Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 210 000,- for kr 2 210 000,-

Velkommen til Ammerudveien 64, din nye bolig?

Flott innglasset balkong med fantastisk utsikt

Innglasset balkong med plassbebygd møbler

Fantastisk utsikt mot Lillomarka

Balkong

Innglasset balkong

Alkove

Alkoven har en seng på 140 med god lagringsplass under

Alkove

Alkove

Stue

Stue

Spiseplass i stuen

Stue

Bad

Bad

Entré

Entré

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Fasade inngangsparti

Fasade

Ammerudkollen

Fantastisk beliggenhet ved Lillomarka

Badevann i nærheten

Flotte turmuligheter i Lillomarka året rundt

Dronebilde

Ammerud dagligvare

Kart

Plantegning

Ammerud - Attraktiv 1-r med smart planløsning, alkove m/vindu og nytt bad,Solrik innglasset balkong med utsikt

Ammerudveien 64

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 150 000,-

Ammerud - Attraktiv 1-r med smart planløsning, alkove m/vindu og nytt bad,Solrik innglasset balkong med utsikt: Ammerud - Attraktiv 1-r med smart planløsning, alkove m/vindu og nytt bad,Solrik innglasset balkong med utsikt

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 788,-
Fellesgjeld:
Kr 220 395,-
AREAL (P-ROM / BRA)
32 / 39 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Idyllisk beliggenhet innerst på Ammerud med Lillomarka som nærmeste nabo.

Lillomarka kan by på lysløypenett vinterstid og turmuligheter året rundt. I søndagsturavstand er det flere markastuer. Den nærmeste er Lilloseter en times gange unna. Det er badeplasser i Stemmern, Badedammen og Vesletjern, bare en 10-15 minutters spasertur. I tillegg ligger Alunsjøen og Breisjøen i området, begge er reservedrikkevannskilder i Oslo. Det er imidlertid planer om at disse innsjøene vil bli tilgjengelige for publikum på sikt som en del av kommuneplanen.

Buss nummer 62 stopper rett nedenfor borettslaget og tar deg på 5 minutter til Grorud hvor det er t-bane (linje 4 og 5) og som er et knutepunkt for bussforbindelser.

Dagligvarehandelen kan man gjøre på Ammerud på Rema 1000 eller Kiwi. På Grorud senter er det et utvalg av butikker, inklusive Meny og et vinmonopol. Det er større sentre på Stovner og Linderud som begge er utvidet og pusset opp relativt nylig. Kort vei også til Ikea på Furuset og Alna med et stort tilbud av forretninger. Det er flere treningssentre i nærheten.

Det er inngått avtale mellom Oslo kommune og bostyret for Huken pukkverk om at virksomheten i pukkverket opphører. Kommunen vil omregulere denne tomten til friluftsliv i tråd med markalovens bestemmelser. Prosjektet vil omgjøre et utdatert nærmiljøanlegg med et midlertidig preg til et topp moderne anlegg som gir bedre vilkår for lokal breddeidrett, lek og aktivitet året rundt. På vinteren vil det være en kombinert ski- og skiskytterarena for trening og mindre konkurranser på klubb- og kretsnivå. I tillegg skal arenaen legge til rette for orientering, hundesport og rulleski i sommerhalvåret. Anlegget skal være åpent for alle. Anleggsarbeidet på arenaen startet i desember 2016 og åpnet Juli 2018.

Barnehager og skoler

God barnehage- og skoledekning i gangavstand fra borettslaget.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Med bil: Følg RV4 mot Ammerud, følg Ammerudveien inn til du har Ammerudkollen og Ammerudveien 64 på venstre hånd.

Kollektivt: Ta t-bane til Ammerud ca. 10 min gange, herfra går også matebuss mellom Ammerud og Grorud nr. 62 som stopper rett nedenfor borettslaget (Ammerud skole).

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 150 000,-

Fellesgjeld

Kr 220 395,-

Totalpris

Kr 2 370 395,-

Felleskostnader

Kr 2 788,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

8

Byggeår

1967

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

32m2

Bruksareal

39m2

Tomt

33633m2

KR-kode

431843

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ammerudveien 64, 0958 Oslo

Gnr. 95, bnr. 92 i Oslo kommune.

Leil.nr. 831, andelsnr. 302,

Ammerudkollen Borettslag, org.nr. 848 809 152

Tomten

Eiet tomt på 33.633 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget har både utvendige parkeringsplasser(115 stk) og garasjeplasser(92 stk) for leie.

Prisen på uteparkering er 250 kr. pr. mnd med et depositum på 750 kr. Pris på garasjeplass er 550 kr. pr. mnd og et depositum på 1.650 kr.

I 2014 ble det satt opp 4 ladestasjoner for el-biler på den nedre delen av garasjehuset. Månedsleie kr 500 pg depositum kr 1.500.

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 45 kvm

Totalt bruksareal: 39 kvm

Totalt primærrom: 32 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i inngangsparti på ca. 2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.07.2018 utført av Håkon Hosle . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Attraktiv 1-roms med nytt bad, smart planløsning og tilbaketrukket, populær beliggenhet ved Lillomarka. Boligen har sovealkove med vindu, romslig innglasset balkong og flott utsikt. Perfekt førstegangskjøp!

Boligen ligger i 8.etasje med tilgang via heis og inneholder:

Entré:

Romslig entré med plass for oppheng av yttertøy og sko, samt inngang til kott med smarte oppbevaringsmuligheter. Ny dørcalling med video.

Bad:

Lekkert nytt bad som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2016. Badet har gulvvarme, opplegg og plass for vaskemaskin(smal type), vegghengt toalett og servant med skap og speilskap.

Stue/kjøkken:

Stuen er lys med store vindusflater ut mot balkong og har plass for sofa, tv-møbler og spisebord. Kjøkkenet har smarte oppbevaringsløsninger, komfyr og kombiskap.

Alkove:

Alkoven har plass for dobbeltseng(140 cm) og har stort vindu ut mot balkong. Plassbebygd smart seng med gode oppbevaringsmuligheter medfølger.

Balkong:

Balkongen er innglasset, vestvendt og har en fantastisk utsikt mot Lillomarka. Her finnes spesialbygde løsninger for benk og oppbevaring.

Diverse:

Nytt sikringsskap.

Stue, kjøkken og entré er malt nylig.

Både hvitevarer på kjøkken, vaskemaskin på bad og seng medfølger.

Oppvarming

Fyring via radiatorer og felles varmtvann. Både fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.02.1973. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett (bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger), utsalgskiosk, tilfluktsrom og bestemmelse om vann/kloakk. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Ammerudkollen Borettslag.

Borettslaget består av 328 andelsleiligheter.

Forretningsfører er OBOS, tlf. 02333

Dugnad må påregnes.

Hundehold tillates under forutsetning av at erklæring om hundehold undertegnes og at reglene for hundehold blir overholdt. Ved berettiget klage kan styret forlange dyret fjernet Se husordensregler for ytterligere info.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.ammerudkollen.no

Fellesvaskeriene er i Ammerudveien 50, 52, 54, 56, 58, 62, 64, 66, 70. Kjøp av vaskekort og vasketid kan gjøres på vaktmesterkontoret på onsdager.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr -2 733 327 og viser borettslagets likviditet. Borettslagets styre har utarbeidet et budsjett som vil gi positive disponible midler i 2018. Budsjettet inkluderer gevinst av salg av leiligheter, samt siste utbetaling av låneopptaket i forbindelse med våtromsrehabilitering.

Borettslagets eiendommer er forsikret i Tryg forsikring AS.

Takene på blokkene er kontrollert og det er foretatt noen reparasjoner, slik at lekkasjer unngås framover. Takene vil holde i noen år til. Borettslaget har inngått vedlikeholdsavtale med Oslo Papp og Membran AS om kontroll av takene 2 ganger årlig.

Brannvarslingsanlegg er installert i hele borettslaget. Det er benyttet FG godkjente alarmer. Utbyggingen er i samsvar med Oslo kommunes forskrifter.

Planlagte påkostninger:

Etter våtromrehabiliteringen er alle rør innvendig i blokka byttet, men rørene fra kjelleren og ut til det offentlige avløpssystemet er de samme. Disse rørene er nå spylt og filmet innvendig. Etter dette har styret besluttet at disse skal rehabiliteres ved å legge strømpe inne i rørene. Det er bare ett av rørene som har krakelert, slik at det må graves opp og skiftes. Dette arbeidet er bestilt. Dette er for øvrig et fellesprosjekt vi har med Ammerudfaret og Ammerudenga. I følge styreleder kan man må påregne økning i felleskostnader/fellesgjeld.

Styret har vedtatt å refinansiere Eika 5 lånet, og i den forbindelse låne opp kr 21 100 000 ekstra for å dekke kostnader til blant annet oppgradering av sikringsskap, ventilasjon, uteområder, avfallsbrønner og klargjøring av 10 rom for omgjøring til andeler og salg. Etter refinansieringen er det pr 27.02.18 delutbetalt kr 11 959 013 som er fordelt som fellesgjeld på andelene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-1118 datert 11.04.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.03.1964.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.788,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv, internett, vaktmester, trappevask, kommunale avgifter, bygningsforsikring, renter og avdrag på andel fellesgjeld mv.

Felleskostnadene justeres normalt en i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Av felleskostnadene betales kr. 796,- i renter og avdrag på andel fellesgjeld.

Ett av borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 2019 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med kr 200,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 1850 kwh pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger. Borettslaget har en felles avtale(Komplett 10) som inkluderer 40 faste + 15 valgfrie kanaler, samt 10 MB internett. Oppgradering av internetthastighet kan skje til følgende priser ekstra pr. mnd:

50 MB 289,-

100 MB 369,-

250 MB 449,-

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.377.983,-

Av dette beløpet utgjør kr 220.395,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grorud
Grunnkrets Ammerudkollen
Kirkesogn Grorud

Steder i nærheten

Groruddammen 1.4 km
Grorudkrysset 1.6 km
Grorud kirke 1.6 km
Romsås bad 2.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 41.1 km
Sentralstasjon Oslo S 11.1 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 3.8 km
T-bane stasjon Grorud T-banestasjon 1 km
Bussholdeplass Ammerud skole 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Apalløkka idrettshall 1.1 km
Idrettsanlegg Greibanen 1.4 km
Treningssenter Grorud Sportssenter 1.4 km
Treningssenter Bare Trening Kalbakken 2 km

Steder av interesse

Skoler

Ammerud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Grorud skole (1-7 kl.) 1.5 km
Rødtvet skole (1-7 kl.) 2 km
Tiurleiken skole (1-7 kl.) 2 km
Apalløkka skole (8-10 kl.) 1 km
Bjerke videregående skole 4.8 km
Stovner videregående skole 4.8 km

Barnehager

Ammerudkollen barnehage (0-6 år) 0.4 km
Huken naturbarnehage (3-6 år) 0.4 km
Ammerudenga barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grorud Nærsenter 1.4 km
Kjøpesenter Veitvet Senteret 3.7 km
Postkontor Rema 1000 Ammerud 1 km
Postkontor Coop Extra Grorud 1.4 km
Apotek Apotek 1 Grorud 1.3 km
Apotek Boots apotek Grorud 1.4 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Rema 1000 Ammerud 1 km
Dagligvare Coop Prix Extra Ammerud 1 km
Kiosk/video Ammerud-Bua 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Ammerud t-bane 1 km
Bensin Shell Grorud 1.4 km
Bensin Esso Tiger Grorud 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 36,5 år
Gj.snittalder kvinner 39,9 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 4953
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ammerudkollen 2751 1339

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,375% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: Inkludert.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marianne Lund Østhagen
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?