Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 020 000,- for kr 5 020 000,-

Vi har glenden av å presentere en utrolig hyggelig 3-roms med to solrike markterrasser på hhv. 17 kvm hver - Garasjeplass - Velkommen på visning!

Romslig, lyst oppholdsrom med åpen stue/kjøkken-løsning

God plass til sofagruppe, salongbord og oppbevaringsmøblement i stuen

Store vindusflater med skyvedør i glass ut til solrik terrasse fra oppholdsrommet

Pen, tidsriktig kjøkken hvor det er meget godt med skap-og benkeplass. Helinntegrert kjøkken med stekeovn, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin.

Arealeffektiv og sosial løsning - Oppholsrommet oppleves romslig med god plass til sofagkrok og spisebord tilknyttet kjøkkenet

God plass til spisebord tilknyttet kjøkkenet

Kjøkken

Pen, tidsriktig helinntegrert kjøkken hvor det er godt med oppbevaringsplass

Utgang til markterrasse i begge ender av leiligheten og her kan du nyte solen gjennom hele dagen. Hver av terrassen er på 17 kvm og det er god plass til sittegrupper og grill.

Solik terrasse med sol fra ca. kl. 08.00

God plass til sittegruppe og grill på begge terrassene

Hovedsoverom - Hyggelig soverom med plass til dobbeltseng og garderobeløsning

Utgang til fantastisk uteplass fra hovedsoverommet

Solrik markterrasse på 17 kvm - God plass til sitterguppe og grill - Sol fra tidlig ettermiddag til solen går bak Grefsenåsen i åtte-tiden

Hyggelig, usjenert terrasse vendt mot marka

Soverom II - Hyggelig soverom ideelt som barnerom, gjesterom og/eller kontor. Begge soverommene vender ut mot marka.

Soverom II - Godt med oppbevaringsplass på soverommet

Delikat, romslig baderom med flislagte overflater - Dusjnisje med innfellbare glassvegger, vegghengt toalett og servantinnredning for oppbevaring - Plass til badekar om ønskelig

Plass og opplegg til vaskemaksin Delikat, romslig baderom med flislagte overflater - Dusjnisje med innfellbare glassvegger, vegghengt toalett og servantinnredning for oppbevaring - Plass til badekar om ønskelig - Varmekabler i gulv

Romslig og praktisk gang hvor det er godt med oppbevaringsplass i blant annet stort klesskap. Innvendig bod på 4 kvm. Ytterligere oppbevaringsplass i ekstern bod på ca. 5 kvm.

Svært godt med oppbevaringsplass i leiligheten

Gang med plass til mye oppbevaringsmøbler

Inngang til alle rom i leiligheten fra entreen

Innvendig praktisk bod med mye oppbevaringsplass - Plass til ekstra kjøleskap/fryser i boden

Plantegning

Rett utenfor sameiet er inngangen til Lillomarka med milevis av turveier sommer som vinter!

Flott grøntområde mellom boligene til glede for store og små i Årvollskogen!

Flere hyggelige stuer i Lillomarka

Grefsenkollen er en liten tur unna bolig - Det har blitt en tradisjon at flere av beboerne drar sammen på Over Oslo om sommeren

ÅRVOLLSKOGEN - Lekker 3-r. m/trappefri adkomst - To uteplasser på totalt 34 kvm - Sol hele dagen! - Garasje og innv. bod

Årvollveien 60f

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 100 000,-

ÅRVOLLSKOGEN - Lekker 3-r. m/trappefri adkomst - To uteplasser på totalt 34 kvm - Sol hele dagen! - Garasje og innv. bod: ÅRVOLLSKOGEN - Lekker 3-r. m/trappefri adkomst - To uteplasser på totalt 34 kvm - Sol hele dagen! - Garasje og innv. bod

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 621,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 70 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Øverst på Årvoll, tett inntil markagrensen, ligger Årvollskogens tre boligsameier. Området er svært populært for både barnefamilier og mennesker med sans for trening, tur og friluft. Inne i sameiets flotte parkområde kan barn leke fritt uten foreldres bekymringer omkring biltrafikk. Her finnes også flere koselige sittegrupper og lekeplass for de minste. I parken arrangeres både 17. mai-feiring, skirenn for de minste og julegrantenning med julenissen til stede! Inne i sameiet ligger det også Årvollskogen barnehage.

På baksiden av sameiet ligger inngangsporten til Lillomarka. Både varierte sykkelstier, koselige turstier, Grefsenkleiva alpinanlegg og fantastiske skiløyper/lysløyper starter her! Alpinanlegget har bakker for både store og små. Hyppig preparering og lite folk i bakken, gir ofte nydelige skiforhold og til og med mulighet for pudderkjøring på de beste vinterdagene!

Inn til koselige betjente markastuer, som bl.a. Linderudkollen og Trollvannstua, er det kun 15-30 minutter enten du går på ski eller til fots. Hit kan du enkelt komme deg frem også med barnevogn.

Vakre Isdammen, kun 250 meter unna, er nærmeste lille badevann. Hit går turen for både barn som vil vasse i vannet, foreldre som vil ha seg en dukkert og for de som ønsker et idyllisk sted å grille pølser og drikke kaffe. Oppe på Isdammen ligger også en oppusset hytte, som kan leies i forbindelse med barnebursdager o.l.

Til tross for at Årvollskogen ligger ved markagrensen, er det kun 7 km til Grünerløkkas spennende fasiliteter og mindre enn 10 km til Oslo sentrum. Meget effektivt og godt kollektivtilbud fra Årvoll (Stig) til sentrum. (Buss nr. 25, 31, 31E og 33). I tillegg går 31-bussen gjennom hele natten fra sentrum til Årvoll.

Med andre ord; er du opptatt av trygge og gode oppvekstsvilkår for barn? Setter du pris på umiddelbar nærhet til marka og enkel adkomst til sentrum? Da er Årvollskogen et fantastisk alternativ!

Barnehager og skoler

Skoler:

Tonsenhagen skole (1-7 kl.), ca. 1.2 km

Årvoll skole (1-10 kl.), ca. 1.2 km

Bjerke videregående skole, ca. 2.8 km

Kuben videregående skole, ca. 4.5 km

Vollebekk skole (1-10 kl) 2,3 km

Fra 2018 vil de som skal opp i 8. klasse fra Tonsenhagen skole begynne på den nye skolen ved Vollebekk.

Barnehager:

Årvollskogen barnehage (10 mnd-6 år) 0.1 km

Sletta barnehage (1-6 år), ca. 0,5 km

Skauen barnehage (3-6 år) ca. 0.5 km

Kilden barnehage (1-6 år), ca. 0,5 kvm

Tonsehagen barnehage (1-6 år), ca. 1,0 km)

Kolåsbakken barnehage (1-6 år, ca. 1,0 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 100 000,-

Felleskostnader

Kr 2 621,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2006

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

66m2

Bruksareal

70m2

KR-kode

521869

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Årvollveien 60f, 0590 Oslo

Gnr. 86, bnr. 997, snr. 8 i Oslo kommune.

Tomten

Felles tomt på 2.708 kvm, som er eiet av sameiet. Beboerne i Årvollskogen disponerer et fantastisk felles parkområde med plen, beplantning, idyllisk vannspeil, sittegrupper og lekeplass. De asfalterte internveiene inne i parken er bilfrie og fine til bruk når små barn skal lære å sykle/lære å bruke sparkesykkel. Parkarealet gir i det hele tatt mange muligheter for sosiale aktiviteter både for barn og voksne.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg under blokkene. På baksiden av Årvollveien 60, har de tre sameiene egen gjesteparkeringsplass hvor det stort sett alltid finnes ledige plasser. Ellers er det enkelt å finne parkeringsplass i gatene omkring Årvollveien. Garasjeplassen kan omsettes til øvrige seksjonseiere i Årvollskogen, og normalt er salgsverdien ca 250.000,-

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 0 kvm

Totalt bruksareal: 70 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

1. etasje:

Primærrom: Bad, stue/kjøkken, entré, 2 soverom

Sekundærrom: Bod

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.07.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Nyere og meget tiltalende 3-roms leilighet med masse flotte kvaliteter! Leiligheten er helt perfekt for en liten barnefamilie, med solrike uteplasser, trappefri adkomst, heis til egen garasjeplass og direkte adkomst til nydelig bilfritt parkområde! Forøvrig meget god planløsning på ett plan.

Entré:

Romslig og praktisk gang hvor det er godt med oppbevaringsplass i blant annet stort klesskap. Innvendig bod på 4 kvm. Ytterligere oppbevaringsplass i ekstern bod på ca. 5 kvm.

Oppholdsrom:

Romslig oppholdsrom med åpen stue/kjøkken-løsning. God plass til sofagruppe med naturlig avstand til TV-seksjon, salongbord og oppbevaringsmøblement.

Pen, tidsriktig kjøkken hvor det er meget godt med skap-og benkeplass. Helinntegrert kjøkken med stekeovn, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Plass til spisebord tilknyttet kjøkkenet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Store vindusflater med skyvedør i glass ut til solrik terrasse fra oppholdsrommet.

To markterrasser:

Utgang til markterrasse i begge ender av leiligheten og her kan du nyte solen gjennom hele dagen. Hver av terrassen er på 17 kvm og det er god plass til sittegrupper og grill.

Bad:

Delikat, flislagt baderom med vegghengt toalett, servantskap, speil med belysning og dusjnisje med innfellbare glassvegger. Plass til badekar om ønskelig. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Hovedsoverom:

Stort og lyst soverom hvor det er god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Utgang til terrasse vendt mot marka fra soverommet.

Soverom II:

Hyggelig soverom ideelt som barnerom, gjesterom og/eller kontor. Begge soverommene vender ut mot marka.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.10.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bruk av fellesareal.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet ÅRsvollskogen Boligsameie, med sameiebrøk 78/9459.

Sameiet består av 105 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger:

Installasjonen av tredje berederrom er påbegynt i 2018.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3936 datert 06.11.2002 med tilhørende bestemmelser datert 06.11.2002.

Tomt mellom Årvollveien 58 og slalåmbakken (Grefsenkleiva) er regulert til bygging av ridesenter. Ridesentertomten er forøvrig solgt til entreprenørselskapet Vedal AS. Hva som kommer til å skje med tomten i fremtiden er ikke kjent.

Tomt mellom Årvollveien 60 og skytebanen er regulert til friområde, men søkt omregulert til barnehage. Siste nytt i denne saken er at sameiet har mottatt ny nabovarsel om bygging av ny barnehage. Dersom saken går etter planen, skal arbeidet begynne i august og ferdigstillelse høsten 2019.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er gitt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.621,- pr. mnd. og inkluderer: varmtvann, kabel-tv, internett, kommunale avgifter, trappevask, vaktmester, drift.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Felleskostnader 1.899,-

Kabel-TV 399,-

Garasje 298,-

Bod kr. 25,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år. / 7.166 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

- Eierskiftegebyr garasjeplass kr 697,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.234.664,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Årvoll
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Tonsen kirke 1.6 km
Bjerke travbane 2 km
Tonsenplassen 2.6 km
Linderudplassen 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.5 km
Sentralstasjon Oslo S 7.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 3.4 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 3.1 km
Trikkeholdeplass Grefsen stasjon 3.4 km
Bussholdeplass Stig 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årvoll Idrettsplass 1.3 km
Idrettsanlegg Tonsenhagen fotballbane 1.6 km
Treningssenter Puls Bjerke 1.7 km
Treningssenter Fitness24Seven Bjerke 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Årvoll skole (1-10 kl.) 1.3 km
Tonsenhagen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Bjerke videregående skole 3.1 km
Kuben videregående skole 5.4 km

Barnehager

Årvollskogen barnehage (10 mnd-6 år) 0.1 km*
Tonsenjordet barnehage (midlertidig) (1-6 år) 0.8 km
Skauen barnehage (3-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 1.4 km
Kjøpesenter Linderud Senter 2.5 km
Postkontor Coop Mega Linderud 2.5 km
Postkontor Meny Vollebekk 2.9 km
Apotek Boots apotek Årvoll 1.2 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 1.8 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 2.5 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 4.3 km
Dagligvare Kiwi Tonsenhagen 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Årvoll 1.2 km
Kiosk/video Lofthus Kiosk 1.2 km
Kiosk/video En til Pizza 1.7 km
Bensin Circle K Bjerke 1.7 km
Bensin Uno-X Linderud Sør 2.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,1 %
Andel kvinner 52,9 %
Gj.snittalder menn 33,7 år
Gj.snittalder kvinner 35,7 år
Husholdninger med barn 38,3 %
Husholdninger uten barn 61,7 %
Gj.snitt byggeår 2001
Gj.snitt tomtestørrelse 816
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Årvoll 2308 1109

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.000- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Thomas Klovland
Områdeleder/Siv.øk/Megler
Les mer om megler
Caroline S. Stensrød
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?