Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

Velkommen til Agmund Bolts Vei 4 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Leiligheten ble omfattende oppusset for noen år siden, og gir et helhetlig og gjennomført inntrykk med mange originale detaljer

Den har god planløsning med naturlig plassering for sofagruppe og spisebord. Himlingen er senket og taket er belagt med lyddempende akustikkplater fra Troldtekt som sikre best mulig akustikk

God plass til sofagruppe. Merk belysningen som er dimbar ledbelysning i tillegg til dimbare fritthengende dekorpærer

Koselig spiseplass

En vegg i stue har rustikk liggende trepanel som gir en lun og fin atmosfære

 

Fra stuen er det utgang til solrik balkong

Romslig vestvendt balkong med god plass til utemøbler

Balkongen har nylagt terrassegulv av komposittmateriale som er slitesterkt og vedlikeholdsfritt

Her kan mange varme sommerdager nytes!

Solkart midtsommers - kun til illustrasjon

Adskilt kjøkken med stilig innredning og plassbygde løsninger

Stedstilpasset innredning utnytter plassen godt, med stor skapplass, mye benkeplass og integrert oppvaskmaskin

Senket himling med downlights. Moderne hvitevarer, bl.a. ovn med varmluft og induksjonstopp og kjøleskap med stor frysedel. Innebygd oppvaskmaskin

Et utmerket sted å starte dagen på!

 

Stort soverom med god plass til dobbeltseng. Fototapet på den ene veggen bryter fint/gir en fin kontrast

Skyvedørsgarderobe med speildører og fleksibel innredning fra Elfa

Lyst og trivelig bad som ble pusset opp i regi av borettslag i 2006. Veghengt klosett og dusjhjørne med plassbesparende glassdører

Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og spotter over servant. Elektrisk gulvvarme

Romslig gang med kul tapet på vegg

Gangen har senket himling med downlights

Entreén har tilgang til alle leilighetens rom

Meget praktisk innvendig bod som kan brukes som garderoberom og til generell oppbevaring

Plantegning

Fasade

Pent opparbeidede fellesområder - Området er uten gjennomfartstrafikk

Områdebilde - Brynseng T-bane ca. 550 meter unna

Områdebilde - Helsfyr T-bane

Områdebilde - Bryn senter

Områdebilde - Fyrstikktorget

Områdebilde - Kollektivknutepunktet Helsfyr

Områdebilde - Fyrstikktorget

Kart

Teisen Vest - UNIK og kul to-roms med solrik balkong, gjennomført stil og god planløsning. Ingen dok.avgift!

Agmund Bolts vei 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Teisen Vest - UNIK og kul to-roms med solrik balkong, gjennomført stil og god planløsning. Ingen dok.avgift!: Teisen Vest - UNIK og kul to-roms med solrik balkong, gjennomført stil og god planløsning. Ingen dok.avgift!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 417,-
Fellesgjeld:
Kr 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Teisen Vest Borettslag har en sentral og populær beliggenhet på Teisen/Helsfyr. Borettslaget har store grøntarealer til stor glede for beboerne, og uten gjennomgangstrafikk får man et rolig bomiljø. Blant dine nærmeste dagligvareforretninger er KIWI og Rema 1000 der du enkelt kan utføre de daglige innkjøpene. Større shoppingmuligheter finner du på Tveita Senter eller Bryn Senter.

Nærliggende Valle Hovin har fine treningsmuligheter og fint parkområde omkring Hovindammen. Det er også koselige og nyrenoverte turområder oppover langs Alnaelva.

Leilighetens beliggenhet like utenfor bykjernen fremstår likefullt sentral, med en rekke kollektive transportmidler i nærheten. Brynseng T-bane er ca. 7 minutters gange unna og har fire linjer (1,2,3 og 4). Denne tar deg til Jernbanetorget på ca. 9 minutter. Helsfyr t-banestasjon er ca. 12 minutters gange unna. Fra Helsfyr er reisetiden inn til sentrum ikke mer enn 7 minutter. Holdeplass for busslinje 23 finner du også like i nærheten, og tar deg blant annet direkte til Nydalen og BI. I tillegg stopper også Flybussen på Teisen og gir enkel forbindelse med Gardermoen. Med egen bil tar du deg enkelt ut på Ring 3 og videre nordover på E6 eller ned til E18 vestover i retning Sandvika

Fra Teisen har du også fordelen av enkel tilgang til vakre Østmarka, med utallige turmuligheter i storslått natur - sommer som vinter. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper byr på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann og Østensjøvannet.

Adkomst

Enkel adkomst fra Agmund Bolts Vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 150 000,-

Totalpris

Kr 2 950 000,-

Felleskostnader

Kr 2 417,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1955

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

51m2

Bruksareal

53m2

Tomt

27646m2

KR-kode

371829

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Agmund Bolts vei 4, 0664 Oslo

Gnr. 138, bnr. 52 andelsnr. 270 i Oslo kommune.

Teisen Vest Borettslag, org.nr. 952 427 512

Tomten

Eiet tomt på 27646 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet, beplantet og med sykkelparkering. Flere lekeplasser og asfalterte adkomstveier. Utearealer har belysning.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Det er kun beboere som disponerer bil som har rett til å leie plass.

Priser:

Kr 1.200,- pr år for parkeringsplass uten strøm

Kr 2.400,- pr år for parkeringsplass med strøm

Kr 3.500,- pr år for parkeringsplass for el-bil

I følge parkeringsansvarlig var det per 21.03.18 ledige parkeringsplasser og ingen på venteliste. Det er også et eget garasjeselskap, som er en uavhengig privat forening som leier tomt av Teisen Vest brl til drift av garasjer.

Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 59 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, bad, soverom og entré: 51 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod: 2 kvm

Leiligheten disponerer totalt tre boder (to i kjeller og en på loft) som gir svært god lagringskapasitet. Den største boden i kjeller har god mulighet for lagring av sykkel med enkel adkomst via ekstern trapp ned til kjeller. Boden på loft er 10 kvm. gulvareal (skråhimling) og bodene i kjeller er på hhv. 1,5 kvm og 3 kvm.

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.03.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leilighet ble grundig pusset opp i 2010-2011 med fornying av alle overflater i stue, kjøkken, soverom og gang. Veggfornyer gipsplater på vegger for å få glatte glatter. Himling ble senket på kjøkken, stue og gang. Gjennomgående, flytende eikparket uten dørterskler i stue, kjøkken, gang og soverom, noe som er meget brukervennlig. Bad er pusset opp i regi av borettslaget. Nærmere innhold:

Stue: Romslig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Himlingen er senket og taket er belagt med lyddempende akustikkplater fra Troldtekt som sikre best mulig akustikk. Utgang til stor balkong som er orientert mot vest med fine solforhold. Balkong har nylagt terrassegulv av komposittmateriale som er slitesterkt og vedlikeholdsfritt. En vegg i stue har rustikk liggende trepanel som gir en lun og fin atmosfære. Unik dimbar ledbelysning i tillegg til dimbare fritthengende dekorpærer. Luxaflex stedstilpasset liftgardin. Mulighet for peis/vedovn.

Kjøkken: Adskilt kjøkken med original innredning som er plassbygd av møbelsnekker med smarte løsninger. Stedstilpasset innredning utnytter plassen godt, med stor skapplass, mye benkeplass og integrert oppvaskmaskin. Senket himling med downlights. Moderne hvitevarer, bl.a. ovn med varmluft og induksjonstopp og kjøleskap med stor frysedel. Innebygd oppvaskmaskin på 45 cm som gir god kapasitet og samtidig god arealutnyttelse.

Soverom: Stort soverom med god plass til dobbeltseng. Fototapet på den ene veggen bryter fint/gir en fin kontrast. Skyvedørsgarderobe med speildører og fleksibel innredning fra Elfa.

Gang/bod: Gangen har senket himling med downlights. Det er direkte adgang til bod/garderobe med god plass til oppbevaring av klær, sko, verktøy m.m.

Bad: Lyst og trivelig bad som ble pusset opp i regi av borettslag i 2006. Vegghengt klosett og dusjhjørne med plassbesparende glassdører som kan lukkes inn til vegg når dusjen ikke er i bruk. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og spotter over servant. Elektrisk gulvvarme.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.5.1955. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann- og kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Teisen Vest Borettslag.

Borettslaget består av 468 leiligheter, samt 4 tjenesteleiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter godkjennelse fra styret og dersom det ikke er til ulempe for andre beboere. En eventuell tillatelse til å holde dyr begrenses til å gjelde ett dyr pr. leilighet.

Borettslaget skal i løpet av 2018 skifte ut alle vindu og balkongdører som har betydelig bedret varme- og støyisolering. Arbeidet for oppgang 4 er planlagt i starten av november.

Borettslaget er i siste fase med godkjenning av salg og utbygging av råloft som i dag brukes som tørkeloft. Det kan bli mulig for leiligheter i øverste etasje som ligger under tørkeloft. Leiligheten til salg er en av disse hvor en slik utbygging kan bli mulig. Ved positivt vedtak på generalforsamling i mai kan det bli mulig å kjøpe og bygge ut råloft over leilighet. Generalforsamling har tidligere godkjent første fase med kartlegging og dialog med Oslo kommune om mulighet. Arkitekt har tegnet ut mulig utnyttelse av areal. Det understrekes at intet er vedtatt p.t. Det tas også forbehold om offentlig godkjennelse.

Planlagte påkostninger:

- Det ble i ekstraordinær generalforsamling 12.12.2017 enstemmig vedtatt å sette i gang utskiftning av vinduer og balkongdører i borettslaget med oppstart medio april 2018. Ferdigstillelse oktober 2018. Kostandene for vindusutskiftningen er estimert til kr 24.000.000,- som skal finansieres ved et låneopptak estimert til kr 14.600.000,- med en nedbetalingstid på 30 år. Estimert vil fellesgjelden for denne leiligheten øke med ca. kr 51.000,-. Det er videre estimert en økningen av felleskostnadene som følge av vindusutskiftningen på 3 % som vil iverksettes fra 01.07.2018, ifølge forretningsfører.

Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-375 datert 16.05.51 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I Tvetenveien 11 foreligger det et planforslag om å omregulere størstedelen av eiendommen fra dagens formål "industri" til boligformål etter at store deler av den gamle Timms Reperbane er nedbrent. Det foreligger p.t. forslag om oppføring av boligblokker og rekkehus. Eksisterende bygninger mot Strømsveien som ikke brant, ønskes omregulert til en kombinasjon av flere ulike næringsformål. Se saksinnsyn (saksnummer: 201613470) hos Plan- og bygningsetaten for nærmere informasjon eller konferer megler.

I Tvetenveien 18-20 er det planer om å bygge ny hovedbrannstasjon og driftsstasjon for VAV med kontorer for begge etater. Se saksinnsyn (saksnummer: 201616403) hos Plan- og bygningsetaten for nærmere informasjon eller konferer megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.417,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv/internett, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, trappevask og felles byggforsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018. Felleskostnadene øker med 3% fra 01.07.2018 som følge av vindusutskiftningen som ble vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 12.12.2017.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 1.702,-

Renter og avdrag andel fellesgjeld kr 715,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8399 kwh. pr. år (snittforbruk 2016 og 2017). Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Rehabilitering/større vedlikehold: Det ble vedtatt full vindusutskiftning på ekstraordinær generalforsamling 12.12.2017. Planlagt oppstart: 2018. I tillegg utredes følgende: Utbygging av loft (forelegges generalforsamlingen 2018).

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.950.000,-. Av dette beløpet utgjør kr 150.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS).

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Teisen
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Bryn Hovedgård 0.5 km
Teisenkrysset 0.8 km
Tvetenbrua 0.8 km
Bryn bru 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.6 km
Sentralstasjon Oslo S 7.9 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 0.6 km
T-bane stasjon Brynseng T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Sinsenterrassen 4.8 km
Bussholdeplass Bryn brannstasjon 0 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 0.8 km
Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 1.4 km
Treningssenter Toppform Treningssenter 0.5 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Bryn skole (1-7 kl.) 0.7 km
Brynseng skole (1-7 kl.) 0.7 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 2.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Valle Hovin videregående skole 0.9 km
Etterstad videregående skole 1.3 km

Barnehager

Teisen Vest barnehage (1-3 år) 0.4 km
Teisen gård barnehage (3-6 år) 0.5 km
Teisenparken barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.1 km
Kjøpesenter Bryn Senter 1.4 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.1 km
Postkontor Meny Bryn 1.4 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 1.1 km
Apotek Apotek 1 Bryn 1.4 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 2.1 km
Dagligvare Rema 1000 Bryn 0.5 km
Dagligvare Joker Teisen 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Brynseng t-bane 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.7 km
Bensin Circle K Brynseng 0.5 km
Bensin Circle K Bryn 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 37,5 år
Husholdninger med barn 18,9 %
Husholdninger uten barn 81,1 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 4605
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Teisen 2476 1501

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?