Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Venus vei 23 - Presentert av Krogsveen AS

Pent overbygget inngangsparti

Velkommen inn!

Kjøkken med plass til spisebord

Lyst og pent kjøkken

Kjøkken

Stor og lys stue med god plass til gjester

Velkommen til bords

Fra stuen er det direkte utgang til solrik og vestvendt uteplass

Stue

Stue

Stue med parkett på gulv

Praktisk loftstue

 

Hovedsoverom

Soverom nummer 2 av totalt 4

Soverom

Soverom i 2. etasje

Stue i hybeldel

Sovealkove i hybel

Pent flislagt bad med tilknytning til hybel i underetasjen

Flott bad i 1. etasje med fliser på gulv og vegger. Varmekabler. Stor baderomsinnredning

Bad i 1. etasje

Solrik uteplass mot vest

Terrasse

Boligen ligger høyt og fritt med flott utsikt over nærområdet

Fasade

Plantegning underetasje

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Mosserød

Venus vei 23

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 790 000,-

Mosserød: Flott og innholdsrik familiebolig med egen hybeldel og 4 soverom - høyt og fritt beliggende - Dobbel garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 790 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
207 / 266 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Venus vei 23! Meget populær og sentral beliggenhet på Mosserød! Her ligger mange fasiliteter i gangavstand, som blant annet Mosserød barneskole, barnehage og Coop Extra dagligvareforretning med rikt utvalg. Kort vei opp til Raveien og videre ut på E-18, perfekt for den som pendler til jobben. Få minutters kjøring ut til Sandefjord Lufthavn/ Torp. Eiendommen ligger ca. 2,5 km. nord for byen. Praktfulle turområder finnes i nærområdet med blant annet Mokollen med flott utsikt ut over byen, samt Hjertås med tur og skiløyper. Anders Jahres tidligere hjem, Midtås, er åpen for allmenheten og er et perfekt turmål for å kunne nyte unik beliggenhet og arkitektur. Boligen ligger i et barnevennlig boligstrøk med kort og trygg vei til barneskole, barnehage og lekeplass. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Mosserød barneskole, Breidablikk ungdomsskole, samt flere barnehager i nærheten. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kan du kjøre opp Sandefjordsveien og videre inn på Ringveien, ved Coop Extra Mosserød tar du Jupiters vei til venstre. Følg veien i cirka 300 meter. Ta så Venus vei til høyre. Boligen ligger på venstre side etter få meter. Megler anbefaler interessenter til og kjøre forsiktig, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 790 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1978

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

207m2

Bruksareal

266m2

Tomt

788m2

KR-kode

221832

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Venus vei 23, 3226 Sandefjord Gnr. 39, bnr. 126 i Sandefjord kommune.

Tomten

Flott eiet tomt på 788,3 kvm. Pent opparbeidet med diverse busker og trær og stor gressplen bak boligen. Gårdsplassen er asfaltert. Mot vest er det stor og solrik uteplass meg egen peis og markise. Pent belagt med flis. Her sitter du godt skjermet for innsyn. Alt er tilrettelagt for at lange sommerkvelder kan nytes. Boligen ligger høyt og fritt med flott utsyn utover Mosserød.

Parkering

Parkering i dobbel garasje eller stor asfaltert gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Selger opplyser at det vil komme pålegg om separatsystem (separering av spillvann og overvann/drensvann). Kontakt megler for mer informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 290 kvm

Totalt bruksareal: 266 kvm

Totalt primærrom: 207 kvm

Underetasjen: 73 kvm: Vindfang, to ganger, toalettrom, vaskerom, soverom, stue/gjesterom, bad og sovealkove.

1. etasje 101 kvm: Trappegang, soveromsgang, to soverom, bad, kjøkken og stue.

2. etasje 33 kvm: Trappegang, soverom og loftstue.

Sekundærrom:

Underetasje: 59 kvm: Dobbel garasje, to boder og kjølerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.02.2018 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på grunnmur av murblokker (det antas å være Leca). Tak er tekket med betongstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende forhold. Huset fremstår i god stand med tanke på alder. Det er gjennom tiden godt vedlikeholdt. Men det er likevel viktig å være klar over at det er flere originale bygningsdeler som har begrenset levetid igjen. Originale vinduer har påvist slitasje. Flater på bad i underetasjen er utført som egeninnsats. Ved måten det er oppgitt utført på, bør risikoen for følgeskader av badet i underetasje være begrenset. Det ble påvist fuktgjennomslag i vegg i garasje, under terreng.

Det er rom i boligens underetasje som har utforede vegger, mot grunnmur (under terreng). Dette er en konstruksjon som kan være utsatt for skader grunnet fukt i betong og mur. Kan være vanskelig å påvise. Vurderes som en risikokonstruksjon.

Videre opplyses det at følgende er utbedret i de siste årene:

- Vinduer på kjøkken, på et soverom i 1. etasje og bad i 1. etasje er byttet.

- Heveskyvedør i stue er skiftet i 2015. Balkongdør i loftsetasjen er også skiftet.

- Garasjeporter er skiftet i 2011.

- Taket ble tekket om i oktober 2017,

- Bad i 1. etasje ble rehabilitert av håndverksfirma i 2004.

- Kjøkkeninnredning er fra 2004.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innholdsrik familiebolig med god planløsning. Boligen fremstår som godt holdt med moderne og tidsriktige fargevalg. I boligens underetasje er det egen praktisk hybeldel med sovealkove, tekjøkken og bad. Perfekt gjeste eller ungdomsavdeling. Boligens overflater er preget av lyse fargevalg. Gulv har blant annet flis, parkett, teppe.

Praktisk og pent kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Flis mellom benkeplate og overskap. Integrerte hvitevarer medfølger (oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøleskap). På kjøkken er det også god plass til spisegruppe. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad i underetasjen med tilknytning til hybel er innredet med flis på vegger og gulv med varmekabler. Av utsyr er det montert servant og baderomsinnredning, toalett og dusj.

Pent flislagt bad i boligens 1. etasje med varmekabler i gulv. Av utsyr er det montert dusjvegger, dusjoppheng på vegg, to servanter og badekar. Boligen har eget vaskerom og praktisk toalettrom i underetasjen. Gode lagringsmuligheter i stor dobbel garasje, romslige boder og i kott.

Oppvarming

Ved ovn i underetasje og peisovn i stuen i 2. etasje. Varmekabler i flere rom i underetasje samt på bad i 2. etasje. Ellers vanlig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.04.78. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Ferdigattesten omhandler oppføring av enebolig med hybel, men det kommenteres at soverom i hybeldel har for lite lysareal. Rommet kan av den grunn ikke godkjennes som rom til varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet men det er innredet en hybel i boligen underetasje. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom/hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Mosserød datert 17.11.1954 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 03.02.1955. Sandefjord kommune opplyser at i gjeldende kommuneplan ligger eiendommen i hensynssone «ras og skredfare». Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.130,75,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.652,-

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv-signaler og internett og har avgift på kr 918,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 7.000,- pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.910.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 40.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?