Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 050 000,- for kr 3 050 000,-

Velkommen til Agmund Bolts vei 36!

Lys og romslig stue med gulv fra 2013

Stue

Peisovn fra 2013 varmer godt på kalde vinterdager

God plass til spisebord hvis man ønsker

Store vindusflater slipper mye naturlig lys inn i rommet

Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong

God plass til sittegruppe og grill

Usjenert balkong uten gjenboere

Utsyn over borettslagets fellesområder fra balkongen

Romslig kjøkken med god skap- og benkeplass

Innredningen er fra 2013

Detaljbilde - kjøkken

God plass til frokostbord

Kjøkken

Kjøkken

Pent flislagt bad rehabilitert av borettslaget i 2005

Gulvvarme og opplegg for vaskemaskin

Innredning og speilskap var nytt i 2017

Svingbare dusjdører i glass satt inn av selger i 2013

Romslig soverom med stor skyvedørsgarderobe

God plass til dobbeltseng

Soverom

Lys gang/entré med tilgang til praktisk garderoberom

Meget god oppbevaringsplass i garderoberom

Entré/gang

Planskisse

Planskisse

Fasade

Teisen Vest

Agmund Bolts vei 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Teisen Vest: Lys og moderne 2-roms leilighet med balkong - Sentral beliggenhet - Peis

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 417,-
Fellesgjeld:
Kr 150 411,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Teisen Vest Borettslag har en sentral og populær beliggenhet på Teisen/Helsfyr. Borettslaget har store grøntarealer til stor glede for beboerne, og uten gjennomgangstrafikk får man et rolig bomiljø. Blant dine nærmeste dagligvareforretninger er KIWI og Rema 1000 der du enkelt kan utføre de daglige innkjøpene. Større shoppingmuligheter finner du på Tveita Senter eller Bryn Senter.

Nærliggende Valle Hovin har fine treningsmuligheter og fint parkområde omkring Hovindammen. Det er også koselige og nyrenoverte turområder oppover langs Alnaelva.

Leilighetens beliggenhet like utenfor bykjernen fremstår likefullt sentral, med en rekke kollektive transportmidler i nærheten. Helsfyr t-banestasjon er innenfor ca. 7 minutters gange. Fra Helsfyr er reisetiden inn til sentrum ikke mer enn 10 minutter. Holdeplass for busslinje 23 finner du også like i nærheten, og tar deg blant annet direkte til Nydalen og BI. I tillegg stopper også Flybussen på Teisen og gir enkel forbindelse med Gardermoen. Med egen bil tar du deg enkelt ut på Ring 3 og videre nordover på E6 eller ned til E18 vestover i retning Sandvika

Fra Teisen har du også fordelen av enkel tilgang til vakre Østmarka, med utallige turmuligheter i storslått natur - sommer som vinter. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper byr på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann og Østensjøvannet.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 150 411,-

Totalpris

Kr 3 000 411,-

Felleskostnader

Kr 2 417,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1955

Soverom

1

Primærrom

53m2

Bruksareal

53m2

Tomt

65565m2

KR-kode

4117159

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Agmund Bolts Vei 36, 0664 Oslo

Gnr. 132, bnr. 71 i Oslo kommune.

Andelsnr. 225 i Teisen Vest Borettslag, org.nr. 952 427 512

Tomten

Eiet tomt på 65.565 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med store grønne områder og asfalterte interne adkomstveier. Det er sykkelparkering på tomten, samt lekeplasser for de yngste. Utearelene har belysning.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Det er kun beboere som disponerer bil som har rett til å leie plass.

Priser:

Kr 1.200,- pr år for parkeringsplass uten strøm

Kr 2.400,- pr år for parkeringsplass med strøm

Kr 3.500,- pr år for parkeringsplass for el-bil

I følge parkeringsansvarlig var det per 18.01.18 ledige parkeringsplasser og ingen på venteliste.

Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 59 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom:

Entré/gang med åpen garderobe, bad, kjøkken, stue, soverom: 53 kvm

I tillegg disponerer boligen tre boder. To lukkede kjellerboder med gulvareal på 1,6 kvm og 3,3 kvm, samt en nettingbod på loft med gulvareal 8,2 kvm. Loftsboden har skråtak.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.01.2018 utført av Fredrik Hauki.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og murkonstruksjoner, med grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med tegl og pussede malte flater. Støpte dekker mellom etasjene. Saltak tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmannen kommenterer at vinduene er gamle, men det er vedtatt at disse skal skiftes i 2018. Han kommenterer også at det ble observert en løs pakning i hjelpesluk på badet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og romslig 2-roms leilighet med god intern beliggenhet, godt tilbaketrukket fra veien. Leiligheten ligger fritt til uten gjenboere og innsyn. Gode solforhold på den sydvendte balkongen med sol fra ca. kl 10.00 til ca. 19.00 sommerstid.

Hele leiligheten med unntak av bad ble pusset opp i 2013 og holder en god standard. En praktisk planløsning, kjøkken med integrerte hvitevarer og god skapplass, lyse gulv og freshe fargevalg er noe av det leiligheten byr på!

Inneholder:

Entré/gang med romslig og praktisk garderoberom. Her er det god plass til å sette opp garderobeskap, eller skoskap og oppheng for yttertøy.

Stort kjøkken med Ikea innredning fra 2013. Grå profilerte fronter, laminat benkeplate og hvite fliser mellom benk og overskap. Det er rikelig med både skap- og benkeplass og kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

God plass til frokostbord på kjøkkenet.

Romslig stue med plass til både sofagruppe og spisebord. Peisovnen ble satt inn i 2013 og varmer godt på kalde vinterdager.

Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong med plass til sittegruppe og elektrisk grill. Fra balkongen er det hyggelig utsyn mot borettslagets grønne fellesområder.

Flislagt bad som ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2005. Sandfargede fliser på gulv og på vegg. Dusjhjørne med innfellbare dusjdører fra 2013, servantskap, speilskap med lys og vegghengt toalett. Gulvvarme og opplegg for vaskemaskin på badet. Servant med underskap og speilskap var nytt i 2017.

Soverom med god plass til dobbeltseng. God lagringsplass i stor skyvedørsgarderobe med frostede fronter.

Dette er en leilighet du vil kunne trives i!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad. Peisovn fra 2013 i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.12.1952, samt ferdigattest på balkonger datert 05.11.1990 og ferdigattest på rehabilitering av bad datert 24.10.2006. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst seks servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blandt annet bestemmelser om telefonledninger, anlegg og vedlikehold av ledninger, trafostasjon/kiosk, tidsubegrenset rett til vederlagsfritt å legge fjernvarmerør og støyskjerm for OBOS prosjekt A/S.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Teisen Vest Borettslag.

Borettslaget består av 468 leiligheter, samt 4 tjenesteleiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter godkjennelse fra styret og dersom det ikke er til ulempe for andre beboere. En eventuell tillatelse til å holde dyr begrenses til å gjelde ett dyr pr. leilighet.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Montert nye branndører i kjellerne i borettslaget.

2016-2017: Rehabilitering av pipeløp. Noen pipeløp er allerede rehabilitert.

2014: Nye porttelefoner.

2009-2011: Utomhusrehabilitering og vedlikehold av utearealene og drenering rundt blokkene, nye p-plasser, nye søppelbrønner.

2008: Rehabilitering av vaskerihuset, utskifting av lofts- og boddører og utleieleiligheten i nr 45 er pusset opp.

2007: Utvendig beising av vindusrammer og balkongdører, samt rehabilitering av el-anlegg i vaskeriet.

2004-2006: Våtromsrehabilitering.

2003: Utvendig gartnerarbeid og opparbeidelse av sittegrupper i fellesområdene.

2000: Omlegging av tak i Agmund Bolts vei 48-64, spalteventiler er satt inn i balkongdører og vinduer i soverom etter beboernes ønske.

1999: Omlegging av tak i Agmund Bolts vei 16-22 og 35-41, samt tak på en del inngangspartier, kontroll og utbedring av vinduer og dører, spalteventiler satt inn i balkongdører og vinduer i soverom etter beboernes ønske og gamle sluk og soilrør skiftet etter behov.

1998: Omlagt tak i Agmund Bolts vei 24-30 og 43 -51, samt tak på en del inngangspartier, utvendig beising av vinduer og gamle sluk og soilrør skiftet etter behov

1997: Oppussing av oppganger, omlegging av tak i Agmund Bolts vei 1-5 og 2-10, samt tak på en del Inngangspartier. Kontroll og utbedring av vinduer. Spalteventiler satt inn i balkongdør og

vinduer på soverom etter beboernes ønske. Gamle sluk og soilrør skiftet etter behov.

Planlagte påkostninger:

- Det ble i ekstraordinær generalforsamling 12.12.2017 enstemmig vedtatt å sette i gang utskiftning av vinduer og balkongdører i borettslaget med oppstart medio april 2018. Ferdigstillelse oktober 2018. Kostandene for vindusutskiftningen er estimert til kr 24.000.000,- som skal finansieres ved et låneopptak estimert til kr 14.600.000,- med en nedbetalingstid på 30 år. Estimert vil fellesgjelden for denne leiligheten øke med ca. kr 51.000,-. Det er videre estimert en økningen av felleskostnadene som følge av vindusutskiftningen på 3 % som vil iverksettes fra 01.07.2018, ifølge forretningsfører.

Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I Tvetveien 11 foreligger det et planforslag om å omregulere størstedelen av eiendommen fra dagens formål "industri" til boligformål etter at store deler av den gamle Timms Reperbane er nedbrent. Det foreligger p.t. forslag om oppføring av boligblokker og rekkehus. Eksisterende bygninger mot Strømsveien som ikke brant, ønskes omregulert til en kombinasjon av flere ulike næringsformål. Se saksinnsyn (saksnummer: 201613470) hos Plan- og bygningsetaten for nærmere informasjon eller konferer megler.

I Tvetenveien 18-20 er det planer om å bygge ny hovedbrannstasjon og driftsstasjon for VAV med kontorer for begge etater. Se saksinnsyn (saksnummer: 201616403) hos Plan- og bygningsetaten for nærmere informasjon eller konferer megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at oppdragsgiver er i familie med megler, men at dette ikke er i strid med egenhandelsreglene i lov om eiendomsmegling.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.417,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv/internett, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, trappevask og felles byggforsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Det er varslet at felleskostnadene kommer til å øke med 3% fra 01.07.2018 på grunn av utskiftning av vinduer og balkongdører. Felleskostnadene vil da bli 2.490,- per måned.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.008.026,-. Av dette beløpet utgjør kr 150.411,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Teisen
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Teisenkrysset 0.4 km
Valle-Hovin 0.7 km
Bryn Hovedgård 0.8 km
Bryn bru 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46 km
Sentralstasjon Oslo S 7.3 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 4.4 km
Bussholdeplass Teisenkrysset 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 1 km
Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 1.1 km
Treningssenter Toppform Treningssenter 0.8 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Bryn skole (1-7 kl.) 1 km
Brynseng skole (1-7 kl.) 1 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 3.2 km
Valle Hovin videregående skole 0.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.4 km

Barnehager

Teisen Vest barnehage (1-3 år) 0.1 km
Regnbuen barnehage (1-6 år) 0.6 km
Teisenparken barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.2 km
Kjøpesenter Bryn Senter 1.7 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.1 km
Postkontor Meny Bryn 1.7 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 1.2 km
Apotek Apotek 1 Bryn 1.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.9 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 2.2 km
Dagligvare Joker Teisen 0.9 km
Dagligvare Kiwi Etterstad 1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Brynseng t-bane 0.9 km
Bensin Circle K Brynseng 0.8 km
Bensin Circle K Bryn 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 37,2 %
Gj.snittalder kvinner 40,8 %
Husholdninger med barn 18,9 %
Husholdninger uten barn 81,1 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 4605
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Teisen 2563 1615

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.000,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Kunderabatt verdikort: 3.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Fagerheim Rogneby
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?