Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 500 000,- for kr 3 500 000,-

Fasade mot Vargveien

Koselig tun med trivelige eneboliger i kjede

Boligen ligger fint til med utsikt utover mot dalen og flere terrasser med gode solforhold

Trivelig sofrakrok i stue

Stue

Stue med flott peisovn og utgang ut

Praktisk plassering av spisestueplassen med kort vei til kjøkkenet

Spisestueplass i stue

Kjøkken med fint lysinnfall og vindu ut mot terrasseplattingen

Kjøkken med kjekk liten frokostplass, komfortabel varme i gulvet

Kjøkken med kjekk liten frokostplass

Kjøkken mot stue

Romslig bad i 2 etg med både dusj og badekar. Stor baderomsinnredning med god plass.

Bad i 2 etg.

Bad i 2 etg med badekar

Bad i 2 etg.

Hovedsoverom

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

Entré

Wc i 1 etg.

Vaskerommet

Hage og platting mot øst

Terrassen i 2 etg.

Utsikt fra terrassen i 2 etg.

Kort vei til Varingskollen og marka

Oversiktsbilde

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

Varingskollen - Pen, innholdsrik og praktisk enebolig i kjede med solrike uteplasser

Vargveien 7 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

Varingskollen - Pen, innholdsrik og praktisk enebolig i kjede med solrike uteplasser: Varingskollen - Pen, innholdsrik og praktisk enebolig i kjede med solrike uteplasser

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
117 / 142 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Gangavstand til Varingskollen skisenter og Hakadal ungdomsskole med idrettsanlegget Elvetangen. Lett adkomst til Nordmarka med alle sine muligheter sommer som vinter. God kommunikasjon med både tog og buss til Oslo. Inn til Oslo S. tar toget ca 40 min og bussen ca. 55 min.

Meget kort vei til Varingskollen alpinanlegg som har en av Norges beste terrengparker. Nordmarka med

flotte ski- og turløyper ligger i nærområdet og innbyr til aktivt friluftsliv. Det er lysløype fra Varingskollen Alpinanlegg med liten skistadion for den som liker å trene på langrennski eller gå seg en koselig

kveldstur. Fotballbane og idrettshall ved ungdomsskolen. Flott 18 hulls golfbane på Ås-gård.

Privat barnehage like i nærheten av boligen. Ellers er det flere barnehager nord i kommunen på Tøyehaugen og Åneby. Eiendommen sogner til Hagen Barneskole ca. 4,2 km lenger nord.

Hakadal ungdomsskole ligger nede ved Elvetangen ca. 1 km unna. Bjertnes videregående skole ligger på

Rotnes ca. 8 km lenger sør.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Hagen skole 4.8 km

8-10 kl. Hakadal ungdomsskole 1.1 km

Vgs. Bjertnes videregående skole 7.8 km

Bhg. Varingskollen barnehage (0-6 år) 0.1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg Rv 4 og ta av til venstre ved avkjøring til Varingskollen. Da er du i Vargveien. Følg denne ca 600 meter. Boligen ligger på høyre hånd rett før gjennomgkjøring under jernbanen ved Varingskollen stasjon. Fra Vargveien er det innkjøring til fellesareal med adkomst til boligen som ligger som bolig nr. 2 sørfra og er gulmalt. Hvis en fortsetter veien videre forbi boligen og under jernbanen kommer en til Varingskollen skisenter.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2000

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

117m2

Bruksareal

142m2

Tomt

249m2

KR-kode

621825

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vargveien 7 B, 1488 Hakadal

Gnr. 41, bnr. 117 i Nittedal kommune.

Eiendommen har 1/6 ideell andel i fellesareal gnr. 41, bnr.122 i Nittedal kommune

Tomten

Eiet tomt på 249 kvm. Pent opparbeidet med plenflekk på begge sider samt thujahekk på baksiden mot skråning og dalen. I front er hagen/plenflekk inngjerdet med dekorativt lavt gjerde samt at det er noen lave vintergrønne trær mot adkomstvei. Flott terrasseplatting ved inngangdør for fine solrike ettermiddagsstunder. Adkomst inn til garasje er belagt med slitesterk beleggningsstein.

Parkering

Boligen har garasje med plass til 1 bil, samt at det er biloppstillingsplass foran garasjen til en bil til. Garasjen har leddport med automatisk portåpner og innlagt strøm i garasjen. Det er ikke montert kontakt for el bil. Taket over garasjen er deler av terrasse som har utgang fra soverom i 2 etg.

Ved besøk er det mulig og parkere på fellesarealet som eiendommen eier med en ideell 1/6 del. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 134 kvm

Totalt bruksareal: 142 kvm

Totalt primærrom: 117 kvm

Primærrom:

1 etg.: Gang, vaskerom, stue, kjøkken, wc: 60 kvm

2 etg.: Gang, 3 soverom, bad: 57 kvm

Sekundærrom:

1 etg.: Garasje og bod: 22 kvm

2 etg.: Bod: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.04.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Kjedet enebolig fra 2000/01. Boligen er oppført på isolert plate på mark med bygg på plate i bindingsverk og saltak tekket med betongtakstein. Utvendlig kledning er liggende panel.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold ingen spesielle forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmannen informerer om at eiendommen og bygget holder forventet standard i forhold til alder, bruk og forventet levetid og gir et

normalt godt inntrykk.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pent holdt enebolig i kjede. Boligen er innholdrik og fremstår i bra skikk med god planløsning og fine uteplasser. Det er bl.a montert balansert ventilasjonsanlegg fra Villavent som gir god inneluft. Fine uteplasser og nymalt i 2017.

1 etg.: Entre/gang med praktisk vinylbelegg på gulv med varmekabel i gulvet, malt faspanel på vegger og takess i himling. Vaskerom med vinylbelegg på gulv, malt faspanel på vegger og takess i himling. Varmtvannsbereder på 200 liter fra byggeår, samt rustfri skyllekum montert i rommet. På vaskerommet er også sentralenhet for balansert ventilasjonsanlegg fra Villavent montert. Ventilasjonsanlegget har varmeveksler iflg. selger. Varmekabel i gulv på rommet. I rommet er det også opplegg for vaskemaskin. Wc med vinylbelegg på gulv, malt faspanel på vegger og takess i himling. Servant med underskap. Wc i hvitt porselen montert. Panelovn montert i rommet.

Stue med parkettgulv i klassisk eikeparkett, malt faspanel på vegger og takess i himling. Flott peisovn for lun varme på kalde dager montert til pipe i rommet. Stue har fin plass til sofakrok og spiseplass. Egen utgang ut til terrasseplatting mot øst samt plenflekk og thujahekk.

Kjøkken med flislaminat på gulv, malt faspanel på vegger og takess i himling. Kjøkkeninnredning i hvit profil med laminert benkeplate. Det er montert pent kitchenboard på vegg mellom benkeskap og overskap. Lys montert under overskap for praktisk arbeidslys ned på benkeplaten. Rustfri oppvaskkum nedfelt i benkeplaten. Avtrekk over komfyrplass går ut på vegg. Det er også plass til liten frokostplass på kjøkken. Integrert oppvaskmaskin i kjøkkeninnredningen, ellers er det løse hvitevarer som selger tar med seg.

2 etg.:

Gang med parkettgulv, malt faspanel på vegger og takess i himling. Det er montert nye dører til soverom og bad i hvit utførelse med profilerte "dørspeil". Soverom 1 med laminatgulv, malt faspanel på vegger og takess i himling. Panelovn montert i rommet. Soverom 2 med laminatgulv, malt faspanel på vegger og takess i himling. Panelovn montert i rommet, samt 2 1/2 garderobeskap med fin lagringsplass. Soverom 3 med parkettgulv, malt faspanel på vegger og takess i himling. Innfelt dobbelt garderobeskap med lagringsplass på over. Rommet har utgang til terrasse med flott utsikt utover dalen og til nærområdet. Terrassen er romslig og er på ca. 26 kvm. Bad/wc med flislagt gulv og tidløse baderomsplater på vegger. Takess i himling. Dusjkabinett montert i rommmet i tillegg til badekar og wc i hvitt porselen. Romslig baderomsinnredning i hvit profil med servantplate og sideskap samt sideskap til speil med lys over. Rommet har inspeksjonsluke til loft. Varmekabler i gulvet for behagelig varme.

Kott med vinylgulv, faspanel på vegger og takess i himling. Garderobeplass og hyller.

Garsje har innkjøring på siden av boligen og danner forbindelsen mot neste bolig. Garasje har betonggulv, gipsplater på vegger og i himling. I bakkant av garasjen er det bygget bod med utgang til baksiden av huset og hagen på denne siden. Eiern har her laget et praktisk tak for vedlagring.

Oppvarming

Eiendommen har elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv i gang og vaskerom i 1 etg og på bad i 2 etg. Det er lagt varmefolie under gulv på kjøkken. Ellers er det stedvis panelovner montert på vegg. I stua er det montert en flott peisovn som gir lun varme på kalde dager.

Varmtvannsbereder på 200 liter fra byggeår i boligens vaskerom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.03.2001.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Bygningen eller deler av denne må ikke taes i bruk til annet formål enn det tillatelsen fastsetter (jfr. pbl §93). Bruksendring krever særlig tillatelse (jfr. pbl. §93).

Ferdigattest utstedes når anbefaling fra kontrollansvarlig/samordner er mottatt. Kontollerklæringer for alle fag må foreligge."Som bygget" tegninger må også være innsendt dersom det er avvik mellom godkjente tegninger og det utførte tiltaket.

Selger opplyser at de ikke har kjennskap til at der foreligger gjenstående arbeider. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 7671, tinglyst 18.05.2000, type heftelse: Erklæring/avtale vedr. gjenkjøpsrett for Nittedal kommune etter utbyggingsavtale med Nitbo i sin tid. Arealet det er snakk om er bygget ut og servitutten har derfor ikke betydning for eiendommen

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan BEBYGGELSESPLAN FOR DØLI, DELFELT K OG L datert 15.02.1999 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.02.1999.

Området rundt boligrekken er ferdigbebygget og tilstøtende grøntareale mot nord er regulert i til offentlig friområde

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen har en flott markterrasse ved inngangsparti på hele 23 kvm i impregnert treverk. Her er det koselig å grille og ha hageselskap om sommeren.

Gulvet på kjøkken er nytt i 2016

Økonomi

Eiendommens utgifter

Faste kommunale avgifter er kr 5.479,- for inneværende år.I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 33,69 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

Eiendomsskatten er kr 4.457,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.070,-.

Velavgift er kr 300,- pr. mnd. dekker brøyting og vedlikehold av fellesareal.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på

kr 620,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.588.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Døli
Kirkesogn Hakadal

Steder i nærheten

Varingskollen 0.3 km
Hakadal Kirke 2.4 km
Åneby 2.9 km
Hakadals Verk 3.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.8 km
Jernbanestasjon Varingskollen stasjon 0.2 km
Bussholdeplass Varingskollen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Elvetangen idrettsanlegg 0.9 km
Idrettsanlegg Hakadalshallen 1.1 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 6.9 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 8.2 km

Steder av interesse

Skoler

Kirkeby skole (1-7 kl.) 2.7 km
Hagen skole (1-7 kl.) 4.8 km
Hakadal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Bjertnes videregående skole 7.8 km
Stovner videregående skole 20.7 km

Barnehager

Varingskollen barnehage (0-6 år) 0.1 km
Maristua halvdagsbarnehage (3-6 år) 3.3 km
Glittre barnehage (0-6 år) 3.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 7.8 km
Kjøpesenter Hagansenteret 14.2 km
Postkontor Meny Åneby 2.9 km
Postkontor Kiwi Tøyenhaugen 3.7 km
Apotek Ditt apotek Åneby 3 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 7.8 km
Dagligvare Meny Åneby 2.9 km
Dagligvare Kiwi Tøyenhaugen 3.7 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 1.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Hakadal 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,9 %
Andel kvinner 53,1 %
Gj.snittalder menn 39,4 år
Gj.snittalder kvinner 42,9 år
Husholdninger med barn 28,5 %
Husholdninger uten barn 71,5 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 5361
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Døli 595 263

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning (1 visning er gratis)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?