Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 550 000,- for kr 7 550 000,-

Eiendommen

Velkommen

Flott terrasse utenfor stuen

Solrik og stor terrasse

Doble terrassedører ut mot uteplassen

Lys og flott oppusset stue

Stuen

Stuen sett mot kjøkkenet

Stuen med terrassedør ut til terrasse og hage

Lys og flott stue

Moderne peisovn i stuen

Store vindusflater i stuen

Stort og påkostet kjøkken

Flott kjøkken med stor spiseplass

Kjøkken

Spiseplass på kjøkkenet

Stort hovedbad

Rikelig med innredning på badet

Lekkert hovedbad oppusset i 2013

Lekkert hovedbad i 2. etasje

Bad med dusj og opplegg for vask og tørk i husets 1. etg

Loftstue med mange bruksmuligheter

Loftstue

Hovedsoverom

Garderoberom innenfor hovedsoverommet

Huset har store, gode soverom

Stort soverom

Romslig og pent oppusset barnerom

Soverom i husets 1. etasje

Trapperom

Gangen sett mot kjøkkenet

Flislagt hall/gang

Original vedovn i gangen

Hyggelig inngangsparti

Terrassedør ut til uteplass og hage

Stor terrasse

Utsikt

Hyggelig hage

Plantegning 1. Etasje

Plantegning 2. Etasje

Høybråten

Vardeheimveien 21 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 700 000,-

Høybråten: Oppusset enebolig med dobbel garasje og lettstelt hage. 4 soverom og 2 moderne bad. Flott spisekjøkken.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
177 / 177 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eneboligen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde på Høybråten i Oslo. Boligen ligger ideelt til på "beste" Høybråten med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Eiendommen har gangavstand og sogner til velrennomerte Høybråten barneskole og kort vei til Stasjonsfjellet ungdomsskole.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Joker og Spar. Furuset Senter ligger en kort kjøretur fra boligen, og byr på 25 butikker, legesenter, samt Nautilus Gym & Bad. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stovner Senter 83 butikker og 1250 parkeringsplasser. Metro senter og Lørenskog Storsenter/Triaden ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Gangavstand til Høybråten togstasjon med lokaltog som tar deg til sentrum på 16 minutter med inntil 4 avganger pr. time. Lokalbuss i Vardeheimveien til Furuset og Stovner senter med T-baneforbindelse og gangavstand til gode bussforbindelser i Karihaugveien. Uansett hvilken retning du skal, har man rask aksess til alle de store inn-/utfartsårene i Osloområdet. På 3 min når du E6, Østre Akerv og Strømsveien med bil.

Området har kort vei til lekeplass, fotballbane og skøytebane m.m. Videre er det også kort vei til flere tur- og løypealternativer som vil ta deg innover i Lillomarka og Østmarka. Lillomarka har gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper, lysløyper, samt flere sportsstuer med servering.

Det er ellers kort vei til Losby gods i Lørenskog med besøksgård og flotte golfbaner.

Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Rommensletta ligger ved Haugenstua og byr på en enorm idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og flott skulpturpark. I tillegg har området flerbrukshall, samt golfbane med treningsgreen, golfkro, proshop og klubblokaler.

Barnehager og skoler

Eiendommen har gangavstand og sogner til populære og velrennomerte Høybråten barneskole og kort vei til Stasjonsfjellet ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst til eiendommen fra Vardeheimveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 700 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1994

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

177m2

Bruksareal

177m2

Tomt

760m2

KR-kode

4018156

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vardeheimveien 21 A, 1088 Oslo

Gnr. 107, bnr. 154 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 760 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen, beplantninger og flere frukttrær. Stenisatt gårdsplass og inngangsparti. Asfaltert innkjørsel. Støttemur mot nabo i granitt og betong. Platting i front av huset med sol fra morgen og til ca. kl 15 og stor terrasse på stuesiden av huset med sol fra ca. kl 13 og til solnedgang.

Parkering

Romslig dobbel garasje med lagerhems, oppført i 1994. Garasjeport leddport i tre med elektrisk garasjeportåpner. Det er montert dør i garasjens bakkant med enkel tilgang til lagring. Forøvrig parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Nabo har tinglyst adkomst og bruksrett på to biloppstillingsplasser på eiendommen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 195 kvm

Totalt bruksareal: 177 kvm

Totalt primærrom: 177 kvm

Primærrom:

Enebolig:

1. etasje 98 kvm: Hall, stort spisekjøkken, stue, spisestue, bad/vaskerom og soverom. Vestvendt terrasseplatting på ca. 38 m2, med utgang fra stuen. Østvendt terrasse på ca. 7,5 m2, ved inngangspartiet.

2. etasje 79 kvm: Trapperom/stue, 3 store og lyse soverom hvorav det ene med adkomst til omkledningsrom (med vindu), stort bad. Adkomst til lagerloft via nedfellbar trapp fra loftstuen.

Sekundærrom:

Garasje:

1. etasje 30 kvm: Garasje med plass til 2 biler og mye lagringsplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.08.2018 utført av Alexander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Frittliggende enebolig bestående av 1. etasje og 2. etasje. I tillegg kommer lagerloft og frittstående dobbel garasje med lagring både i bakkant og på hems. Huset har en fin og familievennlig planløsning over 2 etasjer med store vindusflater og gode lysforhold. Eiendommen ligger godt tilbaketrukket fra veien.

Huset ble opprinnelig bygget i 1911 og er videre påbygget og omfattende ombygget og rehabilitert i perioden 1994 - 1997. Eiendommen er jevnlig vedlikehold og påkostet og samtlige innvendige overflater er pusset opp i perioden 2002 - 2018. Kjøkkeninnredning ble montert i 2008. Bad i 2. etasje ble pusset opp i 2015 og vaskerom/ bad i 1. etasje ble pusset opp i 2010. Utvendig er tak ble lagt om i forbindelse med ombygning/påbygning av boligen i 1994. Samtidig ble det lagt ny kledning og huset ble senest beiset utvendig i 2013. I 2017 ble eiendommen oppgradert med ny terrassedør, ny peisovn og ny enstavs eikeparkett i 1. etasje samt varmefolie i gulv. I tillegg ble planløsningen endret ved å åpne opp mellom kjøkken og stue. Gulv og vegger er etterisolert på soverommet i 1. etasje samt i hele stuen samme år. Oppgradert elektrisk anlegg med automatsikringer.

EKSEMPLER PÅ MATERIALVALG:

Kjøkken: Kjøkkenet i huset er fantastisk! Dette er husets naturlige samlingspunkt. Her er det godt med skap- og benkeplass i moderne HTH kjøkkeninnredning fra 2008. Glatte hvite skapfronter og to overskap med frostet glass. Benkeplater i laminat. Alt av teknisk utstyr fra Siemens er integrert som platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og to kjøle- og fryseskap. Ventilator i stålhette. Spiseplass med plass til stort spisebord.

Stue: Romslig stue delt opp i flere soner; spisestue med plass til langbord, mellomstue med moderne peisovn fra 2017 og tv-stue med plass til sofagruppe. Hyggelig utsyn over hagen fra stuen og utgang til stor, solrik terrasse via doble terrassedører fra 2017.

Loftstue: Hyggelig loftstue som danner et naturlig midtpunkt i husets andre etasje. Stuen er ypperlig til tv-stue eller lekerom for barna. Fra stuen er det adkomst til lagerloft via nedfellbar stige.

Soverom: Husets 2. etasje rommer 3 store og lyse soverom, samtlige med god plass til dobbeltseng, nattbord og pult. Hovedsoverommet har adkomst til eget garderoberom. Dette rommet har vindu og kan således også fungere som et lite barnerom. Soverom nummer 4 befinner seg i 1. etasje.

Bad/vaskerom 1. etasje: Delikat, flislagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, servant og nyere dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under praktisk benk. Elektrisk avtrekksvifte. Badet er oppusset i 2010.

Hovedbad 2. etasje: Særdeles smakfullt og lekkert oppusset bad med vegghengt toalett, servant i hel plate, godt med innredning og lagringsplass i servantskap og to høyskap og dusj med glassvegger. Badet er oppusset i 2015. Rør i rør system.

Hall/gang: Hyggelig hall med god plass til skooppbevaring og klesavheng. Gulvet er flislagt i i deler av hallen er det varmekabler under flisene. En nydelig vedovn gir rommet karakter.

Gulv: Flislagt entré/hall, ellers en-stavs eik parkett fra 2017 i 1. etasje. Gulvene i 1. etasje ble rettet opp i 2017. Oljede tregulv i 2. etasje og fliser med varmekabler på begge bad. Furutrapp opp til 2. etasje med hvitmalt rekkverk.

Vegger: Vegger med malte flater, malt strie, malt panel og fliser. Veggene er overflatebehandlet de seneste årene.

Tak: Himlinger med panel og malte flater. Luke til kryploft med nedfellbar stige fra loftstuen.

Oppvarming

Vedovn i hall. Moderne peisovn fra 2017 i stuen. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1911.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen fra 1911. Det foreligger ferdigattest på tilbygg datert i 1999 og garasjen, datert 1995.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 1461, tinglyst: 30.10.1963: Erklæring/avtale – Dette er en erklæring som bl.a sier at eiere av denne tomten skal melde i fra til vann- og kloakkvesenet før det foretas noe arbeid på vann- og kloakkanlegget. Eierne har ansvar for det private ledningsanlegget samt evt. skader de påfører det offentlige ledningsnettet. I tillegg har kommunen rett til å inspisere eiendommens ledningsanlegg når de måtte ha behov for dette.

Dagboknr. 11299, tinglyst: 11.09.1963: Erklæring/avtale – Eier av denne tomten gir Oslo lysverk tillatelse til å grave en grøft for nedleggelse av en 5 kv kabel på eiendommen.

Dagboknr. 8160, tinglyst: 15.06.1966: Erklæring avtale – Gjelder bl.a. at Vardeheimveien er godkjent inntil videre i sin nåværende bredde. Eier plikter å opparbeide vei til og langs den side av tomta den har sin adkomst når kommunen forlanger det. Servitutten omhandler også gjerdeplikt.

Dagboknr. 69, tinglyst: 02.01.1984: Bestemmelse om adkomstrett - Utskilte parseller av gnr 107, gnr 154 (gjelder Vardeheimveien 21 b og c) skal ha 4 meters uhindret adkomstvei frem til Vardeheimveien.

Dagboknr. 43388, tinglyst: 30.08.1984: Bestemmelse om vann- og kloakkledninger- Vardeheimveien 21 b og c har rett til å føre vann- og avløpsledninger med nødvendige kummer igjennom denne eiendommen. Eieren av ledningene er solidarisk ansvarlig for vedlikehold i felleskap.

Dagboknr. 54878, tinglyst: 01.11.1984: Bestemmelse om garasje/parkering- Vardeheimveien 21 b har rett til 2 biloppstillingsplasser på denne tomtens østside (helt nede ved Vardeheimveien).

I tillegg er det tinglyst 3 servitutter på hovedbølet:

Dagboknr 919447, tinglyst 08.01.1864 - bestemmelser om veg.

Dagboknr 900094, tinglyst 05.09.1866 - Erklæring/avtale vedr utskillelse og bebyggelse.

Dagboknr 900229, tinglyst 03.07.1908 - bestemmelser om veg.

Dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Lampe over kjøkkenbordet medfølger ikke.

Vegglampe (sort) over sofa medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14 767.01,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 1 749.00,- for inneværende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.500,- eller 34.000 kWh pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.935,-

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 699,- pr. mnd. Dekoder kan medfølge etter avtale.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap med romfølere og koster kr 4.776,- pr. år. Kjøper avgjør om abonnementet skal overtas eller sies opp av selger. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.893.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Stovner
Grunnkrets Østre Høybråten
Kirkesogn Høybråten, Stovner og Fossum

Steder i nærheten

Høybråten Legekontor 1.4 km
Skårer-Ødegården 2 km
Tangerudkrysset 2.1 km
Visperud 2.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 37.8 km
Sentralstasjon Oslo S 13.1 km
Jernbanestasjon Høybråten stasjon 1.1 km
T-bane stasjon Ellingsrudåsen T-banestasjon 2.4 km
Bussholdeplass Fjellborg 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Høybråten Idrettsplass 1.7 km
Idrettsanlegg Ellingsrud idrettsanlegg 2.2 km
Treningssenter Deutero 2.6 km
Treningssenter Actic - Furuset Senter 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Høybråten skole (1-7 kl.) 0.9 km
Ellingsrudåsen skole (1-7 kl.) 1.9 km
Bakås skole (1-7 kl.) 2 km
Stovner skole (1-7 kl.) 2.6 km
Stasjonsfjellet skole (8-10 kl.) 1.3 km
Stovner videregående skole 3 km
Mailand videregående skole 3.8 km

Barnehager

Øvre Høybråten barnehage (1-6 år) 1 km
Starveien barnehage (1-6 år) 1 km
Karihaugen barnehage (1-6 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Furuset Senter 2.7 km
Kjøpesenter Lindeberg Nærsenter 3.6 km
Postkontor Joker Høybråten 1.2 km
Postkontor Rema 1000 Ellingsrud 1.9 km
Apotek Balder Apotek 2.2 km
Apotek Vitusapotek Furuset 2.7 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4.6 km
Dagligvare Kiwi Høybråten 0.6 km
Dagligvare Joker Starveien 0.9 km
Kiosk/video Pizzabuzzen 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Ellingsrudåsen t-bane 2.4 km
Bensin Shell Karihaugen 1.8 km
Bensin Circle K Lørenskog 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 38,9 år
Gj.snittalder kvinner 40,2 år
Husholdninger med barn 36,8 %
Husholdninger uten barn 63,2 %
Gj.snitt byggeår 1957
Gj.snitt tomtestørrelse 907
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Østre Høybråten 2562 1034

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?