Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 590 000,- for kr 4 590 000,-

Velkommen til ditt nye hjem i Travalleen 10A

Et hyggelig inngangsparti med morgensol hvor man kan nyte morgenkaffen

Ta av deg skoene og heng av deg jakken før du tar turen videre i ditt nye hjem

Til høyre for entrè er kjøkkenet.

Romslig kjøkken som har godt med skap- og benkeplass

Du har også plass til et spisebord

Videre fra kjøkkenet føres du ut i stuen

En lys stue som har store vindusflater som gir boligen en lett og luftig atmosfære

I stuen har du vedfyringsmulgheter, som varmer godt på kalde vinterkvelder

I 1.etasje har du et gjestetoalett

Samt et eget vaskerom

Ta trappen opp i 2.etasje

Hovedsoverommet har godt med plass og gode garderobemuligheter

Det er tre soverom og et bad i boligens 2.etasje

Barnerom

Stort flislagt bad i 2.etasje

I boligens loftsetasje et det perfekte ungdomsrommet

Loftsetasjen

Parkering i en enkel garasje og gode parkeringsmuligheter på egen tomt

På baksiden har huset har du flote solforhold

Sommerbilder på fremsiden av huset

Sommerbilder på baksiden

En flott uteplass med gode solforhold

Stor markise som er montert i senere tid

Plantegning 1.etasje

Plantegning 2.etasje

Plantegning loftsetasje

JESSHEIM/NORDBYHAGEN - Flott enebolig i kjede med skjermet beliggenhet. Gangavstand til bhg og skoler i alle trinn

Travalleen 10A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 590 000,-

JESSHEIM/NORDBYHAGEN - Flott enebolig i kjede med skjermet beliggenhet. Gangavstand til bhg og skoler i alle trinn: JESSHEIM/NORDBYHAGEN - Flott enebolig i kjede med skjermet beliggenhet. Gangavstand til bhg og skoler i alle trinn

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
141 / 144 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende sentralt, i et etablert og attraktivt boligområde på Jessheim, i Ullensaker kommune. Område består for det meste av villa og småhusbebyggelse.

Boligen har meget gode lys og solforhold. Barnevennlig beliggenhet i et område uten gjennomgangstrafikk. Gangavstand til barnehage, skoler i alle trinn,

kollektivtransport (tog-buss), og til Jessheim sentrum med de aller fleste sentrumsfasiliteter. Meget sentralt i forhold til hovedflyplassen på Gardermoen.

Nordbytjernet en oase i byen vår

Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun én km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med

flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger.

Jessheim BY

Boligen ligger med gangasvatnd til Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige caféer og restauranter. Ved siden av senteret finnes Kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. Kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er en by i stor vekst.

Turmuligheter

Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord

og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i

alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløper, og det er servering på speiderhytta hver søndag fra januar til påske.

Kart over turområdet finner man på oppslagstavla ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane og ved inngangen til skogen fra Fladbyseter. For mer

informasjon besøk "http://www.jessheimmarka.no". Det er også fine turmuligheter rett utenfor døren.

Kollektiv transport

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss som forenkler et aktivt liv uten bil. Gode bussforbindelser fra nærmeste holdeplass, Nordbyvegen, samt buss- og togforbindelser fra Nordby Stasjon.

LHL Sykehuset

LHL-klinikkene Gardermoen vil være «hjertet» i en næring- og tjenesteklynge med vekt på kunnskapsbasert virksomhet. LHL-klinikkene Gardermoen skal bli et nasjonalt kraftsenter for hjerte- og lungesyke fra hele landet, hvor LHL samlokaliserer landets ledende hjerte- og lungemiljøer fra Feiringklinikken og Glittreklinikken. Sykehuset forventes å ha ca. 500 ansatte og omkring 30.000 besøkende pr år. Sykehuset vil ligge med kun få minutters gange fra Travalleen 13B.

Avstander med bil

Gardermoen ca. 9 min.

Lillestrøm ca. 18 min.

Strømmen ca. 20 min.

Lørenskog ca. 23 min.

Oslo S. ca. 28 min.

Barnehager og skoler

Boligen sokner til Gystadmarka barneskole som ligger 1,9 km unna og Gystadmarka ungdomsskole 1,9 km. Det finnes også en privat ungdomsskole i nærheten. Denne heter Hoppensprett ungdomsskole Jessheim og ligger kun 1,5 km fra boligen. Det er gangvei til begge skolene. Læringsverkstedet i Travalleen 25 som er 200 meter unna. Den nest nærmeste er Norlandia (tidl Vifo) barnehage som er 600 m unna og er en barnehage for barn i alderen 0-6 år. Det finnes flere barnehager i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Jessheim sentrum kjører man østover mot Algarheim til den store rundkjøringen v/butikken Kiwi og Rema stormarked. Ta til venstre og følg den nye RV 174 i ca 1 km. Ta fjerde vei til venstre inn Nordbyvegen. Deretter til høyre inn Travbanevegen. Følg vegen rett frem og til høyre helt innerst. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 590 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2006

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

141m2

Bruksareal

144m2

Tomt

2454m2

KR-kode

631839

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Travalleen 10A, 2069 Jessheim

Gnr. 142, bnr. 302, snr. 2 i Ullensaker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.454,7 kvm. fordelt på en sameiebrøk på 1/7.

Parkering

Parkering i enkel garasje, ellers gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Pliktig medlemsskap i velforening som er eier av veien.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 161 kvm

Totalt bruksareal: 144 kvm

Totalt primærrom: 141 kvm

Bruksareal:

Enebolig i kjede 144 kvm

Primærrom:

1. etasje 60 kvm: Entrè, hall m/trappstue med spisestue, kjøkken, WC, vaskerom.

2. etasje 51 kvm: Hall m/trapp, bad/WC, tre soverom.

3. etasje 30 kvm: Trapperom og loftsstue

Sekundærrom:

Enebolig i kjede:

2. etasje 3 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.03.2018 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Sjarmerende enebolig i kjede innerst i blindgate. Barnevennelig og populært område med gangavstand helt frem til videregående skole.

Kjøkken: Hvit glatt Norema kjøkkeninnredning fra år 2006 med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er tilkoblet en oppvaskmaskin, integrert komfyr med nedfelt induksjon platetopp og det er tilkoblet en ventilator ut over tak. Fliser mellom over- og underskap.

Gjestetoalett i 1.etasje:

Rommet er flislagt på gulv og malt på vegger. Vegghengt vannklosett med skjult sisterne og en servant med speil over. Varmekabler i gulv og avtrekk i vegg.

Vaskerom i 1. etasje

Rommet er flislagt på gulv og malt på vegger. Innredningen består av en utslagsvask, opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og det er tilkoblet en 200 liters varmtvannsbereder. Varmekabler i gulv og avtrekk i vegg. Vaskerommet er fra byggeår med normal bruksslitasje.

Bad 2.etasje:

Flislagt bad på gulv og vegger. Innredningen består av et dusjsone med dusjvegger, hvit glatt innredning med underskap, servant, speil, stikk og et lys. Det er tilkoblet et vegghengt vannklosett med skjult sisterne. Varmekabler i gulv og downlights og avtrekk i tak.

Gulv: Parkett, laminat og fliser på alle gulv. Heltre trapp mellom etasjene.

Vegg: Malte, tapetserte flater på bindingsverk. Fliser på alle veggoverflater på bad og mellom over og underskap på kjøkken.

Himling: Malte sparklede takflater på gipsplater med stedvis innfelte downlights.

Oppvarming

Det er varmekabler i wc rom, vaskerom, baderoms gulv og i hall. Enkelte panelovner er også montert. Vedfyring i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.07.2007.

Tillatelsen er gitt som følge av kontrollerklæring fra ansvarlig kontrollerende er registrert mangler, men at de ikke er til hinder for midlertidig brukstillatelse. Kommunen bekrefter at ferdigattest på eiendommen aldri vil bli gitt, da utbygger i mellomtiden er gått konkurs.

Vi har blitt gjort oppmerksom på at denne type moduler eiendommen er bygget av ikke er typegodkjent i Norge.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 774705, tinglyst 28.09.2007, type heftelse: Pliktig medlemsskap i Nordbyhagen velforening.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 7 eneboliger, med sameiebrøk 1/7.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "ullensaker Travbane" datert 27.02.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 04.12.2006.

Eiendommen er ikke berørt av støysoner, men det opplyses om at det er planlagt en 3.rullebane på østsiden av flyplassen, som kan føre til at eiendommen i fremtiden vil havne innenfor støysone.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskap, vaskemaskin og tørketrommel, garderobeskap i barnerom medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.988,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 21.000,- pr. år. / 19.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.665,-.

Velavgift er kr 3.881,- pr. år. Snørydding/strøing av felles gater, gatelys, gressklipping, vedlikehold ellers. Kostnaden kan endres ut i fra foreningens utgifter.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 225 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Selger har også benyttet Canal Digital som leverandør av internett til en kostnad til kr. 529,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.808.499.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ullensaker
Grunnkrets Nordby Østre
Kirkesogn Hovin

Steder i nærheten

Jessheim næringspark 2 km
Gardermoen næringspark 4 km
Gystad næringspark 3.2 km
Kulturhuset 3.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 10.3 km
Jernbanestasjon Nordby stasjon 1.6 km
Bussholdeplass Nordbyvegen 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jessheim friidrettstadion 2.2 km
Idrettsanlegg UKI Arena 2.2 km
Treningssenter Elixia Jessheim 1.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Jessheim 2.9 km

Steder av interesse

Skoler

Gystadmarka skole (1-7 kl.) 1.9 km
Skogmo skole (1-7 kl.) 4.1 km
Hoppensprett ung.skole Jessheim (8-10 kl.) 1.5 km
Gystadmarka ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Nordby ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Jessheim videregående skole 3.2 km
Nannestad videregående skole 17.1 km

Barnehager

Læringsverkstedet bhg. Nordbymoen (0-6 år) 0.5 km
Vifo Nordbyhagen barnehage (0-6 år) 0.6 km
Sørholtet barnehage (0-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Jessheim Storsenter 4.4 km
Kjøpesenter Oslo Lufthavn Shopping 10.3 km
Postkontor Coop Extra Algarheimveien 4.6 km
Postkontor Coop Extra Jessheim 2.9 km
Apotek Jessheim apotek 4.1 km
Apotek Ringen apotek 4.1 km
Vinmonopol Jessheim Vinmonopol 4.4 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 15.5 km
Dagligvare Joker Jessheim 1.4 km
Dagligvare MENY Gystadmarka 3 km
Kiosk/video Mix Kremmerkiosken 1.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Jessheim 3.8 km
Bensin Esso Tiger Gardermoen 1.6 km
Bensin Esso Tiger Jessheim 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,9 %
Andel kvinner 50,1 %
Gj.snittalder menn 33,8 år
Gj.snittalder kvinner 33,8 år
Husholdninger med barn 44,9 %
Husholdninger uten barn 55,1 %
Gj.snitt byggeår 1997
Gj.snitt tomtestørrelse 482
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ullensaker 35102 15512
Grunnkrets: Nordby Østre 2265 934

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 40.000 av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?