Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 090 000,- for kr 4 090 000,-

Velkommen til Svenskerud 152

Stor egen gårdsplass med 2 carporter

Velkommen inn

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue med koselig peis

Stue/Spisestue

Stue

Stue

Gang

Tv-stue 2.etasje

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Vaskerom/bad 1. etasje

Fasade

Terrasse med gode solforhold

Fasade

Uteområde

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

TRANBY

Svenskerud 152

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 190 000,-

TRANBY: Innholdsrik enebolig med god intern beliggenhet innerst i blindvei - Gode solforhold - 2 carporter - Barnevennlig

Boligtype:
Enebolig, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 470,-
Fellesgjeld:
Kr 598 472,-
AREAL (P-ROM / BRA)
129 / 134 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eneboligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Tranby, som er meget rolig og barnevennlig. Siden eneboligen ligger innerst på feltet er det ingen gjennomgangstrafikk. Denne boligen har egen hage og en solrik uteplass.

Det er kort vei til flere barnehager og skoler. Tre barnehager langs Ringveien. Hennummarka barneskole ligger kun tre minutters gange fra boligen. Tranby Ungdomsskole ligger innen 20 minutters gange. Det er over hele boligområdet opparbeidet gangstier, noe som gjør skoelveien trygg. De videregående skolene i Lier ligger nærmere Drammen, og dit går det skolebuss.

Kort vei til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Tranby har et aktivt idrettsmiljø for barn og voksne i alle aldre. Gode rekreasjonsmuligheter

på Kraftkollen, vestmarkas høyeste punkt, med endeløse turmuligheter i skog og mark hele året rundt. Oppkjørte lysløyper på vinterstid. Lier IL er

aktive innen blant annet fotball, ski, skiskyting og håndball. Egen idrettsplass og idrettshall på Tranby. Andre fritidsaktiviteter på Tranby er: Turn, Badmintonklubb, Taekwondo, Innebandy, Skolekorps, Allidrett for barn, Røde Kors, Kulturskolen m/ musikk, teater og dans.

For mer detaljert info om fritidsmuligheter se www.lier.kommune.no, www.liernett.no eller www.lieril.no.

Lenger ned på Tranby er det dagligvarebutikk, lege, tannlege, idrettshall og fotballbaner.

Kort vei til Liertoppen kjøpesenter med en rekke butikker, samt Bauhaus med det du skulle trenge til hus og hage. Det er 10 min gange til stoppested Kværner og derfra 45 min til Oslo med buss linje 169. Gangavstand til bussholdeplass med direkteruter til Oslo, Drammen og Asker med gode togforbindelser videre (blant annet flytoget). For rutetider se: www.brakar.no.

Kort reiseavstand til E18 med enkel påkjøring. Ca. 10 minutter reisetid med bil til Drammen/Asker og ca. 30 minutter til Oslo.

Barnehager og skoler

Hennummarka barneskole med SFO. Tranby ungdomsskole. For detlajer se www.lier.kommune.no . St.Hallvard og Lier videregående skoler.

(www.st-hallvard.vgs.no, www.lier.vgs.no ). I Drammen finnes Papirbredden med nyere høyskolesenter. Se mer på www.papirbredden.no.

Fra boligen er det gangavstand til flere barnehager; Gunnersbråtan Barnehage, Hennummarka Barnehage, Akebakken Barnehage og Tranby Barnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 190 000,-

Fellesgjeld

Kr 598 472,-

Totalpris

Kr 4 788 472,-

Felleskostnader

Kr 4 470,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1987

Soverom

3

Primærrom

129m2

Bruksareal

134m2

Tomt

21139m2

KR-kode

15.18175

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Svenskerud 152, 3409 Tranby

Gnr. 145, bnr. 210, i Lier kommune. andelsnr. 33,

Svenskerud Borettslag, org.nr. 948 274 159

Tomten

Eiet tomt på 21.139 kvm som tilhører borettslaget. Deler av tomten er naturtomt og asfaltert vei. Opparbeidet med plen og andre busk/blomstervekster.

Parkering

2 carporter. Ellers gode parkeringsmuligheter egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 146 kvm

Totalt bruksareal: 134 kvm

Totalt primærrom: 129 kvm

Bruksareal:

Enebolig 134 kvm

Primærrom:

1. etasje 67 kvm: Vindfang, gang, vaskerom, kjøkken og stue/spisestue.

2. etasje 62 kvm: Loftstue, bad og 3 soverom.

Sekundærrom:

2. etasje 5 kvm: Garderobe og bod/walk-in garderobe.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.01.2019 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er oppført i 1987. Boligen fremstår som i normalt god stand med hensyn til alder. Det er foretatt noe fornyelser siden byggeår som bla. nytt parkettgulv i stuen og kjøkkenfornyelse. Borettslaget har stått for omfattende oppgradering av bla. kledning og takktekket. For øvrig er den generelle tilstanden på boligen er for det meste ensbetydende med alder, men det er registrert enkelte avvik med varierende konsekvens. Videre innehar boligen en innholdsrik planløsning over 2 plan med en gjennomgående god standard. Det generelle vedlikeholdet ser ut til å være godt ivaretatt.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Støpt plate på mark.

- Saltak med fabrikklagde takstoler med lett undertak (duk).

- Etasjeskiller av tre.

Vinduer og dører

- Vinduer og hoveddør av tre-/aluminium i hvit utførelse med 3-lags glass datert 2015. Vinduene og dørene har generelt god åpne-/lukke funksjon og fremstår som i normalt god stand. TG0.

- Terrassedører av tre-/aluminium med 3-lags glass datert 2017. Terrassedørene. TG:0.

Tak

- Saltak med fabrikklagde takstoler med lett undertak (duk). Loftet fremstår som i normalt god stand.

- Ny taktekking med tilhørende undertak, samt 15 cm tilleggsisolering av loft er utført av borettslaget i 2017. Manglende isolering av kloakklufterøret. TG: 2

- Tekket med betongtakstein fra 2017 utført av borettslaget. Taktekkingen var delvis dekket av snø på befaringsdagen. Tilstandsgraden gjenspeiler derfor forventet tilstand med hensyn til alder.

- Takkrenner, nedløpsrør og beslag av plastbelagt stål fra 2017. Takrenner og nedløp fremstår som i normalt god stand. Fallretning er ikke sjekket eller vurdert. Utvendig beslag må jevnlig kontrolleres og etterses for lekkasjer. Jevnlig rengjøring og godt vedlikehold av taknedløp er viktig og må påregnes.

Terrasse og utvendige trapper

- Markterrassen på sørsiden av boligen i trekonstruksjon og levegg på to sider.

- Terrasseplatting med takoverbygg ved inngangsparti i trekonstruksjon med rekkverk av stående bord. Terrassene er trolig fra byggeår. Terrassene preges for det meste av alder med tilhørende forventet slitasje. Markterrassen har merkbare skjevheter og overflatene på terrassen ved inngangspartiet preges av noe svertesopp.

Innvendige trapper

- Hvitmalt i tretrapp med tettetrinn og rekkverk/håndløper på to sider.

- Trappen var nymalt på befaringsdagen. Trappen fremstår som forskriftsmessig etter datidens byggeskikk. Mellomrommet mellom spilene på rekkverket på hvileplan, er større (13 cm) en dagens krav (10 cm). TG: 2 settes på rekkverk av hensyn til sikkerhetsmessige årsaker.

Ventilasjon og sanitær

- Røranlegg av plast og kobber. Innvendig hovedstoppekran og vannmåler er plassert vaskerommet.

Elektriske anlegg

- Skjult/åpent el-anlegg fra byggeår. Sikringskap med automatsikringer plassert i entré. Gulvvarme i hele 1. etasje, i følge eier.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen enebolig beliggende i enden av en blindvei. Boligen er påkostet og har gjennomgående god standard. Boligen passer perfekt for barnefamilier.

Kjøkken

Glatt kjøkkeninnredning i grå utførelse med laminert benkeplate. Rommet er utstyrt med stålvask, fliser mellom benkeplate og overskap, opplegg for oppvaskmaskin og komfyr. Ventilator med utblåsning. Kjøkkenet er fornyet for ca. 5 år siden, i følge eier. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Stor og åpen stue med utgang til uteplassen/hage.

Bad

Baderom fra byggeår med vinylbelegg på gulvet og flilagte vegger. Rommet er utstyrt med dobbel servantskap, badekar m/skyvbare felt, gulvstående toalett og bidè. Varmematter i gulv og naturlig ventilasjon med tilluft under dør. Varmemattene er trolig noe defekt da det ved døren ikke avgir varme.

Vaskerom

Vaskerom fra byggeår med vinylbelegg på gulv og tapetserte veggoverflater. Rommet er utstyrt med gulvstående toalett, servantskap, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt dusjhjørne med skyvedørsramme. Naturlig ventilasjon med tilluft under dør. Rommet fremstår generelt som i normalt god stand med hensyn til alder. Toalettet er for øvrig løst og avløpet til servant har manglende vannlås og er teipet fast. Ingen lekkasjer i servant er påvist ved befaring. Dusjen er lite brukt og vinylbelegget rundt slukkanten fremstod som hel og i orden. Noe tilsmusset sluk som bør jevnlig rengjøres. Videre ble det ikke registrert unormale fuktverdier eller visuelle symptomer på fukt i rommet. Totalvurderingen av rommet er at det fremstår som i normalt god stand med hensyn til alder. Vaskerommet fungerer med dagens bruk.

Soverom

Boligen har 3 romslige soverom i 2. etasje

Innvendige overflater

Gulv - Parkett, laminat, kork-belegg og fliser.

Vegger - Malte overflater og panel.

Himling - Ruteplater (Tak-ess).

Oppvarming

Varmekabler i 1. etasje. Varmematter på bad 2. etasje. Vegghengte panelovner. Elementpipe som er pusset og malt inne i boligen. Rehabilitert med innvendig stålpipe for ca. 7 år siden. Tilkoblet peisinnsats i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.05.1985.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Røykvarsler ihht. byggeforskrift 85, kap. 31:4 monteres.

2. Husnummerskilt.

Selger opplyser om at dette har blitt gjort.

Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Svenskerud Borettslag.

Forretningsfører er USBL, tlf. 32 22 64 89

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, se vedtekter.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Renovering av tak 2017,

- Etterisolering på loft 15 cm. 2017

- Utskifting av klednig på sør og vest vegg2017

- Utskifting av alle vinduer og dører2017

Planlagte påkostninger:

- Ingen opplysninger fra forretningsfører om planlagt påkostninger.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Usbls medlemmer har frist til torsdag, 17.01.2019 kl 10.00 for å gjøre forkjøpsretten gjeldende. Ta kontakt med megler vedr. spørsmål ang. dette.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Tranby 3, felt K1A-K1C med ikrafttredelse 28.06.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplanen 2009-2020 ligger ute på kommunens hjemmesider (www.lier.kommune.no).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.336,- for inneværende år i dette inngår renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendommen har vannmåler og utgiftene vil basere seg på faktisk forbruk.

Felleskostnadene er kr 4.470,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnadene omfatter renter og avdrag på fellesgjeld, kabel-TV fra Get(standardpakke), vedlikehold av bygninger, fellesareal og fellesanlegg, snøbrøyting/strøing, administrasjon, revisjon, årskontigent og forretningsførsel til USBL.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 1.130,-

Avdrag kr 1.247,-

Driftsutgifter kr 2.093,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år. / 20.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.500,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.4796.654,- Av dette beløpet utgjør kr 598.472,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lier
Grunnkrets Tranby 3b
Kirkesogn Tranby

Steder i nærheten

Lierskogen 1.8 km
Liertoppen 2.3 km
Ovenstadlia 5.4 km
Lierbyen 8.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 85.1 km
Jernbanestasjon Lier 8.5 km
Buss Svenskerud 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tranbyhallen 1.9 km
Idrettsanlegg Tranby fotballbaner 2.6 km
Treningssenter Asker tr.senter Liertoppen 2.5 km
Treningssenter Bare Trening Lier 8.5 km

Steder av interesse

Skoler

Hennummarka skole (1-7 kl.) 1.1 km
Hallingstad skole (1-7 kl.) 1.9 km
Tranby skole (8-10 kl.) 1.9 km
Briskeby skole og kompetansesenter 9.2 km
Lier videregående skole 11.4 km

Barnehager

Gunnersbråtan barnehage (0-5 år) 0.7 km
Hennummarka barnehage (0-5 år) 0.7 km
Akebakken barnehage (0-5 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Liertoppen Kjøpesenter 2.3 km
Kjøpesenter CC Drammen 12.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Tranby 1.9 km
Postkontor / post i butikk Meny Liertoppen 2.2 km
Apotek Apotek 1 Liertoppen 3 km
Vinmonopol Liertoppen Vinmonopol 2.3 km
Dagligvare Coop Mega Tranby 1.9 km
Dagligvare Meny Liertoppen 2.2 km
Kiosk Narvesen Butikken 3 km
Bensinstasjon Circle K Tranby 1.6 km
Bensinstasjon Uno-X Liertoppen 2.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,6 %
Andel kvinner 46,4 %
Gj.snittalder menn 40,4 år
Gj.snittalder kvinner 43,2 år
Husholdninger med barn 34,8 %
Husholdninger uten barn 65,2 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 802
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lier 25740 11032
Grunnkrets: Tranby 3b 814 313

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?