Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 300 000,- for kr 8 300 000,-

En stilfull og tidløs funkisbolig oppført 2005, arkitekttegnet av Thorvald Bernhard og med et bruksareal på 222 kvm og brutto 251 kvm samt dobbelgarasje på 46 kvm.

Eiendommen er attraktivt beliggende på Tørkopp i Vestskogen, høyt og fritt med fin utsikt over Vestfjorden og Stokkeland.

Boligen går over 2 plan og er meget innholdsrik med en spennende og praktisk planløsning, ypperlig for folk i farten - her bor man i lekre omgivelser.

Den solrike tomten på 2.035 kvm heller svakt mot vest, ned mot sjøen.

Eiendommen er attraktivt beliggende på Tørkopp i Vestskogen, høyt og fritt med fin utsikt over Vestfjorden og Stokkeland.

En stilfull og tidløs funkisbolig oppført 2005, arkitekttegnet av Thorvald Bernhard og med et bruksareal på 222 kvm og brutto 251 kvm samt dobbelgarasje på 46 kvm.

Eiendommen ligger vestvendt med sol fra morgen til sen kveld.

Terrassen byr på en lun og svært usjenert uteplass under et stilig takoverbygg, hvor man kan nyte sol og sjøutsikt - om man sitter under tak, ligger i en solseng eller koser seg i Jacuzzien.

Det er danseplass på den store terrassen, hvor hele familien får plass i Jacuzzien. Solen har man her helt til kl. 23 på sommerstid.

Her er det rikelig med plass til utemøbler, solsenger og mange mennesker.

Boligen går over 2 plan og er meget innholdsrik med en spennende og praktisk planløsning, ypperlig for folk i farten - her bor man i lekre omgivelser.

Den solrike tomten på 2.035 kvm heller svakt mot vest, ned mot sjøen.

Den lyse og hyggelige hallen har tilkomst til det romslige allrommet med peis.

Det pene trappeløpet binder etasjene elegant sammen.

Lekker belysningen i hele huset.

De flotte vinduene i den halvsirkelformede stuen trekker inn den flotte utsikten til Vestfjorden.

Stuen innbyr til kos og hygge - rundt spisebordet eller i salongen foran peisen.

Utsikten er upåklagelig uansett vær, vind og årstid.

Peisen - et koselig sentrum i den flotte stuen.

Åpen løsning og herlig stemning.

Romløsningene gir en god flyt gjennom hele boligen.

Reposet gir god kontakt med nedre etasje.

Enda et koselig samlingspunkt - måltider kan nytes i spiseavdelingen som ligger til kjøkkenet.

Kjøkkenet har alle moderne innretninger og flott arbeidsplass på store benker.

Stilig vindusplassering gir utsyn til den koselige bakhagen.

Herlig belysning også i kjøkkenet - flott vindussetting sørger for naturlig lys i tillegg til stilig og funksjonell vegg- og tak belysningen - gjennomgående for hele boligen.

Tidsløst, harmonisk og stilig.

Det er utgang til den koselige bakhagen fra kjøkkenet.

Man kan rusle rundt huset på en hyggelig trapp og gruset gangsti. Hagedelen på oversiden av huset har en pent oppbygget forstøtningsmur og hekk i nabogrensen.

De 4 soverommene ligger i en fløy med hoved soverommet i enden, i øvre etasje.

1 av 4 hyggelige soverom.

Foreldresoverommet ligger vegg i vegg med badeværelset og har utgang til terrassen.

Et klassisk og delikat badeværelse - her kan flere stelle seg samtidig.

Ønsker man seg en dukkert er det få meter ned til sjøen hvor eiendommen har baderett og det er kun en liten rusletur bort til egen båtplass i fellesbryggen på Tørkopp.

Det er badeværelser i begge etasjer, i tillegg til et praktisk vaskerom og et stort klesrom i underetasjen.

Denne stuen har også peis og ett stort areal til å boltre seg på. Super plass for ungdommen eller for den som ønsker å trekke seg tilbake i litt fredelige omgivelser.

Hyggelig utsikt også her.

Peis også i denne stuen.

Stor plass - ett herlig oppholdsrom.

Badeværelset i 1. etasje.

Badeværelset i 1. etasje.

Eiendommen byr på en usjenert utområder og arkitekturen har ivaretatt privatlivets fred - boligen byr på flott sjøutsikt, men lite innsyn - eiendommen må oppleves!

Utsikt.

Ikke alle forunt og ha strand og sjø få meter nedenfor eiendommen.

Område ved sjøsiden.

Område ved sjøsiden.

Båtplass i felles, moderne bryggeanlegg ca. 200 meter fra eiendommen.

Det er kort vei til skoler, Steinerskolen, barnehage, idrettsanlegg, butikker, buss, Teie Torv og Tønsberg sentrum. Umiddelbar nærhet til skog og mark, sjø og strand samt Nøtterøy Golfbane m.m.

Nøtterøy/Vestskogen - Særegen villa med flott og usjenert beliggenhet. Sjønært med båtplass få skritt unna.

Tørkoppveien 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 950 000,-

Nøtterøy/Vestskogen - Særegen villa med flott og usjenert beliggenhet. Sjønært med båtplass få skritt unna. : Nøtterøy/Vestskogen - Særegen villa med flott og usjenert beliggenhet. Sjønært med båtplass få skritt unna.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 7 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
222 / 222 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er attraktivt beliggende på Tørkopp i Vestskogen, høyt og fritt med fin utsikt over Vestfjorden og Stokkeland. Eiendommen ligger vestvendt med sol fra morgen til sen kveld. For øvrig kort vei til skoler, Steinerskolen, barnehage, idrettsanlegg, butikker, buss, Teie Torv og Tønsberg sentrum. Umiddelbar nærhet til skog og mark, sjø og strand samt Nøtterøy Golfbane m.m. Ca. 75 meter til strand og 200 meter til moderne bryggeanlegg.

Barnehager og skoler

Vestskogen barneskole og barnehager i nærheten, i tillegg til Steinerskolen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og følger denne rett frem og forbi Teie veidele. Følg veien (Kirkeveien) til Astoria der man tar til høyre inn til Vestskogen og følg Kjærnåsveien. Følg denne videre forbi Statoil og til man kommer til Amundrødveien. Ta til venstre og kjør i ca.300 meter til Tørkoppveien kommer på høyre side. Følg veien ned mot sjøen og man vil se nr.9 opp til høyre etter ca. 200 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2005

Soverom

4

Primærrom

222m2

Bruksareal

222m2

Tomt

2035m2

KR-kode

211767

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tørkoppveien 9, 3142 Vestskogen

Gnr. 128, bnr. 32 i Nøtterøy kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.035,4 kvm (beregnet areal). Den solrike tomten heller svakt mot vest, ned mot sjøen. Tomten parkmessig anlagt og er terrassert, med pene forstøtningsmurer. Det er en brosteinlagt gårdsplass og oppkjørsel samt store velholdte plenområder over 2 plan på nedsiden av boligen. Man kan rusle rundt huset på en hyggelig trapp og gruset gangsti. Den koselige hagedelen på oversiden av huset har en pent oppbygget forstøtningsmur og hekk i nabogrensen. Uteplassen på den store, vestvendte terrassen er fantastisk, her har man sol fra morgen til seneste kveld og utsikt til sjøen, hvor egen båtplass og fine bademuligheter, ligger en liten rusletur unna. Det er ingen boplikt på denne maritimt beliggende eiendommen.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass og i dobbelt garasje. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 251 kvm + garasje på 46 kvm

Totalt bruksareal: 222 kvm

Totalt primærrom: 222 kvm

Bruksareal:

Enebolig 222 kvm

Primærrom:

Enebolig:

1. etasje 85 kvm: Hall m/trapp, stue, bad/wc, vaskerom og omkledningsrom

2. etasje 137 kvm: Stue/kjøkken, gang, 4 soverom/hobbyrom og bad/wc

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.04.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

En stilfull og tidløs funkisbolig oppført 2005, arkitekttegnet av Thorvald Bernhard og med et bruksareal på 222 kvm og brutto 251 kvm samt dobbelgarasje på 46 kvm. Boligen går over 2 plan og er meget innholdsrik med en spennende og praktisk planløsning, ypperlig for folk i farten - her bor man i lekre omgivelser. Husets beboere, familie og venner har flotte oppholdsrom i 2 gedigne stuer, begge med masse lys og utsikt samt en peis man kan fyre opp i på kveldstid. Mange kan samles i den lekre spisestuen som ligger til kjøkkenet som har alle moderne innretninger og flott arbeidsplass på store benker. Stilig vindusplassering gir utsyn til den koselige bakhagen. Det er også en dør fra kjøkkenet og ut til denne. Det er badeværelser i begge etasjer, i tillegg til et praktisk vaskerom og et stort klesrom i underetasjen. De 4 soverommene ligger i en fløy med hoved soverommet i enden, i øvre etasje. Badeværelset i denne etasjen ligger nærmest "foreldrerommet", som også har utgang til den store og fantastiske terrassen. Terrassen byr på en lun og svært usjenert uteplass under et stilig takoverbygg, hvor man kan nyte sol og sjøutsikt - om man sitter under tak, ligger i en solseng eller koser seg i Jacuzzien. Ønsker man seg en dukkert er det få meter ned til sjøen hvor eiendommen har baderett og det er kun en liten rusletur bort til egen båtplass i fellesbryggen på Tørkopp. De store plenene innbyr til lek og moro. I dette lekre hjemmet kan tilværelsen nytes til fulle så snart man har anledning til å tilbringe tiden på egen eiendom – her gjestene vil også storkose seg! Velkommen til Tørkoppveien 9!

Oppvarming

Varmekabler i begge bad, vaskerom samt i hall. 2 peiser: 1 peis i stuen i 1. etasje og 1. peis i stuen i 2. etasje. Panelovner for øvrig.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.5.2005. Ferdigattest for takoverbygg datert 09.03.2017. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Dagboknummer 4029, tinglyst 10.11.1947. Bestemmelse om gjerdeplikt.

Dagboknummer 4172, tinglyst 06.07.1979. Jordskifte –grensegangsak. Gjelder denne matrikkelenheten med flere.

Dagboknummer 2845, tinglyst 27.04.1981. Bestemmelse om kloakkledning. Rettighetshaver: gnr. 128 , bnr. 54.

Dagboknummer 14.11.2003, tinglyst 16265. Jordskifte ad. rettighet sammen med flere i felles bryggeanlegg på Tørkopp. Gjelder denne matrikkelenheten med flere.

Dagboknummer 9624, tinglyst 29.06.2007. Bestemmelse om vei. Rettighetshaver er gnr. 128, bnr. 54. Tørkoppveien 11 og 13 har veirett har adkomstrett på eksisterende vei over denne eiendom.

Dagboknummer 91822, tinglyst 31.01.2017. Bestemmelse om bebyggelse. Eier av denne eiendommen påtar seg eventuelle merutgifter kommunen måtte få for å vedlikeholde og reparere kommunale vann- og eller avløpsledninger som er omtalt i erklæringen om avstanden til kommunale ledninger.

Det foreligger en erklæring om at eiendommen mønehøyde og vegetasjon ikke kan overstige kotehøyde 25. (dvs. dagens mønehøyde).

Eiendommens rettigheter:

Servitutt med dagboknummer 4029, datert 10.11.1947 Bestemmelse om veg. Rettigheten hefter i gnr. 128, bnr. 17. Bestemmelse om båt/bryggeplass. Bestemmelse om strandrett.

Kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplan av 17.06.2017 er avsatt til Boligbebyggelse – Nåværende. Eiendommen ligger i et område som er regulert til Boligbebyggelse- Konsentrert småhusbebyggelse (B1) frittliggende småhusbebyggelse (B4, B6 – B10), lekeplass(f_L1-5), Energianlegg (E) og kombinert bebyggelse og anleggsformål (KBA), konsentrert småhus. Området ligger nord for denne eiendommen og vil bli utbygget i nær fremtid. Se vedlagte kart med reguleringsplaner, "Skogro vest for Amundrødveien". Fullstendig plan med bestemmelser fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.540,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 30.000,- pr. år. /4.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.500,-.

Avgift til Bryggelaget er kr 3.500,- pr. år, for båtplass og brygge vedlikehold etc.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 200,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Securitas alarmselskap som koster kr 3.600,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.149.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nøtterøy
Grunnkrets Vestskogen
Kirkesogn Nøtterøy

Steder i nærheten

Hella 1.1 km
Munkerekka 1.4 km
Borgheim 2.5 km
Teie 3.1 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 29.4 km
Jernbanestasjon Tønsberg 5.5 km
Bussholdeplass Bregneveien 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nøtterøy Golfbane 2.4 km
Idrettsanlegg Wilhelmsenhallen 2.8 km
Treningssenter Active Familiesenter 3.8 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 5 km

Steder av interesse

Skoler

Vestskogen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (1-10 kl.) 0.7 km
Borgheim skole (8-10 kl.) 2.7 km
Teigar ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 0.7 km
Nøtterøy videregående skole 2.8 km

Barnehager

Steinerbarnehagen på Nøtterøy (3-7 år) 0.9 km
Labakken barnehage (1-5 år) 0.9 km
Hundremeterskogen familiebarnehage (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 3.1 km
Kjøpesenter Foyn Senteret 5.1 km
Postkontor Rema 1000 Nøtterøy 2.5 km
Postkontor Meny Teie Torg 3.2 km
Apotek Vitusapotek Vestskogen 1.1 km
Apotek Apotek 1 Teie 3.1 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 5.1 km
Dagligvare Kiwi Vestskogen 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Nøtterøy 2.5 km
Kiosk/video Nøtterøy Frukt og Tobakk 2.5 km
Kiosk/video Movietime - Teie 3.1 km
Bensin Statoil Service Vestskogen 0.9 km
Bensin Shell Teiehøyden 3.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 40,4 år
Gj.snittalder kvinner 42,1 år
Husholdninger med barn 36,8 %
Husholdninger uten barn 63,2 %
Gj.snitt byggeår 1962
Gj.snitt tomtestørrelse 1075
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nøtterøy 21491 9351
Grunnkrets: Vestskogen 1464 595

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,88% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning hvor 1. visning er inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.950,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Erland Pettersson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?