Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Velkommen inn i denne lekre leiligheten på Billingstad

Åstadveien 6 B ligger i et rolig og veletablert boligområde på Billingstad i Asker

Her er det kort vei til både Asker og Sandvika sentrum og det er utmerket kollektivtilbud i umiddelbar nærhet. Kun 1 minutt gange til Billingstad togstasjon.

Leiligheten har veranda på hver side av bygget. Fra stuesiden har du flott utsikt mot Oslofjorden, samt morgen- og formiddagssol

 

Flott utsikt mot Oslofjorden

 

Leiligheten har en fin planløsning, god romfølelse og rikelig med naturlig lys

Gjennomgående høy standard på materialvalg med bla. 1-stavs eikeparkett på gulv.

Gasspeisen gir ekstra varme og hygge på kalde kvelder

Spisestuen

 

Stor og hyggelig stue malt i tidsriktige og nøytrale farger. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys i rommet.

 

Meget delikat kjøkken fra Sigdal av typen Herregård som er godt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter.

Flott benkeplate i eik.

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen, noe som sikrer god utnyttelse av arealet i leiligheten. Det er i tillegg plass til å utvide kjøkkeninnredningen noe hvis ønskelig.

Stort og lekkert bad med tidløse fliser på vegger og gulv.

 

 

 

Soverom 1 med skyvedørsgarderobe.

 

Soverom 2 med utgang til balkong nr 2.

 

Fra veranda nr 2 har du nydelig utsikt mot Vestmarka, samt ettermiddags- og kveldssol. På begge verandaene er det god plass til møblement, solstoler, beplantning osv.

Romslig gang med fliser på gulv og flott ny skyvedørsgarderobe.

Det er porttelefon i entréen og det følger med 1 garasjeplass i garasjekjeller med heis opp til alle etasjeplan

Plantegning for leiligheten som ligger i 3. etasjen i blokka.

 

Utbygger Profier vant i 2013 byggeskikkprisen i Asker for sitt prosjekt Billingsborg med adresse Åstadveien 6 a, b og c for ivaretakelse av god byggeskikk ved utforming av nye boliger tilpasset eksisterende bebyggelse og landskap.

Fellesarealet på eiendommen med lekearealer, beplantning og sittegrupper.

Kun 1 minutt gange til Billingstad togstasjon. Ekspressbuss fra Billingstadsletta er ca. 10 min unna.

Billingstad barneskole

BILLINGSTAD- Eksklusiv toppleilighet i prisbelønnet boligblokk fra 2013 * Flott fjordutsikt * Solrikt * 2 verandaer * 3 min til tog * Heis * Garasje

ÅSTADVEIEN 6 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 990 000,-

BILLINGSTAD- Eksklusiv toppleilighet i prisbelønnet boligblokk fra 2013 * Flott fjordutsikt * Solrikt * 2 verandaer * 3 min til tog * Heis * Garasje: BILLINGSTAD- Eksklusiv toppleilighet i prisbelønnet boligblokk fra 2013 * Flott fjordutsikt * Solrikt * 2 verandaer * 3 min til tog * Heis * Garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 680,-
AREAL (P-ROM / BRA)
80 / 80 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Åstadveien 6 B ligger i et rolig og veletablert boligområde på Billingstad i Asker. Her er det kort vei til både Asker og Sandvika sentrum og det er utmerket kollektivtilbud i umiddelbar nærhet. Kun 3 minutter gange til Billingstad togstasjon. Ekspressbuss fra Billingstadsletta er ca. 10 min unna.

Området er svært rolig og byr på en rekke flotte friområder. Vestmarka med varierte turmuligheter, skiløyper som starter fra Billingstad skole, og ellers mange turmuligheter i nærområdet. Gyssestad båthavn er få min. unna – med muligheter for flotte båtturer i Oslos skjærgård.

Barnehager og skoler

Barnehager: Bekkefaret familiebarnehage, Billingstad K&F barnehage, Billingstad Barnehage.

Skoler: Billingstad barneskole og Torstad ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med Asker kommune.

Adkomst

Kjør opp Billingstadveien fra Billingstadsletta, første vei til venstre etter togundergangen er Åstadveien. Du får da leiligheten på din venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 990 000,-

Felleskostnader

Kr 3 680,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2013

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

80m2

Bruksareal

80m2

Tomt

2534m2

KR-kode

151782

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

ÅSTADVEIEN 6 B, 1396 Billingstad

Gnr. 38, bnr. 792, snr. 15, i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 87 kvm

Totalt bruksareal: 80 kvm

Totalt primærrom: 80 kvm

Primærrom:

3. etasje 80 kvm: Entré, stue/spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, 2 soverom.

I tillegg er der parkering for 1 bil samt bod i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.05.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 2.534,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med pent felles grøntareal og asfaltert samt stensatt adkomst/parkeringsareal.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Lekker 3-roms leilighet beliggende i 3. etasje i boligblokk oppført i 2013:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel og teglsteinsforblending. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Brannklassifisert inngangsdør med kikkehull. Terrassedører i tre med isolerglass i trekarmer. Innvendige trefyllingsdører i trekarmer. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra stuen. Rekkverk i stål og glass. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra 1 soverom. Rekkverk i stål og glass. Støpt gulv i leiligheten.

VVS (ventilasjon, varme og sanitær):

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner - Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør). Stoppekran i vaskerom.

Utstyr for sanitærinstallasjoner - Felles varmtvann i bygget.

Utstyr for varmeinstallasjoner - Felles gasstank i sameie.

Luftbehandling - Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregat plassert på vaskerom.

Elektriske anlegg:

Elkraft - 400-volts anlegg. 40 amp. hovedsikringer - 10 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i vaskerom. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2013.

Lys - Downlights i bad.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Særdeles lekker toppleilighet med eksklusivt preg i prisvinnende boligblokk fra 2013. Leiligheten har en fin planløsning, god romfølelse og rikelig med naturlig lys. Gjennomgående høy standard på materialvalg med bla. 1-stavs eikeparkett på gulv. Leiligheten har to verandaer, med en på hver side av bygget. En med utgang fra stuen og en med utgang fra det ene soverommet. Fra stuesiden har du flott utsikt mot Oslofjorden, samt morgen- og formiddagssol. Fra baksiden har du nydelig utsikt mot Vestmarka, samt ettermiddags- og kveldssol. På begge verandaene er det god plass til møblement, solstoler, beplantning osv.

DETTE KAN DU GLEDE DEG TIL:

* Gjennomgående leilighet beliggende i toppetasjen

* Meget god planløsning

* Verandaer med utsikt og sen kveldssol

* Lekkert kvalitetskjøkken fra Sigdal

* 1-stavs eikeparkett

* Vannbåren gulvvarme fra jordvarmeanlegg

* Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

* Felles varmtvann

* Varm og koselig gasspeis

* Lekkert og moderne bad

* Porttelefon

* Fibernett

* Garasjeplass i garasjekjeller med heis opp til alle etasjeplan

* Meget gode materialvalg

* Nytt og moderne!

STUEN

Stor og hyggelig stue malt i tidsriktige og nøytrale farger. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys i rommet. Stuen har en god planløsning, som gir flere møbleringsmuligheter. God plass til både sofagruppe og spisebord. Gasspeis for ekstra hygge på kalde kvelder. Flott utsikt mot Oslofjorden, samtidig som det er begrenset med innsyn. Utgang til veranda med morgen- og formiddagssol.

KJØKKENET

Meget delikat kjøkken fra Sigdal av typen Herregård som er godt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Eik benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer.

Integrert ovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator med utblåsning. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen, noe som sikrer god utnyttelse av arealet i leiligheten. Det er i tillegg plass til å utvide kjøkkeninnredningen noe hvis ønskelig. God plass til spisebord mellom kjøkken og stue. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

BADET

Stort og lekkert bad med tidløse fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på veg, vegghengt toalett og servant. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

SOVEROM

Leiligheten har to soverom, begge av god størrelse. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og annen møblering. Soverom 2 med plass til seng, skrivebord e.l. Fra dette rommet er det utgang til veranda. Det er stor skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.

VASKEROM / BOD

Praktisk vaskerom med lagringsplass. Rommet har fliser på gulv og malte flater på vegger. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

OVERFLATER

Vegger - Malte flater.

Gulv - 1-stavs parkett og fliser.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Svært gode tekniske installasjoner med tanke på energibesparelser og energiforbruk. Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som sikrer et optimalt og godt inneklima. Gasspeis i stue. Også uttak for gassgrill på 1 av verandaene. Elektrisk gulvvarme i bad. For øvrig er det felles sentralfyr med vannbåren gulvvarme i leiligheten. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Parkering

Parkering for 1 bil i fellesanlegg. Det er bra med gjesteparkeringsplasser med 3 plasser utendørs og 2 innendørs.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.02.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr. 894448, tinglyst: 25.10.2012: Erklæring/avtale - Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon. Rettighetshaver er Hafslund Nett.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 67g med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.02.2010.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter i kommuneplanen. Den nord-østlige delen av eiendommen ligger innenfor område for sentrumsområde / nærsentra. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.680,- pr. mnd. og inkluderer:

* VARMTVANN

* OPPVARMING - VANNBÅREN GULVVARME

* KOMMUNALE AVGIFTER

* RENOVASJON

* BYGGFORSIKRING

* STRØM TIL FELLESOMRÅDENE

* GARASJEPLASS

* TRAPPEVASK

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 1. juni 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.000 - 4.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet NextGenTel som leverandør av kabel-tv og internett.

Kabel-tv har en avgift på kr 299,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Internett har en avgift på kr 423,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.143.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Nordengen
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Holmen kirke 1.2 km
Åstad 1.3 km
IKEA Slependen 1.4 km
Skustad 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 67.7 km
Sentralstasjon Oslo S 17.7 km
Jernbanestasjon Billingstad stasjon 0.3 km
Bussholdeplass Åsløkkveien 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Billingstad (skole) akt.anlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Lyn-anlegget 0.7 km
Treningssenter Elixia Billingstad 1.3 km
Treningssenter Nesbru Trim & Helse 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Billingstad skole (1-7 kl.) 0.4 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Nesbru videregående skole 1.5 km
Holmen videregående skole 1.6 km

Barnehager

Billingstad K&F barnehage (3-5 år) 0.5 km
Billingstad Barnehage (1-5 år) 0.6 km
Sollia barnehage (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandvika Storsenter 3.7 km
Kjøpesenter Holmensenteret 3.4 km
Postkontor Coop Extra Slependen 1.7 km
Postkontor Sandvika Postkontor 4.1 km
Apotek Liseapotekene Slependen 1.7 km
Apotek Vitusapotek Nesbru 2 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 4.3 km
Dagligvare Joker Billingstad 0.1 km
Dagligvare Kiwi Billingstad 1.1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 4.3 km
Kiosk/video Mix Kino 1 Sandvika 4.3 km
Bensin Esso Tiger Slependen 1.4 km
Bensin Shell Nesbru 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,3 %
Andel kvinner 48,7 %
Gj.snittalder menn 37,8 %
Gj.snittalder kvinner 37,6 %
Husholdninger med barn 43,4 %
Husholdninger uten barn 56,6 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1062
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Nordengen 1311 484

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?