Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 350 000,- for kr 2 350 000,-

Velkommen til Alnagata 11. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Særdeles god takhøyde i stue på 3,26m i kombinasjon med store vindusflater gir en god romfølelse.

Stue

Leiligheten holder en gjennomgående god standard fra 2006. Leiligheten har i senere tid blitt oppgardert med maling av alle overflater i 2016.

Med smart planløsning har man god plass til både sofa og spisebord.

Praktisk og arealeffektiv planløsning med åpen stue og kjøkken.

Stilig kjøkken fra 2006 med sorte høyglans fronter.

Hele gården ble i 2006 bygget om fra næring til leiligheter og holder i dag en god standard med moderne og delikat innredning

Hele leiligheten vender ut mot frodige grøntarealer og er helt skjermet for innsyn og sjenanse.

Kjøkkenet er praktisk utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/frys og platetopp.

Fra stuen er det adkomst til romslig hems via stigetrapp.

Her har du god plass til både seng og enklere garderobeløsning som kommode o.l.

Lekkert flislagt bad fra 2006 med varmekabler i gulv og downlights belysning i tak.

Praktisk baderom med opplegg for vaskemaskin.

Varmtvannsbereder fra 2006 på ca.90 liter er plassert i skap på hemsen.

Praktisk gang med garderobeskap som sikrer godt med lagring. Sikringsskap plassert i entréen med nyere automatsikringer.

Leiligheten ligger i 3.etg med enkel adkomst med heis i bygget.

Gang

Stilig studioleilighet i tidligere industribygg. Bygningen ble oppført i 1898, og var opprinnelig lokalene til Standard skofabrikk.

Borettslaget har en frodig felles bakgård. Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, steinbelagte arealer, beplantning, trær, sittegrupper m.m.

Borettslaget har en frodig felles bakgård. Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, steinbelagte arealer, beplantning, trær, sittegrupper m.m.

Attraktiv beliggenhet i et etablert og rolig nabolag på nedsiden av Ekebergskrenten i Gamlebyen.

Plantegning

Plantegning med hems. Hemsen er på ca.7 kvm og kommer i tillegg til primærarealet.

Gamlebyen - Arealeffektiv og tøff studioleilighet med 7 kvm hems og god takhøyde! IN-ordning, ingen dok avgift!

Alnagata 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 050 000,-

Gamlebyen - Arealeffektiv og tøff studioleilighet med 7 kvm hems og god takhøyde! IN-ordning, ingen dok avgift!: Gamlebyen - Arealeffektiv og tøff studioleilighet med 7 kvm hems og god takhøyde! IN-ordning, ingen dok avgift!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 050 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 532,-
Fellesgjeld:
Kr 600 798,-
AREAL (P-ROM / BRA)
24 / 24 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet i et etablert og rolig nabolag på nedsiden av Ekebergskrenten i Gamlebyen. Området preges av eldre og nyere bebyggelse, med bl.a. Arctanderbyen med sin bevaringsverdige tre- og murhusbebyggelse fra slutten av 1800-tallet og frem til dagens moderne arkitektur.

Gamlebyen har en svært sentral plassering i byen, med kort vei til alle fasiliteter Oslo har å by på; treningssentre, flere matbutikker, en rekke frukt- og grønnsaksbutikker, kaffebarer, gode spisesteder og barer for å nevne noe.

I nærheten finner du Ekeberg som er et populært og nært turmål med sine flotte rekreasjonsområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten. Flotte turmuligheter i Lodalen, med gangsti langs Alnaelva og Svartdalsparken. Gangavstand også til Vålerenga som består vesentlig av verneverdig trehusbebyggelse som har overlevd generasjon etter generasjon. Trolig er Vålerenga den best bevarte av alle trehusforstedene som vokste opp utenfor bygrensen på 1800-tallet. Her finner man ulike servicetilbud, samt lokale vertshus. Gangavstand til Grønland med sitt mangfoldige utvalg av restauranter og butikker, med blant annet Michelin stjerne restauranten Maemo, og idylliske Teaterplassen. Fra Grønland er det kun en spasertur over broen til spennende Barcode og Bjørvika, hvor vi blant annet finner Den Norske Opera & Ballett. Bjørvika og nærområdet er det mest spennende området sentralt i Oslo med utvikling av spennende boligbygg og miljøgater. Sørenga er også et nærliggende område, kjent for Middelalderparken som blant annet inneholder ruiner av Oslos eldste kongsgård.

Offentlig kommunikasjon; trikk og bussholdeplass finnes "rett rundt hjørnet". I tillegg er det kort avstand til Oslo Bussterminal, Grønland T-banestasjon og til Oslo Sentralstasjon. Trikkens linje 18 og 19 stopper i Oslo gate ved Oslo hospital. 18-trikken tar deg blant annet til Universitetet på Blindern.

Dette er en bolig for deg som vil bo sentralt, men samtidig i rolige og grønne omgivelser!

Barnehager og skoler

Bhg. Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) - 0.1 km

Bhg. Smilet familiebarnehage (0-3 år) - 0.3 km

Bhg. Gamlebyen barnehage (3-6 år) - 0.5 km

1-7 kl. Gamlebyen skole - 0.6 km

1-7 kl. Vålerenga skole - 1.7 km

1-7 kl. Tøyen skole - 1.7 km

1-7 kl. Kampen skole - 1.8 km

8-10 kl. Jordal ungdomsskole - 1.3 km

Vgs. Kongshavn videregående skole - 1.3 km

Vgs. Hersleb videregående skole - 3.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 050 000,-

Fellesgjeld

Kr 600 798,-

Totalpris

Kr 2 650 798,-

Felleskostnader

Kr 4 532,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1898

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

24m2

Bruksareal

24m2

Tomt

3066m2

KR-kode

4018124

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Alnagata 11, 0192 Oslo

Gnr. 233, bnr. 15 i Oslo kommune.

Andelsnr. 78, Borettslaget Den Norske Skofabrikk, org.nr. 988 424 587.

Tomten

Eiet tomt på 3.066 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, steinbelagte arealer, beplantning, trær, sittegrupper m.m.

Parkering

Borettslaget disponerer totalt 72 parkeringsplasser i eget garasjeanlegg. Plassene eies av andelseiere, og det er anledning til å leie ut egen plass. Plassene kan også selges, men kun til andre andelseiere i borettslaget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 31 kvm

Totalt bruksareal: 24 kvm

Totalt primærrom: 24 kvm

Primærrom 24 kvm, 3.etg: Bad, entré og kjøkken i åpen løsning mot stuen.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på 2,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur, med etasjeskillere i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende er vurdert til TG2:

- Vinduer på bakgrunn av alder.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stilig studioleilighet i tidligere industribygg. Bygningen ble oppført i 1898, og var opprinnelig lokalene til Standard skofabrikk. Hele gården ble i 2006 bygget om fra næring til leiligheter og holder i dag en god standard med moderne og delikat innredning. Leiligheten har en særdeles smart planløsning og med en praktisk hems på 7 kvm sikrer man god plassutnyttelse. En super leilighet for førstegangskjøperen eller pendleren som vil bo sentralt men likevel tilbaketrukket!

Entré: Enkel adkomst til 3.etg med heis i bygget. Praktisk gang med garderobeskap som sikrer godt med lagring. Sikringsskap plassert i entréen med nyere automatsikringer.

Kjøkken: Stilig kjøkken fra 2006 med sorte høyglans fronter. Heltre eik benkeplate med enkel oppvaskkum og 1 greps blandebatteri. Kjøkkenet er praktisk utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/frys og platetopp. Avtrekksvifte over koketopp. Lys mellom benk og overskap ny i 2018, ventilatorhette over koketopp er ny i 2016. Varmtvannsbereder fra 2006 på ca.90 liter er plassert i skap på hemsen.

Stue: Arealeffektiv åpen stue og kjøkkenløsning. Store vindusflater sikrer godt med lys inn i leiligheten. Særdeles god takhøyde i stue på 3,26m i kombinasjon med store vindusflater gir en god romfølelse. Med smart planløsning har man god plass til både sofa og spisebord. 3-lags isolerglassvinduer fra 1985. Delikat hvitmalt 3-stavs parkett på gulv. Hele leiligheten vender ut mot frodige grøntarealer og er helt skjermet for innsyn og sjenanse. Fra stuen er det adkomst til romslig hems via stigetrapp. Alle flater er nymalte i 2016. Boligen varmes opp via varmekabler i gulv både i stue, gang og på bad.

Hems: Leiligheten har en smart hems løsning på 7 kvm over gang og bad som sikrer god plassutnyttelse. Her har du plass til både seng og enklere garderobeløsning som kommode o.l.

Bad: Lekkert flislagt bad fra 2006 med varmekabler i gulv, og dusjhjørne med glassvegg, downlights i tak, servant med underskap og overhengt speil med belysning. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksvifte tilknyttet byggets ventilasjonssjakt.

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisk fyring. Varmekabler på bad, stue og i gang. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2006.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1902, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 15 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning, bebyggelse, trafostasjon/kiosk, åpning i branngavl, lasterampe, garasje/parkering m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Den Norske Skofabrikk.

Borettslaget består av 143 andelsleiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.

Borettslaget har et fellesvaskeri ved heisen i øverste kjelleretasje.

Borettslaget har egen hjemmeside, se www.dennorskeskofabrik.no.

Lynet Internett leverer 100 mpbs til alle leiligheter i bygget.

Planlagte påkostninger:

Borettslaget har fått utarbeidet en langsiktig vedlikeholdsplan av OBOS Prosjekt. Det foreligger ingen konkret plan p.t, men borettslaget planlegger bl.a å skifte ut vinduer, montere waterguard hos hver enkelt beboers varmtvannsbereder, kontroll og vedlikehold av ventilasjon og radonutbedringer i kjeller. Styret forventer å finansiere dette via låneopptak, og en derav en økning av felleskostnader i løpet av de neste par årene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet W.R. Berkley Insurance sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.532,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 1.282,-

Vedlikeholdsfond: kr 222,-

Bredbånd: kr 298,-

Kabel-tv: kr 206,-

Kapitalkost. lån 2 HANBA1: kr 2.524,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.5.600 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.651.830,-. Av dette beløpet utgjør kr 600.798,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Gamlebyen Rode 1
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Dyvekes bru 0.3 km
Mariakirkens ruiner 0.8 km
Trebrygga 1 km
Politihuset 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.9 km
Sentralstasjon Oslo S 1.6 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 1.5 km
Trikkeholdeplass Oslo Hospital 0.4 km
Bussholdeplass Lodalen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 1.4 km
Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 1.6 km
Treningssenter Partner Sol- og Tr.senter 1 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 1 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1.7 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.7 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Kongshavn videregående skole 1.3 km
Hersleb videregående skole 3.3 km

Barnehager

Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) 0.1 km
Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.5 km
Utsikten barnehage (3-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 1.4 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 1.5 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 1.1 km
Postkontor Rema 1000 Sørenga 1.4 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 1.1 km
Apotek Vitusapotek Barcode - Bjørvika 1.1 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 1.8 km
Dagligvare Bunnpris Konowsgate 0.2 km
Dagligvare Kiwi Konowsgate 0.4 km
Kiosk/video Sonia Frukt og Tobakk 1.1 km
Kiosk/video Narvesen Barcode 1.2 km
Bensin Shell Kværner 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,1 %
Andel kvinner 47,9 %
Gj.snittalder menn 33,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,9 år
Husholdninger med barn 13,3 %
Husholdninger uten barn 86,7 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 1058
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Gamlebyen Rode 1 1242 883

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?