Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 18 550 000,- for kr 18 550 000,-

Velkommen til Tuengen alle 8 B

Representativ eiendom

Eiendommen ligger på en høyde

Stor stue med fint utsyn til hagen

Stuen er inndelt i flere soner

Stor og lys stue

Stuen har åpen peis og flotte gulv

Spisestue

Spisestuen

Moderne og velutstyrt kjøkken

Doble terrassedører til hellelagt uteplass og hage med plen og beplantninger

Stort og luftig hovedsoverom

Utgang til balkong fra hovedsoverommet

Flott utsikt fra balkongen i 2. etasje

Hyggelig soverom med utgang til balkong

Soverom med garderobeskap

Soverom nummer 4 i husets 2. etasje

Hovedbad med både dusj og badekar

Flott hovedbad

Badene er renovert i 2012

Dusjbad i 2. etasje

Trapperom

Trapperom

Hyggelig kjellerstue

Stort vaskerom i kjelleren

Hall

Hall og trapperom

Eiendommen ligger fint til på en høyde

Vakker, renovert murvilla

Gårdsplass

Eiendommen ligger på et høydedrag

Flott utsikt fra stuen

Doble terrassedører ut mot hagen

Terrasse utenfor stuen

Gode solforhold på skjermet terrasse som er belagt med skifer

Skiferlagt terrasse med traper ned tiol hagen

Utsikt mot fjorden

2 av soverommene har utgang til balkongen i 2. etasje

Planskisse 1. etg.

Planskisse 2. etg.

Planskisse U. etg.

Alternativ planskisse U. etg.

Vinderen

Tuengen allé 8 F

Vis på kart

Prisantydning

Kr 19 500 000,-

Vinderen: Vinderen - Praktfull enebolig med usjenert bel. på en høyde. Flott utsikt og gode solforhold. Renovert i 2012-2018.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 19 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
221 / 233 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et meget attraktivt og sentralt villaområde på Vinderen. Boligområdet er veletablert og barnevennlig. Gangavstand til Vinderen sentrum med et variert utvalg av forretninger og servicetilbud, som Coop Mega, Rema, Åpent bakeri, Baker Hansen, nyåpnede Vinderen Sushi og Asian Dining, Jonathan Sushi, Little Italy, SATS, apotek, post, sportsbutikker, bokhandel, parfymeri samt lege- og tannlegekontor. mm. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Majorstuen og Bogstadveien kjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder.

Kort avstand til Oslomarka med flotte turmuligheter, samt gangavstand ned til Frognerparken med piknikmuligheter, solbading og et herlig folkeliv. Her er det også fotballbaner, tennisanlegg og flotte Frognerbadet, samt Norges største samling av roser og den verdenskjente Vigelandsparken. Ellers er det kort vei til idrettsanlegg på Friggfeltet og Marienlyst. Flotte turmuligheter i Nordmarkas friluftsområder med milevis av tur- og skiløyper, flere idylliske badevann og slalåmbakke, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Behagelig sykkelavstand til sentrum, enten via Frognerparken eller Majorstuen.

Kun få minutters gange til Vinderen t-banestasjon og til Borgen t-banestasjon med 2 linjer.

Boligen ligger i kort gangavstand fra både Vinderen barneskole, Ris ungdomsskole, samt flere barnehager. Boligen sogner til Vinderen Skole. I tillegg er det kort vei til Blindern, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse. Kort sagt en optimal beliggenhet i forhold til byens fasiliteter hvor det er lett å trives.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til velrennomerte Vinderen barneskole som avgir barn til Ris ungdomsskole. Flere barnehager i området, både offentlige og private. Gangavstand til universitetet på Blinderen, Politihøgskolen og Norges Musikkhøgskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Tuengen Allé. Eiendommen har både adkomst via Tuengen Allé 8 E eller via trapp fra Tuengen All. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 19 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1936

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

221m2

Bruksareal

233m2

Tomt

906m2

KR-kode

401733

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tuengen Alle 8 B, 0374 Oslo

Gnr. 36, bnr. 175 i Oslo kommune. Eiendommen er under seksjonering og denne boligen vil få tildelt seksjonsnr 1.

Tomten

Eiet tomt på 906 kvm. Tomten ligger usjenert på et høydedrag med fin utsikt. Flott gruset gårdsplass samt støttemur og traper i stein.

Det er pågående arbeider med seksjonering av tomten da det skal bygges en ny enebolig der hvor garasjen står i dag. Det vil derfor bli noe endring av utseende på tomten. Nytt trappeløp opp til huset fra garasjen vil bli etablert under denne utbyggingen.

Parkering

Den nåværende garasjen skal rives til fordel for en ny bolig. Det vil bli etablert en ny garasje med plass til 4 biler som skal fordeles på de to eneboligene. Garasjen skal bygges med en tett skillevegg slik at enhetene klart separeres. Det er også en biloppstillingsplass oppe ved huset med tinglyst rett til å kjøre over nabotomt og helt opp til huset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har også rett til adkomstrett over Tuengen alle 8E samt til å benytte felles snuplass ved utkjørsel fra Tuengen alle 8E til offentlig vei. Ved utkjørselen skal denne eiendommen ha rett til å ha postkasse og søppelkasse. Denne eiendommen har også rett til å ha utslående port mot Tuengen alle 8E. Gjerdet mellom eiendommene skal være ca 1 meter høyt. Omkostninger ved fremtidig vedlikehold av adkomstveien bæres med en 1/4 av denne eiendommen og 3/4 av Tuengen alle 8E.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 271 kvm

Totalt bruksareal: 233 kvm

Totalt primærrom: 221 kvm

Primærrom:

Underetasje: 66 kvm: Vindfang, hall med trapp, separat wc, omkledningsrom/bod, kjellerstue, trapperom og vaskerom.

1. etasje 81 kvm: Kjøkken, spisestue og stue. Sørvendt terrasse på ca. 30 m2, med utgang fra stuen.

2. etasje 74 kvm: 4 soverom, 2 bad og trapperom. Sørvendt balkong på 12 m2, med utgang fra to av soverommene.

Sekundærrom:

Underetasje: 12 kvm: Teknisk rom og 2 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Flott, erverdig murvilla fra 1936, med betydelige oppgraderinger i 2012/2013. Da ble blant annet våtrommene renovert, varmeanlegget oppgradert, nytt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning installert, nytt kjøkken, nye innvendige dører og alle overflater pusset opp. Boligen fremstår som pen og originale detaljer er bevart.

Det elektriske anlegget ble skiftet ut i 2012/2013, og det er fremvist samsvarserklæring på arbeidet til takstmann. Taket ble tekket om, og fikk nye beslag, feiestige, vannbord, snøfangere, takpapp, sløyfer/lekter og takstein i 2013. Nye vinduer i 2012.

Boligen har en innholdsrik og god planløsning. Den har gjennomgående høy standard og fremstår som lys og eksklusiv i et tidsriktig fargevalg. Gode solforhold på skjermet terrasse som er belagt med skifer.

Det er pågående arbeider med seksjonering av tomten da det skal bygges en ny enebolig der hvor garasjen står i dag. Dette gjør at den nåværende garasjen vil bli revet til fordel for den nye eneboligen, og ny felles garasje vil bli bygget. Denne boligen vil få parkeringsplass for 2 biler i den nye garasjen. Nytt trappeløp opp til huset fra garasjen vil bli etablert under denne utbyggingen.

MATERIALVALG:

ENTRE/HALL: Boligen har et elegant, og representativt inngangsparti. Entreen er flislagt og den flotte hallen gir et godt førsteinntrykk av eneboligen og er innredet med garderobeplass og bod. To trappeløp opp til 1. etasje (en hovedtrapp og en baktrapp).

STUE: Boligen har en romslig stue med med flere koselige oppholdssoner, noe som er med på å gi rikelig med spillerom for familier. Åpen hjørnepeis i ene delen av stuen. Stuen har gode vindusflater som gir rikelig med lys og utgang til terrasse og hagen.

KJØKKEN: Lys og delikat kjøkkeninnredning fra 2012 med hvite fronter med integrerte håndtak. Benkeplate i heltre eik. Integrert i innredingen er oppvaskmaskin, 2 stekeovner, bred induksjon platetopp, fryseskap og kjøleskap. Ventilator over platetopp (utkast gjennom yttervegg). Underlimt stålkum og ett-greps blandebatteri. Spisestuen med plass til stort spisebord danner et fint skille mellom kjøkken og øvrig stuedel.

BAD: Eksklusivt baderom bestående av vegghengt toalett, dusjnisje, innmurt badekar og servantskap med dobbel servant. Stort speil med overlys. Veggflater bestående av store hvite fliser, i fin kontrast til de mørke grå gulvflisene. Ventilasjonsavtrekk, koblet på byggets balanserte ventilasjonsanlegg.

DUSJBAD: Pent flislagt baderom bestående av vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører, og servant med servantskap. Ventilasjonsavtrekk, koblet på byggets balanserte ventilasjonsanlegg.

VASKEROM: Stort vaskerom med fliser og varmekabler på gulv. Pusset og malte murvegger. Dusjkabinett. Nisje og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Benkeinnredning med nedfellbar stålkum.

WC: Separat WC-rom med flislagt gulv med gulvvarme og malte, slette veggflater. Vegghengt toalett og servantskap. Rommet er prakisk plassert i tilknytning til inngangspartiet og hallen.

SOVEROM: Boligen har 4 gode soverom med garderobeløsning i husets 2. etasje hvorav to med utgang til balkong med nydelig utsikt. Hovedsoverommet har også direkte adkomst til bad.

KJELLERSTUE: Boligen innehar i tillegg en trivelig kjellerstue med god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har bl.a. fliser på gulv samt gulvvarme for ekstra komfort. Romhøyde i kjellerstue er 2,19 meter.

GULV: Slipte heltre eikegulv. I stuen og spisestuen er gulvet lagt med fiskebensmønster. Fliser med varmekabler på alle bad, i kjellerstue, vaskerom samt entre. To trapper opp til 1. etasje.

VEGGER: Malte, slette flater. Pusset og malte murvegger i deler av kjelleren. Fliser på bad.

TAK: Malte, slette flater med kantbelistninger. Romhøyde i stue er 2,60 meter. Downlights i tak i flere rom samt innfelt trappebelysning.

VINDUER: Vinduer og balkongdører fra 2012 utført med 3-lags isolerglass. Det er også noen originale blyglassvinduer.

Oppvarming

Åpen hjørnepeis i stuen. Vegghengte radiatorer i tillegg til elektriske varmekabler i kjellerstuen, vaskerommet, wc og på badene. Vannvarmen til radiatorene styres av en elektrokjel fra 2013 som er plassert i det tekniske rommet.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1936

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Iht de originale bygningstegningene er 3 av soverommene i 2. etasje godkjent som hushjelp- og gjesterom, pusserom og oppbevaringsrom. Stuen i underetasjen er opprinnelig godkjent som vaske-og rullerom, vaskerom som husholdningsrom og tekniskrom som fyrrom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 4523, tinglyst 26.04.1938, Bestemmelse om veg: Tuengen alle godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde på 4 m og et 1,5 m. bredde fortau. Eier av denne eiendommen er forpliktet til å opparbeide vei med kloakk langs tomten i inntil 8 m bredde inkl fortau og kloakk av inntil 305 mm. diameter

Dagboknr 19118, tinglyst 05.07.1983, Erklæring/avtale - Bestemmelse om trafostasjon/kiosk: Gjelder bestemmelser tilknyttet nettstasjonen.

Dagboknr 22843, tinglyst 25.04.1985, Erklæring/avtale - Vederlagsfri fradeling: gjelder utskillelse av tomt med bnr 299 (Tuengen alle 8E)

Dagboknr 1642, tinglyst 10.01.1986, Erklæring/avtale - Bestemmelse om adkomstrett: Utskilte parseller av denne eiendommen har rett til kjøre- og gangadkomst over eksisterende adkomstvei i 3 m bredde ut til Tuengen alle.

Dagboknr 296841, tinglyst 15.04.2013, Elektriske kraftlinjer: gjelder bestemmelser knyttet til nettstasjonen Hafslund har på eiendommen. Bestemmelsene sier bl.a at Hafslund har også rett til å vedlikeholde nettstasjonen med tilhørende ledningsnett samt rett til nødvendig adkomst på eiendommen.

Dagboknr 794483, tinglyst 19.09.2013 – Bestemmelse om bebyggelse: Plan og bygg har meddelt midlertidig dispensasjon fra vegloven i anledning garasjens avstand til vei slik at avstanden ikke er nærmere enn en byggeavstand på 7,4 meter fra midt regulert Tuengen alle. Eiere av garasjen er forpliktet til å fjerne eller forrandre garasjen uten erstatning når som helst plan og bygg måtte forlange det.

Eiendommen har tinglyst rett til å plassere nettstasjon 1 meter fra felles eiendomsgrense med Tuengen alle 8E. Det tillates ikke byggetiltak nærmere nettstasjonen enn 1,5 meter. Rettigheten er tinglyst 15.04.2013 med dagboknr 296841

Eiendommen har også rett til adkomstrett over Tuengen alle 8E samt til å benytte felles snuplass ved utkjørsel fra Tuengen alle 8E til offentlig vei. Ved utkjørselen skal denne eiendommen ha rett til å ha postkasse og søppelkasse. Denne eiendommen har også rett til å ha utslående port mot Tuengen alle 8E. Gjerdet mellom eiendommene skal være ca 1 meter høyt. Omkostninger ved fremtidig vedlikehold av adkomstveien bæres med en fjerdepart av denne eiendommen og tre fjerdeparter av Tuengen alle 8E.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er to innganger til kjelleretasjen (inngangsplan) med mulighet for å innrede til praktikantdel.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006 og senere revidert 12.06.2013 og 17.3.2015. Eiendommen omfattest også av komuneplan Oslo mot 2030.

Eier av denne boligen skal bygge nytt hus i hagen der hvor garasjen står i dag. Boligen skal bygges i funkisstil og skal inneholde 2 etasjer pluss underetasje hvor det skal tilrettelegges for hybeldel. Tegninger av huset følger salgsoppgaven

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Seksjoneringen må være tinglyst før overtagelse kan finne sted.

Diverse

Tomten er planlagt seksjonert/delt og eier har laget foreløpig kart over fordeling av tomten mellom de to husene. Kartet ligger vedlagt salgsoppgaven og selger vil bekoste utgifter til seksjonering/deling av eiendommen og tomten. Kjøper plikter å samtykke på dokumenter ifm seksjonering av tomten. Det gjøres oppmerksom på at slike prosesser kan ta tid hos kommunen og mindre avvik kan forekomme etter ev. justeringer fra kommunen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.267,16 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 11.934,- for inneværende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 35.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.200,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 349,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 3.600,- pr. år. Abonement medfølger inne og må evt. tegnes av kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 19.988.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Vestre Aker
Grunnkrets Heggeli
Kirkesogn Ris

Steder i nærheten

Volvat 1.1 km
Ris kirke 1.1 km
Smestadkrysset 1.1 km
Rikshospitalet 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 52.8 km
Sentralstasjon Oslo S 6.3 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 4.6 km
T-bane stasjon Vinderen T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Rikshospitalet 1.5 km
Bussholdeplass Vinderen T 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ris idrettsplass 0.9 km
Idrettsanlegg Skøyenhallen 1.5 km
Treningssenter SATS Vinderen 0.5 km
Treningssenter Mudo Vinderen 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Vinderen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Smestad skole (1-7 kl.) 1.5 km
Skøyen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Slemdal skole (1-7 kl.) 1.8 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Blindern videregående skole 2.5 km
Ullern videregående skole 3.1 km

Barnehager

Hvitveisen barnehage (1-6 år) 0.9 km
Lille Borgen barnehage (0-5 år) 0.9 km
Holmen barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vinderen Sentrum 0.6 km
Kjøpesenter Colosseum Senter 1.6 km
Postkontor Rema 1000 Vinderen 0.5 km
Postkontor Bunnpris Blindern 1.6 km
Apotek Apotek 1 Vinderen 0.6 km
Apotek Vitusapotek Volvat - Oslo 1.1 km
Vinmonopol Vinderen Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Vinderen 0.5 km
Dagligvare Coop Mega Vinderen 0.5 km
Kiosk/video Flipper Frukt & Tobakk 0.5 km
Bensin Shell Vinderen 0.5 km
Bensin Circle K Smestad 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,4 %
Andel kvinner 51,6 %
Gj.snittalder menn 37,8 år
Gj.snittalder kvinner 40,1 år
Husholdninger med barn 32,9 %
Husholdninger uten barn 67,1 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 574
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Heggeli 1765 781

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,85% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?