Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 700 000,- for kr 3 700 000,-

Landlig og koselig beliggende med stor eiet tomt

Velkommen til visning

Moderne og tidsriktig enebolig bygget i 2016/2017

Et mangfold med fantastiske utearealer

Romslig vinkelstue med utgnag til terrasse

Praktisk innredet

Spisestue med stilfull vedovn

Kjøkken er godt beriket med skapplass og benkeplass

Helintegrerte hvitevarer

Praktisk med barstoler på kjøkken

Flislagt bad/wc i 2.etg.

Delikat og moderne

Gjestetoalett i 1.etg.

Romslig vaskerom med dusj

Vaskerom med direkte adkomst til garasje

Tv-stue i 2.etg. med adkomst til romslig takterrasse

Boligen har totalt 4 soverom

Soverom er godt beriket med skapplass

Detaljfoto

 

Soverom tilknyttet garderobe/bod

 

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

Trivelig inngangsparti

Romslig garasje med adkomst til bolig og hage

Landlig og fritt beliggende

 

Utestue

Overbygget boblekar tilknyttet utestue og takterrasse

 

Trollsåsveien 139 i Kodal

Kodal - Moderne enebolig bygd i 2016 med eiet tomt på 1.3 mål. Innholdsrikt hus med gjennomgående solid standard ( 4 soverom)

Trollsåsveien 139

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 590 000,-

Kodal - Moderne enebolig bygd i 2016 med eiet tomt på 1.3 mål. Innholdsrikt hus med gjennomgående solid standard ( 4 soverom) : Kodal - Moderne enebolig bygd i 2016 med eiet tomt på 1.3 mål. Innholdsrikt hus med gjennomgående solid standard ( 4 soverom)

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
146 / 185 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sjarmerende og landlig beliggende enebolig som har en fantastisk eiendom med utsikt ut over et jorde. Eiendommen ligger både usjenert og solrikt til med mange flotte utearealer. Den perfekte boltreplass for både store og små der en kan være ute hele året med fantastiske tilbud som gode fiskemuligheter, skiløyper, RC bane samt fantastiske turmuligheter i skog og natur. Kodal er et lite tettsted i Sandefjord kommune, beliggende ca. 12 minutters kjøring fra Sandefjord sentrum med gode oppvekstsvilkår, natur og friluftsliv samt sentrale elementer. Fra Kodal er det ca. 12 min. biltur til Sandefjord sentrum. Kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg, flotte fritidsområder, post, bensinstasjon, dagligvare etc.

Det er stor aktivitet i lokalmiljøet og det arrangeres både revyer, sportslige aktiviteter (Gråtassen / Kodal mila). For den turglade sjel finner en flotte turområder i skog og natur innenfor umiddelbar avstand samt fiskemuligheter i nærområdet. Turstien starter i Kodal sentrum og følger en godt merket trasé opp til Kjempeås/Stiåsen. Langs stien finnes en rekke informasjonsplakater og på toppen av åsen ligger en bygdeborg fra ca. år 400 e. Kr.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Eiendommen ligger med nærhet til Kodal barneskole, samt barnehage.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 590 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2016

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

146m2

Bruksareal

185m2

Tomt

1335m2

KR-kode

2218118

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Trollsåsveien 139, 3243 Kodal

Gnr. 306, bnr. 128 i Sandefjord kommune.

Tomten

Landlig beliggende tomt på hele 1.335 kvm. Tomten er koselig og idyllisk opparbeidet med et mangfold av sitteplasser, i tillegg har nåværende eier fått bygget en utestue med takterrasse samt boblekar under tak. Her er det bare å slippe ungene ut for lek og moro med en hage som har plass til både crockett og boccia spill på de varme sommerdager. Eiendommen har en romslig terrasse som frister til sene sommerkvelder med gjester og grilling i usjenerte omgivelser.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt romslig garasje.

Vei, vann og avløp

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune datert 10.04.2018. er eiendommen tilknyttet offentlig vann og vei. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold. Selger opplyser i egenerklærinsskjema at det er inngått en avtale mellom Trollsåsveien 139,141,143 og 145 om en felles kloakk og pumpestasjon. Avtalen er undertegnet av alle parter April 2018. Anlegget er montert i 2017. Naboene er selv ansvarlig for vedlikehold av pumpestasjon m.m. Denne eiendommen har tgl. veirett men er solidarisk ansvarlig med naboer ifbm. kostnader til snømåking/vedlikehold/driftskostnader m.m.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 200 kvm

Totalt bruksareal: 185 kvm

Totalt primærrom: 146 kvm

Primærrom:

1. etasje 74 kvm: Hall, toalettrom, bad/vaskerom, kjøkken og stue

2. etasje 72 kvm: Trappegang, gang, stue, fire soverom og bad

Sekundærrom:

1. etasje 34 kvm: 1 bod, garasje

2. etasje 5 kvm: 1 bod

I tilleg kommer utestue ved terrasse på 7 kvm.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Robert Smidsrød den 03.05.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Robert Smidsrød den 03.05.2018

Standard

Boligen er bygget i 2016/2017 og holder en gjennomgående solid og god standard. Boligen er praktisk innredet og fint tilpasset en barnefamilie da den har totalt 4 soverom i tillegg til tv-stue i 2.etg. og bad i begge etasjer. Megler er imponert over selgers smak når det kommer til innredning og fargevalg, samt innrømmer at han er en smule misunnelig på den store takterrassen over garasjen som frister til sene kvelder med gjester og grilling. Trollsåsveien 139 er moderne og tidsriktig innredet, med et romslig kjøkken som er godt beriket med både benkplass og skapplass. Boligen har en romslig garasje med god lagringskapasitet i tillegg til direkte adkomst til vaskerom slik at en kan spasere rett inn i boligen fra garasjen.

Eiendommen har et mangfold med flotte utearealer i tillegg til et overbygget boblekar tilknyttet takterrasse og utestue.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.I følge svarbrev fra Sandefjord brann og feievesen datert 09.04.2018 er det ikke registrert skorstein/ildsted på eiendommen. Selger vil sørge for at ildsted/vedovn er registrert og godkjent innen overtagelse.

I følge selger er det varme i alle gulv 1.etg., samt bad i 2.etg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.11.2017, samt midlertidig brukstillatelse datert 24.03.2017. Dokumenter kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger ingen tegninger/dokumentasjon på oppført utestue.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Bestemmelse om veg datert 17.02.2016 ( 2016/140625-1/200). Rettighet hefter i: KNR: 0710/Gnr. 306 / Bnr. 11. Med flere bestemmelser. Ta kontakt med megler for kopi av ovennevnte rettighet. Kjøpers bank vil få pant etter eventuelle tinglyste servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR) - Nåværende (110 - Boligområde) / Næringsvirksomhet - Nåværende (130 - Erverv)iflg. kommunedelplan 17.02.2016. Eiendommen ligger i et uregulert område. Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende medfølger i handelen:

- Utvendig Jacuzzi

- Tv ( 2 stk.) i utestue

Canal digital parabol/verisure alarm/Telenor internett kan overtas av ny eier, etter avtale med selger.

Prosjektor/lerret/apple tv/billader/sonos system medfølger ikke i handelen.

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret i IF Skadeforsikring ( årlig premie kr.5.367,- / polisenummer 5524053 )

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge eier har boligen et årlig forbruk på 29.043 kwh. Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr. 2.420,- per mnd.

Årlige kommunale avgifter kr.8.390,- ,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Canal digital (med parabol) som leverandør av tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr. 279,-). For nærmere informasjon om kostnader se www.canaldigital.no. Internettleverandør er Telenor ( mnd. kostnad kr. 488,- / dette vil variere ut i fra internetthastighet)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.680.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr.35.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?