Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 800 000,- for kr 6 800 000,-

Ute (2)

Ute (4)

Ute (5)

Ute (6)

Ute (7)

Ute

Entré (2)

Entré (6)

Entré (10)

Stue (6)

Stue (13)

Stue (2)

Stue (10)

Kjøkken (6)

Kjøkken (2)

Kjøkken-extra

Bad (2)

Soverom

Soverom (4)

Soverom (3)

Kjellerstue

Annet-extra

Annet (2)

Annet (1)

Plantegning (3)

Plantegning (4)

Plantegning

Plantegning (1)

 
Video

Rotnes

Vinkelveien 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 600 000,-

Rotnes: God holdt eldre enebolig med nydelig beliggenhet på hjørnetomt, flott utsikt!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
169 / 204 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vinkelveien 8 ligger fint til øverst i Kruttverk-området på Rotnes. Området er etablert og består av eldre bebyggelse mot de nyere blokker og boliger på Kruttverket. Det er barnehager på Rotnes og på Kruttverket. Det er ca 1 km til dagligvarebutikk ved Nittedal stasjon og ca 2,5 km til Mosenteret hvor det er flere forretninger, bank, apotek, vinmonopol og andre servicetilbud. I samme område ligger Bjertnes videregående skole. Det er ca. 800 meter å gå til Nittedal stasjon, hvor toget tar ca 17 min til Nydalen og ca 30 min til Oslo S. Det er stoppested for "matebuss" i nærområdet og direkte busser mot Oslo fra riksvei 4. Kort avstand ut i marka hvor man har unike turmuligheter med lysløyper om vinteren, turstier, fiskevann og badevann på Ørfiske og Høldippeldammen på sommerhalvåret. Kun 2 holdeplasser med toget, eller evt 10 min med bil så kommer man til Varingskollen alpinsenter som er et skieldorado for store og små. På Nittedal stasjon har man en koselig kafé, her finner vi også landhandleri, interiørbutikk og frisør. En annen populær kafé, Nybrent, ligger i Stasjonsveien. Nittedal har et rikt og variert idretts- og kulturmiljø med korps, teatergrupper, flere kor og idrettsklubber på Rotnes og på Li. Nytt kulturhus og bibliotek med publikumsvennlige åpningstider åpnet våren 2017.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området.

Rotnes barneskole 1.-7.

Nittedal ungdomskole 8.-10.

Bjertnes videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo følg RV 4 mot Gjøvik, ta til venstre opp Stasjonsveien ved Rotnes. Følg denne ca 1 km og ta til venstre inn Sagerudveien. Følg denne til enden og ta til høyre inn i Myrveien og deretter andre til vestre inn Bakkeveien så til høyre inn Vinkelveien. Boligen ligger på høyre hånd som første eiendom i Vinkelveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 600 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1975

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

169m2

Bruksareal

204m2

Tomt

1201m2

KR-kode

62185

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vinkelveien 8, 1482 Nittedal

Gnr. 14, bnr. 275 i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.201,7 kvm. Eiendommen er flott beliggende og er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Tomten ligger som endetomt og oppleves som usjenert i et populært og barnevennlig område. Singlet innkjøring og gårdsplass.

Iflg informasjon fra Nittedal kommune er 26 kvm av tomten regulert til annen veggrunn og gang/sykkelsti. Dette gjelder veien forbi eiendommen som er Bakkeveien og begynnelsen av Vinkelveien som i dag er regulert som gang og sykkelsti.

Ca. 82 kvm av tomten er frisiktsone og denne delen av tomten kan ikke bebygges eller utnyttes slik at frisiktsonen i krysset mellom Bakkeveien og Myrveien dekkes til.

Arealet av tomten som kan medregnes i forbindelse med utnyttelse til bebyggelse er av Nittedal kommune angitt til 1176 kvm.

Tomtegrensen mot Bakkeveien og Vinkelveien er stiplet og er derfor av Nittedal kommune angitt som usikker grense.

Nittedal kommune definerer grensepunkt som har standardavvik mellom 5 cm og 20 cm som sikre grensepunkter. Er standardavviket større, er det usikre punkter og grenser, og kan ikke brukes til nøyaktige målinger. Selv koordinter som er definerte som sikre grensepunkter, kan ha avvik ved nye målinger, som da kan føre til endringer av arealet.

Parkering

Garasjebygg på BRA 36 kvm oppført på tomten i bidingsverk på støpt plate på ringmur. Saltak tekket med betongtakstein. Vegger har utvendig stående tømmermannspanel. Det er satt inn 1 leddport i bygget som leder inn til parkering for 1 bil. Garasjen har også stor bod som antatt kan bygges om til garasjerom slik at garasjen vil fungere som fullverdig dobbelgarasje. Garasje har innlagt strøm. Iflg. matrikkelrapport fra Nittedal kommune er garasje gitt byggetillatelse i juli 1990. Den er gitt ferdigattest i 1992. På tomten er det også plass til parkering for flere biler.

Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei iflg. veistatuskart fra Nittedal kommune. På kommunens reguleringskart er veien forbi eiendommenangitt som regulert til gang og sykkelsti men det er tillatt å kjøre til eiendommenes som ligger til denne veien.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 218 kvm

Totalt bruksareal: 204 kvm

Totalt primærrom: 169 kvm

Primærrom:

Kjeller: 63 kvm: Gang, kjellerstue, hobbyrom, vaskrom, bad, badstue

1. etasje 106 kvm: Entrè, gang/hall m/trapp, spisestue, kjøkken, stue, bad, 3 soverom

Sekundærrom:

Kjeller: 35 kvm: 4 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.03.2018 utført av Arne Henry Wassbakk. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det ingen forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på bortsett fra at det er notert som normal bruksslitasje og at det ikke er funnet spesielle avvik i boligen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt med opprinnelig utstyr og stand. Eiendommen ligger nydelig til i særdeles populært barnevennlig boligområde bestående hovedsakelig av eneboliger. Eiendommen ligger på endetomt med flotte solforhold og fin utsikt fra eiendommen.

Bebyggelsen på eiendommen består av enebolig med kjeller og 1 etg oppført i bindingsverkskonstruksjon på grunnmur av leca på støpt plate. Saltak tekket med betongstakstein. Store lyse rom i boligen og full kjeller med god takhøyde.

1 etg.:

Vindfang med korkfliser på gulv, trepanel på vegger og i himling. Gang med parkettgulv, trepanel dels tapet på vegger og trepanel i himling.

Soverom 1 med korkfliser på gulv, tekstiltapet på vegger og trepanel i himling. Panelovn montert i rommet.

Soverom 2 med korkfliser på gulv, tekstiltapet på vegger og trepanel i himling. Panelovn montert i rommet. Soverom 3 med korkfliser på gulv, tekstiltapet på vegger og trepanel i himling. Skyvedørsgarderobe montert i rommet. Bad/wc med mosaikkfliser på gulv og fliser på vegger og trepanel i himling. Wc, servant og speilskap montert på badet.

Spisestue med parkettgulv, trepanel dels tekstiltapet på vegger, trepanel i himling. Panelovn montert i rommet. Kjøkken med korkfliser på gulvet, tapet på vegger og trepanel i himling. Original kjøkkeninnredning med laminerte fronter. Rustfritt benkebeslag og oppvaskkum og utslagsvask montert. Fliser på vegg mellom overskap og benkeskap. Lys montert under overskap over oppvaskkum og utslagsvask.

Stue med parkettgulv, edeltrepanel på vegger og trepanel i himling. Flott peis oppført i teglstein med innmontert peisinnsats. Panelovner montert i rommet. Utgang til terrasse.

Kjeller:

Gang med betonggulv, trepanel på vegger og i himling. Vaskerom med mosaikkfliser på gulv, trepanel på vegger og i himling. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 1991 montert i rommet. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rustfri skyllekum montert i rommet. Benkeskap med rustfritt benkebeslag med utslagsvask og overskap over for oppbevaring.

Bod 1 med flislagt gulv, trepanel på vegger og i himling. Bod 2 med flislagt gulv, trepanel på vegger og i himling. Bod 3 med flislagt gulv, trepanel på vegger og i himling.

Dusjrom med mosaikkfliser på gulv, trepanel dels fliser på vegger, trepanel i himling. Badstue med mosaikkfliser på gulv, trepanel på vegger og i himling. Sittebenker i treverk. Tylö badstuovn.

Bod med flislagt gulv, trepanel på vegger og i himling. Kjellerstue med nålefiltfliser på gulvet, villmarkspanel på vegger og trepanel i himling. Peisovn som gir lun varme på kalde dager montert i rommet. Det er i tillegg varmekabler i gulvet.

Bod med fliser på gulv, trepanel på vegger og i himling. Varmekabler i gulvet.

Oppvarming

Oppvarming med elektriske panelovner og vedfyring i peis med innsats i stue og peisovn i kjellerstue. Varmekabler i gulv på bad, vaskerom og i hele kjeller utenom boder.

Varmtvannsbereder på 120 liter i vaskerom fra 1991.

Det er montert en parafinbrenner i kjeller med luker for varmluft opp til 1 etg. Funksjonalitet til parafinbrenneranlegg er ikke kjent av selger som er arving og kjøper overtar dette anlegget som det står. Om det foreligger utvendig eller innvendig oljetank til parafinbrenner på eiendommen er ikke konstatert.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.01.77

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Gjenstående arbeider må utføres snarest og ferdigbesiktigelse avhold innenen 01.06.77.

1. Terreng må planeres med fall fra vegger. Dører hvor trapp eller terrasse ikke er fullført må holdes forsvarlig avstengt.

2. Utstikk av limtredrager må beskyttes slik at råteskade i forbindelsen mellom limtredrager og takbjelke/vindski unngås.

3. Blikkenslagerarbeid må fullføres

4. Rekkverk i allrom må avstives i henhold til forskriftene.

5. Ventilasjon må fullføres i henhold til forskriftene.

6. Kjeller må fullføres.

7. Pipe og ildsteder må fullføres for godkjenning av brann-og feiemester.

8. Anmerkninger fra rørleggerkontrollør må utføres.

9. Befestigelse av himlingspanel ved gavlvegger må utføres slik at diff.sperre ikke skades.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at det er bygget garasje etter at midlertidig brukstillatelse er gitt, her foreligger det ferdigattest datert 11.06.92.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 3933, tinglyst 28.12.1960, type heftelse: Skjønn. Dette er en skjønnsforretning som ble avhold i 1960 i forbindelse med opprettelsen av Myrveien. Forholdet er oppgjort for lenge siden og har ikke noen betydning i dag.

Dagboknr 3755, tinglyst 13.10.1967, type heftelse: Vedtak av kommunens vannforsynings og kloakkreglement. Dette betyr å etterfølge kommunens krav og retningslinjer ved å være tilknyttet det offentlige nettet.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Nittedal stasjonsområde plan id 241 datert 20.06.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.06.2011.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Eiendommen vil ikke bli ytterligere ryddet og vasket, og overdras i den stand den står ved visning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.479,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann og kloakk kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 33,69 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

Eiendomsskatten er kr 6.157,- pr år.

Eiendommen som selges er et dødsbo og arvingene har ikke bebodd eiendommen og har ikke kunnskap om eiendommens energiforbruk.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.238,-.

Det er ukjent om eiendommen er tilknyttet kabel tv eller fiberkabel.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.741.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Utheim
Kirkesogn Nittedal

Steder i nærheten

Bankplassen 0.8 km
Kruttverket 1.1 km
Nittedal Rådhus 2.6 km
Tømte 5.6 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 43.8 km
Sentralstasjon Oslo S 24.8 km
Jernbanestasjon Nittedal 0.8 km
Bussholdeplass Branngata 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nittedal sal og basseng 1.2 km
Idrettsanlegg Nittedal sentralidrettsanlegg 1.5 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 0.8 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Rotnes skole (1-7 kl.) 0.8 km
Sørli skole (1-7 kl.) 1.1 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Bjertnes videregående skole 2 km
Stovner videregående skole 14.8 km

Barnehager

Kruttverket FUS barnehage (0-6 år) 0.4 km
Stubben barnehage 0.7 km
Sørliveien barnehage (2-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 1.9 km
Kjøpesenter Hagansenteret 8.3 km
Postkontor Bunnpris Nittedal 0.8 km
Postkontor Meny Åneby 6 km
Apotek Apotek 1 Nittedal 1.9 km
Apotek Ditt apotek Åneby 6.1 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 14.5 km
Dagligvare Bunnpris Nittedal 0.8 km
Dagligvare Coop Mega Nittedal 1.9 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 7.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 7.3 km
Bensin st1 Nittedal 1.9 km
Bensin Esso On The Run Nittedal 2.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,1 %
Andel kvinner 48,9 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 39,8 år
Husholdninger med barn 33,2 %
Husholdninger uten barn 66,8 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 996
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Utheim 507 211

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,5% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?