Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 890 000,- for kr 6 890 000,-

Hovedbilde

Eiendommen sett fra lufta

Eiendommen sett fra lufta

Fasade

Utsikt

Lekeplass for barna i hagen

Stue

Fin plass for lenestoler i stue med godt lys

Flott spisestueplass med utsyn

Romslig stue med sofakrok og plass til sittegruppe

Spisestue

Mot sofakroken og utgangen ut til herlig solrik terrasse på hele 29 kvm

Romslig kjøkken med velholdt innredning i profilert eik natur fra Norema

Romslig og innholdsrikt kjøkken

Spiseplass på kjøkkenet

Nydelig bad/wc i u.etg. med stilig boblebad.

Delikat bad/wc fra 2015 i boligens u.etg.

bad/wc i 1 etg. oppgradert med nye servant og speilskap i 2015

Hovedsoverom

Detalj fra hovedsoverom

Soverom

Soverom

Hall/gang med forbindelse til resten av boligen

Tv og lekestue

Utsikt fra terrasse

Utsikt fra balkong med utgang fra kjøkken

Disp.rom

Trapp med luke til ubenyttet loftsetg.

Loftsrommet

Adkomst og gårdsplass

Sokkeletg.

1 etg.

Ubenyttet loftsetg.

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Rotnes - Stor solrik villa i veletablert boligfelt, med utvidelsespotensiale og tilhørende dobbelgarasje

Tumyrveien 29

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 990 000,-

Rotnes - Stor solrik villa i veletablert boligfelt, med utvidelsespotensiale og tilhørende dobbelgarasje: Rotnes - Stor solrik villa i veletablert boligfelt, med utvidelsespotensiale og tilhørende dobbelgarasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
199 / 283 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger nydelig til i veletablert og attraktivt boligområde inntil marka øverst på Rotnes. Nordmarka er nærmeste nabo med unike turmuligheter med lysløpyer, turstier, fiskevann og badevann på Ørfiske og Høldippeldammen. Gangavstand til Nittedal togstasjon som bruker ca. 17 min til Nydalen og 25 min til Oslo S. Kun 2 holdeplasser med toget, eller evnt 10 min med bil kommer man til Varingskollen alpinsenter som er et skieldorado for store og små. Golfbane både på Hauger og i Hakadal. I tillegg har Nittedal et rikt og variert idretts- og kulturmiljø fra sør til nord, så her skulle det være noe for enhver smak. Lokalbuss/ "matbuss" som går i området. Buss til Oslo fra Rv4. Man bruker ca. 30 min med bil til Oslo og ca. 15 min med bil til Lillestrøm. Sentral beliggenhet med nærhet til Mosenteret med butikker, vinmonopol, apotek, cafe, restauranter, bank m.m. Flere barnehager i nærområdet samt skole på alle trinn.

Barnehager og skoler

Det er to barneskoler i nærområdet: Rotnes barneskole og Sørlie barneskole. Nittedal ungdomskole og Bjertnes videregående skole. Flere barnehager i området hvor man kan nevne: Stubben barnehage med to avskilte avdelinger (privat), Granstua korttidsbarnehage (3-6år), Steinrøysa andelsbarnehage (0-6 år) og Sørliveien barnehage (2-6 år).

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Rv. 4 til Rotnes i Nittedal kommune. Ta av fra Rv. 4 inn i Stasjonsveien og følg denne oppover mot toppen. Følg veien under jernbanen og forbi butikken. Her går veien fra Stasjonsveien over i Tumyrveien. Etter ca. 490 m gjør Tumyrveien en sving på seg til høyre og rett etter avkjøring til høyre i denne svingen ligger boligen som nr. 2 på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1999

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

199m2

Bruksareal

283m2

Tomt

940m2

KR-kode

621831

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tumyrveien 29, 1482 Nittedal

Gnr. 15, bnr. 84 i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 940 kvm. Meget pen opparbeidet solrik hage med gressplen, bed, busker og enkelte trær. Singlet innkjøring og gangadkomst som har brosteindetaljer/kantstein. Mindre område med rullestein i nordlig retning.

I hagen er det fin tumleplass for viltre unger og det god plass til lek og moro. Marka like i nærheten med supre turmuligheter. Gårsplassen har bra med biloppstillingsplasser ved besøk fra evnt. familie og venner.

Parkering

Dobbelgarasje på 39 kvm BTA anlagt på tomten for isfri parkering. Garasjen er velholdt med innlagt strøm oppført i uisolert trekonstruksjon på lecasokkel, utvendig panelt med overflatebehandlet liggende dobbelfalset trekledning. Vegg mot terreng på to sider i betongkonstruksjon med synlig grunnmursplast og topplist. Saltak tekket med dobbeltkrum betongtakstein, renner og nedløp i fabrikkmalt aluminium. Betongplatekonstruksjon. Innlagt strøm. To automatiske leddheveporter i aluminium og platekonstruksjon. Litt heng på takrenne i vestlig retning. Trekledningen ble sist overflatebehandlet i 2015. Hele og pene overflater.

Bra med biloppstillingsplasser på gårdsplassen foran garasjen

Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Det er trukket en ledningstrase fra Tumyrveien på grensen mellom eiendommen som skal selges og bnr.83. Eiendommene som er tilknyttet denne vann og kloakkledningen har rett til å utføre vedlikehold og reparasjon av disse.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 310 kvm

Totalt bruksareal: 283 kvm

Totalt primærrom: 199 kvm

Bruksareal:

U.etg.: Entre, hall, tv-stue, bad/wc, vaskerom, 2 soverom, uinnredet rom, bodrom: 117 kvm

1. etg.: Gang, bad/wc, kjøkken, spisestue, stue, soverom: 107 kvm

Loftsetg. Uinnredet loftsetasje: 59 kvm

Primærrom:

U etg.: Entre, hall, tv-stue, bad/wc, vaskerom, 2 soverom.: 92 kvm

1 etg.: Gang, bad/wc, kjøkken, spisestue, stue, soverom: 107 kvm

Sekundærrom:

U.etg.: Uinnredet rom, bodrom: 25 kvm

Loftsetg.: Uinnredet loftsetasje: 59 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2018 utført av Arne Martin Hoel. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til romslig og pent holdt villa i attraktivt område på Tumyrhaugen. Eiendommen er oppført i skrånende terreng med underetg og 1 etg samt en stor uutnyttet loftsetasje hvor det ligger muligheter til ytterligere utvidelse av boligen. Flott dobbelgarasje på eiendommen i tillegg til meget pent opparbeidet hage med fine detaljer. Store fine terrasser med særdeles gode solforhold og fin utsikt over området. Boligen har vannbåren varme i store deler av huset som gir en lun og deilig oppvarming. Store luftige rom og romslig kjøkken i hovedetasjen. Boligen holder god standard og er bra vedlikeholdt over tid. Solide materialer er benyttet i bygget.

U.etg.:

Entre med flislagt gulv, malt trepanel på vegger og trepanel i himling. Hall med flislagt gulv, malt trepanel på vegger og trepanel i himling. adkomst til 1 etg via trapp i hall, samt andre rom i u.etg. Koselig tv stue(lekerom) med flislagt gulv, malt trepanel på vegger og trepanel i himling. Soverom 1 med laminatgulv, mal miljøstrie på vegger og takess i himling. Soverom 2 med laminatgulv, malt miljøstrie på vegger og takess i himling. Vaskerom med flislagt gulv, malte vegger og takess i himling. Rustfri kum montert i rommet i tillegg til opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sikringsskap er montert i rommet i tillegg til elkasset og sirkulasjonspumpe til system for vannbåren varme. Varmtvannsbereder er montert i rommet. Praktisk med egen utgang ut fra vaskerommet. Flott romslig bad/wc pusset opp i 2015, badet har høy standard. Fliser på vegger og gulv med varme. Veggskap med speilfronter. Hel servantplate med servantskuffer, ett-greps blandebatteri. Veggfestet toalett med softclose og skjult sisterne. Boblebadekar med hjørneløsning og glass i front, termostatstyrt blandebatteri og flere spylefunksjoner. Dusjhjørne med termostat blandebatteri, regnfallsdusj, hånddusj og dusjvegger/dør i glass. Sluk i PVC-konstruksjon med synlig klemring og mansjett/membran. Oppusset med ny membran og flis-på-flis samt ny i 2015 utført av Moderne Boligutvikling. Hovedkonstruksjon fra byggeår.

Innredet rom/bod/trimrom med teppegulv, pusset mur dels sponplater på vegger og takess i himling. Bod med betonggulv, pussede vegger og takess i himling. Boden har god lagringsplass.

1.etg.:

Gang med parkettgulv, malt trepanel på vegger og trepanel i himling. Luke til ubenyttet loftsetasje med villetrapp opp. Her er det supre muligheter for ytterligere utvidelse av boligen. Bad/wc med fliser på vegger og gulv med varme. Takess i himling. Veggskaprekke med speilfronter.

Hel servantplate med to kummer og servantskap, ett-greps blandebatterier. Gulvtoalett med

softclose. Dusjkabinett med termostat blandebatteri og dusjvegger/dører i glass. Sluk under

dusjkabinett ble ikke besiktiget. Hovedkonstruksjon fra byggeår. Innredning og dusjkabinett fra

2015.

Hovedsoverom med parkettgulv, tapet på vegger og takess i himling. Stor skyvedørsgarderobe med speil i 1 skyvedør. Rommet er romlig og vender mot øst slik at det er svalt om sommeren.

Nydelig stue med parkettgulv, tapet på vegger og trepanel i himling. Stilig peisovn for lun varme på kalde dager og fin lys inn stue med vinduer mot vest. Her er det plass til både spisestue, trivelig plass for lenetoler og hyggelig sofakrok for slappe TV kvelder. Utgang ut til super terrasse på hele 29 kvm med nydelige solforhold. I tillegg er det balkong/veranda med utgang fra kjøkken på ca. 6 kvm hvor det er hyggelig å nyte kaffekoppen. Romslig kjøkkenrom med plass til hyggelig spiseplass for koselige frokoster. Rommet har polerte fliser på gulvet og malt trepanel på vegger og trepanel i himling. Norema høy innredning med eik fylling skapdører og skuffefronter. To fronter med glass og lys i skap. Godt med skap- og benkplass. Stor spiseplass. Fliser mellom benk og overskap. Kjøkkenventilatorer med avtrekk til friluft. Stålbenkebeslag med vaskekum og utslagsvask nedfelt i laminat benkeplate. Installert oppvaskmaskin. Hel og pen innredning.

Loftsetg.

Denne etasjen er ikke bygget ut og fungerer i dag som kaldtloft potensiell lagringsplass. Men her er det gode muligheter til å etablere flere hyggelige rom og eventuelt ytterligere våtrom i boligen. Gulvflaten er på hele 91 kvm iflg takstmann og det er av samme person oppmålt til å være 59 kvm BRA.

Oppvarming

Boligens hovedoppvarming er via vannbåren varme som oppvarmes ved bruk av el-kasset. I tillegg er det montert en pen peisovn i stue med glassflate for innsyn til flammene. Dekorativt ildsted som gir lun varme på kalde dager.

Antatt vil det være mulig å bygge om anlegget for bruk av varmepumpe for oppvarming i steden for el-kasset.

Info nedenfor er hentet fra takstmannens rapport vedr. boligens oppvarming.

Soneinndelt og termostatstyrt velholdt Wirsbo vannbåren gulvvarmeopplegg hovedsakelig i stue,

kjøkken, bad i 1.etg og soverom samt alle rom i U.etg unntatt uinnredet rom og bodrom. ELkasse,

sentral og varmepumpe fra 2017 levert av Storoslo Rørleggerservice ifølge eier. Varmtvannsbereder på 287L fra 2000.

Balansert Villavent ventilasjonsanlegg sannsynligvis med varmegjenvinning. Spalteåpning under

dørblad til alle våtrom for friskluftstilførsel. Enkelte veggventiler i U.etg. Ventilasjonsagregatet er

installert i loftsetg montert på viberasjonsdempende isolasjon. Litt sprø plast rundt isolerte

ventilasjonskanaler. Det er behov for bytte av ventilasjonsfiltere og rens av innvendige

kanalføringer. Kjøkkenventilatorer med avtrekk til friluft.

Sikringsskapet er installert i vaskerom med automatsikringer og jordfeilbrytere, 20 kurser,

hovedsikring på 63amp, jordfeilindikator på 63amp og måler installert i 2017.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 29.09.2000.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Bygningen eller deler av denne må ikke taes i bruk til annet formål enn det tillatelsen fastsetter(jfr. pbl § 93). Bruksendring krever særlig tillatelse (jfr. pbl§ ).

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 4605, tinglyst 16.07.1973, type heftelse: Erklæring/avtale:Vedtak av kommunens vannforsynings og kloakkreglement. Dette betyr å etterfølge kommunens krav og retningslinjer ved å være tilknyttet det offentlige nettet.

Dagboknr 7819, tinglyst 11.12.1975, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning: Eiere av bnr. 84 og bnr. 83 gir bakenforliggende tomter bnr. 70, 119 og 468 rett til å legge og vedlikeholde vann og kloakkledning fra Tumyrveien og frem til bnr. 468. Ledningstrasen går i felles grense mellom bnr. 84 og bnr. 83.

Dagboknr 10062, tinglyst 02.07.1998, type heftelse: Bestemmels om vann/kloakklending: I tinglys avtal gir eiere av gnr. 15 bnr. 70, 83, 84, 468, 571 og 589 gir eier av bnr. 589 og parsell som fradeles bnr. 84 rett til å legg og koble seg på felles vann og kloakkledning som tidligere er fremført fra Tumyrveien til bnr. 468 mfl. Videre gir avtalen redgjørelse om at bnr. 83 og gjenværende del av bnr. 84 ikke omfattes av kostnadfordeling for det private anlegget da disse eiendommene ikke er tilknyttet dette.

I tillegg er det tinglyst skjøte som angir rettigheter den 21.10.1919, med dagboknr. 108. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan PlanID: 216

Plannavn: Tumyrhaugen - felt G datert 05.11.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.11.1974.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.961,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 33,69 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

Eiendomsskatten er kr 9.742,- pr år. Oppgitte tall er for inneværende år 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25300 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.440,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 449,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Internettforbindelse leveres av GET og har en pris pr. mnr. på kr. 449,-. Pris på tjenesten varierer med type abonnement.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.900,- pr. år. Abonnement og alarm kan overtas av kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.165.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Turmyrhaugen Vest
Kirkesogn Nittedal

Steder i nærheten

Bankplassen 0.6 km
Kruttverket 2.4 km
Nittedal Rådhus 3.6 km
Tømte 5.4 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.2 km
Sentralstasjon Oslo S 26.1 km
Jernbanestasjon Nittedal 0.6 km
Bussholdeplass Betel 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nittedal sal og basseng 1.6 km
Idrettsanlegg Nittedal sentralidrettsanlegg 2.4 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 1.3 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 2 km

Steder av interesse

Skoler

Rotnes skole (1-7 kl.) 1.3 km
Sørli skole (1-7 kl.) 1.7 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Bjertnes videregående skole 3.2 km
Stovner videregående skole 16 km

Barnehager

Sørliveien barnehage (2-6 år) 0.8 km
Stubben barnehage 0.9 km
Steinrøysa Andelsbarnehage (0-6 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 2.8 km
Kjøpesenter Hagansenteret 9.6 km
Postkontor Bunnpris Nittedal 0.6 km
Postkontor Meny Åneby 6.5 km
Apotek Apotek 1 Nittedal 2.8 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 2.8 km
Dagligvare Bunnpris Nittedal 0.6 km
Dagligvare Coop Mega Nittedal 2.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 7.8 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 9.2 km
Bensin st1 Nittedal 3.2 km
Bensin Esso On The Run Nittedal 4.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,4 %
Andel kvinner 46,6 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 39,5 år
Husholdninger med barn 39 %
Husholdninger uten barn 61 %
Gj.snitt byggeår 1954
Gj.snitt tomtestørrelse 1169
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Turmyrhaugen Vest 620 236

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,63% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?