Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 150 000,- for kr 2 150 000,-

Fasadebilde

Fasadebilde

Hall

Hall

Mellomgang

Soverom

Soverom

Soverom

Wc

Bad

Bad

Stue

Stue

Peis

Stilbilde

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Vestvendt terrasse

3D hovedetasje

3D kjeller

Holmestrand - Tolfsrudgrenda. Romslig enebolig med stor solrik tomt og stort potensial!

Tolfsrudgrenda 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 750 000,-

Holmestrand - Tolfsrudgrenda. Romslig enebolig med stor solrik tomt og stort potensial!: Holmestrand - Tolfsrudgrenda. Romslig enebolig med stor solrik tomt og stort potensial!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
104 / 215 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en fin beliggenhet med flott turterreng i umiddelbar nærhet. Barnevennlig område med få hus i gaten. Kort vei til barnehage og skole og avkjøring E-18. Med ca. 1 times kjøring til Oslo og ca. 30 min til Drammen og Tønsberg. Ca. 3 km til byens sentrum med forretninger, båthavn, badestrender og jernbane. Nytt dobbeltspor til Oslo og i den forbindelse ble det bygget en ny flott jernbanehall med heis opp på fjellet. Fritidstilbudene for barn og unge i Holmestrand er mange som, ski, skøyter,hopp, slalom, fotball, håndball, svømming, golf, dans,.turn etc.

Barnehager og skoler

Det er ca. 1 km til nærmeste barnehage Eikelund. Ekeberg barneskole er ca. 2 km unna. Ungdoms og videregående skole ca 3,5 km unna. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra byens sentrum kjører man opp Nyveien og tar til venstre ved Statoil stasjonen, ta så 2 avkjøring i rundkjøringen i Våleveien. Følg veien noen hundre meter og ta av til høyre inn Tolfsrudgrenda. Boligen ligger så på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 750 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1959

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

104m2

Bruksareal

215m2

Tomt

1324m2

KR-kode

22185

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tolfsrudgrenda 27, 3083 Holmestrand

Gnr. 11, bnr. 9 i Holmestrand kommune.

Tomten

Stor selveier tomt på 1.324 kvm. Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring med gressplen og diverse beplantning rundt boligen. Fin og usjenert overbygget terrasse på vestsiden av huset.

Parkering

Integrert garasje ellers plass til flere biler i innkjøringen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Offentlig vei og avløp. Privat vann via pumpehus på egen tomt.

Det foreligger ingen pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 233 kvm

Totalt bruksareal: 215 kvm

Totalt primærrom: 104 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.09.2017 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse

Enebolig over en etasje og kjeller som ble oppført med bindingsverk over støpt grunnmur ca 1959 og tilbygget med ca 2/3 deler av dagens bolig i 1963. Boligen ble oppgradert ca 1984 med nye vinduer i 1 etasje og ny kjøkkeninnredning i heltre eik. I 2014 ble det montert 4 nye vinduer i kjeller og fliser ble montert på terrasse. Ca 2010 ble yttertaket skiftet med ny underlagspapp, lekter, sløyfer og ny sort glasert teglstein.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at det fremkommer av tilstandsrapporten en del tg 2 som primært skyldes aldersslitasje. Drenering, div. overflater og utvendig trapp har fått tg3.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen holder en enkel standard og diverse oppgraderinger må påregnes i forhold til dagens krav til teknisk standard.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Oppvarming via kombinert parafin/peisovn, ellers elektrisk.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Boligen er selveiet og kan leies ut i sin helhet. Ta kontakt med megler ang. de skattemessige konsekvensene av dette.

Regulering

Eiendommen er regulert i reguleringsplan E18 Bringaker - Våle med vedtaksdato 19.03.1997 og kommuneplan med formål for boligbebyggelse og adkomstvei.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskap og komfyr medfølger ikke

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.295,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1 794 999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 39 258,-.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14 000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?