Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 350 000,- for kr 8 350 000,-

Velkommen til Syverstadkollen 57. Innholdsrik enebolig med god planløsning. 5 soverom, stort kjøkken, sommerstue. Solrik tomt, nærhet til sjøen.

Velkommen inn i en romslig og lys entre med skyvedørsgarderobe. Fliser på gulv med gulvvarme. Lyse og pene overflater. Videre inn til stue.

Stue med peisovn, god takhøyde.

Lys og pen stue med store vinduer

Stue

Spisestue

Kjøkken, egen utgang til sommerstuen og terrassen

Kjøkken Godt utstyrt. Innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert dampovn og oppvaskmaskin.

Kjøkken ny innredning i 2012.

Sommerstue

Terrasse med svært gode solforhold med sol fra tidlig morgen til sen kveld, sen kveldssol på terrasse til (ca 21).

Paviljong på terrassen

Lys og pen kjellerstue, parkett med varme i gulv.

Soverom

Soverom

Soverom i u.etg

Soverom

Soverom

Bad innredet i 2014. Dusjnisje med 2 dusjer, vegghengt toalett og 2 servanter.

Dusjnisje med 2 dusjer på badet

Vaskerom med egen utgang. Våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset i 2012.

Gjestetoalett

Fasade ved inngangsparti

Fasade og hage

Hage

Utsikt fra eiendommen

Fasade

Planskisse 1.etg

Planskisse u.etg

Asker/ Hvalstrand - Innholdsrik enebolig med god planløsning. 5 soverom. Solrik tomt, nærhet til sjøen. Dobbel garasje.

Syverstadkollen 57 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 500 000,-

Asker/ Hvalstrand - Innholdsrik enebolig med god planløsning. 5 soverom. Solrik tomt, nærhet til sjøen. Dobbel garasje.: Asker/ Hvalstrand - Innholdsrik enebolig med god planløsning. 5 soverom. Solrik tomt, nærhet til sjøen. Dobbel garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
202 / 237 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger vestvendt og usjenert til med hyggelig og solrik hage. Nærhet til sjøen, bare en liten rusletur til Hvalstrand bad. Landlig samtidig som det er svært sentralt. Kort vei til Holmensenteret med et rikt utvalg av spennende forretninger. Ekspressbuss til Oslo (3 min gange), fra Slemmestadveien. Nærområde med svømmehall på Holmenskjæret, badeplass, turstier og Holmen idrettsanlegg, som er et samlepunkt for barn og ungdom sommer som vinter. Idrettsanlegget har flere fotballbaner med gress, grus, kunstgressdekke og moderne helårs tennisanlegg og turnhall. Om vinteren har anlegget preparert lysløype. Området sogner til Hofstad barneskole.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Hofstad skole

1-10 kl. Steinerskolen i Asker

8-10 kl. Landøya ungdomsskole 2.3 km

8-10 kl. Risenga ungdomsskole 4.2 km

8-10 kl. Torstad ungdomsskole 4.1 km

Vgs. Nesbru videregående skole 3.3 km

Vgs. Holmen videregående skole 3.4 km

Bhg. Hval Gård barnehage

Bhg. Nedre Hofstad gård familiebarnehage

Bhg. Lykkekroken familiebarnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1962

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

202m2

Bruksareal

237m2

Tomt

1177m2

KR-kode

151845

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Syverstadkollen 57 A, 1394 Nesbru

Gnr. 42, bnr. 77, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.177 kvm. Flat og lettstelt tomt som er opparbeidet og beplantet. Belegningsstein i innkjørsel/gårdsplass. Eiendommen ligger i strøk bestående av småhusbebyggelse. Vestvendt beliggenhet. Utgang til en stor og solrik terrasse i trekonstruksjon fra hovedetasjen. Svært gode solforhold med sol fra tidlig morgen til sen kveld, sen kveldssol på terrasse til (ca 21). Nærhet til buss, skole og friareal - blant annet sjøen. Ca. 15 min. gange til Holmensenteret. Ca. 5 min. kjøring til Sandvika. Gode adkomstforhold. Parkering i garasje og på gårdsplass.

Parkering

Parkering på egen grunn og i en dobbel garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 256 kvm

Totalt bruksareal: 237 kvm

Totalt primærrom: 202 kvm

Bruksareal:

Enebolig 237 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 35 kvm: Kjellerstue og 1 soverom

1. etasje 167 kvm: Entre, stue, kjøkken, spisestue, sommerstue, gang, vaskerom, bad, wc og 4 soverom.

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 33 kvm: 4 boder

1. etasje 2 kvm: 1 bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.09.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. Støpt gulv i del av kjeller. I kjeller er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur. Ringmur med blindkjeller under del av huset. Grunnmurspapp er dels synlig over terreng. Topplist er montert på synlig grunnmurspapp. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass og doble glass. Delvis transparente plater i sommerstue. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Tilleggsisolert og luftet i 2016. Yttertekking med papp. Plater på sommerstue. Takrenner, nedløp og beslag i stål.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Noe avvik/svanker i gulvenes horisontalplan registrert. TG 2

Vaskerom normal brukstid på 30 år legges til grunn for våtrom. Tilstandsgrad er satt grunnet alder/utidsmessighet og avvik. Det er ikke synlig membran ved sluk og gulvet er ikke fuktsikret. Det er ikke ventilering i rommet - dør benyttes. TG 3

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget innholdsrik og hyggelig enebolig med gjennomgående god standard. Boligen er velholdt, luftig, lys og har en meget god planløsning med 4 soverom og stue, kjøkken og bad på hovedplan. Flere oppgraderinger gjort, ny drenering i 2009. Ny taktekking i 2016. Skiftet de fleste vinduer/ytterdører. Kjøkken fra 2012 og bad fra 2014. For øvrig endel overflateoppusset og normalt godt vedlikeholdt.

Romslig og lys entre med skyvedørsgarderobe. Fliser på gulv med gulvvarme.

Koselig stue med store vindusflater og god takhøyde, peisovn i stuen. God plass til flere sittegrupper.

Sosialt og hyggelig kjøkken med god kontakt til stue. Åpen kjøkkenløsning mot spisestuen. Godt utstyrt kjøkken. Innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert dampovn og oppvaskmaskin. Koselig sommerstue i tilknytning til kjøkken. Utgang til terrasse fra sommerstuen. Gode solforhold med sol fra tidlig morgen til sen kveld, sen kveldssol på veranda (ca 21).

Vaskerom, rommet ble overflateoppusset i 2012. Fliser på gulv. Materiale i sluk er støpejern. Malte flater og panel. Eget dusjkabinett, stålkum og opplegg for vaskemaskin.

Badet ble innredet i 2014. Fliser på gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Dusjnisje med 2 dusjer, vegghengt toalett og 2 servanter.

300 liter varmtvannsbereder plassert under trapp. Vegghengt toalett og servant på gjestetoalett /wc ved mellomgang til soverommene. Boligen har 5 soverom, 4 av dem på samme plan. Romslige rom med god plass til seng og garderobeskap.

1 bod i hovedetasjen.

I underetasjen har boligen en stor Kjellerstue samt 1 soverom og 4 boder. Ca. 2,1 meter takhøyde i kjeller. I tillegg er det dør til blindkjeller med lagerplass.

Garasje med parkering for 2 biler. Støpt gulv. For øvrig trekonstruksjon tekket med papp. Innlagt strøm. 2 porter og gangdør i tre. Generelt slitt garasje.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

1- løps pipe med peisovn i stuen. Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1962. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 1943/4575-1/100, tinglyst 14.12.1943, type heftelse: Bestemmelse om deleforbud. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om kloakkledning. Bestemmelse om tennis-og lekeplasser

Med flere bestemmelser. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om vannrett. Gjelder denne eiendommen med flere.

Dagboknr 1968/8332-1/100, tinglyst 22.11.1968, type heftelse: Erklæring/ avtale. Bestemmelse hvor eier av d.e. avstår vederlagsfritt grunn til Asker kommune iflg reg.plan vei Syverstadkollen. Gjelder denne eiendommen med flere.

Dagboknr 2017/1413585-1/200, tinglyst 18.12.2017, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse. Hjemmelshavere av 42/77 gir med dette hjemmelshavere av 42/374 rett til å plassere sin enebolig 1,6 meter fra felles grense mot nordøst. Hjemmelshavere av 42/77 gir med dette eier av 42/374 en permanet tillatelse til å plassere og ha stående deler av støyskjerm på sin eiendom iht situasjonskart sist revidert 21.09.2017. Videre gis det tillattelse til vedlikehold av støyskjerm. Denne erklæringen kan ikke slettes uten Asker kommunes samtykke.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Syverstadkollen, id 100, datert 20.05.1936, med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eldre reguleringsplan. Delareal 1.066 kvm.

Kommuneplan: Eiendommen er avsatt til nåværende boligbebyggelse iht. Kommuneplan for Asker 2018-2030, Boligområder med utfyllende bestemmelse, type B.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

På syd vestlige del av eiendommen blir det i dag oppført en ny enebolig. For mer informasjon se saksnr 17/015094 på Asker kommunes hjemmesider. Byggesaksmappen til eiendommen 42/374 (tidl. 42/77) Søknad om endring av gitt tillatelse - Dispensasjon - Nybygg enebolig og støyvoll Syverstadkollen 57. konferer megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.292,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.517,-.

Velavgift er kr 250,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av Internett og har avgift på

kr 649,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Hval
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Hval brygge 0.8 km
Leangen brygge 1 km
Hvalstrand bad (badestrand) 1 km
Holmenskjær (badestrand) 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 71.1 km
Sentralstasjon Oslo S 21 km
Jernbanestasjon Høn 2.4 km
Bussholdeplass Hval 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holmen svømmehall 1.4 km
Idrettsanlegg Båstad grus 1.6 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 3 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 3 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 1.5 km
Vettre skole (1-7 kl.) 2.9 km
Steinerskolen i Asker (1-10 kl.) 2.8 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 4.2 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 4.1 km
Nesbru videregående skole 3.3 km
Holmen videregående skole 3.4 km

Barnehager

Hval Gård barnehage (1-5 år) 0.6 km
Læringsverkstedet Bjørndalen (1-6 år) 1.9 km
Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 1.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 1.4 km
Kjøpesenter Slependen senter 4.6 km
Postkontor Coop Mega Holmen 1.4 km
Postkontor Coop Extra Slependen 4.5 km
Apotek Apotek 1 Holmen 1.6 km
Apotek Vettre apotek 2.6 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Coop Mega Holmen 1.4 km
Dagligvare Meny Nesbru 1.6 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 2.3 km
Bensin Shell Vettre 2.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 2.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 39,1 år
Gj.snittalder kvinner 39,6 år
Husholdninger med barn 29,8 %
Husholdninger uten barn 70,2 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 1364
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Hval 326 141

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?