Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 200 000,- for kr 6 200 000,-

Drone

Fasade

Fasade

Drone

Fasade

Drone

Drone

Drone

Terrasse

Terrasse på 34 kvm ut fra stuen i 1. etasje

Terrasse

Terrasse

Terrasse på 34 kvm ut fra stuen i 1. etasje

Terrasse på 34 kvm

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Peisestue

Peisestue

Peisestue

Kjøkken

Kjøkken

Flislagt bad, underetasje med boblebadekar, dusjnisje - nytt 2014

Flislagt bad, Underetasje - nytt 2014

Flislagt bad, underetasje - nytt 2014

Bad - 1. etasje, nytt 2013

Flislagt bad, underetasje - nytt 2014

Flislagt bad - 1. etasje, nytt 2013

Separat vaskerom

Separat vaskerom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Entre/hall

Entre

Plantegning - 1. etasje

Plantegning - Underetasje

Drone

Drone

Drone

Konnerud - Lekker og innholdsrik enebolig - 2 flotte bad, 4 soverom, 2 stuer - Stille og rolig boligområde - Garasje

Thorrudgata 17 d

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 200 000,-

Konnerud - Lekker og innholdsrik enebolig - 2 flotte bad, 4 soverom, 2 stuer - Stille og rolig boligområde - Garasje: Konnerud - Lekker og innholdsrik enebolig - 2 flotte bad, 4 soverom, 2 stuer - Stille og rolig boligområde - Garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
191 / 201 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en sentral og fin beliggenhet på Konnerud, i et veletablert nabolag i stille og rolige omgvelser med kort vei til de fleste servicetilbud. Meget solrik beliggenhet med sol til ca 21.30 på sommeren.

Kort gangavstand til skole og flere barnehager. 100 meter til lekeplass.

Servicetilbud:

Få min gange til sentrum av Konnerud med Meny, Nille, Notabene, Europris, Evo Fitnes, Pizzabakeren, Garden Café, Boots Apotek, Sparebanken Øst, Buskerud Begravelsesbyrå. I nærheten finner du også Konnerud Hårsenter, Coop med post-i-butikk, Halvorsen trafikkskole, Jarlsberg Senter med Kiwi og Din Kiropraktor og Konnerud Legesenter. Det er også kort vei til Drammen sentrum med alle bymessige fasiliteter.

Mange fritidstilbud på Konnerud. Konnerud IL er et aktivt idrettslag som innehar ulike idrettsanlegg (flere fotballbaner, både gress og kunstgress, skøyteis, Konnerudhallen med bla. håndball, skistadion, sykkelstier. Rideskole på Andorsrud Hestesportsenter. Imjelt golfbane, Pitch & Putt-bane, Skoger Golfbane, 18-hulls.

Konnerud er omgitt av mye fin natur som er et populært rekreasjonsområde egnet for fot-, sykkel- og ski-turer, både sommer og vinter med flere bademuligheter i Stordammen, Inntaksdammen og Blekkjern. Konnerud er kjent for sine snørike vintre, med skigåing på de preparerte løypene dypt inn i Konnerudskogen om vinteren

Få min gange til meget god busskommunikasjon til sentrum av Drammen fra Konnerud. Hyppige avganger. 10 minutter med buss til jernbane og sentrum. 10 minutter med tog til Asker. 36 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo. Tre minutters gangavstand til bussholdsplass.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning på Konnerud. For oversikt over kommunale barnehager, se; www.drammenbarnehager.no/ Det er også flere private barnehager på Konnerud.

Konnerud og Hallermoen barneskole. Konnerud barneskole er den nærmeste, og ligger i kort gangavstand fra boligen. Se;www.konnerud. drammen.kommune.no - Svensedammen ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no., nå status som Universitet.

Adkomst

Fra Oslo:

Følg E18 og ta avkjøring til Drammen S. etter motorveibrua over Drammen. Ta til venstre i første rundkjøring og hold venstre felt. Ta til venstre i andre rundkjøring og hold rett frem i Bjørnstjerne Bjørnssonsgate. Kjør rett frem i begge lyskryss, og i rundkjøringen. Ta deretter til venstre opp Konnerudgata i neste rundkjøring. Følg denne veien over jernbanebroen og videre oppover Konnerudbakkene. Følg Konnerudgata frem til Myrbråten (nesten til toppen av Konnerudbakken). Sving til høyre inn i Myrbråten og etter ca 200 ta inn til venstre i Simensbråten, kjør så 150 meter og ta til venstre i Stigerveien. Etter ca 100 meter kommer du til krysset Stigerveien/Thorrudgata. Sving inn til venstre og til høye igjen etter 25 meter. Eiendommen ligger i en blindvei på høyre side.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 200 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1984

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

191m2

Bruksareal

201m2

Tomt

533m2

KR-kode

201893

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Thorrudgata 17 d, 3031 Drammen

Gnr. 80, bnr. 1154 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 533,1 kvm. som er pent opparbeidet med plen og hekk. Asfaltert innkjørsel og ca 100 kvm. med belegningsstein på gårdsplass. Solrikt tomt med sol til ca 21.30 sommerstid. Det gjøres oppmerksom at inngjerdet tomt som disponeres av eier er større enn faktisk tomtegrense. Gjerdet er satt opp av kommunen.

Parkering

Garasje. 28 kvm. Støpt gulv. Leddport. God plass på egen gårdsplass til parkering av bil, båt og sykler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 221 kvm

Totalt bruksareal: 201 kvm

Totalt primærrom: 191 kvm

Primærrom:

1. etasje: 103 kvm: Entre, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

Underetasje:

88 kvm: Peisestue, vaskerom, bad og 2 soverom.

Sekundærrom:

Underetasje:

10 kvm: 2 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av takstmann Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Boligen er oppført over to etasjer og inneholder:

1. etasje:

Entre/hall, flott flislagt bad med dusjhjørne, stor stue med spisestueplass og utgang til delvis overbygget terrasse, 2 soverom og kjøkken med god spiseplass.

Loft.

Underetasje:

Peisestue med Dovre peis, separat vaskerom med innredning, 2 boder, 2 soverom, lekkert flislagt bad med boblebadekar, dusjnisje og dobbelservant i innredning.

Garasje.

Standard

1. etasje:

Entre: Vinylbelegg på gulv, tapet på vegger, plater i tak. Garderobeskap med speil-dører med god plass til både tøy og sko.

Bad1: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Servant i innredning med speil og skapplass. Wc. Dusjhjørne. Downlights i tak. Varme i gulv. Nytt bad i 2013.

Stue: En stavs eikeparkett på gulv, malt strie på vegger, plater i tak. Spisestueplass. Aduro peisovn. Downlights med dimming. Varme i gulv. Utgang til delvis overbygget terrasse. Lagringsplass for hageredskap under terrassen.

Soverom1: En-stavs eikeparkett på gulv, tapet/malt strie på vegger, plater i tak. Skapplass. Varme i gulv.

Soverom2: En-stavs eikeparkett på gulv, malt strie på vegger, plater i tak. Skapplass. Varme i gulv.

Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, malt strie på vegger, plater i tak. Eik kjøkkeninnredning fra Interiørforum. Integrerte hvitevarer; Siemens stekeovn, Bosch keramisk platetopp og elektrisk grill, Whirlpool kjøle- og fryseskap. Røroshetta elektrisk avtrekksvifte. Granit benkeplate. Downlights i tak. Spiseplass.

Loft: Kun isolasjon.

Underetasje:

Peisestue: Eikeparkett på gulv, malt strie på vegger, panel i tak. Murt peis med Dovre peisinnsats. Varmekabler i gulv.

Vaskerom: Fliser på gulv, malt strie på vegger, plater i tak. Downlights i tak. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Servant i innredning med takhøye skap. Varmekabler i gulv.

Bod: Fliser på gulv, malt strie på vegger, plater i tak. Hylleplass.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Boblebadekar med integrerte høytalere/bluetooth. Downlights i tak. Dobbelservant i innredning med speil og skapplass. 300 liters Høiax ekspressvarmet varmtvannsbereder. Veggholdt wc. Stor dusjnisje. Varmekabler i gulv. Nytt bad i 2014 med rør-i- rør på badet.

Soverom3: Eikeparkett på gulv, malt tapet/strie på vegger, plater i tak. Varmekabler i gulv.

Soverom4: Eikeparkett på gulv, malt tapet/strie på vegger, plater i tak. Skapplass. Varmekabler i gulv.

Bod: Eikeparkett på gulv, malt strie på vegger, panel i tak. Hyller. God lagringsplass.

Ny en-stavs eikeparkett i stuen og to soverom i 1. etasje i 2015. Innvendige dører i hele boligen er nye i 2015. Nytt bad i underetasje i 2014. Nytt bad i 1. etasje i 2013. Sikringsskap med automatsikringer. Utvendige persienner på stuevinduer.

Selger har nylig investert i takfornying; vasket, renset, impregnert og malt av profesjonelt firma som gir 10 års garanti på arbeidet. Arbeidet er utført av Takkfornying Øst AS som gir 10 års garanti på taket.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

En flott og innholdsrik enebolig i attraktiv og sentralt boligområde. Boligen innehar meget god planløsning med bla. to stuer, 4 soverom, stort kjøkken med egen dør, romslig separat vaskerom og 2 nyere bad.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom bortsett fra i gang, kjøkken og boder. Aduro peisovn i stuen i 1. etasje. Peis med Dovre peisinnsats i peisestuen i underetasjen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.10.1985. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for området Kirkegrenda, datert 10.07.1981 og til kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del av dette prospektet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.325,- for 2017. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen. Renovasjonskostnader (stor familie) er kr 4.338,- for 2018.

Feiing/tilsyn med fyringsanlegg ca kr 900,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk på ca 29.700 kWh pr år. Nåværende bruker mest strøm til oppvarming.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.784,-.

Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox for nett og koster kr 578 pr måned for bredbåndhastighet 80/80.

Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox for tv-signaler koster kr 498,- pr mnd avhengig av kanalvalg.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmsentral og koster kr 584,- pr mnd. Denne kan selvsagt sies opp.

Det betales ca kr 1.900,- pr år for felles brøyting.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6..356.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 23
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 0.7 km
Konnerud legesenter 1.2 km
Marienlyst stadion 4.4 km
Drammens museum 5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.2 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 5.7 km
Bussholdeplass Bernås 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 0.5 km
Idrettsanlegg Torsbergbanen 0.5 km
Treningssenter EVO Konnerud 1 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 5.3 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1.3 km
Akademiet videregående skole Drammen 4.8 km
Heltberg vgs. Drammen 5 km

Barnehager

Konnerud barnehage (1-5 år) 0.6 km
Solhaugen barnehage 0.7 km
Amicus barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 0.8 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 5.9 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1 km
Postkontor Strømsø Postkontor 5.5 km
Apotek Boots apotek Konnerud 0.8 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.1 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 0.7 km
Dagligvare Meny Konnerud 0.8 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 4.6 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 4.8 km
Bensin Circle K Konnerud 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 37 år
Husholdninger med barn 44,4 %
Husholdninger uten barn 55,6 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 799
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 23 763 284

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?