Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 250 000,- for kr 2 250 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vormsund

Vingersdalen 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 500 000,-

Vormsund: Nylig oppgradert, eldre enebolig med ca. 900 kvm tomt. Flott førstegangskjøp!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
90 / 122 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger landlig til på Vormsund i Nes kommune.

Det er kort avstand til ungdomskole(barneskole ligger på Neskollen), barnehage, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Boligen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rimi og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eurosenteret nærmere 20 butikker, legekontor, fysikalsk institutt og tannhelsetjeneste m.m. BB Senteret på Årnes har også et godt og variert utvalg.

Videre kan Vormsund by på blant annet 18 hulls golfbane og båtbrygge. Det er en kort kjøretur til Årnes som er sentrum i Nes kommune, her finner du de fleste servicetilbud som kulturhus, kino, legesenter, vinmonopol, bibliotek, offentlig kommunikasjon og mer. Toget fra Årnes til Oslo tar ca. 45 min. med avgang hver time og gode parkeringsmuligheter. Toget går 2 ganger i timen under morgen- og ettermiddagsrushet. Boligen ligger fint til med pendleravstand til både Jessheim og Oslo. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Lillerommen og ligger ca. 200 meter fra boligen.

Tidsavstander med bil:

Årnes ca. 7 min.

Jessheim ca. 17 min.

Oslo Lufthavn ca. 25 min.

Lillestrøm ca. 28 min.

Oslo S ca 38 min.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1955

Soverom

3

Primærrom

90m2

Bruksareal

122m2

Tomt

905m2

KR-kode

6318181

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vingersdalen 3, 2160 Vormsund

Gnr. 86, bnr. 8 i Nes kommune.

Tomten

Eiet tomt på 905 kvm. Tomten er opparbeidet med gruset gårdsplass og gressplen.

Parkering

Biloppstillingsplasser på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 133 kvm

Totalt bruksareal: 122 kvm

Totalt primærrom: 90 kvm

Bruksareal:

Enebolig 122 kvm

Primærrom:

1. etg.: Vindfang, gang, toalettrom, stue og kjøkken: 57 kvm

2. etg.: Gang, "dusjrom" og 3 soverom: 33 kvm

Sekundærrom:

U. etg.: 2 boder/Kjellerom. 32 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.10.2018 utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Bygningen antas oppført med støpte fundamenter på komprimerte masser. Grunnmur er plass-støpt betong/sparestein med kjellergulv i betong/puss. Yttervegger oppført i isolert trebindingsverk og utvendig kledd med liggende trepanel. Etasjeskillere i trebjelkelag. Støpt kjellergulv. Takkonstruksjon er av sadlet form. Takstoler i tre med isolasjon av sagspon mot kaldt loft. Taktekking av betongtakstein. Nedløp, renner og beslag er av metall.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Følgende har fått TG2:

- Grunn og fundamenter, grunnmur, drenering, rom under terreng: TG er gitt på tilstand på grunnmur. Støpt gulv, med en del oppsprekking og fuktutslag. Det er tydelige indikasjoner på at det kommer fukt opp gjennom kjellergulvet.

- Takkonstruksjon. En del eldre fuktmerker i undertak.

- Piper og ildsteder. Pipevangene er skjult/kledd inn enkelte steder med plater/panel. Dette er ikke forskriftsmessig.

- Etasjeskillere. Naturlige mindre skjevheter i gulvene.

- Bad/dusjrom. Det er et vindu i våtsonen, som er en dårlig løsning.

- Innvendige trapper. Rekkverk noe løst i 2. etg. Mangler håndlist på vegg. Kjellertrappen har lav takhøyde og mangler håndlist/rekkverk.

Følgender har tg2 pga. alder: veggkonstruksjon og utvendige fasader, taktekking og renner, nedløp og beslag. Terrasse, balkonger og utvendige trapper. Underliggende konstruksjon av eldre årgang. Bjelker kan synes underdimensjonert.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Boligen ligger inntil Kongsvingervegen, så det må påregnes støy fra vegen.

Standard

Velkommen til Vingersdalen 3!

Boligen har en lys entré med god plass til å henge fra seg yttertøy. Entreen fører inn til toalettrom og videre inn mot gang, stue og kjøkken.

Toalettrommet er innredet i 2018. Det er gulvstående wc, håndvask med underskap, vinyl-laminat på gulv og smartpanel på vegger.

Stuen har gode vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Det er plass til flere sittegruppe, samt peisovn som gir god varme.

Kjøkkenet har innredning med malte fronter, laminert benkeplate med nedfelt stålvask og ventilator over platetopp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Gangen har trappeoppgang til boligens 2. etg., samt trapp ned til kjelleren. Kjelleren inneholder 2 boder/kjellerrom og anses som råkjeller.

Boligens 2. etg. består av bad/dusjrom og 3 soverom. Dusjrommet er av ukjent årgang. Det er keramiske fliser på gulv og vegger, panelt himling og plastsluk i gulv med klemring. Dusjgarnityr på vegg og mekanisk avtrekk.

Soverommene er av fin størrelse og med gode vindusflater.

Oppvarming

Boligen varmes opp med varmepumpe, samt vedfyring. Det er varmekabler i dusjrom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1955.

Nes kommune har ingen dokumentasjon om når boligen er oppført. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 1882-2/9, tinglyst 20.07.1950, type heftelse: Bestemmelse om gjerde. Gjerdeholder rundt parsellen påhviler eieren. Eieren av hovedbølet gnr. 86, bnr.1 forplikter seg til å ikke fjerne de 2 grantrærne som står på hovedbølets grunn like ved parsellens grenselinje mot syd.

Dagboknr 2504-1/9, tinglyst 10.10.1951, type heftelse: Bestemmelse om veg. Eiendommen gnr. 86, bnr. 8 i Nes kommune har fått tillatelse av vegvesenet til å legge privat avkjørsel fra riksveg nr 101, Kongsvingervegen mellom Vormsund og Nes Kirke i Nes kommune med flere vilkår.

Dagboknr 827-1/9, tinglyst 14.04.1959, type heftelse: Bestemmelse om veg. Det er gitt tillatelse til å legge avkjørsel fra riksveg nr. 101, Kongsvingervegen, til eiendommen "Fagertun", gnr. 86, bnr. 8 i Nes kommune.

Dagboknr 6511-1/9, tinglyst 11.09.1979, type heftelse: Erklæring/avtale. Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. byggegrense langs offentlig veg. Det ble i 1979 gitt en midlertidig dispensasjon for bygging innenfor byggegrensen ifm. Kongsvingervegen. Det området av eiendommen som ligger innenfor byggegrensen må ikke bli brukt som opplagsplass.evt. Det vil ikke bli gitt erstatning på evt. skade vegvesenet påfører boligmasse som ligger innenfor byggegrense. Med flere bestemmelser.

Dagboknr 1044-1/9, tinglyst 28.04.1950, type heftelse: Registrering av grunn. Matrikkelenheten er utskilt fra gnr. 86, bnr. 1 i Nes kommune.

Dagboknr 2327-1/9, tinglyst 10.04.1980, type heftelse: Registrering av grunn. Matrikkelenheten er utskilt fra gnr. 86, bnr. 26 i Nes kommune.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 23.09.2002(revidert 21.02.2003) med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 23.09.2002(revidert 21.02.2003).

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse iht kommuneplanens arealplan daterst 30.06.2015 med tilhørende bestemmelser datert 30.06.2015.

Det er regulert til nytt boligfelt lenger inn i Vingersdalen.

Ligger innenfor sikringssone for skredfare, som omfavner store deler av Vormsund.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.916,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 1.131,- pr år.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kunnskap om kostnader som medfølger.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.563.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nes
Grunnkrets Vormnes
Kirkesogn Nes

Steder i nærheten

Nes kirke 0.8 km
Nes kirkeruiner 2.4 km
Årnes kulturhus 6.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 26.6 km
Jernbanestasjon Årnes 6.4 km
Bussholdeplass Lillerommen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rommen Golfpark 1.4 km
Idrettsanlegg Funnefoss stadion 5.7 km
Treningssenter Spenst Årnes 6.2 km
Treningssenter Nes Arena Treningssenter 6.9 km

Steder av interesse

Skoler

Fenstad skole (1-7 kl.) 7.7 km
Neskollen skole (1-7 kl.) 7.3 km
Årnes skole (1-7 kl.) 7.4 km
Fjellfoten skole (1-7 kl.) 10.2 km
Vormsund ungdomsskole (8-10 kl.) 0.5 km
Nes videregående skole 7.7 km
Hvam videregående skole 10.3 km

Barnehager

Vormsund barnehage (0-5 år) 1.3 km
Espira Opaker barnehage (1-6 år) 5.1 km
Espira Kløverenga barnehage (0-6 år) 7.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Eurosenteret 1.9 km
Kjøpesenter BB Senteret 6.6 km
Postkontor Coop Prix Vormsund 1.9 km
Postkontor Bunnpris Årnes 6.6 km
Apotek Vitusapotek Vormsund 1.7 km
Vinmonopol Årnes Vinmonopol 6.6 km
Dagligvare Kiwi Vormsund 1.9 km
Dagligvare Coop Prix Vormsund 1.9 km
Kiosk/video Nes Grill & Curry 6.4 km
Kiosk/video Mix Nes 7.2 km
Bensin Shell Vormsund 1 km
Bensin Esso Vormsund 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,3 %
Andel kvinner 47,7 %
Gj.snittalder menn 39,8 år
Gj.snittalder kvinner 37,4 år
Husholdninger med barn 28,4 %
Husholdninger uten barn 71,6 %
Gj.snitt byggeår 1963
Gj.snitt tomtestørrelse 770
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nes 21241 9225
Grunnkrets: Vormnes 241 109

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 45.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Sindre Edvardsen Nyhus
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Sofia Boutani
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?