Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 350 000,- for kr 4 350 000,-

Trollstien 12

Fin markaterrasse og uteplass med svært gode solforhold og flott utsikt

Trollstien 12

Trollstien 12

Trollstien 12

Trollstien 12

Trollstien 12

Solrik og fin terrasseplatting

Stor gårdsplass med gode parkeringsmuligheter + stor garasje

Trollstien 12

Stue

Stue

Stue

 

Nyere klebersteinspeis i stuen

Loftstue

Loftstue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Nyinnredet baderom i 2. etasje

Baderom i 2. etasje

Vaskerom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Stort garderoberom i tilknytning til hovedsoverommet

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Vindfang

 

 

Planløsning 1. etasje

Planløsning 2. etasje

Lysløype

Flott turterreng i umiddelbar nærhet

Kort vei til Årbogen Idrettsanlegg

Eknes ungdomsskole

Eknes svømmehall

Langeløkka / Krokstadelva - Stor og innholdsrik enebolig med 5 (6) soverom og flott, barnevennlig beliggenhet

Trollstien 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 560 000,-

Langeløkka / Krokstadelva - Stor og innholdsrik enebolig med 5 (6) soverom og flott, barnevennlig beliggenhet: Langeløkka / Krokstadelva - Stor og innholdsrik enebolig med 5 (6) soverom og flott, barnevennlig beliggenhet

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
6
Prisantydning:
Kr 4 560 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
174 / 231 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en flott beliggenhet i et veletablert og attraktivt boligområde, med gode solforhold og flott utsikt. Kort vei til marka med meget gode tur- og bademuligheter. Svært barnevennlig i blindvei og rolig nabolag med mange barnefamilier og flotte lekearaler med bla. fotballbane i umiddelbar nærhet. Gangavstand til barne- og ungdomsskole. Det er kort vei til butikker og servicetilbud i sentrum ved Buskerud Storsenter, samt Mjøndalen sentrum. Det er ca. 15 minutters kjøring til Drammen.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, med gode p-muligheter ved togstasjon. Avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til nye E134 mellom Mjøndalen og Drammen.

Gangavstand til Eknes idrettsanlegg med svømmehall, fotballplass mm. IF Birkebeineren med godt fritidstilbud og eget klubbhus på Årbogen. Årbogen har flott badeplass, tennisbane, fotballanlegg, sandvolleyballbane, flott turterreng, sommer og vinter, med turstier og lysløyper. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no

Krokstad Skole (1.-7.klasse) med SFO, se www.krokstad.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10. klasse). Se www.eknes.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Fra Oslo/Drammen kjør E134 fra Drammen, retning Mjøndalen. Ta av fra E134 ved skilt Krokstadelva, kjør over Drammenselva og følg skilting til Stenseth.

Følg Stensethbakkene (Nordlysveien) helt opp og bortover på flaten. Deretter avkjøring til høyre (skiltet Langløkka). Følg veien under Nordlysveien og nedover. Trollstien blir så andre vei til høyre og boligen er beliggende på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen skilt ved fellesvisninger. Se også kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 560 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1992

Soverom

6

Primærrom

174m2

Bruksareal

231m2

Tomt

644m2

KR-kode

2018137

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Trollstien 12, 3055 Krokstadelva

Gnr. 40, bnr. 208 i Nedre Eiker kommune

Tomten

644,4 kvm. selveiertomt.

Fin terrasseplatting med utgang fra stuen. Paviljong, med nytt tak og nye vegger, som medfølger.

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med plen og planter. Koselig, liten dukkestue.

Parkering

Stor garasje tilbygget boligen, støpt dekke, føler på taklys, en stor leddport med automatisk portåpner.

Utover garasjen er det også gode parkeringsmuligheter på egen tomt/gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Trollstien som er en offentlig/kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 249 kvm

Totalt bruksareal: 231 kvm

Totalt primærrom: 174 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.04.18 utført av takstmann Jahn-Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

1. etasje inneholder:

Entre: Fliser på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv.

Vaskerom/baderom 1: Fliser på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Gang: Fliser på gulv, malt tapetstrie på vegger, panelt tak.

Bod: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, panelt tak.

Bod: Murgulv, gipsplater på vegger. Dør ut til garasjen.

Soverom 1: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak.

Soverom 2: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak. Det er gjennomgang fra soverom 1 til soverom 2.

Kjøkken: Parkett på gulv, malt panel i tak. Fliser over kjøkkenbenk. Pent kjøkken, helt nytt fra 2000. Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger. Komfyr medfølger, etter nærmere avtale.

Stue: Parkett på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak. Pen klebersteinspeis. Utgang til flott terrasse og uteplass.

2. etasje inneholder:

Loftstue: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak.

Baderom 2: Fliser på gulv og vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Downlights i tak. Servant i seksjon. Nytt (2017) toalett. Nytt (2018) dusjkabinett.

Soverom 3: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak. Utgang til fransk balkong.

Soverom 4: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak. Utgang til fransk balkong. Fra begge balkongene er det flott utsikt oppover Eikerdalen og mot Kongsberg.

Soverom 5: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt panel i tak.

Soverom 6: Laminat på gulv, malt MDF-panel på vegger, panelt tak. Veldig stort soverom / masterbedroom-suite med eget baderom og garderoberom. Verandadør til uteplass/rømningsvei.

Garderoberom: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, panelt skråtak. Fint om stort garderoberom på ca. 10 kvm.

Baderom: Nyinnredet i 2018 med fliser på gulv og vegger, mlat panel i tak. Dusjhjørne med bunnplate av stein. Vegghengt toalett. Servant i seksjon. Varmekabler i gulv.

Loft, med lagringsmuligheter.

Stor garasje tilbygget boligen.

Koselig, liten dukkestue i hagen.

Bebyggelse

Boligen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/bindingsverk over to etasjer. Boligen ble opprinnelig oppført i 1992, og ble påbygget med ca. 40 kvm. over to etasjer i 2000. Boligen er nybeiset høsten 2017, kun bakveggen gjenstår, men denne vil bli beiset av selger før overtagelse. Det er skiftet to nye vinduer i 2. etasje, samt listverk rundt alle vinduer og dører, bortsett fra på husets bakvegg. Innvendig har boligen helt nytt baderom fra 2018, samt nytt toalett og nytt dusjkabinett fra 2017/2018 på et av de to andre baderommene.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten konkluderer takstmann at boligens tilstand ut i fra alder anses som normalt god, men at det er oppdaget skjevheter i konstruksjonen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stor, innholdsrik og velholdt enebolig som fremstår som lys og pen - og holder en normal god standard med blant annet stort påbygg fra 2004 og helt nytt (2018) baderom i 2. etasje.

Oppvarming

Nyere (ca. 2007) klebersteinspeis i stuen. Varmekabler i gulv i entre og alle baderom. Ellers basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 24.03.1992.

Tillatelsen er gitt på noen vilkår som fremkommer i brukstillatelsen. Selger opplyser at alle disse punktene er utført, med unntak av stige som ikke er montert på vegg (med medfølger som løs brannstige). Kjøper overtar ansvaret for dette.

Boligen ble påbygget i 2004. Ferdigattest for påbygget er datert 24.04.2018.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det ble, når dette boligfeltet var nytt, tinglyst liktlydende erklæringer på de aller fleste tomtene på feltet. Denne servitutten ble tinglyst 12.03.1992 ang. rettigheter til å ha liggende/rett til vedlikehold av vann og kloakkledninger over eiendommen, krav om samtykke ved fjerning av trær, begrensninger i muligheter til innsigelser ved bla. nye reguleringsplaner og nye servitutter, vedlikeholdsplikt veggrøft, fritak for gjerdeplikt og pliktig medlemskap i velforening. Servituttene vil følge eiendommen og kopi kan fåes ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter denne servitutt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Gosen-Langløkka med tilhørende reguleringsbestemmelser fra 1990 og kommuneplan. Kopi av reguleringskart og kommuneplan kan fås v/henv. megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger, cirka 1. juli 2018.

Diverse

Verditakst: kr. 4.750.000,-.

Lånetakst: kr. 4.150.000,-.

Kopi av tilstandsrapport med takst og selgers egenerklæringsskjema fås som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg nøye inn i dokumentene før bud inngis.

Komfyr medfølger, etter nærmere avtale. Hvitevarer i bod medfølger ikke.

Boligen ryddes og rengjøres av selger før overtagelse, men det vil ikke bli foretatt rengjøring ut over normal rengjøring før overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: ca. kr. 8.000,- pr. år (2017).

Det er installert vannmåler i boligen og kommunale avgifter vil derfor variere avhengig av eget vannforbruk.

Renovasjonsgebyrer: kr. 3.336,- pr. år (2017)

Feiegebyrer: ca. kr. 650,- pr. år. I tillegg kommer gebyrer for brann-/feietilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.000 kWH. pr. år.

Boligforsikring koster for selger kr. 4.900,- pr. år.

Viken Fiber er internettleverandør og koster for selger kr. 500,- pr. mnd.

Viken Fiber/Altibox leverer TV-signaler og koster for selger kr. 450,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr. 600,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.675.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Lysaker Gård-langløkka
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 3.8 km
Mjøndalen 4.1 km
Loesmoen 10.1 km
Pukerud 10 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 108.1 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 4.8 km
Bussholdeplass Langeløkka 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 1.1 km
Idrettsanlegg Krokstadelva stadion 1.4 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 5.2 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 8.8 km

Steder av interesse

Skoler

Krokstad skole (1-7 kl.) 1.4 km
Stenseth skole (1-7 kl.) 1.9 km
Rosendal skole (1-10 kl.) 4.3 km
Mjøndalen skole (1-7 kl.) 5 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Åssiden videregående skole 8.5 km
Eiker videregående skole 11.8 km

Barnehager

Langløkka barnehage (0-5 år) 0.9 km
Hasselbakken familiebarnehage (0-6 år) 1.2 km
Stenseth andelsbarnehage 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 1.7 km
Kjøpesenter Solberg Senter 5.6 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 1.7 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 4.7 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 1.7 km
Apotek Mjøndalen apotek 5.3 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 11.8 km
Dagligvare Kiwi Krokstadelva 1.5 km
Dagligvare Coop Obs! Krokstadelva 1.7 km
Kiosk/video Mix Scene1 Krokstadelva 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.7 km
Bensin Smart Krokstadelva 1.3 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 35 år
Husholdninger med barn 55,2 %
Husholdninger uten barn 44,8 %
Gj.snitt byggeår 1982
Gj.snitt tomtestørrelse 803
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Lysaker Gård-langløkka 1119 382

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til 1,25 % provisjon av salgssummen. Minimumsprovisjon utgjør kr. 45.000,-. Grunnhonorar: kr 12.500,-.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-. SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-. Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-. Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?