Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 930 000,- for kr 2 930 000,-

Stue

Fasade

Fasade

Fasade

Balkong

Balkong

Balkong på 5 kvm. ut fra stuen - Balkongen vendt mot syd

Utsikt

Lekeplass

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Flislagt bad

Flislagt bad

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Gang

Svalgang

Plantegning

Fasade

Sentralt på Strømsø - Pen og sentral 3-roms endeleil. m/balkong - Selveier m/lave felleskostnader - Biloppstillingsplass

Aabys gate 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Sentralt på Strømsø - Pen og sentral 3-roms endeleil. m/balkong - Selveier m/lave felleskostnader - Biloppstillingsplass: Sentralt på Strømsø - Pen og sentral 3-roms endeleil. m/balkong - Selveier m/lave felleskostnader - Biloppstillingsplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt på Strømsø med kort vei til de fleste servicetilbud og togstasjon. Få min. gange til Rema 1000 dagligvarebutikk åpent fra 06-24 fra mandag-lørdag.

Boligen har nærhet til elvepromenade og kort gangavstand til Union brygge etc. Det nye og meget påkostede Strømsø Torg ligger kun få minutters gange unna. Bragernes torg har de fleste servicetilbud, butikker, kino og cafe-/restaurantliv.

Strømsgodset IF og Skiold ski- og ballklubb er aktive idrettsforeninger i nærheten. De har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Gulskogen og Marienlyst, samt naturisbane og kunstisbane på vinterstid. Kort vei til elveparken med tur- og sykkelstier rundt elven. Drammen turnforening med egen hall og mange aktiviteter ligger i umiddelbar nærhet. For mer informasjon se http://www.drammenturn.no.

2 min. gange til SATS BASE treningssenter.

Drammen klatreverk har stor klatrehall ved Rundtom, bare noen minutters gange fra leiligheten.

Kort vei også til Drammen slalåmklubb i Haukås- bakken med egentrening og kurstilbud. Drammensbadet er beliggende på Marienlyst med helårs- anlegg med badeland og trenings- tilbud. Bikkjestykket friområde ca. 10 min. gange ved Austad gård.

Kort vei til ski og turmuligheter i Strømsøåsen med lysløyper. Drammen Cykleklubb for landevei- og terrengsyklister er nært beliggende.

Enkel adkomst til E-18. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet med god bussforbindelse, se www.brakar.no for rutetider til lokalbuss og www.nettbuss.no for rutetider til timeekspressen fra Bangeløkka. 3 minutters kjøring til E18, og 20-25 minutters kjøreavstand til Sandvika. 15 minutters gange til togstasjonen med hyppige avganger til Oslo. Svært gode togforbindelser mot Kongsberg, Oslo og Vestfold. 35 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo. 30 min. til National. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no

Barnehager og skoler

Drammen kommune har full barnehagedekning med sine 61 privat- og kommunale barnehager. 22 barnehager bare i Strømsø Barnehageområde. Det er flere barnehager på St. Hansberget, noen få hundre meter unna. For liste kontakt megler eller se internett:

http://www.drammen.kommune.no/no/Tjenester/Barn-og-familie/Barnehage/Barnehageplass/Oversikt-over-barnehagene/#Stromso

Kort gangavstand til Brandengen barneskole (1. - 7. trinn). Det skal bygges en ny flerbrukshall i forbindelse med skolen. Kort gange også til Marienlyst ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer.

Drammen kan også by på høyere utdanning. Papirbredden med bla. Høgskolen i Sørøst-Norge, se www.usn.no. eller www.papirbredden.no

Adkomst

Fra Drammen sentrum (Strømsø) kjøres det i retning Rundtom. Kjør Bjørnstjerne Bjørnsons gate bortover og under motorveibroen. Kjør rett frem i begge rundkjøringene og ta deretter til venstre skiltet mot Svelvik. Ta deretter umiddelbart inn til venstre igjen og følg veien bortover til skiltet Aabysgate til venstre. Boligen er da beliggende på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2003

Soverom

2

Primærrom

65m2

Bruksareal

68m2

Tomt

696m2

KR-kode

2018483

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Aabys gate 14, 3041 Drammen

Gnr. 111, bnr. 940, snr. 10 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 696 kvm som tilhører sameiet. Felles eiet tomt som er opparbeidet med plen, grøntområder, asfalterte adkomstveier og diverse annen beplantning.

Parkering

En fast biloppstillingsplass følger denne leiligheten. Gjesteparkering på enden av bygget. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

2. etasje:

65 kvm: Entre, gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Sekundærrom:

2. etasje:

3 kvm: Bod.

I tillegg disponerer boligen 1 bod på 5 kvm i byggets kjeller. God lagringsplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av takstmann Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Leiligheten er beliggende som endeleilighet i byggets 2. etasje og inneholder:

Entre, gang, bod, 2 soverom, flislagt bad med dusjhjørne, kjøkken med ny kjøkkeninnredning i 2014 med integrerte hvitevarer og stue med spisestueplass og utgang til sydvendt balkong på 5 kvm med sol fra ca kl 11-20 på sommerstid.

Egen bod på 5 kvm i byggets kjeller. Boden er merket med nr 10.

Fast biloppstillingsplass. Plassen er merket med nr 10.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur oppført av betong. Yttervegger over grunnmur består av stål og betong konstruksjon, med noe utfyllende reisverk i

tre. Byggets takkonstruksjon er av type saltak. Yttertak er tekket med takfolie/takpapp

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Takstmann skriver i sin rapport at dette er en leiligheten en med sentral beliggenhet, på Strømsø i Drammen. Det er gangavstand til sentrum med alle fasiliteter.

Boligen fremstår som godt bygget, og er fra 2003. Terrassen er vendt mot sørvest. Normalt god standard over innredninger, overflater og utstyr. Boligens tilstand, anses som meget bra.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

2. etasje:

Entre: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak.

Gang: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak.

Bod: Laminatgulv, malte vegger, malt tak. Skapplass.

Soverom1: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Downlights i tak. Servant i hvit innredning med speil og skapplass. WC. Dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Kjøkken: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Epoq kjøkkeninnredning, ny 2014. Fliser over benk. Integrerte hvitevarer som medfølger; Bosch stekeovn og platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap. Sentralstyrt avtrekksvifte (ventilator).

Soverom2: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe.

Stue: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Spotskinne i tak. Spisestueplass. Utgang til balkong på 5 kvm med sol fra ca kl 11-20 på sommerstid.

1 egen bod på 5 kvm i kjelleretasjen merket med nr 10.

Fast biloppstillingsplass merket med nr. 10.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

2014: Ny 1-stavs hvitoljet eikeparkett og malt vegger og tak (untatt bod).

2016/2017: Malt fondvegger på soverom1, på soverom2 og stue/kjøkken. Ny servant og underskap på bad.

Vegghengt speil på det ene soverommet medfølger ikke.

Leiligheten er beliggende som endeleilighet i byggets 2. etasje med en trapp opp fra inngangspartiet og med sydvendt balkong.

En meget delikat og oppusset leilighet.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet. Ellers basert på evt. elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.01.2012 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 13510, tinglyst 14.08.2003, Erklæring/Avtale: Denne seksjonen har tilleggsdel - bygning.

Dagboknr. 15450, tinglyst 11.09.2003, Erklæring/avtale: Nabo til sameiet har rett til benyttelse av gangveier, lekeplass, sykkelparkering og plass til avfallsbeholdere på sameiets eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til å benytte uteareal, rett til å disponere 15 parkeringsplasser, bruksrett til lekeplass og gangveier på naboeiendom gnr/bnr 111/803. Rettigheten er tinglyst på gnr/bnr 111/803, dagboknr 15450, tinglyst 11.09.2003.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet et eierseksjonssameie bestående av 15 leiligheter, med sameiebrøk 558/9460

Sameiet har ikke forretningsfører, men Brage Regnskap tar seg av den offisielle regnskapsførselen. Anne Austveg er kontaktperson/styreleder for sameierne og tar seg av den daglige driften. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt under visse forutsetninger.

Sameiemøte i februar ble det vedtatt vedlikeholdsplan. Denne ligger som vedlegg i dette prospektet.

Det er planlagt å bytte fasadeplater på kortvegger, bytte postkasser, bytte vifte i kjeller, spyle gjennom alle rør samt rense luftekanalene i bygget.

Foreløpig antar styret at det ikke blir noe økning i fellesutgifter.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

For driftsåret 2017 ble det registrert et overskudd på kr 55.047,- i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er avsatt til kombinert bybebyggelse og anleggsformål, i kommuneplan datert 05.10.2015. Det er sentrumsplanen som gjelder for eiendommen datert 30.05.2006 også her under formål bybebyggelse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstnadsrapport følger som en del av dette prospektet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er ca kr 6.000,- for 2017. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Installert vannmåler slik avgiftene vil variere ettr vannforbruket i leiligheten. Renovasjonskostnader er kr 2.669,- for 2018.

Fellesutgiftene er kr 1.830,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke Get-TV og internett, bygningsforsikring, strøm fellesarealer, snømåking og plenklipp.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 8.000 kWh.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett (grunnpakker) og utgifter er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.922.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Strømsø 8
Kirkesogn Strømsø

Steder i nærheten

Strømsø kirke 0.9 km
Drammensbadet 1.7 km
Drammens museum 1.9 km
Bragernes Torg 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 93.7 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 1.3 km
Bussholdeplass Tollboden 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Teglverkstomta balløkke 0.7 km
Idrettsanlegg Drammenshallen 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 0.7 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Brandengen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 0.9 km
Danvik skole (1-7 kl.) 2.4 km
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 2.9 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 1.3 km
Drammen videregående skole 1.9 km
Akademiet videregående skole Drammen 2.9 km

Barnehager

Strømsø familiebarnehage 0.9 km
Kobbervik Gård Barnehage (0-5 år) 1 km
Solstreif Rudolf Steinerbarnehage (0-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 1.1 km
Kjøpesenter CC Drammen 1.9 km
Postkontor Strømsø Postkontor 1.2 km
Postkontor Meny Brakerøya 1.9 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 1.1 km
Apotek Boots apotek Strømsø 1.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Rema 1000 Tollbugaten 0.4 km
Dagligvare Spar Kristensen 0.9 km
Kiosk/video Godteland Tollbugata 0.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rundtom 0.5 km
Bensin st1 Drammen 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Rundtom 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56,8 %
Andel kvinner 43,2 %
Gj.snittalder menn 31,3 år
Gj.snittalder kvinner 32,9 år
Husholdninger med barn 27,7 %
Husholdninger uten barn 72,3 %
Gj.snitt byggeår 1945
Gj.snitt tomtestørrelse 1240
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Strømsø 8 373 220

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 40.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?