankartet følger vedlagt og viser byggegrensen med gult mot Sundmoveien ned mot ett nytt boligfelt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eieren av seksjon nr. 1 med tilleggsdel av tomt, har fullt vedlikeholdsansvar av bruksenheten (eneboligen) både innvendig og utvendig, samt for det areal hvor det er gitt eksklusiv bruksrett til seksjonen. Kostnader for drift og vedlikehold av seksjon nr. 1, som angitt ovenfor, ivaretas eksklusivt av seksjonseieren og inngår således ikke som en del av sameiets felles driftsbudsjett og regnskap. Herunder kommer blant annet; forsikringer, renovasjon og alle kommunale og offentlige skatter og avgifter tilknyttet bruksenheten. Utvendig vedlikehold av sportsbod og carport tilhørende seksjon nr. 1 kommer inn under det drift- og vedlikeholdsansvar som er angitt under punkt 3.2 Fellesarealer.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgifter på kr 273,- pr mnd. (Nylig økt med kr 100,- fra 1/9-18) Bygningsforsikring carport/bod, utvendig vedlikehold carport/sykkelbod og strøing/brøyting.

Renovasjonsavgift per år kr 3.336,-. Det er 2 terminer per år.

Feie avgift ca. kr 550,- pr pipeløp. I tillegg kommer tilsynsavgift ca. hvert 4. år.

Kommunale avgifter for ca. kr 5.955,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Vannmåler er installert og betaler etter forbruk. Avgiften deles på tre terminer.

Strømforbruk på ca 21.100 kwh pr år. (Pris pr nå er ca 1,- pr kwh)

Tv og internett leveres via Viken fiber. Pris kr 758,- pr mnd.

Bygningsforsikring og innboforsikring må betales av kjøper av eneboligen. IKKE felles forsikring på noe mer enn carport/bod.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.922.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Kantum/hoen
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Mjøndalen 9.2 km
Krokstadelva 8.6 km
Hokksund 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 113.4 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 1.8 km
Bussholdeplass Kantum bru 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hokksund u.skole gressbane 1 km
Idrettsanlegg Eiker Kvikk Stadion 1.7 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 3.3 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 10.3 km

Steder av interesse

Skoler

Røren skole (1-7 kl.) 1.4 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Eiker videregående skole 1.2 km

Barnehager

Saron barnehage (0-5 år) 1.1 km
Maurtua barnehage (0-5 år) 1.5 km
Røren kommunale barnehage (0-5 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 2.1 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 7.4 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 1.5 km
Postkontor Coop Prix Vestfossen 6.1 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 1.4 km
Apotek Boots apotek Hokksund 1.8 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Kiwi Semsmoen 1.2 km
Dagligvare Kiwi Hokksund 1.2 km
Kiosk/video Maxbo Ivar O. Haugen 1 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 1.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Langebru 0 km
Bensin YX Bråtabakken 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 39 år
Gj.snittalder kvinner 38,8 år
Husholdninger med barn 34,6 %
Husholdninger uten barn 65,4 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 1026
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Kantum/hoen 520 246

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,41% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?