Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 150 000,- for kr 2 150 000,-

Velkommen til visning i Funkisgården

Spiseplass

Entré

Moderne kjøkken med intigrerte hvitevarer fra Smeg

Kjøkken med åpenløsning til stuen

Luftig og romslig stue

Stue

Stuen vender mot vest og bakgården for borettslaget

Spiseplass ved utgangen til balkongen

Vestvendt balkong fra stuen

Vestvendt balkong med utsyn over felles områder for borettslaget

Soverom

Soverom

Soverom

Bad pusset opp i 2005

Bad

Bad

Plantegning

Fasade mot Åsengata

Bakgård

Pent opparbeidet arkitekttegnet bakgård

Torshovparken med bla. beachvolley, basket og minigolf

Velkommen til Åpent Bakeri og Lofthus Samvirkelag med Oslos beste Pizza på kveldstid

Soria Moria på Torshov med populære HvaSkjer

MustangSally i Vogts gate

Myren Sportssenter

Øvre Torshov/Funkisgården

Åsengata 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 000 000,-

Øvre Torshov/Funkisgården: Pen og lys 2-roms m/solrik vestvendt balkong. IN-ordning

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 444,-
Fellesgjeld:
Kr 1 358 432,-
AREAL (P-ROM / BRA)
44 / 44 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et populært og veletablert borettslag på Øvre Torshov. Funkisgården borettslag har en meget fin beligghenhet med store grønne fellesområder. Her bor man i idylliske omgivelser, men samtidig meget sentralt og urbant. Leiligheten har en meget god intern beliggenhet med solrik balkong og lite innsyn inn til leiligheten. Det er kort gange fra leiligheten til lekeplassen i borettslaget.

Øvre Torshov ligger i bydel Sagene som regnes som Oslos kulturbydel. Området grenser til Nydalen, Storo og Sandaker med kort gangavstand til alle områdene.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til matbutikk, kafeer, restauranter og kjøpesenter som Storo Storsenter og Sandaker Senter.

Kulturtilbudet i nærområdet er godt, med blant annet Ringen Kino og Soria Moria med Torshovteatret, samt et omfattende utvalg av barer og restauranter. Rett utenfor hovedinngangen til leiligheten finner du populære Åpent Bakeri, kjent for sine eminente bakervarer og kaffe, samt byens beste pizza på kveldstid.

Det er kort vei til populære Grünerløkka med et stort utvalg av kafeer og spisesteder, samt et yrende uteliv.

Det er svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet, som t-bane fra Sinsen og trikk fra Sandakerveien. Bussholdeplass med bussrute 30 til Nydalen/Bygdøy via sentrum er 2 minutters gange fra leiligheten. Sandaker Senter trikkeholdeplass ligger 5 min gange fra leiligheten. Trikken tar deg til sentrum på under 15 min, til Grünerløkka på 5 min, eller opp til Kjelsås på 10 min. Trikkene går cirka hvert 5. minutt. Det tar 5 min å gå fra leiligheten til Sinsen T-bane.

For den som er glad i friluftsliv og aktivitet, byr området på rike muligheter for rekreasjon. Det er mange vakre grøntområder i umiddelbar nærhet, for eksempel Torshovparken med flotte grøntområder og sandvolleyballbane som ligger kun et par min gange fra leiligheten. Også Torshovdalen, Akerselva, Sageneparken, Bjølsenparken og Voldsløkka ligger i kort gangavstand. Fra Akerselva kan du gå ned til sentrum, eller helt opp til Maridalen (5 km) og videre til Nordmarka. Fra Grefsen stasjon kan du ta tog til Nordmarka på ca. 10 minutter. Et område som er kjent for sine fantastiske turmuligheter. Et annet alternativ er idylliske Lillomarka.

Det er flere treningssentre i området; Sats Storo, Ringnes Park, og Myrens Sportsenter på Torshov som tilbyr aktiviteter som squash, klatring og golf.

Det er også lett å komme seg til Gardermoen (OSL) med Flybussen som har stoppested på Grefsen stasjon.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Leiligheten ligger like ved Åpent Bakeri, i krysset mellom Hans Nielsen Hauges gate og Åsengata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 358 432,-

Totalpris

Kr 3 358 432,-

Felleskostnader

Kr 8 444,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1932

Soverom

1

Primærrom

44m2

Bruksareal

44m2

Tomt

1908m2

KR-kode

531764

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Åsengata 40, 0480 Oslo

Gnr. 224, bnr. 61 i Oslo kommune.

Andelsnr. 1104,

Funkisgården Borettslag, org.nr. 988 609 234

Tomten

Eiet tomt på 1.908,7 kvm som tilhører borettslaget. Arkitekttegnet bakgård av Bar Bakke Landskapsarkitekter, rehabilitert i 2014 med blant annet nye lekeapparater og nedgravde avfallsbrønner.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er kommunale ladestasjoner for elbil i Hans Nielsen Hauges gate, ca 3 minutters gange fra leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 50 kvm

Totalt bruksareal: 44 kvm

Totalt primærrom: 44 kvm

Primærrom:

Bad, entré, stue/kjøkken og soverom: 44 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.06.2017 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende yttervegger og leilighetsskillevegger i mur. Etasjeskillere i armert betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Gjennomgående og pen 2-roms med vestvendt balkong. Leiligheten har en meget god og arealeffektiv planløsning, og holder en gjennomgående god standard. Det er utgang til solrik vestvendt balkong med utsyn over borettslagets skjermet fellesområder.

Entré:

Hyggelig entré med plass til skoskap. Ønsker man mer lagring så har leiligheten en bod i kjeller. Dørcalling og sikringsskap med automatsikring plassert i entréen. Fra Entréen kommer man til alle rom i leiligheten.

Kjøkken:

Moderne og åpen kjøkkenløsning mot stuen. Innredning med fronter i lakket finert eikeutførelse og frostet glass. Benkeplate i laminat med innfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som kjøl-/fryseskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenet fremstår velholdt og det er godt med skap- og benkplass.

Det er plass til spisebord ved kjøkkenet mot balkongen.

Stue:

Romslig og luftig stue med god plass til sofaseksjon og tv-seksjon. Stuen er også vendt ut mot flott arkitekttegnet bakgård, og har utsyn mot et åpent og hyggelig grønt fellesområde for beboerne i borettslaget.

Balkong:

Leiligheten har en idyllisk vestvendt balkong med plass til balkongmøbler. Her er det utsyn mot rolig og privat bakgård, og det er meget gode solforhold til senkveld på sommerstid.

Soverom:

Soverommet er av god størrelse. Her har du god plass til dobbeltseng samt kommode. Garderobeskap langs den ene veggen for god oppbevaring av klær etc. Fine vindusflater som slipper inn godt med lys. Rommet oppleves svært innbydende og behagelig, og har lite innsyn.

Baderom:

Pent og lyst bad som ble pusset opp i 2005 i regi av borettslaget. Hvite fliser på gulv og vegger, med toalett, dusjhjørne med glassvegg og servant med overspeil. Det er opplegg for vaskemaskin. I 2015 ble det installert balansert ventilasjon som gir friskere luft. Downlights i tak og gulvvarme på badet.

Dette er en meget pen leilighet i en flott og godt omtalt gård. Bør sees!

Diverse og utstyr:

- Fjernvarme med varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader.

- I 2015 fikk borettslaget nye vinduer.

- Balansert ventilasjon installert i 2015.

- Godt med naturlig lys fra stor vindusflater.

- En meget godt driftet borettslag med god vedlikeholdshistorikk

- Ingen forkjøpsrett

- Kjellerbod

- Meget god intern beliggenhet i borettslaget

Oppvarming

Leiligheten oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralvarme. Oppvarming og varmtvann betjenes gjennom felleskostnader. Det er også installert balansert ventilasjon i leiligheten.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1932.

Det foreligger ekspedisjonsdokument som ikke er attestert, og den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

I tillegg til ekspedisjonsdokument foreligger det brukstillatelse på rehabiliterte våtrom datert 01.10.2005.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på eiendommmen. Servituttene omhandler bestemmelse om benyttelse, om felles gårdsrom, bestemmelse om brannvegg/-dør og adkomsrett for vann/kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av grunnboken kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Funkisgården Borettslag.

Borettslaget består av 157 leiligheter samt 3 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 86 55 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

Borettslaget har en egen hjemmeside: http://www.funkisgarden.no

Foretatt påkostninger de senere år:

2015: Vinduer skiftet

2015: Etablert balansert ventilasjon.

2014: Bakgård: Totalrehabilitert 2012-2014 etter tegning fra Bar Bakke Landskapsarkitekter AS med blant annet nye lekeapparater og nedgravde avfallsbrønner.

2014: Rehabilitert hovedvanninntak og spredernett for kaldt vann.

2012: Adresserbart brannanlegg til hele bygården levert av Eltek/Honeywell Life Safety.

2011: Fyrrom: Tilkoblet Hafslund Fjernvarme.

2005: Nye soilrør i samtlige oppganger.

2005: Nye ventilasjonskanaler til tak.

2005: Felles oppusset baderom i de fleste leiligheter.

2005: Felles låsesystem til hoveddør og postkasser.

2005: Cat 5e spredernett til samtlige leiligheter i 2005, ett punkt for internett og ett for TV.

2005: Elektriske anlegg: Felles gårdsanlegg i hver oppgang med nye sikringer. Nye lampearmaturer over ytterdører i bakgården, samt armaturer i trappeoppganger i 2005.

2005: Nye Swedoor brannsikre dører til samtlige leiligheter.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 1.10.87. Reguleringsbestemmelsene er erstattet med kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Diverse

Leiligheten er sekundærbolig for selger, og brukes som pendlerbolig.

Hele Funkisgården ble rehabilitert og solgt på nytt i 2005. Dette inkluderte blant annet nye bad, dører, vinduer og installering av balansert ventilasjon.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 8.444,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyring (A-konto), renter og avdrag, kabel-TV (Start-pakke fra Get), bredbånd via fiber fra Lynet, vaktmestertjeneste, trappevask, forsikringer, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold, honorarer, mm.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Andre felleskostn. kr 1.716,-

Varme akonto kr 420,-

Varmt tappevann kr 154,-

Tv-Get start-pakke kr 266,-

Internett kr 123,-

Bakgårdslån kr 63,-

Lån kr 405,-

Lån Ventilasjon kr 293,-

IN Lån DNB kr 5.004,-

Det er IN-ordning i borettslaget, mer informasjon om dette under Opplysninger om fellesgjeld.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.500,-pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og Lynet internett som leverandør av fiber. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.359.491,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.358.432,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Åsen Rode 2
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Treschows bru 0.5 km
Sæveruds plass 0.5 km
Torshovteatret 0.6 km
Sinsenkrysset 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.8 km
Sentralstasjon Oslo S 5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Sandaker senter 0.4 km
Bussholdeplass Nordpolen skole 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.8 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1 km
Treningssenter Sandaker Treningssenter 0.4 km
Treningssenter Mudo Torshov 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.1 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.2 km
Nydalen videregående skole 1.7 km
Foss videregående skole 1.9 km

Barnehager

Thor Olsens bhg. Murvillaen (1-6 år) 0.1 km
Lilleborg barnehage (1-6 år) 0.2 km
Åsenhagen barnehage (0-6 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.4 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 1 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 1 km
Postkontor Meny Bjølsen 1.1 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.4 km
Apotek Vitusapotek Torshovdalen 0.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1 km
Dagligvare Kiwi Torshov 0.2 km
Dagligvare Joker Sandaker 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Grefsenveien 0.4 km
Kiosk/video Mix Sandaker 0.4 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1 km
Bensin Circle K Storo 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 39,6 år
Husholdninger med barn 16,8 %
Husholdninger uten barn 83,2 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 185
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Åsen Rode 2 2471 1439

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 6.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Kamilla Kaptan
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?