Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 950 000,- for kr 5 950 000,-

Velkommen til Åsengata 2 B- en leilighet med muligheter!

Leilighetens gode planløsning åpner for en spisestuedel i tilknytning til stuen.

Stuen er stor og kan enkelt deles inn i flere soner

Spisestuen sett mot kjøkkenet

Kjøkkenet med stort vindu og hyggelig utsyn mot øst

Kjøkken med spiseplass

Utgang fra stue til en vestvendt og skjermet balkong på 14 kvm.

Meget gode solforhold med ettermiddags- og kveldssol på den innglassede balkongen

Godt med oppbevaringsplass i boligens bod på balkongen

Det store hovedsoverommet er oppsinnelig 2 soverom

Hovedsoverommet er svalt beliggende mot øst. Dette rommet kan enkelt tilbakestilles til 2 soverom

Soverom med rikelig garderobeplass i stor skyvedørsgarderobe langs en hel vegg

Soverom nummer 3 - vegg i vegg mot stuen

Soverom nummer 3 kan også fint innlemmes i stuen

Gangen

Vaskerom

Bad fra byggeår- NB borettslaget praktiserer generøs refusjonsordning ved forskriftsmessig oppussing av baderom!

Separat toalett med servant

Entre/gang

Store grøntarealer rundt blokkene

Fasaden. Leiligheten ligger fint til i "front row"

Hyggelig utsyn fra balkongen

Utsikt

Stemning

Leiligheten disponerer garasjeplass nr 4006

Planskisse

Alternativ planskisse 5-roms

Torshov/Sandaker - Stor 4 (5)-roms i luftig 4. etasje. Heis, garasje og solrik balkong med utsikt. Oppussingsobjekt.

Åsengata 2 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 950 000,-

Torshov/Sandaker - Stor 4 (5)-roms i luftig 4. etasje. Heis, garasje og solrik balkong med utsikt. Oppussingsobjekt.: Torshov/Sandaker - Stor 4 (5)-roms i luftig 4. etasje. Heis, garasje og solrik balkong med utsikt. Oppussingsobjekt.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 764,-
Fellesgjeld:
Kr 290 127,-
AREAL (P-ROM / BRA)
101 / 115 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i veldrevet og populært borettslag, sentralt på Torshov. Her har du umiddelbar nærhet til et mangfold av servicetilbud, butikker, kaféer, spisesteder, grøntområdet og kollektivtransport. Her vil du bo i fredelige omgivelser tett på vakre Akerselva med et rikt utvalg av tur- og rekreasjonsmuligheter.

Torshov har et meget godt kollektivtransporttilbud. Sandaker Senter-stoppet ligger i umiddelbar nærhet. Her går 11-, 12-, og 13-trikken, samt 111- 112- og N12-bussen (nattbuss). I tillegg går T-banens linjer 4 og 5 fra Storo T-banestopp.

Det gode kollektivtransporttilbudet gjør veien kort til de aller fleste utdanningsinstitusjonene i byen. Handelshøyskolen BI ligger innenfor gangavstand. De litt yngre sokner til Nordpolen skole, som ligger 400 meter unna leiligheten.

Området er også kjent for sine mange flotte grøntområder. Spesielt kan Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka anbefales. Alternativt kan man spasere seg en tur langs flotte Akerselva. Enten nedover mot Grünerløkka, eller oppover mot Nydalen og Maridalsvannet. I Torshovparken er det mulighet for aking om vinteren, mens det om sommeren bys på sandvolleybane og basketbane. Går du gjennom parken kommer du til Lilleborgbanen med bl.a. fotballbane, lekeplass, skøytebane, tennisanlegg og minigolf. Ved Muselunden ligger Nordre Åsen idrettspark med to kunstgressbaner og en gressbane. Like i nærheten er også Norges største og foreløpig eneste IMAX-kino å finne.

Større kjøpesentre i området er Sandaker Senter med blant annet vinmonopol, apotek, bibliotek, blomsterbutikk, bokhandel og Coop Mega matbutikk. Tar man seg en spasertur på 10 minutter så vil man også finne Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter.

Kort avstand til Ringen kino, Sagene, Grünerløkka og sentrale deler av Oslo sentrum med forretninger, servicetilbud og kommunikasjon. Sandaker/Torshov er et levende strøk med et yrende folkeliv og hyggelig miljø. For den treningsglade ligger et meget spennende treningssenter "Myrens" kun 9 minutters gange unna, med blant annet golfsimulator, squashbaner og Oslos beste klatrevegg samt Sats/Elixia i Ringnes Park. Torshov Minigolfpark og Torshov fritidsanlegg med volleyballbane ligger også i nærheten.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

God adkomst fra Åsengata. Ved kollektivtransport: Ta 11-, 12- eller 13-trikken til Sandaker Senter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 290 127,-

Totalpris

Kr 6 240 127,-

Felleskostnader

Kr 4 764,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1975

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

101m2

Bruksareal

115m2

Tomt

16040m2

KR-kode

4018132

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Åsengata 2 B, 0480 Oslo

Gnr. 224, bnr. 369 i Oslo kommune.

Andelsnr. 133, Sandaker Borettslag, org.nr. 948 471 574

Tomten

Eiet tomt på 16.040 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplass, sittegrupper, gressplener, prydbusker og

trær.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass (plass nr 4006) i borettslagets garasje. Direkte adkomst via heis. Borettslaget har noen ekstra parkeringsplasser som leies ut ved behov. Ta kontakt med styret vedrørende leie av disse. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 127 kvm

Totalt bruksareal: 115 kvm

Totalt primærrom: 101 kvm

Primærrom:

Leilighet: 4. etasje - 101 kvm: Entré/gang, kjøkken, stue, bad, vaskerom, wc, 3 (4) soverom. Utgang til innglasset balkong på 14 kvm fra stuen.

I tillegg disponerer boligen en bod på loft på ca. 3 m2, merket med nr. 4006 samt en bod på innglasset balkong. Parkeringsplass nr. 4006 følger leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.06.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Fasadene i borettslaget er rehabilitert 2005 - 2006. Vinduer og balkongdør fra 1974 utført med 2-lags isolerglass. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør fra byggeår. B-30 dB35. Trapper og repo i oppgang i betong. Det er heis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2 og TG3:

TG 2:

- Vinduer og balkongdør: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder og slitasje. Generelt vil eldre vinduer og dører miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

- Inngangsdør/leilighetsdør: Døren bærer preg av alder og slitasje. Utette pakninger mellom dør og karm.

- Kjøkkeninnredning: Kjøkkenet bører preg av slitasje. Bunnplaten i vaskeskapet er ødelagt etter noe som ser ut til å ha vært en tidligere lekkasje fra vaskekummen.

- Vaskerom: Rommet har ikke sluk. Linoleumsbelegget på gulvet er utett ved noen eldre rørgjennomføringer. Det er ikke eget avløp til vaskemaskinen, og avløpet fra vaskemaskinen ligger løst i utslagsvasken.

- WC-rom: Rommet bærer preg av slitasje og elde.

TG 3:

- Bad: Badet er fra byggeår (1975) og har utløpt den anbefalte brukstiden. Det er ingen tett overgang mellom gulv og vegg. Merk at brl. gir støtte til oppussing av bad.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Gjennomgående 4(5)-roms leilighet beliggende i et rolig, men sentrumsnært boligområde på Torshov/Sandaker. Leiligheten har en fin plassering i borettslaget i "front row" med flott utsikt mot både øst og vest. Praktisk planløsning og store vinduer skaper en meget god romfølelse samt bidrar til gode møbleringsmuligheter. Kabel-tv og bredbånd er inkludert i felleskostnadene. En garasjeplass følger leiligheten og har enkel adkomst til leilighetsplan via heis. Balkongen ut fra stue måler hele 14 kvm og har meget gode solforhold med ettermiddags og kveldssol.

Leiligheten holder normal standard på overflater. Bad, wc og vaskerom er fra byggeår, og det må påberegnes en rehabilitering av disse rommene. Merk at borettslaget yter refusjon av utgifter til oppussing av bad/sluk oppad begrenset til NOK 90 581,-. Original kjøkkeninnredning med nye fronter i 2016. Kjøkken bærer preg av slitasje. Planløsningen av leiligheten er fleksibel med mulighet for 4 soverom.

MATERIALVALG:

Entre/gang: Lys og romslig entré med brann- og lydklassifisert entrédør og callinganlegg. God plass til å henge fra seg ytterklær.

Stue: Romslig stue som enkelt kan deles inn i to soner en for hyggelig spisestue og en for stor sofagruppe og tilhørende møblement. Store vindusarealer slipper inn godt med lys og skaper en hyggelig

atmosfære i leiligheten. I og med at leiligheten har plassering i byggets 4.etasje ligger den høyt og fritt uten innsyn.

Balkong: Utgang fra stue til en Nordvest-vendt og skjermet balkong på 14 kvm med hyggelig utsyn. Meget gode solforhold med ettermiddags- og kveldssol. Balkongen fungerer som en

forlengelse av stuen på sommerhalvåret - et perfekt samlingsted for hygge. Balkongen er innglasset i de seneste årene, noe som forlenger bruken av balkongen både mot vår og høst. Balkong har elektrisk solskjerming. Gulvet er belagt med «balkonggress»/ teppe.

Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning med folierte fronter og håndtak i stål. Frontene på kjøkkenet ble byttet i ca.2016. Benkeplate av laminert spon. Nisje til oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys.

Ventilator over platetoppen. Fliser mellom over- og underskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Hyggelig spiseplass foran kjøkkenvindu.

Bad: Fliser på gulv og baderomspanel på vegger. Dusjkabinett med oppheng for dusjforheng og vegghengt servant. NB: Ved rehabilitering av bad vil borettslaget yte økonomisk tilskudd begrenset oppad til NOK kr 90 581,- (for 2018),- til andelseiere, som kan dokumentere at badet er rehabilitert etter gjeldende våtromsnorm, inkludert bytte av sluk. Det økonomiske tilskuddet skal være like stort for hver andel. Hver andel har rett på slikt tilskudd til en oppussing.

WC: Separat WC-rom med linoleumsbelegg på gulv og våtromspanel på veggene. Gulvmontert toalett og vegghengt servant.

Vaskerom: Vaskerom med linoleumsbelegg på gulv og strie på vegger. Vegghengt utslagsvask i stål og opplegg til vaskemaskin (ikke eget avløp - denne er satt ned i

utslagsvasken).

Soverom: Leiligheten har tre gode soverom hvorav alle har god plass til stor seng og garderobeskap. Hovedsoverommet er opprinnelig 2 soverom som er slått sammen og dette kan enklet tilbakestilles til original løsning ved å sette opp en lettvegg og åpne den blendede døren mot gangen.

Gulv: 3-stavs parkett i stue, gang og soverom, linoleumsbelegg på kjøkkenet, wc og vaskerom og fliser på bad. Parkett av nyere årgang.

Vegger: Malt strie. Våtromsplater på bad og wc. Ny strie lagt i oppholdsrom-soverom.

Tak: Malte, slette flater (betongdekker). Romhøyde i stue er 2,46 m2 (gj. snitt)

Lagringsplass: Godt med oppbevaringsplass i boligens bod på balkongen samt at soverommene har ulike garderobeskap. Det er ytterligere lagringsplass i disponibel loftsbod på 3 kvm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.05.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om trafostasjon/kiosk, anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. og vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sandaker Borettslag.

Borettslaget består av 344 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillat etter godkjennelse fra styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Skiftet lysarmaturer til LED-lys i fellesarealer, nye brannslukningsapparater, installasjon av fiber.

2016: Nye varmtvannstanker, varmepumper på tak, ny sprinkelsentra, nye nødlys fellesareal.

2015 - 2016: Rørehabilitering.

2015: Oppgradering av utearealet.

2014: Nye varmekabler ved garasjeinngang.

2013: Oppgradering av inngangspartier, nye garasjeporter.

2012: Rehabilitering av garasjeanlegg .

2011 - 2011: Reparasjon av gangvei/tak i garasje mellom 2 C og 4 A.

2010 - 2010: Heisrehabilitering, inngangsdører med tilhørende låssystemer og dørautomatikk byttet. Skiftet ut garasjeanleggets låssystem og deler av

avløpssystemet. Nye postkasser.

2009: Alle endevinduer i borettslaget er skiftet.

2008 - 2008: Byttet alle innglassingene

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder ønsker borettslaget å skifte ut vinduer som vender ut mot balkongene. Oppstart for prosjektet er ikke fastsatt.

Borettslaget har egen nettside, se www.sandaker-borettslag.no.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1855 datert 04.05.1973. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Det er flere planforslag i nærheten som bl.a:

Saksnr. 200805956 -Sandakerveien 56 - Planforslag for reguleringsplan - kontor. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=200805956.

Saksnr. 201310022: Sandakerveien 56 - Detaljregulering boliger med mer - S4995. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201310022.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten blir paralellavklart.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Leiligheten er rengjort av firma før visning og vil ikke bli ytterligere vasket til overtakelsen.

Hvitevarer på kjøkken medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.764,- pr. mnd. og inkluderer: Trappevask, kabel-tv, internett, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2017.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 4.739,-

Trappevask: kr 25,-

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Forretningsfører har ikke gitt informasjon om eiendomsskatten for eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kt 1.581,- for 2018. Ta kontakt med forretningsfører for nærmere informasjon.

Eiendomskatten blir betalt via fellesutgiftene i månedene mai, juni, september og november. I disse fire månedene vil fellesutgiftene være på kr. 5.159,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.6.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,– pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 6.248.215,-. Av dette beløpet utgjør kr 290.127,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Åsen Rode 2
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Torshovteatret 0.3 km
Sæveruds plass 0.5 km
Treschows bru 0.6 km
Advokat Dehlis plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.3 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.2 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Sandaker senter 0.3 km
Bussholdeplass Sandaker senter 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.5 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.8 km
Treningssenter Mudo Torshov 0.3 km
Treningssenter Sandaker Treningssenter 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.5 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.6 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.1 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.6 km
Foss videregående skole 1.6 km
Nydalen videregående skole 1.8 km

Barnehager

Åsenhagen barnehage (0-6 år) 0.1 km
Lilleborg barnehage (1-6 år) 0.3 km
Thor Olsens bhg. Sandakerveien (1-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.3 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 1.2 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.7 km
Postkontor Meny Bjølsen 1.2 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.3 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.7 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.3 km
Dagligvare Kiwi Vogtsgate 0.3 km
Dagligvare Coop Mega Sandaker 0.3 km
Kiosk/video Mix Sandaker 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Vogts gate 0.4 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1 km
Bensin Circle K Storo 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 39,5 år
Husholdninger med barn 16,8 %
Husholdninger uten barn 83,2 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 185
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Åsen Rode 2 2475 1538

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?