Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 950 000,- for kr 2 950 000,-

Velkommen til Agmund Bolts vei 9 - Presentert av Eiendomsmegler Krogsveen avd. Hasle

Idyllisk og fredelig område med hyggelige naboer

Det er rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon i stuen

Stue

Direkte utgang til stor og usjenert balkong

Rommet har store vindusflater som sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i boligen

Peis - stue

Meget attraktiv sydvestvendt balkong på ca. 8,1 kvm. med gode solforhold fra formiddagen til tidlig kveld

Balkong

Plass til balkongbord og stoler i tillegg til grill, her kan man absolutt nyte mange fine sommerkvelder

Balkong

Utsikt - balkong

Kjøkken - her er det svært god benk- og skapplass

Utsikt - kjøkken

Soverommet har god størrelse og rikelig med plass til dobbeltseng og garderobeskap

Soverommet vender inn mot stille og rolig indre gårdsrom. Her kan man sove med soveromsvinduet åpent

Rikelig med naturlig lys fra vindu

Orginalt tregulv

Pent flislagt bad som ble rehabilitert av borettslaget i perioden mellom 2005 og 2006

Badet har dusjnisje med innfellbare glassdører

Vegghengt toalett med spareknapp

Romlig entré/gang med god oppbevaringsplass

Entré

Fasade

Fasade

Fasade

Koselig Café

Helsfyr Atrium

Helsfyr T-bane

Nordre Skøyen Hovedgård

Helsfyr Baker Hansen

Teisen Vest - Flott 2-roms med ny vedovn og sydvendt balkong med gode solforhold. Sentralt, med kort vei til kollektivt

Agmund Bolts vei 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 890 000,-

Teisen Vest - Flott 2-roms med ny vedovn og sydvendt balkong med gode solforhold. Sentralt, med kort vei til kollektivt: Teisen Vest - Flott 2-roms med ny vedovn og sydvendt balkong med gode solforhold. Sentralt, med kort vei til kollektivt

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 890 000,-
Fellesgjeld:
Kr 140 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Teisen Vest Borettslag, beliggende i populære omgivelser på Teisen/Helsfyr. Det nærmeste nabolaget består først og fremst av borettslagets egen bebyggelse som omgis av store grøntarealer til felles bruk av beboerne. Borettslagets tomt er helt uten gjennomgangstrafikk og nylig påkostet med nye lekeplasser for de yngste. Verdt å merke seg er også Teisen Vest barnehage internt på området.

Nærliggende Valle Hovin har på sin side både fine treningsmuligheter og fint parkområde omkring Hovindammen - inkludert stor skøytebane på vinterstid. Det er også koselige og nyrenoverte turområder oppover langs Alnaelva.

Blant dine nærmeste dagligvareforretninger er KIWI og Rema 1000 der du enkelt kan utføre de daglige innkjøpene. Større shoppingmuligheter finner du på Tveita Senteret eller Bryn Senteret.

Leilighetens beliggenhet like utenfor bykjernen fremstår likefullt sentral, med en rekke kollektive transportmidler like i nærheten. Brynseng T-banestasjon er innenfor cirka 7 minutters gange sydover og er stoppested for linjene 1, 2, 3 og 4. Herfra er reisetiden inn til sentrum ikke mer enn 10 minutter. Holdeplass for busslinje 23 finner du kun et par minutters gange unna ytterdøren og tar deg blant annet direkte til Nydalen og BI. I tillegg stopper også Flybussen på Teisen og gir enkel forbindelse med Gardermoen. Med egen bil tar du deg enkelt ut på Ring 3 og videre nordover på E6 eller ned til E18 vestover i retning Sandvika.

Fra Teisen har du også fordelen av enkel tilgang til vakre Østmarka, med utallige turmuligheter i storslått natur - sommer som vinter. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper byr på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann og Østensjøvannet.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

5-10 minutters gange fra Helsfyr og Brynseng T-banestasjon. Linje 1,2,3 og 4 med hyppige avganger.

Med bil fra sentrum: Følg skilt mot Gøteborg, deretter skilt til Gøteborg, Ryen og Helsfyr. Sving til høyre og fortsett på Østensjøveien. Sving til venstre i første lyskryss inn på Tvetenveien. Ta 3. avkjøring i første rundkjøring og sving til høyre inn på Agmund Bolts vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 890 000,-

Fellesgjeld

Kr 140 000,-

Totalpris

Kr 3 030 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1955

Soverom

1

Primærrom

51m2

Bruksareal

51m2

Tomt

27646m2

KR-kode

3718108

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Agmund Bolts vei 9, 0664 Oslo

Gnr. 138, bnr. 52 i Oslo kommune.

Leil.nr. 1164 , andelsnr. 25,

Teisen Vest Borettslag, org.nr. 952 427 512

Tomten

Eiet tomt på 27646 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet, beplantet og med sykkelparkering. Flere lekeplasser og asfalterte adkomstveier. Utearealer har belysning.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Det er kun beboere som disponerer bil som har rett til å leie plass.

Priser:

Kr 1.200,- pr år for parkeringsplass uten strøm

Kr 2.400,- pr år for parkeringsplass med strøm

Kr 3.500,- pr år for parkeringsplass for el-bil

Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 51 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på 3,7 kvm og 4 kvm, og en loftsbod på 6,3 kvm.

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.06.2018 utført av Daniel P. Martens hos Martens Takst og Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys, gjennomgående og populær 2-roms med mange gode kvaliteter. Fra stuen er det direkte utgang til den romslige, solrike balkongen på ca. 8,1 kvm. Leiligheten har svært god romlayout og arealfordeling med klassisk orginalt tregulv, IKEA kjøkken, baderom pusset opp av borettslaget og en fin beliggenhet. Kort vei til kollektivtransport og sentrum for øvrig. Boligen inneholder: stue, kjøkken, soverom, baderom og entré/gang. Nærmere innhold:

Stue: Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Stuens utforming gjør rommet enkelt å innrede etter egne ønsker og behov. Rikelig med lysinnslipp fra store vindusflater gir stuen en hyggelig og god atmosfære. Ved-kamin som gir god varme på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til en flott balkong.

Balkong: Meget attraktiv sydvestvendt balkong på ca. 8,1kvm. med gode solforhold fra formiddagen til tidlig kveld. Plass til stort balkongbord og stoler i tillegg til grill, her kan man absolutt nyte mange fine sommerkvelder.

Kjøkken: Smart og romslig kjøkken med plass til spisebord. Kjøkkeninnredning fra IKEA med lyse fronter. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøl/frys, komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Soverom: Romslig soverom med fin plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Garderobeskap på soverommet med gode oppbevaringsmuligheter, samt plass til sminkebord/skrivepult. Soverommet vender ut mot hyggelig fellesområder uten sjenerende støy.

Bad: Flislagt bad som ble rehabilitert av borettslaget i perioden mellom 2005 og 2006. Badet har dusjnisje med innfellbare glassdører og vegghengt toalett med spareknapp. Dreneringsspalte for synliggjøring av eventuelt lekkasjevann under toalettet. Servant med underskap og ett greps blandebatteri.

Entré/gang: Praktisk og lys entré som har god størrelse og naturlig plass til klesoppheng og garderobeskap samt eget skap i nisje.

Leiligheten disponerer i tillegg tre boder. To kjellerboder på henholdsvis 3,7 kvm og 4 kvm, og en loftsbod på 6,3 kvm.

Diverse:

- Ingen dokumentavgift!

- Kort vei til offentlig kommunikasjon

- Veldrevet borettslag

- Sikringsskap i oppgangen med automatsikringer (Hovedsikring på 40/amp.)

- Forkjøpsretten er avklart

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Gulvvarme på bad. Vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.05.1955. Det foreligger også ferdigattest for balkonger datert 05.11.1991, samt rehabilitering av bad datert 24.10.2006. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v., bestemmelse om vann/kloakkledning og skjønn.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Teisen Vest Borettslag.

Borettslaget består av 468 leiligheter, samt 4 tjenesteleiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter godkjennelse fra styret og dersom det ikke er til ulempe for andre beboere. En eventuell tillatelse til å holde dyr begrenses til å gjelde ett dyr pr. leilighet.

Borettslaget skal i løpet av 2018 skifte ut alle vindu og balkongdører som har betydelig bedret varme- og støyisolering. Arbeidet for oppgang 9 er planlagt i oktober.

Planlagte påkostninger:

- Det ble i ekstraordinær generalforsamling 12.12.2017 enstemmig vedtatt å sette i gang utskiftning av vinduer og balkongdører i borettslaget med oppstart medio april 2018. Ferdigstillelse oktober 2018. Kostandene for vindusutskiftningen er estimert til kr 24.000.000,- som skal finansieres ved et låneopptak estimert til kr 14.600.000,- med en nedbetalingstid på 30 år. Estimert vil fellesgjelden for denne leiligheten øke med ca. kr 51.000,-. Det er videre estimert en økningen av felleskostnadene som følge av vindusutskiftningen på 3 % som vil iverksettes fra 01.07.2018, ifølge forretningsfører.

Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er avklart.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål henhold til reguleringsplan S-375 datert 16.05.51 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.06.1949.

I Tvetveien 11 foreligger det et planforslag om å omregulere størstedelen av eiendommen fra dagens formål "industri" til boligformål etter at store deler av den gamle Timms Reperbane er nedbrent. Det foreligger p.t. forslag om oppføring av boligblokker og rekkehus. Eksisterende bygninger mot Strømsveien som ikke brant, ønskes omregulert til en kombinasjon av flere ulike næringsformål. Se saksinnsyn (saksnummer: 201613470) hos Plan- og bygningsetaten for nærmere informasjon eller konferer megler.

I Tvetenveien 18-20 er det planer om å bygge ny hovedbrannstasjon og driftsstasjon for VAV med kontorer for begge etater. Se saksinnsyn (saksnummer: 201616403) hos Plan- og bygningsetaten for nærmere informasjon eller konferer megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.344,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv/internett, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, trappevask og felles byggforsikring.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Felleskostnadene økte med 3% den 01.09.2018 som følge av vindusutskiftningen som ble vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 12.12.2017.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer kr. 9639,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.037.615,-. Av dette beløpet utgjør kr 140.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Teisen
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Bryn Hovedgård 0.5 km
Teisenkrysset 0.7 km
Bryn bru 0.8 km
Tvetenbrua 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44.9 km
Sentralstasjon Oslo S 7 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 1 km
T-bane stasjon Brynseng T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 3.5 km
Bussholdeplass Bryn brannstasjon 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 0.8 km
Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 1.3 km
Treningssenter Toppform Treningssenter 0.5 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Bryn skole (1-7 kl.) 0.7 km
Brynseng skole (1-7 kl.) 0.7 km
Tveita skole (1-7 kl.) 1.9 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.9 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 2.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.9 km
Valle Hovin videregående skole 1 km
Etterstad videregående skole 1.4 km

Barnehager

Teisen Vest barnehage (1-3 år) 0.2 km
Teisen gård barnehage (3-6 år) 0.5 km
Teisenparken barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.2 km
Kjøpesenter Bryn Senter 1.4 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.2 km
Postkontor Meny Bryn 1.4 km
Apotek Vitusapotek Bryn 0.7 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 1.3 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 2.3 km
Dagligvare Rema 1000 Bryn 0.7 km
Dagligvare Joker Teisen 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Brynseng t-bane 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.9 km
Bensin Circle K Brynseng 0.5 km
Bensin Circle K Bryn 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 37,5 år
Husholdninger med barn 18,9 %
Husholdninger uten barn 81,1 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 4605
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Teisen 2476 1501

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?