Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 200 000,- for kr 2 200 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Malnes Gjelsnesvangen ønsker deg velkommen på visning!

Sundsrudveien 54

Velkommen inn! Romslig entrè med god plass.

 

 

 

 

 

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

 

 

Spiseplass

Spiseplass

 

 

Stue

Stue

Bad

Bad

Bad

Vaskerom

Gang i andre etasje, som benyttes som kontor

Gang i andre etasje

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom i andre etasje

 

Soverom i andre etasje

 

 

Koselig terrasse

 

 

 

 

 

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Plantegning kjeller

Rømskog

Sundsrudveien 54

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 200 000,-

Rømskog: Sjarmerende og velholdt enebolig på 152 (BRA) nær Rømsjøen. Betydelig oppgradert etter 2015/2016. Gode solforhold.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
115 / 152 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Sundsrudveien 54, beliggende i et landlig boligområde på Rømskog i Rømskog kommune. Rømskog ligger i det øverste hjørnet av Østfold. Boligen ligger idyllisk til på vestsiden av Rømsjøen.

Kommunen har over 100 sjøer og tjern med rike fiskemuligheter, og jaktmuligheter på blant annet elg og gaupe. Vakre Rømsjøen ligger sentralt i kommmunen, og her finnes flere fiskeslag, de vanligste er abbor, gjedde og mort. Ved Rømsjøen er det flere badeplasser.

Det er gode oppvekstvilkår for barn og et rikt kulturliv. Det er skolebussordning til både barneskole (1-7 klasse) på Rømskog og ungdomskolen (8-10 klasse) på Bjørkelangen. På Bjørkelangen finnes det to videregående skoler. Rømskog barnehage finner du ved skolen. Av lag og foreninger på Rømskog finnes blant annet: Rømskog barnegospel og Rømskog Idrettslag (Ski- og O-Gruppe. Fotballgruppe.Motorsportgruppe og trimgruppe). På vinterstid er det flotte skiløyper i kommunen.

Verdt å få med seg er Kurøen bygdetun, som ble kåret til Rømskog kommunes tusenårssted og ligger vakkert til på solsiden av Rømsjøen. I sommermånedene, fra juni til august, serveres det rømmegrøt og spekemat på stedet hver lørdag og søndag. Det er mulig å leie lokaler på Kurøen til private arrangement og lignende i sommerhalvåret.

Daglivarehandelen kan gjøres i den helt nye Joker Rømskog, som ligger ikke langt unna skolen. Ved den gamle Joker butikken, står fremdeles bensin pumpe - så her kan du fylle bensin.

Det er totalt 5 ulike turstier på Rømskog som er enkle å finne, merket blå. Langs de blåmerkede løypene ligger det fra 1. mai til 1. oktober en bok i en postkasse i hver løype. Denne kan du skrive navnet ditt i, og til høsten trekkes det ut 1 vinner i hver bok som får et gavekort på kr. 500,-. Ett tellende besøk per bok per dag.

En populær sykkeltur er "Rømsjøen rundt" som er ca. 40 kvm. Samme løype blir brukt under det årlige "Unions marathon" arrangementet, der start og mål er idylliske Kurøen.

Haukenesfjellet brannvakttårn - ble bygget i1909 for å hindre større skogbranner. Tårnet ligger 348 moh og er høyest i Østfold. Brannvakttjenesten opphørte fra midten av 1970-tallet, og tårnet er idag et fint utsikttårn, hvor man på klare dager har utsikt til Sverige, Marker og Aurskog-Høland.

Rømskog Spa & Resort ligger like i nærheten og er kjent for sin idylliske beliggenhet. Hotellet ble bygget i 2008 og har en unik beliggenhet ved sjøen Vortungen. Hotellet tilbyr et meget flott og tiltalene spaanlegg – med alle faseliteter for din bekvemmelighet, med saltvannsbasseng, kaldkulp, steambadstu, tradisjonell sauna, utendørs varm bad for å nevne noe. I juli 2018 åpner de en nye aktivtetspark som er bygget av Høyt og Lavt. Ta turen opp en søndag, nyt dagen med bading eller i aktivitetsparken, etterfulgt av en lunsj.

Fra Bjørkelangen tar det ca. 35 minutter med bil, og til Lillestrøm rett over timen.

Foretrekker du en svenskehandel, er kun ca. 25 minutter å kjøre til Töcksfors. Töcksfors shoppingsenter har 45 butikker og resturanter. Senteret bygges nå ut med 9.000 kvm, som skal stå ferdig til påsken 2019. I tillegg til Töcksfors shoppingsenter finnes Töcksfors handelspark med dagligvarehandel, samt et koselig sentrum.

Rømskog inngår fra 1. januar 2020 i nye Aurskog-Høland kommune og blir samtidig flyttet fra Østfold til Akershus fylke.

Velkommen til vakre Rømskog!

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Rømskog skole

8-10 kl. Bjørkelangen skole

Kjelle videregående skole

Bjørkelangen videregående skole

Barnehager:

Rømskog barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter 159 Fetsund. Følg denne veien frem til første rundkjøring. Ta opp på Riksvei 22 mot Fetsund. Følg Riksvei 22 helt frem til du kommer over Fetsundbrua. Videre følg skilt mot Bjørkelangen på Fv170. Når du kommer til Bjørkelangen, ta til venstre for å følge Fv170. Fortsett veien og videre inn på Fv21. Når du kommer inn til Østfold, er det ca. 11 km til avkjørsel. Fra hovedveien er det ca. 1 km til huset.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 200 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1929

Soverom

3

Primærrom

115m2

Bruksareal

152m2

Tomt

1214m2

KR-kode

6018268

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sundsrudveien 54, 1950 Rømskog

Gnr. 67, bnr. 23 i Rømskog kommune.

Tomten

Stor og pent opparbeidet eiet tomt på 1.214,7 kvm. Tomten er beplantet med busker, plen og gruset innkjørsel.

Parkering

Godt med parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet Ertevann vannverk, som er et privat vannverk. Boligen har ikke vannmåler.

Eiendommen er ikke tilknyttet kommunal kloakk. Det ble vedtatt 11.06.2015 at boligen skal tilkobles kommunalt trykkavløp, dette vil begynne i september 2018. Ny eier må bekoste stikkledningen fra eiendomsgrensen, montering av pumpestasjon og elektrikerarbeid for strøm til pumpestasjon. Se informasjonsbrev fra kommunen vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 196 kvm

Totalt bruksareal: 152 kvm

Totalt primærrom: 115 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1.etg: Entrè, hall m/trapp, stue, kjøkken, bad og vaskerom: 76 kvm

2.etg: Gang m/trapp og 3 soverom: 39 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: 5 boder: 36 kvm

1.etg: Kott: 1 kvm

I tillegg er det et utehus m/ utedo på 16 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.09.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med yttervegger er i trekonstruksjon/tømmer/leca utvendig kledd med panel. Saltak tekket med takstein. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Vinduer med trekarmer med sprosser og med 2-lags energiglass med produksjonsår 1998. Hvite profilerte innerdører montert i 2016. Vannrør av materialtype kobber/ rør- i- rør. Bereder er plassert i kjeller og er på 200 liter og produksjonsår 2006. Anlegg med automatsikringer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Drenering - det er registrert fukt i gulv/ vegg i kjeller. Kjeller av denne årgang vil normalt være belastet med kapillært oppsug fra grunnen og boligen ligger i skrånende terreng.

Takkonstruksjoner - Det ble registrert antatt kondens/fuktmerker e.l på loft. Det er oppservert antydninger til svertesopp. Selger har etter at takstmannen var på befaring satt inn fire ekstra ventiler i gavlene for bedre lufting.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Sundsrudveien 54.

Boligen fremstår som velholdt og har en gjennomgående sjarm som er godt tatt vare på! Det originale tømmeret kommer frem både i mellomgangen og kjøkkenet. Boligen fremstår som velholdt og med store oppgraderinger i tiden etter 2015/2016, med blant annet:

- Nytt el anlegg og rør opplegg i 2016.

- Nytt bad og vaskerom i 2016.

- Alle overflater (vegger, tak, gulv) pusset opp i 2015/2016.

- Kjøkken fra 2004, restaurert i 2016 med malte fronter, ny benkeplate, ny vask og kran, ny stekeovn og koketopp.

- Drenering i 2016.

- Malt huset utvendig i 2017.

- Ny terrasse i 2016.

Fra tidligere eier:

- Takbytte i 2004.

- Etter isolering/nye vinduer/panel 1998.

Her kan du flytte rett inn.

Boligen har adkomst via koselig inngangsparti. Ved inngangspartiet er det stor terrasse på ca. 24 kvm. Det er romslig plass rundt hele boligen, uten noen naboer helt opp til tomtegrensen. God plass til diverse utemøbler, grillplass og lekeplass. Gode solforhold på hele eiendommen. Det er separat inngangsparti til kjeler på baksiden av huset. I hele første etasje har boligen det samme gjennomgående laminatgulvet.

Velkommen inn! Romslig entrè med panel på veggene. Det er gode oppbevaringsmuligheter for skap og andre garderobeløsninger.

Videre kommer du til en hall m/ trapp til boligens andre etasje. Hallen fungere som et bindeledd mellom boligens kjøkken, stue, vaskerom og bad. I hallen er det en koselig peis, som gir god varme på kalde vinters dager.

Kjøkkenet har er tiltalende og holder en klassisk stil som passer utmerket til boligen. Innredningen er grå med profilerte fronter med laminert benkeplate og en nedfelt oppvaskkum med 1.greps blandebatteri. Mellom benk og overskap er det originalt tømmer og fliser. Kun integrerte hvitevarer og oppvaskmaskinen på kjøkkenet følger boligen.

Spisestuen ligger i en åpen løsningen med stue og fremstår som et sosialt allrom. Det er plass til et stort spisebord, hvor sene middager med venner og familie kan nytes med varme i peisen.

Stuen er koselig, med brystningspanel og tapet. God plass til sofagruppe.

Flott bad med panel/flis på veggene og flis på gulv. Innredningen består av servant, speil, lys, stikkontakt på vegg og en dusjsone. Det er montert downlights i tak.

Vaskerommet holder samme stil som resten av huset med panel på veggene, og fliser på gulvet. Det er en praktisk arbeidsbenk med servant og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

I boligens andre etasje finner du tre av boligens tre soverom.

Boligen har godt med oppbevaringsmuligheter i kott, kjellerboder og uthus.

Velkommen på visning.

Oppvarming

Peis i hallen, varme i gulv på badet og vaskerommet, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Siste tilsyn på ilsted ble utført 06.10.2016, følgende avvik ble funnet: Skorsteinen er høyere enn 1,2 meter over taket, det må monteres arbeidsplattform eller feierluke på skorsteinen. Selger opplyser at arbeidsplattform er montert. Neste tilsyn 06.10.2020.

Siste tilsyn på skorsteinsløp ble utført 15.05.2013, neste 15.05.2019.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1929.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette er ikke unormalt mtp. byggeåret.

Eneboligen er ihht. matrikkel datert 07.09.2018 tatt i bruk. Tilbygget fra 1964 er byggemeldt. Kommunen opplyser at det ikke foreligger byggetegninger.

Ihht. situasjonskart fra kommunen er det et lite skur på kartet, dette er fjernet.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 287342, tinglyst 13.04.2012 - jordskifte.

Dagboknr 685671, tinglyst 18.08.2014 - jordskifte.

Eiendommen har tinglyst rett til forbruk av vann fra gnr. 66, bnr. 2, samt fri grunn til pumpehus og vannledninger fra pumpehus. Rettigheten er tinglyst på gnr. 66, bnr. 2 dagboknr 1931, tinglyst 24.10.1958.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er under kommuneplan for Rømskog 2008-2019, vedtatt 25.09.08 avsatt til: byggeområder.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskap og vaskemaskin følger ikke boligen.

Det er en brenseltank som er plassert i kjeller, denne vil ikke bli fjernet.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.201,- for inneværende år. I dette inngår renovasjon, feiing pr. pipe, tømming av slamavskiller pr. tømming og vannavgift.

Det gjøres oppmerksom på at avgift for tømming av slamavskiller blir erstattet med årlig avgift for offentlig kloakk, mtp. krav om tilkolbling av offentlig kloakk (ref. vei, vann og avløp). Den årlige avgiften for kloakk i 2018 er på kr. 6.266,-.

Estimert fremtidlige kommunale avgifter er kr. 13.886,-.

Eiendomsskatten er kr 2.293 for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.800.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av parabol-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett, og har en mnd avgift på kr. 450,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.256.222.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Rømskog
Grunnkrets Sandum
Kirkesogn Rømskog

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 90.6 km
Bussholdeplass Skjønhaug 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rømskogbanen 6.4 km
Idrettsanlegg Setskog idrettsanlegg 19.6 km

Steder av interesse

Skoler

Rømskog skole (1-7 kl.) 6 km
Kjelle videregående skole 33 km
Bjørkelangen videregående skole 33.7 km

Barnehager

Rømskog barnehage (0-5 år) 6.1 km
Setskog oppvekstsenter Barnehage (1-5 år) 19.6 km

Varer/tjenester

Postkontor Joker Rømskog 5.2 km
Dagligvare Joker Rømskog 5.2 km
Dagligvare Joker Setskog 19.5 km
Bensin Hydro Setskog Matsenter 19.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56,8 %
Andel kvinner 43,2 %
Gj.snittalder menn 39,6 år
Gj.snittalder kvinner 45,1 år
Husholdninger med barn 28,1 %
Husholdninger uten barn 71,9 %
Gj.snitt byggeår 1976
Gj.snitt tomtestørrelse 2017
Område Personer Husholdninger
Kommune: Rømskog 685 295
Grunnkrets: Sandum 162 64

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 28.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?