Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Fasade

Inngangsparti

Fasade og tomt

Stue

Stue

Kjøkken og stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med utgang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Bad hovedetasje

Bad hovedetasje

Bad hovedetasje

Stue leilighet nord

Bad leilighet nord

Kjøkken leilighet syd

Kjøkken leilighet syd

Veranda hovedetasje

Fasade

Inngangsparti hovedetasje

Busstopp Gamle Ålevei

Rød skole

Ny Kiwi Ålekilen

Volleberglia 16 FP Krogsveen_01_3D

Volleberglia 16 FP Krogsveen_01_2D

Volleberglia 16 FP Krogsveen_02_3D

Volleberglia 16 FP Krogsveen_02_2D

Gressvik - Nyere bolig med gode utleiemuligheter en stor leilighet i hovedetasjen og to små leiligheter i sokkeletasjen

Volleberglia 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 400 000,-

Gressvik - Nyere bolig med gode utleiemuligheter en stor leilighet i hovedetasjen og to små leiligheter i sokkeletasjen: Gressvik - Nyere bolig med gode utleiemuligheter en stor leilighet i hovedetasjen og to små leiligheter i sokkeletasjen

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Prisantydning:
Kr 4 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
177 / 189 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Volleberglia på Gressvik er et etablert boligområde, stille og rolig med lite trafikk. Det er dagligvare på Åle og Gressvik sentrum, hvor det er flere typer forretninger og tjenestetilbud. Det er ca 6 km til Fredrikstad sentrum.

Kort vei til fint turterreng ved Trondalen og marka rundt Sprinkelet som er Fredrikstads høyeste fjell på 129 moh. en flott søndagstur for hele familien. På Spinkelet er det utsiktstårn og vaffelservering på søndager.

Eiendommen ligger i enden av blindvei, uten gjennomgangstrafikk, forholdsvis usjenert og litt avstand til naboer. Det er gode solforhold på dagtid, men lite kveldssol, siden den ligger ved foten av fjellet på baksiden

Barnehager og skoler

Barneskole på Rød og Hurrød, Gressvik Ungdomsskole, det er flere barnehager i Gressvikområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med fagsjefen for skole i Fredrikstad Kommune.

Adkomst

Fra Fredrikstad kjør gjennom Gressvik fem til Åle fortsett rett fram ved REMA 1000, ta så til høyre inn i Gamle Ålevei og ta til venstre etter drøyt hundre meter Vollebergsvinge, så første til venstre Vollebergveien, videre første vei til høyre inn i Volleberglia. Fortsett til venstre og følg veien til den stopper. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 400 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2004

Soverom

5

Primærrom

177m2

Bruksareal

189m2

Tomt

995m2

KR-kode

29188

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Volleberglia 16, 1621 Gressvik

Gnr. 51, bnr. 274 i Fredrikstad kommune.

Tomten

Eiet tomt på 995 kvm. Tomten er opparbeidet med plen, gruset adkomst og gårdsplass.

Parkering

Godt med parkeringsplasser på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger og har pumpe for kloakk. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 207 kvm

Totalt bruksareal: 189 kvm

Totalt primærrom: 177 kvm

Bruksareal:

Hovedetasje 96 kvm

Underetasje nord 46 kvm

Underetasje syd 46 kvm

Primærrom:

Hovedetasje 2. etasje 93 kvm: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad, 3 soverom

Underetasje nord 1. etasje 42 kvm: Vindfang, stue, kjøkken, bad, soverom

Underetasje syd 1. etasje 42 kvm: Vindfang, stue, kjøkken, bad, soverom

Sekundærrom:

Hovedetasje 2. etasje 3 kvm: Bod/teknisk rom

Underetasje nord 1. etasje 4.5 kvm: Innvendig bod

Underetasje syd 1. etasje 4.5 kvm: Innvendig bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.02.2018 utført av Flexbo Eiendomstaksering.

Standard

Eiendommen er godkjent med 3 boenheter og består av en stor 4-roms leilighet i hovedetasjen samt to 2-roms leiligheter i underetasjen. Hele boligen er varmet opp med vannbåren varme fra varmepumpe som henter ut bergvarme.

Hovedetasjen har inngang på baksiden av boligen, den er nylig pusset opp og malt i lyse moderne farger. På gulvene er det parkett, badet er flislagt på gulv og vegger. Kjøkken og stue i åpen løsning, med utgang til veranda fra stue og til uteplass fra kjøkken.

Hvit profilert kjøkkeninnredning med komfyr, micro og takhøye skap, nytt kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin fra 2017. Det følger også med en ubrukt innbyggings komfyr med induksjonstopp som ikke er montert.

Flislagt bad som er utstyrt med dusjhjørne, vannklosett, servant med hvit slett innredning og overskap med speil. Opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel som begge er fra 2017 følger salget, mekanisk avtrekksvifte.

Det tekniske rommet med bl.a. sirkulasjonspumpe til bergvarmen ligger hovedetasjen, denne leiligheten har også sentralstøvsuger som står i boden.

Leilighetene i underetasjen har separate innganger og har samme rominndeling og standard med laminat, malte vegger og himling. Vinylbelegg og tapet på bad. Hvite profilerte kjøkkeninnredninger med laminat benkeplate, opplegg for oppvaskmaskin. Dusjkabinett på bad, wc, servant med underskap og opplegg for vaskemaskin.

Det er nylig tatt service på bergvarmeanlegget, skiftet ventilstyringer, reguleringsenhet og termostater i hovedleiligheten. Sirkulasjonspumpen i varmepumpen er også byttet. Alle boenhetene har separate el-anlegg og egne stømmålere. Det ble utført el-sjekk april 2017.

Oppvarming

Vannbåren varme med varmepumpe som henter ut bergvarme, pipe i hovedleiligheten med mulighet for tilkobling av ildsted.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.04.2012 på enebolig med hybellleilighet, i tillegg er det utstedt ferdigattes på bileilghet (hybel mot syd) datert den 30.09.2013. Dissee kan fås ved henvendelse til megler. Eiendommen er registrert med 3 boenheter. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 9666, tinglyst 07.07.2004, type heftelse: Urådighet ved salg av ubebygd tomt dvs kommunen hadde tilbakekjøpsrett før tomten ble bebygd.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 9666, tinglyst 07.07.2004, type heftelse: Skjøte med bestemmelse om vann/kloakkledning med flere bestemmelser som anlegg og vedlikehold av ledninger, oppsetting av eventuelle gjerder. Kjøper må også selv anlegg og vedlikeholde vann og avløpsledninger mv.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Kopi av erkløring kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenhetene er godkjent som separat boenheter, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er tidligere målt radonverdi på i boligen som har vært over tiltaksverdi. Selger har gjennomført radonreduserende tiltak ved å installert radonvifte i hybel sør, og det er målt radonverdi på 180 Bq/m3 ved vifte på 1/3 hastighet.

Regulering

Eiendommen er regulert til formål: 110 - boliger og 310 - kjørevei i henhold til reguleringsplan 0106657 Volleberget datert 07.04.1972 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Noe av eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for Fredrikstad Kommune i perioden 2011-2023 formål: 1001 – bebyggelse og anlegg, datert 06.12.2012. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp, dvs at takvann skal gå til terreng.

Begge leilighetene i underetasjen er utleid, eksisterende leietagere har hatt et stabilt leieforhold i flere år.

Det følger med stein som kan benyttes til å forblende pipe i hovedetasjen. Eventuelle trådløse routere følger ikke med. Lagringstelt kan bli stående eller fjernes etter ønske fra kjøper.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 20.392,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 7.244,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 18.352 kwh. pr. år. Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.093,-.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og og internett som har en avgift på hhv kr 131,- og 1.026,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger abonnementet, beboere kan dele 1 abonnement

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.400,- pr. år. alarmer og varslerer følger med hvis abonnementet overtas. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.511.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fredrikstad
Grunnkrets Rød/trondalen
Kirkesogn Gressvik

Steder i nærheten

Faretangen 4.8 km
Øyenkilen 7 km
Fredrikstad Domkirke 6.8 km
Vestre Vikene 11.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 134.5 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 82.9 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 7 km
Bussholdeplass Åle 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Trondalen idrettsanlegg 2 km
Idrettsanlegg Fredrikstad stadion 5.5 km
Treningssenter Trimeriet Fredrikstad 3.1 km
Treningssenter Friskis & Svettis Fredrikstad 5.2 km

Steder av interesse

Skoler

Rød skole - Onsøy (1-7 kl.) 1.1 km
Hurrød skole - Onsøy (1-7 kl.) 2.7 km
Gressvik ungdomsskole - Onsøy (8-10 kl.) 1.9 km
Frederik II videregående skole 5.4 km
WANG Toppidrett Fredrikstad 6.1 km

Barnehager

Fredtun barnehage (3-5 år) 1.4 km
Naturbarna Kilen 1.5 km
Parkveien familiebarnehage (0-3 år) 2.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 6.3 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 10.8 km
Postkontor Coop Extra Gressvik 2.1 km
Postkontor Coop Prix Seiersten 5.3 km
Apotek Apotek 1 Gressvik 2.3 km
Apotek Ditt apotek Ørebekk 3.4 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 6.5 km
Vinmonopol Østsiden Vinmonopol 8.5 km
Dagligvare Rema 1000 Gressvik 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Gressvik 2.1 km
Kiosk/video Mix Carte 5.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Christanslund 5.6 km
Bensin Best Gressvik 3.2 km
Bensin st1 Fredrikstad 4.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 39,7 år
Gj.snittalder kvinner 42,8 år
Husholdninger med barn 33,1 %
Husholdninger uten barn 66,9 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 579
Område Personer Husholdninger
Kommune: Fredrikstad 80121 36276
Grunnkrets: Rød/trondalen 664 281

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:kr. 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?