Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 150 000,- for kr 3 150 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikt høst

 

 

 

Eidsvoll/Feiring - Innholdsrik enebolig med panoramautsikt over Mjøsa!

Svenbyvegen 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Eidsvoll/Feiring - Innholdsrik enebolig med panoramautsikt over Mjøsa!: Eidsvoll/Feiring - Innholdsrik enebolig med panoramautsikt over Mjøsa!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
193 / 259 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i spredt boligbebyggelse i Feiring på vestsiden av Mjøsa med utsikt over sjøen. Området består av landbrukseiendommer og spredt boligbebyggelse.. Ca. 2 kilometer til dagligvareforretning, bussholdeplass, barnehage og skole.

Ca. 25 kilometer til Eidsvoll sentrum med kommuneadministrasjon, forretninger og servicefunksjoner, videregående skole, jernbanestasjon m.m.

Feiring har opphav i fra ordet fager, noe som også gjenspeiler seg i flotte friluftsområder og eiendommens sjøutsikt. Bygdas plassering mellom innsjø og skog gir god tilgang på vakker og variert natur, med jakt- og fiskemuligheter og store rekreasjonsområder.

I tillegg til store friluftsområder byr også området på aktiviteter som fotballbane, skiløyper, bading og lekeplass. Det lokale idrettslaget i Feiring legger blant annet til rette for sykkelaktiviteter i bygda, og nyhet i 2016 er en pumptrack bane for sykler med to eller tre hjul, skateboard, rulleskøyter og sparkesykler.

Andre aktivitetstilbud i nærhet av Feiring er Hurdal Skisenter og Råholt bad med velværeavdeling og vannsklie - kun en halv times kjøretur i fra eiendommen.

Andre attraksjoner - et historisk teaterstykke om områdets jernverksindustri som settes opp i august hvert år, Eidsvollsbygningen hvor Norges grunnlov ble skrevet i 1814 og Smaragdgruvene ved Minnesund - Nord - Europas eneste smaragdgruver.

5 minutters kjøring fra eiendommen finnes en offentlig strand med grøntområde og brygge.

Det er kort vei til Gardermoen, ca. 50 km og til Oslo ca. 86 km. Nærmeste togstasjon er Eidsvoll og ligger 25 km unna. Her går det tog til Oslo med avganger tre ganger i timen. Toget bruker 34 minutter til Oslo sentrum, og 9 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Daglige innkjøp kan gjøres på Coop Marked Feiring ca. 2 km fra boligen, eller Kiwi Minnesund ca. 15 km unna.

Yterliggere servicetilbud finnes på Amfi Eidsvoll(22,8 km) med matbutikk, klesforretninger, apotek, bank, post,sport,frisør,kafeer,lege og tannlegesenter.

Jessheim som ligger kun 30 min. med bil i fra eiendommen og har et rikt servicetilbud, og kan blant annet by på kino, kulturhus og et stort bysenter med over 140 butikker.

Avstand med bil:

OSL Gardermoen Ca. 35 min.

Oslo Sentrum Ca. 60 min.

Barnehager og skoler

Boligen sokner til Feiring skole som har 1 - 10 trinn. Eidsvoll og Nannestad videregående skole ligger henholdsvis 25 km og 40 km i fra eiendommen. Det er flere barnehager i Eidsvoll. Den nærmeste heter Hoppensprett Feiring barnehage som ligger kun 2 km fra boligen og er

en barnehage for barn i alderen 0-6 år. Videre finnes Stensby barnehage (14 km) og Læringsverkstedet Naturbarnehage (21 km). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1978

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

193m2

Bruksareal

259m2

Tomt

2430m2

KR-kode

631814

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Svenbyvegen 40, 2093 Feiring

Gnr. 237, bnr. 26 i Eidsvoll kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.430,2 kvm.

Parkering

Parkering i integrert enkelgarasje eller på egen gårdsplass. Det er lagt opp til å lade el-bil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vannledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kommunen opplyser at avløpsanlegget vil bli

vurdert krevd oppgradert i.h.t. gjeldende krav. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 284 kvm

Totalt bruksareal: 259 kvm

Totalt primærrom: 193 kvm

Bruksareal:

Enebolig 259 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 64 kvm: Vindfang/hall, kjellerstue, soverom, kontor, dusjrom og wc.

1. etasje 129 kvm: Vindfang/entré, gang, kjøkken, stue/spisestue/peistue, 2 soverom, wc og bad.

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 66 kvm: Bod, gang, matbod, vaskerom/teknisk rom og garasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.2.18 utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Familievennlig enebolig beliggende på flott utsiktstomt med panoramautsikt over Mjøsa. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser med spredt boligbebyggelse.

Boligen har bl.a. flere soverom, og er velegnet som familiebolig med flere gode oppholdsrom inne og ute.

Innvendig har du bl.a. flere stuer med store utsiktsvinduer, koselig kjøkken spiseplass, romslige soverom mm.

Utvendig har du bl.a. en hyggelig og pent opparbeidet hage, og en overbygd terrasse med nydelig utsikt.

Eiendommen oppsummert i høydepunkter:

- Panoramautsikt over Mjøsa

- Godt vedlikeholdt hus

- Flotte uteareal

- Stor tomt

- Innholdsrikt hus

- El-billading

- Garasje

- Skole med 1. til 10. trinn i området

- 40 min til OSL

- 1 time til Gjøvik/Oslo

Huset ble oppført i 1978, går over to plan og har integrert garasje. Huset fremstår bra vedlikeholdt byggeår tatt i betraktning.

Overflater:

Himlinger: Takess, panel.

Vegger: Malte plater, malt panel/ strie, pussede overflater.

Gulv: Furugulv, keramiske fliser, vinylbelegg.

Entré

Huset har to entréer, en i hver etasje. Inngangen i underetasjen er inngangen det er tiltenkt at man skal bruke, men selger har benyttet inngang på forsiden av huset av praktiske grunner.

Entréen i 1. etasje er egenetlig et grovkjøkken som selger har valgt å bruke som entré. Knaggen i vindfanget medfølger ikke.

Kjøkken

Koselig kjøkken som står i fin stil til huset. Her har du også plass til spisebord for mindre høytidelige måltider. Dobbelt-vindu som slipper inn godt med lys.

Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter og heltre benkeplate. Nedfelt stålvask. Integrert koketopp og stekeovn, frittstående kjøleskap og

oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk over koketopp med utkast gjennom yttervegg.

Stuer

Husets kanskje beste kvalitet er stuen med store vinduer ut mot Mjøsa. Her kan du virkelig finne roen. Vis a vis har du god plass til spisestue hvor du kan invitere mange gjester.

Videre har du en flott tv-stue med downlights, peis og utgang til terrasse. Det er skyvedører ut til terrassen - perfekt på varme sommerdager! Kjellerstue i underetasjen med store vinduer og god plass.

Bad/wc

Du har to bad i huset. Hovedbadet ligger i 1.etasje i tilknytning til soverommene. Rommet har vært overflate-modernisert av tidligere eier, og det er i dag dusjkabinett som er en god løsning. Keramiske fliser på gulv og deler av vegger. Øvrige vegger av malt panel. Helstøpt vask

med over- og underskap. Naturlig avtrekk.

Badet i underetasjen er et eldre, flislagt dusjrom. Rommet er fra byggeår. Keramiske fliser på gulv og vegger. Plastsluk med klemring, ikke membran. Naturlig avtrekk i himling. Åpent røropplegg.

Du har også to wc-rom, ett i hver etasje.

Vaskerom/teknisk rom

Stort vaskerom/teknisk rom i underetasjen - et rom man setter pris på. Malt puss på vegger, keramiske fliser på gulv. Opplegg for vaskemaskin. Skyllekar i rustfritt stål på vegg. Skapinnredning og benkeplate.

Varmeanlegg med Nibe bergvarmepumpe (dimensjonert for boligens størrelse) fra borehull til vannbåren varme til radiatorer. 300 l bereder for varmtvann.

Soverom

I 1. etasje har du opprinnelig 3 soverom. Tidligere eier har valgt å gjøre om to av soverommene til ett stort. Hovedsoverommet har utgang til lufteveranda.

I underetasjen er det ett stort rom som selger i dag har innredet som soverom. Rommet er ikke tegnet inn påbyggetegninge som soverom. Videre har du ett rom som selger bruker som kontor.

Hage og uteområder

Eiendommen har en pent opparbeidet hage med plen, diverse trær og busker, blomsterbed og stein- og gruslagte stier. Steinlagt platting ved fasaden mot vest med plass til sittegruppe.

Ca. halvparten av tomten er naturtomt, kun vedlikeholdt og ikke kultivert.

Hyggelig overbygget veranda hvor man kan trekke seg tilbake på sene sommerdager og nyte de fredfulle og idylliske omgivelsene stedet har å by på.

Det er også satt opp hundegård på 3,6x3,6 meter. Eiendommen har også sauegjerde på tre kanter og hekk mot veien. På sørsiden av huset er eiendommen delt med et finmasket gjerde.

Trampoline ute, som følger huset.

Boder

Her har du godt med bodplass, hvorav den ene boden har utgangsdør.

Oppvarming

Bolig varmes opp ved vannbåren varme via radioatorer, varmekabler på badet samt vedfyring.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1978.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Uvisst hvorfor dette ikke foreligger.

Boligen er allikevel registrert som tatt i bruk i kommunen.

Soverom og kontor i u.etg er ikke tegnet inn som dette på opprinnelige byggetegninger. Det er uvisst om det er søkt om bruksendring vedr. dette. Uvisst om disse blir godkjent som soverom. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radonverdi på 360 Bq/m3 i underetasje, og 200 Bq/m3 i overetasje og dette er over angitt grenseverdi. Tiltak må iverksettes dersom boligen skal leies ut.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for 2015-2026 datert 10.03.2015 avsatt til: LNF(Landbruk natur og friluftsliv).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.179,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det er vedtatt at det skal bli eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, men det er uklart når dette innføres.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 25.000,- pr. år. / 25.000 kwh. pr. år. Av dette går ca. 5.000 kwh. til el-bil.

Boligen har en månedlig forsikringspremie på kr 420.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av parabol-tv og Breiband.no som leverandør av internett og har avgift på hhv.

kr 600,- og ca. kr300 pr. mnd. Parabol medfølger.

Serviceavtale på varmeanlegget på kr. 2000,- pr 3. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.024.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Eidsvoll
Grunnkrets Kjerkekretsen
Kirkesogn Feiring

Steder i nærheten

Steinsjøen 8.3 km
Sundbrua 24 km
Skibladnerkaia 24 km
Eidsvollbygningen 25.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Jernbanestasjon Eidsvoll 23.6 km
Bussholdeplass Kirkebygda 2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Feiring idrettsanlegg 3.4 km
Idrettsanlegg Nygårdsletta gressbane 13.7 km
Treningssenter Fitnesspoint Eidsvoll tr.senter 24.8 km

Steder av interesse

Skoler

Feiring skole (1-10 kl.) 3.3 km
Eidsvoll videregående skole 24.8 km
Jessheim videregående skole 45 km

Barnehager

Hoppensprett Feiring barnehage (1-6 år) 2.3 km
Stensby barnehage (0-5 år) 14.4 km
Åsleia gårdsbarnehage (1-6 år) 22.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Eidsvoll 27.9 km
Postkontor Coop Marked Feiring 2 km
Postkontor Kiwi Minnesund 15 km
Apotek Vitusapotek Eidsvoll 24.6 km
Apotek Vitusapotek Råholt 27.9 km
Vinmonopol Eidsvoll Vinmonopol 24.7 km
Vinmonopol Vinmonopol AMFI Eidsvoll 27.9 km
Dagligvare Coop Marked Feiring 2 km
Dagligvare Kiwi Minnesund 15 km
Kiosk/video Jafs kafé 15 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 23.6 km
Bensin Circle K E6-Minnesund 13.1 km
Bensin Shell Senter Nebbenes Øst 23.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 40,7 år
Gj.snittalder kvinner 42,7 år
Husholdninger med barn 35,5 %
Husholdninger uten barn 64,5 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 1557
Område Personer Husholdninger
Kommune: Eidsvoll 24415 10840
Grunnkrets: Kjerkekretsen 338 152

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Sindre Edvardsen Nyhus
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Trude Stensby
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?