Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 600 000,- for kr 6 600 000,-

SJELDEN ENEBOLIG MED FANTASTISK FJORDUTSIKT, NYDELIG BELIGGENHET, GODE SOLFORHOLD OG DOBBELGARASJE

 

 

Nydelig hage med helt usjenert beliggenhet og fantastisk fjordutsikt

 

Utsikten

Hagen og uteplassen

Uteplassen

 

 

Planløsning i 1. etasje

Gang

 

Badet

 

 

 

Stuen

 

 

 

Kjøkkenet

 

 

Tv-stuen

 

Planløsning i 2. etasje

Trappegang

Loftstue

 

Utsikt fra loftstuen

Utgang til balkong fra loftstuen

 

 

 

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Badet i 2. etasje

Hele boligens planløsning

Stor gårdsplass med dobbelgarasje

 

God beliggenhet på feltet

Forbi boligen går en gangvei ned til Vollen

 

 

 

Høymyrdammen på nedsiden av feltet

 

Hurtigbåten bruker kun ca. 25 minutter fra Vollen til Aker Brygge. Det går skyttelbuss (morgen/ettermiddag) fra Torp Høymyr til Vollen brygge.

Vollen sentrum ligger i nærheten med flere småbutikker, bakeri og marina

Vollen marina

 

Boligen sokner til Arnestad barneskole og Vollen ungdomsskole.

SJELDEN ENEBOLIG MED FANTASTISK FJORDUTSIKT, NYDELIG BELIGGENHET, GODE SOLFORHOLD OG DOBBELGARASJE

Torpfjellet 75

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 700 000,-

SJELDEN ENEBOLIG MED FANTASTISK FJORDUTSIKT, NYDELIG BELIGGENHET, GODE SOLFORHOLD OG DOBBELGARASJE: SJELDEN ENEBOLIG MED FANTASTISK FJORDUTSIKT, NYDELIG BELIGGENHET, GODE SOLFORHOLD OG DOBBELGARASJE

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
121 / 122 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger på Torp Høymyr feltet øverst i åskammen over Vollen/Bjerkås. Torpfjellet er en hyggelig gate i et rolig og meget solrikt område som er svært barnevennlig med lite trafikk. Det er flere lekeplasser rett ved boligen, samt barnehage på feltet (Se: http://www.torp.hoymyr.barnehage.no). Det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Lysløyper og skiløyper ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til fjorden og populære Sjøstrand som er et yndet badested for familier. Hit går du på ca. 25 min via gangvei. Kort vei til Vollen sentrum med servicetilbud som kafeer, restauranter og ikke minst Vollen marina med et yrende båtliv. Kort kjøretur til Heggedal som er Askers satsningsområde med store planer for fremtiden. Nye Heggedal sentrum er i ferd med å reises, og vil blant annet bestå av 42.000 m2 med butikker, kafeer, kontorer, boliger, treningssenter, teaterscene og en lang rekke andre servicetilbud. Totalrenovert stasjon og nye boligblokker i vannkanten er allerede på plass.

Ellers er det ca. 15 min kjøretur til Asker sentrum med alle forretningstilbud, samt flere kafeer, spisesteder, kino, kulturhus m.m. Heggedal sentrum tilbyr servicetilbud som lege, tannlege, bibliotek, frisør og helsestasjon. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene. Asker har et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Asker kulturhus har bibliotek, kino, teater sal og galleriutstilling.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området. Torp Høymyr barnehage er blant de nærmeste. Boligen sogner til Arnestad barneskole sin skolekrets. Det går skyttelbusser fra området. Vollen ungdomsskole ligger også i Vollen, rett ved siden av barneskolen. Her er det også flere fotballbaner, idrettshall og tuftepark, m.m.

Offentlig kommunikasjon

Det går matebuss fra feltet til Vollen brygge ifbm. båten som går til Aker Brygge. Matebussen og skolebussen går fra innkjørselen til Høymyrfjellet. Den bruker ca. 10 minutter til Vollen Brygge. Båten bruker ca. 25 minutter fra Vollen til Aker Brygge. Det går buss fra Rustadgrenda som korresponderer med tog fra Heggedal stasjon (8 min). Det tar 5-6 minutter å kjøre til Heggedal togstasjon med bil. Det er ca. 5 minutters kjøring til Heggedal stasjon. Toget tar deg til Asker på 10 minutter og Oslo på ca. 35 minutter. Herfra kan du også ta bussen til Vollen, hvor hurtigbåten går direkte til Aker Brygge (Oslo).

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området. Torp Høymyr barnehage er blant de nærmeste. Boligen sogner til Arnestad barneskole. Vollen ungdomsskole ligger også i Vollen, rett ved siden av barneskolen.

Adkomst

Fra Asker: Kjør Røykenveien til Heggedal, ta til venstre ned Rustadveien ved skilt til Slemmestad. Følg veien rett frem ca. 3 km. Ta til venstre inn til Torpmarka. Følg denne veien rundt svingen til toppen og ta så andre inn til høyere som er Torpfjellet. Følg denne nedover til du får boligen på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 700 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1995

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

121m2

Bruksareal

122m2

Tomt

548m2

KR-kode

151897

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Torpfjellet 75, 1389 Heggedal

Gnr. 67, bnr. 199, i Asker kommune.

Tomten

Stor og solrik eiet tomt på 548,5 kvm. Tomten er pent opparbeidet og lettstelt. Den er flat og fin med gressplen som vender mot fjorden. Denne eiendommen har meget gode solforhold året rundt. Midtsommers skinner solen fra den står opp i øst til ca. 19:30-20:00-tiden. Fra store deler av tomten kan du nyte en nydelig utsikt over Oslofjorden. Tomten er i tillegg godt skjermet for innsyn.

Parkering

Parkering for 2 biler i dobbelgarasje, samt biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Se ledningskart i prospekt. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 132 kvm

Totalt bruksareal: 122 kvm

Totalt primærrom: 121 kvm

Bruksareal:

Enebolig 122 kvm

Primærrom:

1. etasje 68 kvm: Entré, vaskerom, bad, kjøkken, stue/spisestue.

2. etasje 53 kvm: Loftstue, bad, 3 soverom.

Sekundærrom:

1. etasje 1 kvm: Kott under trapp.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.07.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

BOLIGENS INNHOLD:

1. etasje – Romslig flislagt entré. Fra entré er det inngang til et praktisk vaskerom og lekkert bad. Badet var nytt i 2014. Kott med lagringsplass under trapp. Stuen er stor og meget lys med god plass til spisebord og salong. Pent kjøkken med integrerte hvitevarer. Åpen kjøkkenløsning mot spisestuen danner gir en sosial og god løsning. Utgang til solrik terrasse og hagen fra stuen.

2. etasje – Denne etasjen inneholder loftstue, bad og 3 gode soverom. Gulvflate i 2.etg. er ca. 59 kvm. Fra loftstuen er det utgang til balkong på 5 kvm med fantastisk utsikt.

KJØKKEN:

Huset har et lyst og innbydende Sigdal kjøkken med fine løsninger. Kjøkkenet er romslig og meget funksjonelt med god arbeidsplass og rikelig med skap- og skuffløsninger. Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Eik benkeplate. Innredning dels fra byggeår og dels fra 2009. Oppvaskbenk med komposittkum. Integrert kjølehjørne. Motor til kjølehjørne støyer tidvis noe og har tendens til isdannelse, som igjen smelter og drypper i kjølehjørnet. Integrert koketopp fra Electrolux. Integrert ovn, micro og oppvaskmaskin fra Miele. Ventilator med utblåsning.

BAD:

Bad i 1. etasje – Rommet ble innredet i 2014. Det er fliser på gulv. Fliser og malte flater på vegger. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast og stål. Det er synlig membran ved sluk. Badet inneholder dusjnisje med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Bad i 2. etasje - Våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset i 2004. Badet inneholder dusjnisje med dusj på vegg, gulvstående toalett og 2 servanter. Utstyr fra 2004. Det er fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Det må etableres drensspalte i dusjvegg for avrenning til sluk fra hele gulvet. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel. Badet har fått TG 3 grunnet skadd membran rundt sluk. Det har tidligere vært én lekkasje som ble sjekket av takstmann utsendt fra forsikringsselskapet iht eier. Ved bruk av dusjen er det viktig å holde sluket åpent. Tett eller delvis tilstoppet sluk kan føre til lekkasje rundt sluket.

VASKEROM:

Praktisk vaskerom med inngang fra gang/entré. Våtrom fra byggeår. Vinyl på gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk (belegg). Det er ikke fuktsikret ved rørgjennomføringer og ved innkassing. Malte flater på vegger. Noe ubehandlet. Vaskerommet inneholder stålkum, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Ny varmtvannsbereder i 2015. For øvrig utstyr fra byggeår. Ventil i himling. Tilluft via spalte i dørkarm.

OVERFLATER:

Vegger - Malte flater og fliser.

Gulv - 1-stavs parkett og fliser. Nyere gulv.

Himling - Himlingsplater og panel.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps pipe med peis i stuen. Feieluke i entré.

Elektrisk: Gulvvarme i hele 1.etg. og på bad i 2.etg.

Luftbehandling: Balansert ventilasjonsanlegg. Aggregat plassert på vaskerom. Skiftet ventilasjonsaggregat i 2015.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.10.1995. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 2093, tinglyst 25.01.1991, type heftelse: Erklæring/avtale - Tillatelse for Asker kommune til å ha liggende hovedledningsanlegg over denne eiendommen. Ledningene ligger over nordøstlig del av tomten (Se ledningskart vedlagt prospekt). Kommunen gis også rett til fri adkomst, ettersyn, vedlikehold, rehabilitering osv. Kontakt megler om det er ønskelig å få oversendt servitutten.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (Feltnavn B6-5) i henhold til reguleringsplan 160F datert 07.03.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen er også regulert av bebyggelsesplan for Torp-Høymyr Felt B2-B16 datert 26.06.1990.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, type A - Boligområder med spesielle kvaliteter, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende vil ikke medfølge:

- Lamper over spisebord i stue.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2017 er kr 8.674,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det er montert vannmåler så vann/avløp faktureres etter faktisk forbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.307 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 4.500,-.

Boligen er tilknyttet Altibox/Viken fiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca. kr 450,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Altibox/Viken fiber som leverandør av internett og har avgift på mellom kr 400,- til 500,- pr. mnd. avhengig av hastighet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.843.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Torp
Kirkesogn Heggedal

Steder i nærheten

Rustad 1.2 km
Heggedal kirke 3 km
Hurtigbåtforbindelse Slemmestad-Aker Brygge 3 km
Slemmestad 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 81.2 km
Jernbanestasjon Heggedal 4.1 km
Bussholdeplass Torpfjellet 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjerkås idrettsplass 1.2 km
Idrettsanlegg Heggedalshallen 2.6 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 3 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Heggedal skole (1-7 kl.) 3.5 km
Arnestad skole (1-7 kl.) 4.9 km
Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 5.9 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 6 km
Hovedgården ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.7 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 5 km
Asker videregående skole 8.4 km
Bleiker videregående skole 8.6 km

Barnehager

Torp Høymyr andelsbarnehage 0.7 km
Høymyrmarka familiebarnehage (1-3 år) 0.8 km
Bjerkås barnehage (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 2.9 km
Kjøpesenter Røyken Sentrum 8.3 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 1.5 km
Postkontor Meny Slemmestad 2.9 km
Apotek Vitusapotek Slemmestad Handelspark 2.8 km
Apotek Boots apotek Slemmestad 2.9 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 2.9 km
Dagligvare Coop Prix Bjerkås 1.5 km
Dagligvare Rema 1000 Slemmestad 2.7 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 2.9 km
Bensin Circle K Slemmestad 2.5 km
Bensin Uno-X Slemmestad 2.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,9 %
Andel kvinner 50,1 %
Gj.snittalder menn 31,5 år
Gj.snittalder kvinner 33,8 år
Husholdninger med barn 57,9 %
Husholdninger uten barn 42,1 %
Gj.snitt byggeår 1991
Gj.snitt tomtestørrelse 290
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Torp 910 316

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,78% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?