Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 900 000,- for kr 3 900 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Oppholdsrom

Soverom

Soverom

Spisestue

Bad

Bad

Bad

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Tjøme/Hvasser

Vestegårdsveien 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 150 000,-

Tjøme/Hvasser: Idyllisk og unik eiendom med oppgraderingsbehov. Stor, solrik tomt! Båtplass

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
148 / 189 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hvasser er et populært ferieparadis for mange og ikke minst er øya kjent for sin unike kontakt med skjærgården og havet. På Hvasser er det Sandøsund som er sentrum og fra eiendommen er du kun en liten gåtur unna den anerkjente "Blå Brygge" og Havbakeriet som er et bittelite bakeri – med store smaksopplevelser! På Sandøsund finner du Joker dagligvareforretning, fiskerimottak, isbar, "Gjestehuset" og "Solsiden" m.m. Hvasser er også kjent for sine vakre turområder og hyggelige badestrender. Her finnes blant annet Lilleskagen i nord og Fynsletta for å nevne noen. Populære Nessletta ligger også en liten gangavstand unna eiendommen. Har du barn, er dette et perfekt sted for ballek og andre aktiviteter. Fra eiendommen er det kun 10 minutter å gå til en koselig badeplass ved Båtskjær eller Lissabon som det heter på lokalspråket.

Tjøme kommune kan tilby en rekke fasiliteter for barn og unge. På Hvasser finner du en rekke fotballøkker, turområder og badestreder. På Tjøme finnes blant annet idrettshall, kunstgressbane på Ormelet, tennisbane, golfbane på Rød, basketballbane og ridesenter på Verdens Ende.

Barnehager og skoler

Randineborg barnehage på Mølledammen. I tillegg er det en ny barnehage på Lindhøy. En kommunal barnehage som har plass til ca 106 barn og som nå har erstattet barnehagene Pytteberget og Tjøme barnehage.

Barneskolen ligger på Lindhøy og ungdomsskolen ligger på Haug.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg følger man skilting til Tjøme (FV308), følg så veien til Ormelet og videre til Brøtsø. Kjør deretter over broen til Hvasser og hold Hvasserveien helt til Vestegårdsveien kommer på venstre hånd ved kirken. Følg denne veien og Vestegårdsveien 12 vil komme på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 150 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1954

Soverom

3

Primærrom

148m2

Bruksareal

189m2

Tomt

1768m2

KR-kode

211816

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestegårdsveien 12, 3148 Hvasser

Gnr. 230, bnr. 48,49,151 i Færder kommune.

Tomten

Pent opparbeidet eiet tomt på ca. 1.768 kvm. Tomten består av busker, bed og trær. Stor og flott hage! Delvis steinbelagt innkjørsel inn til eiendommen.

Tomtene er ikke oppmålt etter nyere standard. Areal og grenser kan derfor avvike noe ved en eventuell nøyaktig oppmåling. Det foreligger skyldelingsforretning på eiendommen, datert 25.06.1949.

Parkering

Parkering på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon. Det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 216 kvm

Totalt bruksareal: 189 kvm

Totalt primærrom: 148 kvm

Bruksareal:

Enebolig 189 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 12 kvm: Trapperom, bad/wc

1. etasje 93 kvm: Gang, trapperom, stue/spisestue, kjøkken, bad/wc, soverom

2. etasje 43 kvm: Trapperom/gang, 2 soverom, bad/wc

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 41 kvm: Vaskekjeller, 2 boder og kjølerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.04.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. P-ro/rombenevnelse i kjelleren er beregnet uten hensyn til byggeforskriftens krav til rom for varig opphold. Her er takhøyden ca 1,92-1,97 m.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre over grunnmur i 1954 og tilbygd i 1964 og -75 samt påbygd oppløft i 1987. Boligen er oppført i halvannen etasje samt kjeller og krypeloft. Frittliggende garasje oppført i tre i 1968.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at på badet i 1.etasje er det ikke tilfredsstillende fall til sluk. Er motfall til sluk fra deler av gulvet og kun delvis fall til sluk i dusjens nedslagsfelt. Badet er fra 1997/-98. Det samme gjelder badet i 2.etasje. Dette rommet er fra 1987. Rommets forventede levetid betraktes som oppbrukt. Det er registrert fukt på veggen på badet i kjelleren. Bom/løse fliser på gulv og vegg. Rommet må renoveres/utbedres. Råte i deler av utvendig kledningsbord, vindskier/gesims og vindu. Utskifting av råteskadet trevirke må påregnes. Taktekkingens forventede levetid betraktes for det meste i ferd med å bli oppbrukt. Omlegging innen rimelig tid bør påregnes. Det er registrert spor etter borebille i kjeller. Det kan ikke utelukkes at angrepet er aktivt. Har vært mus i boligen.

Boligen har værslitasje/elde i utvendige og innvendige overflater. Det samme gjelder garasjen. Boligen har behov for oppgradering.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Vestegårdsveien 12

En nydelig eiendom, idyllisk beliggende med umiddelbar nærhet til sjø og strand.

I boligens første etasje er det gang, stor stue med gode plass til spisestue. Kjøkken med god skap og benkeplass. Baderom toalett, servant og dusj. I denne etasjen er det 1 soverom.

I andre etasje er det gang, 2 soverom og flislagt baderom fra ca 1987. På badet er det toalett, servant i baderomsinnredningen og badekar.

Romslig kjeller med flislagt baderom fra ca 1970. Badet inneholder toalett, servant i baderomsinnredningen og dusj, vaskerom, 2 boder og kjølerom.

I tillegg er det krypeloft.

Frittliggende garasje. Garasjen må oppgraderes.

Oppvarming

Varmekabler på bad i kjeller, samt i bad i 2.etasje. Vedovn. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1954.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for den opprinnelige delen av eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Det foreligger ferdigattest for tilbygget på ca 12 kvm. Ferdigattesten er datert 03.07.1975.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Gnr 230 Bnr 48

Dagboknr 1934/900299-1/91, tinglyst 11.12.1934, type heftelse: Forkjøsrett. Rettighetshaver gnr 230 bnr 18. (Nordhavna 82) Til tilstøtende utmark.

Gnr 230 Bnr 49

Ingen tinglyste servitutter eller heftelser

Gnr 230 Bnr 151

Dagboknr 1934/900292-1/91, tinglyst 11.12.1934, type heftelse: Forkjøsrett. Rettighetshaver gnr 230 bnr 18. (Nordhavna 82) Til tilstøtende utmark.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger i henhold til reguleringsplan Nordhavna datert 21.05.1976 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.05.1976.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Siden eiendommen ble skilt ut fra gbnr. 230/5 i 1949 har Vestegårdsveien 12 fått disponere båtplass på steinbrygga hvor det er bygget ut en pir som ligger på gbnr.230/5 sitt eie, ca 250 meter fra Vestegårdsveien 12. Båtplassen er den som ligger helt ytterst på piren. Retten til båtplass er ikke tinglyst, men grunneieren har gitt beskjed om at den skal følge eiendommen, Vestegårdsveien 12. Kostander vedr. vedlikehold, samt vedlikehold må påregnes. Brygga ble sist oppgradert for 2-3 år siden.

Vi gjør oppmerksom på at komfyr, kjøleskap og taklampa i stua ikke medfølger salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.979,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.600,-.

Boligen er tilknyttet parabol som leverandør av TV-signaler. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.254.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Færder
Grunnkrets Hvasser Øst
Kirkesogn Hvasser

Steder i nærheten

Kviet 0.5 km
Austheim 0.9 km
Ormelet 5 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 50.6 km
Jernbanestasjon Tønsberg 26.6 km
Bussholdeplass Hvasser kirke 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ormelet fotballbaner 5.6 km
Idrettsanlegg Mågerø gress 5.7 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 26.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 26.2 km

Steder av interesse

Skoler

Lindhøy skole (1-7 kl.) 6.1 km
Tjøme ungdomsskole (8-10 kl.) 8.4 km
Nøtterøy videregående skole 21 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 23.8 km

Barnehager

Pytteberget barnehage (3-5 år) 6.3 km
Tjøme Barnehage (0-6 år) 7.4 km
Randineborg barnehage 12.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 24.2 km
Kjøpesenter Farmandstredet 26.1 km
Postkontor Coop Extra Tjøme 7.9 km
Postkontor Kiwi Kjøpmannskjær 15.2 km
Apotek Apotek 1 Tjøme 7.3 km
Apotek Vitusapotek Tjøme 7.3 km
Vinmonopol Tjøme Vinmonopol 7.3 km
Dagligvare Joker Hvasser 0.7 km
Dagligvare Spar Tjøme 7.3 km
Kiosk/video Mix Sentrumskroa 7.3 km
Kiosk/video Rica Havna Hotell 9.4 km
Bensin Circle K Tjøme 6.9 km
Bensin Esso Tjøme 7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,2 %
Andel kvinner 54,8 %
Gj.snittalder menn 49 år
Gj.snittalder kvinner 50,1 år
Husholdninger med barn 22,7 %
Husholdninger uten barn 77,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Færder 26676 11745
Grunnkrets: Hvasser Øst 356 172

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Eiendommen disponerer i dag en båtplass ytterst i steinbrygga på gbnr. 230/5. Båtplassen er ikke tinglyst, men nåværende eier har benyttet båtplassen i alle år. Grunneier er innforstått med at båtplassen medfølger eiendommen. Ny eier har felles vedlikeholdsansvar med de andre brukerne av brygga. Se salgsoppgaven for videre info.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Visningshonorar: inkl. i grunnhonorar.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Therese Thon Andreassen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?