Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 625 000,- for kr 4 625 000,-

Fin enebolig med fjordutsikt, praktisk planløsning, stor solrik veranda, 2 funksjonelle bad og 3 soverom

Luftig og høyt beliggende i blindvei, på toppen av Torpmarka. Meget rolig, solfyllt og barnevennlig.

Entre/ gang, Fliser på gulv i gangen, med varmekabler fra 2010. Lys og pent

Lys stue med peisovn

Stue/ spisestue, utgang til terrasse på 28 kvm fra stuen.

Spisestue

Stort kjøkken, ny innredning i 2010

Kjøkken

Godt utstyrt kjøkken. Innredning med lyse, profilerte fronter. Fliser over kjøkkenbenk.

Kjøkken

Hovedsoverom

Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom

Soverom

Soverom

Trappegang i 2.etg

Loftstue

Loftstue med utgang til veranda på ca. 10 m2

Bad 2.etg, innredet i 2015. Dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant.

Bad i 2.etg.

Bad/ vaskerom i 1.etg. Badekar med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Bad/ vaskerom. Dusj, toalett og servant fra 2008

Fasade

Terrasse på baksiden av huset.

Utgang til terrasse på ca. 28 m2 og terreng fra stuen.

Utgang til veranda på ca. 10 m2 fra loftstuen

Utsikt

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Torp/Høymyr

Torpmarka 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 500 000,-

Torp/Høymyr: Fin enebolig med praktisk planløsning, solrik veranda, 2 bad og 4 soverom, barnevennlig beliggende

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 420,-
AREAL (P-ROM / BRA)
108 / 108 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Torp/ Høymyr er et hyggelig område i et rolig og meget solrikt område, som er svært barnevennlig med lite trafikk. Det er flere lekeplasser rett ved boligen, samt barnehage på feltet (Se: http://www.torp.hoymyr.barnehage.no).

Det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Lysløyper og skiløyper ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til fjorden og populære Sjøstrand som er et yndet badested for familier. Hit går du på ca. 25 min via gangvei. Kort vei til Vollen sentrum med servicetilbud som kafeer, restauranter og ikke minst Vollen marina med et yrende båtliv. Kort kjøretur til Heggedal som er Askers satsningsområde med store planer for fremtiden. Nye Heggedal sentrum er i ferd med å reises, og vil blant annet bestå av 42.000 m2 med butikker, kafeer, kontorer, boliger, treningssenter, teaterscene og en lang rekke andre servicetilbud. Totalrenovert stasjon og nye boligblokker i vannkanten er allerede på plass.

Ellers er det ca. 15 min kjøretur til Asker sentrum med alle forretningstilbud, samt flere kafeer, spisesteder, kino, kulturhus m.m. Heggedal sentrum tilbyr servicetilbud som lege, tannlege, bibliotek, frisør og helsestasjon. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene. Asker har et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Asker kulturhus har bibliotek, kino, teater sal og galleriutstilling.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området. Torp Høymyr barnehage er blant de nærmeste. Boligen sogner til Arnestad barneskole sin skolekrets. Det går skyttelbusser fra området. Vollen ungdomsskole ligger også i Vollen, rett ved siden av barneskolen. Her er det også flere fotballbaner, idrettshall og tuftepark, m.m.

Sosialt nærmiljø med felles arrangementer for feltet (årlig julegrantenning med fakkeltog og besøk av nissen, årlig sykkelløp for barna -Tour De Torp, felles bålplass med lavvo og akebakke), trygt og godt for barna.

Offentlig kommunikasjon

Det går matebuss fra feltet til Vollen brygge ifbm. båten som går til Aker Brygge. Matebussen og skolebussen går fra innkjørselen til Høymyrfjellet. Den bruker ca. 10 minutter til Vollen Brygge. Båten bruker ca. 25 minutter fra Vollen til Aker Brygge. Det går buss fra Rustadgrenda som korresponderer med tog fra Heggedal stasjon (8 min). Det tar 5-6 minutter å kjøre til Heggedal togstasjon med bil.Toget tar deg til Asker på 10 minutter og Oslo på ca. 35 minutter. Herfra kan du også ta bussen til Vollen, hvor hurtigbåten går direkte til Aker Brygge (Oslo). Det tar ca. 10 minutter med bil til Asker stasjon.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området. Torp Høymyr barnehage er blant de nærmeste. Boligen sogner til Arnestad barneskole. Vollen ungdomsskole ligger også i Vollen, rett ved siden av barneskolen.

Adkomst

Fra Asker: Kjør Røykenveien til Heggedal, ta til venstre ved Rustadveien ved skilt til Slemmestad. Følg veien rett frem ca. 3 km. Ta til venstre inn til Torpmarka. Følg denne veien rundt svingen til toppen og ta så får du boligen på din vestre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 500 000,-

Felleskostnader

Kr 420,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1993

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

108m2

Bruksareal

108m2

Tomt

2736m2

KR-kode

15.18158

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Torpmarka 40, 1389 Heggedal

Gnr. 67, bnr. 308, snr. 3, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.736 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet og beplantet. Stensatt gangadkomst. Sol hele dagen, frem til ca. 19.30 på sommeren.

Parkering

En egen garasje og en fast biloppstillingsplass. Det er gjesteparkeringer på området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 117 kvm

Totalt bruksareal: 108 kvm

Totalt primærrom: 108 kvm

Bruksareal:

Enebolig i kjede 108 kvm

Primærrom:

Enebolig i kjede:

1. etasje 73 kvm: Entré, gang, bad/vaskerom, 1 soverom, stue/ spisestue og kjøkken.

2. etasje 35 kvm: Trappegang, soverom/ loftstue, bad, 2 soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.11.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong i bakvegg på huset. Støpt gulv i 1.etg. I 1.etg. er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur.

Dette gjelder bakvegg i 1.etg. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Flat takkonstruksjon på bod. Kaldtloft virker tørt. Det er utvendig luftespalte, så ventilering antas ivaretatt. Yttertekking av stålpanner. Papp på flatt tak. Ny taktekking i 2013. Ny papp i 2018. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Nye takrenner, nedløp og beslag på tak i 2013. Terrasse i trekonstruksjon på baksiden av huset. Rekkverk i tre. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra 2.etg. Rekkverk i tre. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra 1.etg. Enebolig fra 1993 som er kjedet med et tak og utebod med nabohuset.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

2 nye vinduer i 2013 - TG 1. For øvrig vinduer fra byggeår med vanlig brukslitasje - TG 2.

Ytterdører fra byggeår med brukslitasje TG 2.

Terrassen på baksiden er værslitt og har noe store åpninger i rekkverk TG 2.

Veranda i trekonstruksjon fra 2.etg. Fukt i nedre del av pilarer. For øvrig noe værslitt. TG 2.

Bolighus oppført i 1993. Bygget om tak med ny taktekking i 2013. 1 nytt bad i 2015. Nytt kjøkken i 2010. Kun mindre avvik registrert. Ellers endel overflatebehandlet og normalt vedlikeholdt. Et generelt bra inntrykk.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Fin enebolig i rekke med fantastisk fjordutsikt, beliggende, luftig og høyt i blindvei, på toppen av Torpmarka. Flere egne uteplasser med gode solforhold. Boligen har blitt oppgradert og vedlikeholdt i nyere tid. Praktisk planløsning, stor solrik veranda, 2 funksjonelle bad hvorav ett fra 2015. Boligen har gjennomgående god standard. Utgang til terrasse på ca. 28 m2 og terreng fra stuen. Også terrasse på baksiden av huset. I tillegg er det bod med utvendig adkomst på ca. 4 m2 ved inngangsparti.

Entre/ gang

Fliser på gulv i gangen, med varmekabler fra 2010. God plass til jakker og sko.

Stue/ spisestue

Stor og lys stue med peis ovn. Utgang til terrasse på ca. 28 m2 og terreng fra stuen.

Kjøkken

Pent kjøkken med åpen løsning, god plass til spisebord. Ny innredning i 2010 med vanlig brukslitasje. Godt utstyrt. Innredning med lyse, profilerte fronter. Eik benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning.

Soverom/ loftstue

Det er 3 soverom i boligen. 1 i hovedetasjen og 2 soverom i 2.etasjen. Loftstue i 2.etg, i trappegangen er det en liten krok med plass til pult og pc. Utgang til veranda på ca. 10 m2 fra loftstue. Luke til kaldtloft.

Bad/ vaskerom 1.etg.

Badekar med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset i ca. 2008

Bad 2.etg med dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Rommet ble innredet i 2015.

Oppgraderinger senere tid:

Nytt gulv i gangen, med varmekabler fra 2010.

Nytt tak i 2013, lagt opp fra shingel til takplater, samt etterisolert og bedret lufting. Oppløft for full takhøyde på bad i 2 etg.

Nytt bad i 2. etg fra 2015.

Nytt verandagulv fra 2015.

Nymalt stue og kjøkken fra 2017.

Ny shingel på tak av bod fra 2018.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

1-løps pipe med 1 peisovn i stuen. 1 luft/luft varmepumpe. Elektrisk gulvvarme i entré og begge bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.10.1993. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

08.03.1993 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 3

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 127/924

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Torpmarka 30-44 sameie, med sameiebrøk 127/924.

Sameiet består av 8 boliger i rekke.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Formann i styret er: Marianne Lie

Planlagte påkostninger: Det skal byttes tak på garasjene, det spares opp midler i forbindelse med innbetaling av fellesutgifter.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av boligen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Torp - Høymyr 160F datert 07.03.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen er også regulert av bebyggelsesplan for Torp-Høymyr Felt B2-B4 datert 26.09.1990.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, type A - Boligområder med spesielle kvaliteter, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.684,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Det betales felleskostrander på kr 420,- pr. mnd. som går på sameiets konto for vedlikehold av fellesarealer, brøyting og fremtidige vedlikehold. Eiebrøk 127/924. Dette er et lite sameie som består av 8 enheter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.592,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 1.049 pr. mnd inkl internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen inkl.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?