Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 320 000,- for kr 5 320 000,-

Velkommen til Vestbyvegen 72! Dette er en innholdsrik og stor eiendom med en ekte småbruksidyll beliggende i naturskjønne omgivelser.

Eiendommen ligger tilbaketrukket til fra veien med en privat innkjørsel som fører til en flott gårdsplass med høye bjørketrær og en solrik tomt på nesten 2 mål.

 

Boligen er velholdt og har i de senere årene fått ny kledning, tak og vinduer. Det ble drenert rundt huset i 2011 og det ble i 2012 oppført en stor og flott dobbelgarasje.

 

Velkommen inn!

Inngangsparti med fliser på gulv med varme, stor og romslig skyvedørsgarderobe for oppheng av klær.

 

Stort og lyst kjøkken fra 2006 med en ekte hjemmefølelse! Her kan en bruke tid på å lage god mat mens man nyter utsikten fra vinduene.

 

Hvit profilert kjøkkeninnredning med rikelig av skap og skuffer, samt vetrineskap. Heltre benkeplate.

 

 

Boligen har 2 stuer i første etasje med en god takhøyde og store flotte vinduer. Her er det med andre ord tilrettelagt for en TV- stue og en romslig spisestue.

 

 

Spisestuen har plass til et stort langbord. Her er det rikelg med store vindusflater som gir mye lys. Det er her utgang til stor og solrik terasse.

 

Fra spiseplassen er det flott utsyn over tomten og naturskjønne omgivelser.

Boligens tredje stue finner vi i kjelleren. Her er det perfekt for et ungdomsrom eller en filmstue.

Det er 3 romslige soverom i 2. Etasje.

Soverom med utgang til solrik balkong.

Utsikt fra balkong

Soverom 3

Kontor med utgang til takoverbygget balkong.

Utsikt fra balkongen.

Boligen har 3 fullstendige bad. Her på badet i 2. Etasje er det et romslig og delikat badekar og egen stor dusjsone. Badet er fra 2004 og innredningen fra 2009.

 

Badet i 1. Etasje er nytt fra 2016. Her er det klassiske fliser på gulv og vegg, lys innredning og et vegghengt toalett. Varme i gulv.

Bad nr. tre er i kjelleretasjen. Fremstår som lyst og innbydene.

Vaskerom i kjelleren

Flotte uteområder med gode solforhold og rolige omgivelser. Tomten er på ca. 1.990 kvm så her har en mye plass å boltre seg på!.

 

 

 

Dette er en naturskjønn og stor tomt som grenser til LNF område med vidstrakt utsikt og optimale solforhold. Her har men langrennsløypa rett utenfor døren! Velkommen!

Gjerdrum - Flott herskapelig eiendom med stor tomt beliggende i utkanten av Gjerdrum sentrum

Vestbyvegen 72

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 390 000,-

Gjerdrum - Flott herskapelig eiendom med stor tomt beliggende i utkanten av Gjerdrum sentrum: Gjerdrum - Flott herskapelig eiendom med stor tomt beliggende i utkanten av Gjerdrum sentrum

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 390 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
186 / 204 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til flotteste Gjerdrum! Dette er stedet for de som ønsker å komme nærmere marka og natur, samtidig som man har kjappe 30 minutter med bil inn til Oslo og kun 25 minutter til OSL Gardemoen.

Gjerdrum er en populær kommune i vekst som tilbyr alt av ulike servicetilbud. Ask sentrum ligger kun noen få minutter fra boligen hvor det er butikker, vinmonopol, apotek, post, treningssenter, forretninger og andre tjenestetilbud. Romeriksåsen ligger i direkte nærhet til eiendommen og her er det rikelig med turmuligheter, badevann og mange flotte naturopplevelser. I tillegg har Gjerdrum en flott 9-hulls golfbane som ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser et steinkast unna Ask sentrum.

For mer informasjon om kommunen: www.gjerdrum.kommune.no.

Eiendommen er beliggende på naturskjønne Vestby som er et hyggelig og barnevennlig område. Her har man mange turmuligheter, samt flotte skiløyper rett utenfor boligen. Offentlig kommunikasjon med både skolebuss og ekspressbuss er i umiddelbar nærhet med god forbindelse til Lillestrøm og Oslo. Nærmeste togstasjon er på Kløfta som ligger ca.10 minutter med bil fra boligen hvor det går hyppige avganger og er godt med pendlerparkering.

Barnehager og skoler

Bekkeberget Barnehage 3 km

Ekornstua familiebarnehage 4 km

Gjerdrum friluftsbarnehage 3.9 km

Veståsen skole 3.4 km

Gjerdrum barneskole 4.6 km

Gjerdrum ungdomsskole 4.4 km

Jessheim videregående skole 15.5 km

Nannestad videregående skole 17.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 390 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1955

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

186m2

Bruksareal

204m2

Tomt

1990m2

KR-kode

591810

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestbyvegen 72, 2022 Gjerdrum

Gnr. 60, bnr. 38 i Gjerdrum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.990 kvm. Dette er en naturskjønn og stor tomt som grenser til LNF område med vidstrakt utsikt og optimale solforhold.

Parkering

Dobbel garasje fra 2012 på 49 kvm. Oppstillingsplass til et flertall kjøretøy på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Veien fra den kommunale veien til boligen går over naboeiendommene g.nr 60 b.nr 29/34/20.

Eiendommen er tilknyttet privat kloakk og avløp via private stikkledninger fra boligen til et minirenseanlegg. Anlegget, Vestbyvegen kloakkrenseanlegg ble oppført i 2015, som 8 naboeiendommer er deleiere av og befinner seg på g.nr 60, b.nr19. Det foreligger egen avtale som følger boligen. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk Gimilvann.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 231 kvm

Totalt bruksareal: 204 kvm

Totalt primærrom: 186 kvm

Primærrom:

Kjeller: Trapperom, bad, vaskerom og kjellerstue: 47 kvm

1. Etasje: Entré, gang m/trapp, bad, spisestue, stue og kjøkken: 70 kvm

2 Etasje: Gang m/trapp, bad, kontor og 3 soverom: 69 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Bod 1, bod 2: 18 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.03.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Vestbyvegen 72! Dette er en landlig og herskaplig eiendommen som er beliggende i et naturskjønt område i utkanten av Gjerdrum sentrum. Eiendommen ligger tilbaketrukket til fra veien med en privat innkjørsel som fører til en flott gårdsplass med høye bjørketrær og en solrik tomt på nesten 2 mål.

Boligen er fra 1955 og er opprinnelig oppført i siporex blokker. I 1994 ble huset utvendig kledd med panel og tak og vinduer ble skiftet. I ettertid av dette ble innvendige overflater, bad og kjøkken skiftet ut. Opplysningene er gitt av tidligere eier og er ikke videre undersøkt av megler. Selgerne overtok boligen i 2007 og har som de tidligere eierne vedlikeholdt og oppgradert boligen. Det kan her nevnes at det er ny drenering rundt hele huset (2011), nytt inngangsparti/yttergang(2012). Ny ytterpanel på sør og vestvegg, og ny terrassedør på sørvegg og nye vinduer på sørvegg i 2. etg.(2013). Sør og øst veggene (og halve nordvegg) ble beiset i 2015 med 12 års beis. Vestvegg, påbygg og garasjen ble alle beiset i 2012, med 5 års beis. I tillegg til dette er det nytt bad fra 2016, ny parkett i 1. Etasje (2017).

Entre

Innbydende inngangsparti med fliser på gulv med varme, stor og romslig skyvedørsgarderobe for oppheng av klær.

Stue

Boligen har 2 stuer i første etasje med en god takhøyde og store flotte vinduer. Her er det med andre ord tilrettelagt for en TV- stue og en romslig spisestue. Det er utgang til solrik terrasse med nedsats til hagen. I tillegg til dette er det en stue i kjelleretasjen.

Kjøkken

Stort og innbydende kjøkken fra 2006. Hvit profilert kjøkkeninnredning med rikelig av skap og skuffer, samt vetrineskap. Det er heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Oppvaskmaskin (2014), integrert komfyr (2008) med nedfelt induksjonsplatetopp (2013) og det er tilkoblet en ventilator(2015) over kokeplass. Hvitevarene følger boligen, inkludert nytt kjøleskap fra 2016.

Soverom

Boligen har 3 romslige soverom. Fra hovedsoverommet er det utgang til balkong. Det ene soverommet har blitt delt av med en lettvegg slik at en har et kontor/ TV stue også i boligen 2. Etasje. Her er det utgang til takoverbygget veranda som har utsyn over eiendommens grønnkledde tomt.

Bad

Bad i 1. Etasje: Nytt pent bad fra 2016 med klassiske fliser på gulv og vegg. Varme i gulv.

Innredningen består av et underskap, servant, speil og stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er tilkoblet et vegghengttoalett.

Bad i 2. Etasje: Delikat bad fra 2004 med fliser på gulv og vegg. Varme i gulv. Deler av innredningen ble skiftet ut i 2009.

Innredningen består av et underskap/overskap, servant, speil, lys og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg og ett hjørnebadekar. Det er tilkoblet et vannklosett.

Bad i Kjelleretasjen: Badet fremstår å være fra rundt år 2000 men alderen er ikke opplyst. Det er fliser på gulv og vegg, med varme i gulv.

Innredningen består av et underskap/overskap, servant, speil, lys og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er tilkoblet et vannklosett.

Vaskerom:

Stort vaskerom i kjeller med fliser på gulv og malte pussede overflater. Det er vindu for naturlig lufting. Opllegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Boligen har godt med lagringsplass med bod i 2. Etasje og stor bod i kjelleren. Garasjen har en hems med gulvareal på ca. 33 kvm og på tunet er det et uthus på ca. 16 kvm.

Dobbelgarasje oppført i 2012 på ca. 49. kvm. Det er støpt dekke, leca vegger og trebindingsverk som er kledd med trekledning, saltak i treverk tekket med takstein, vinduer med 2-lags glass og trekarmer, el- leddport, lys og strøm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i badene, entre, trapperom og vaskerom. I tillegg er det fyring med ved med ildsted i stuen og kjellerstuen i kjeller.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1955.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det foreligger ferdigattest datert 23.03.2018 for tillatelse til riving av tilbygg, oppføring av nytt tilbygg, terrasse samt oppføring av ny frittstående garasje (som ble oppført i 2012).

I henhold til godkjente plantegninger er soverommet i 2. Etasje fradelt med en bod. Boden er fjernet og det er satt opp lettvegg for å separere slik at en får kontor og et soverom. Soverommet er derav noe mindre enn det som er opptegnet på de godkjente tegningene. Badet i kjelleren er opprinnelig godkjent som bod, og boden i kjelleren er opprinnelig tegnet inn som et toalettrom ihht. bygningstegninger.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 296636, tinglyst 07.04.2015, type heftelse:

Bestemmelse om drift av Vestbyvegen kloakkrenseanlegg. Eier av Vestbyvegen 72 plikter å tre inn i eksisterende avtale som inngår i bruken/ driften av renseanlegget for denne eiendommen og 7 naboeeiendommer. Mer informasjon om avtalen fåes ved henvendelse til megler.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 09.05.2012 er avsatt til: LNF området, spredt boligbyggning.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.781,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendommen er tilknyttet privat vannverk ved Gimilvann. Vannavgift per halvår er 675,- i grunnavgitt pluss 162,50 per person i husstanden. Prisene er eks. mvh og det faktureres 01.04 og 01.10.

Eiendommen er tilknytte det private Vestbyvegen kloakkrenseanlegget, med en årlig avgift på ca. kr. 2.889,-. Faktureres per kvartal. For mer informasjon om kloakk/avløp ta kontakt med megler.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.000,-.

I følge selger blir boligen i nærliggende fremtid tilknyttet Altibox som leverandør av kabel TV og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.525.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Gjerdrum
Grunnkrets Eikeberg
Kirkesogn Gjerdrum

Steder i nærheten

Hellen bru 2.1 km
Ask næringspark 4.4 km
Asktunet 4.5 km
Sveinsrud bru 6.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 19.5 km
Jernbanestasjon Kløfta stasjon 8.7 km
Bussholdeplass Vestby 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Veståsen skole aktivitetsanlegg 3.4 km
Idrettsanlegg Brådal Golf 4.2 km
Treningssenter SPREK Gjerdrum 4.3 km
Treningssenter Gjerdrum Fysioterapi og Trening 4.5 km

Steder av interesse

Skoler

Veståsen skole (1-7 kl.) 3.4 km
Gjerdrum barneskole (1-7 kl.) 4.6 km
Gjerdrum ungdomsskole (8-10 kl.) 4.4 km
Jessheim videregående skole 15.5 km
Nannestad videregående skole 17.4 km

Barnehager

Bekkeberget Barnehage (0-6 år) 3 km
Ekornstua familiebarnehage 4 km
Alveskogen barnehage (0-6 år) 3.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Romerikssenteret 8.7 km
Kjøpesenter Skedsmo senter 13.4 km
Postkontor Coop Extra Gjerdrum 4.2 km
Postkontor Coop Extra Eltonåsen 5.8 km
Apotek Boots apotek Gjerdrum 4.4 km
Apotek Boots apotek Kløfta 8.7 km
Vinmonopol Gjerdrum Vinmonopol 4.2 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 8.7 km
Dagligvare Coop Extra Gjerdrum 4.2 km
Dagligvare Rema 1000 Gjerdrum 4.4 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 8.7 km
Kiosk/video Narvesen Trondheimsveien 8.7 km
Bensin Shell Ask 4 km
Bensin Shell Express Eltonåsen 5.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,5 %
Andel kvinner 46,5 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 37,3 år
Husholdninger med barn 43,5 %
Husholdninger uten barn 56,5 %
Gj.snitt byggeår 1945
Gj.snitt tomtestørrelse 532
Område Personer Husholdninger
Kommune: Gjerdrum 6546 2637
Grunnkrets: Eikeberg 230 85

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?