Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Attraktiv og romslig 4-roms leilighet med balkong og nærhet til flotte Lillomarka. Leiligheten er gjennomgående lys og har en god planløsning.

Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning med en naturlig fradeling. Godt plass til stor sofagruppe og ikke minst er det plass til romslig spisebord.

Fra stuen er det utgang til innglasset balkong på ca. 7 kvm.

 

Pent og klassisk kjøkken fra 2008. Delikate fliser mellom benk og overskap. Hvitevarer medfølger i handelen.

 

Stor og luftig entré/ hall med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Delikat steingulv og lyse slette vegger med downlighets i himling.

 

Boligen har 3 romslige soverom. Det er godt med skapplass og det er flott utsikt fra alle rommene.

 

 

 

Både bad og toalett er rehabilitert i regi av borettslaget i 2016.

 

 

 

Delikat og lekkert wc rom.

Utsikt fra soverommene.

 

Plantegning

Ammerud

Ammerudveien 62

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Ammerud: Stor 4-roms leilighet med fin utsikt|Varmtvann -og fyring inkl.|Vinterhage|Nytt bad 2016|Trappefritt

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 756,-
Fellesgjeld:
Kr 454 037,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 94 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott og skjermet beliggenhet på Ammerud med Lillomarka som nærmeste nabo. Lillomarka kan by på lysløypenett vinterstid og turmuligheter året rundt.

I søndagsturavstand er det flere markastuer. Den nærmeste er Lilloseter en times gange unna. Det er badeplasser i Stemmern, Badedammen og Vesletjern, en kort spasertur unna. Ammerud er en del av Groruddalssatsningen og i 2015 ble det laget en aktivitetstunnel. Aktivitetstunnelen har lys, klatrevegg og monkeybar på gangveien mellom Ammerud og Grorud T-banestosjon (linje 5 og 4).

Av matbutikker kan Ammerud dagligvare nevnes, også kort vei til blant annet Rema 1000 og Kiwi. Kort vei også til Grorud senter hvor det er et utvalg av butikker, inklusive Meny og et vinmonopol. Det er større sentre på Stovner og Linderud som begge er utvidet og pusset opp relativt nylig. Kort vei også til Ikea på Furuset og Alna med et stort tilbud av forretninger. Det er flere treningssentre i nærheten. Det er inngått avtale mellom Oslo kommune og bostyret for Huken pukkverk om at virksomheten i pukkverket opphører ved årsskiftet 18/19. Kommunen vil omregulere denne tomten til friluftsliv i tråd med markalovens bestemmelser. Prosjektet vil omgjøre et utdatert nærmiljøanlegg med et midlertidig preg til et topp moderne anlegg som gir bedre vilkår for lokal breddeidrett, lek og aktivitet året rundt. På vinteren vil det være en kombinert ski- og skiskytterarena for trening og mindre konkurranser på klubb- og kretsnivå.

Barnehager og skoler

Ammerudkollen barnehage (0-6 år) 0.3 km

Huken naturbarnehage (3-6 år) 0.3 km

Ammerudenga barnehage (0-6 år) 0.5 km

Ammerud skole 0.6 km

Grorud skole 1.5 km

Rødtvet skole 1.9 km

Nordtvet skole 2.3 km

Apalløkka skole 1 km

Bjerke videregående skole 4.8 km

Stovner videregående skole 4.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 454 037,-

Totalpris

Kr 3 304 037,-

Felleskostnader

Kr 5 756,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1964

Soverom

3

Heis

Ja

Primærrom

84m2

Bruksareal

94m2

Tomt

27802m2

KR-kode

59183

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ammerudveien 62, 0958 Oslo

Gnr. 95, bnr. 92 i Oslo kommune.

Leil.nr. 426, andelsnr. 130,

Ammerudkollen Borettslag, org.nr. 848 809 152

Tomten

Eiet tomt på 27.802 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med grøntområder, sittebenker og prydbusker.

Parkering

Borettslaget har både utvendige parkeringsplasser (116 stk) og garasjeplasser(91 stk) for leie. Per 17.09 er det i følge styreleder et par uteplasser ledig for leie, og det er 1-2 stykker på venteliste for å få garasjeplass.

Prisen på uteparkering er 250 kr. pr. mnd med et depositum på 750 kr. Pris på garasjeplass er 550 kr. pr. mnd og et depositum på 1650 kr.

Ved førstegangs registrering betales 3 måneders depositum og et administrasjonsgebyr til OBOS som for tiden er 646 kr.

I 2014 ble det satt opp 4 ladestasjoner for el-biler på den nedre delen av garasjehuset. Månedsleie 500kr og depositum kr 1.500 kr.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 103 kvm

Totalt bruksareal: 94 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Primærrom:

Entré/gang, stue/kjøkken, bad, wc og 3 soverom: 84 kvm

Sekundærrom:

Innglasset balkong, bod: 10 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.08.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på, herunder:

Vinduer med 2 lags isoler glass, B-30-og db-35 ytterdør og en 2-lags isolerglass skyve terrassedør er fra 1996 og får TG2 grunnet alder.

Parkett gulv gir etter noe i stue og det bør påregnes utbedringer. Tilstandsgrad 2 er gitt med bakgrunn i bygningsdelens alder og stedvis behov for vedlikehold/ overflatebehandling.

De andre byggetekniske komponentene har fått TG 1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Attraktiv og romslig 4-roms leilighet med balkong og nærhet til flotte Lillomarka. Leiligheten er gjennomgående lys og har en god planløsning.

Boligen ligger i blokkens 4. etasje og inneholder:

Stor og luftig entré/ hall med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Delikat steingulv og lyse slette vegger med downlighets i himling.

Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning med en naturlig fradeling. Godt plass til stor sofagruppe og ikke minst er det plass til romslig spisebord. Pen overgang mellom steingulv og parkett. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong på ca. 7 kvm.

Pent og klassisk kjøkken fra 2008. Innredningen består av profilerte fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps

blandebatteri. Fliser mellom over og underskap. Det er opplegg for oppvaskmaskin, integrert komfyr og nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Hvitevarer er inkludert i handelen.

Boligen har 3 romslige soverom. Det er godt med skapplass og det er flott utsikt fra alle rommene.

Delikat og lekkert flislagt bad med moderne fargevalg. Badet er av god størrelse med plass til vaskemaskin og varmekabler i gulv. I tillegg finnes det separat wc. Både bad og toalett er rehabilitert i regi av borettslaget i 2016.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med varmekabler på bad og sentralvarme fra radiatorer. Både varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.01.1971, i tillegg foreligger ferdigattest på fasadeendring dater 16.06.1997. Disse kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett (bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger), utsalgskiosk, tilfluktsrom og bestemmelse om vann/kloakk. Servituttene er pr. 13.09.2018 ikke mottatt hos megler.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Ammerudkollen Borettslag.

Borettslaget består av 328 andelsleiligheter.

Forretningsfører er OBOS, tlf. 02333

Dugnad må påregnes.

Hundehold tillates under forutsetning av at erklæring om hundehold undertegnes og at reglene for hundehold blir overholdt. Ved berettiget klage kan styret forlange dyret fjernet Se husordensregler for ytterligere info.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.ammerudkollen.no

Takene på blokkene er kontrollert og det er foretatt noen reparasjoner, slik at lekkasjer unngås framover. Takene vil holde i noen år til. Borettslaget har inngått vedlikeholdsavtale med Oslo Papp og Membran AS om kontroll av takene 2 ganger årlig.

Brannvarslingsanlegg er installert i hele borettslaget. Det er benyttet FG godkjente alarmer. Utbyggingen er i samsvar med Oslo kommunes forskrifter.

Etter våtromrehabiliteringen er alle rør innvendig i blokka byttet, men rørene fra kjelleren og ut til det offentlige avløpssystemet er de samme. Disse rørene er nå spylt og filmet innvendig. Etter dette har styret besluttet at disse skal rehabiliteres ved å legge strømpe inne i rørene. Det er bare ett av rørene som har krakelert, slik at det må graves opp og skiftes. Dette arbeidet er bestilt. Dette er for øvrig et fellesprosjekt vi har med Ammerudfaret og Ammerudenga. I følge styreleder kan man må påregne økning i felleskostnader/fellesgjeld.

Styret har vedtatt å refinansiere Eika 5 lånet, og i den forbindelse låne opp kr 21 100 000 ekstra for å dekke kostnader til blant annet oppgradering av sikringsskap, ventilasjon, uteområder, avfallsbrønner og klargjøring av 10 rom for omgjøring til andeler og salg. Etter refinansieringen er det pr 27.02.18 delutbetalt kr 11 959 013 som er fordelt som fellesgjeld på andelene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Denne blir utlyst når det foreligger endelig avtale om kjøp.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-1118 datert 11.04.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.03.1964. Det skal bygges leiligheter nabotomten Ammerudveien 19-25.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.756,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv (grunnpakke), trappevask, vaktmester, bygningsforsikring, drift og vedlikehold av borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 4.021,-

Kapitalkostnader: kr 1.735,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Frem til 01.11.2019 betales det kun renter på et av borettslagets lån. Etter utløpet av avdragsfri periode for denne fellesgjelden, anslås det at felleskostnadene vil øke med kr.300 pr.mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.862,-/ 4.770 kwh pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og grunnpakken er inkl. i felleskostnadene.

Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.312.125,-. Av dette beløpet utgjør kr 454.037,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grorud
Grunnkrets Ammerudkollen
Kirkesogn Grorud

Steder i nærheten

Groruddammen 1.4 km
Grorudkrysset 1.6 km
Grorud kirke 1.7 km
Romsås bad 2.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 41.1 km
Sentralstasjon Oslo S 11.1 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 3.8 km
T-bane stasjon Grorud T-banestasjon 1 km
Bussholdeplass Ammerud skole 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Apalløkka idrettshall 1 km
Idrettsanlegg Greibanen 1.4 km
Treningssenter Grorud Sportssenter 1.4 km
Treningssenter Elixia Kalbakken 2 km

Steder av interesse

Skoler

Ammerud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Grorud skole (1-7 kl.) 1.5 km
Rødtvet skole (1-7 kl.) 1.9 km
Nordtvet skole (1-7 kl.) 2.3 km
Apalløkka skole (8-10 kl.) 1 km
Bjerke videregående skole 4.8 km
Stovner videregående skole 4.8 km

Barnehager

Ammerudkollen barnehage (0-6 år) 0.3 km
Huken naturbarnehage (3-6 år) 0.3 km
Ammerudenga barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grorud Nærsenter 1.4 km
Kjøpesenter Veitvet Senteret 3.7 km
Postkontor Rema 1000 Ammerud 1 km
Postkontor Coop Extra Grorud 1.4 km
Apotek Apotek 1 Grorud 1.4 km
Apotek Boots apotek Grorud 1.4 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Rema 1000 Ammerud 1 km
Dagligvare Coop Prix Extra Ammerud 1 km
Kiosk/video Ammerud-Bua 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Ammerud t-bane 1 km
Bensin Shell Grorud 1.4 km
Bensin Esso Tiger Grorud 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 36,5 år
Gj.snittalder kvinner 39,9 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 4953
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ammerudkollen 2751 1339

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Kristin Hoel Pedersen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?