Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 200 000,- for kr 2 200 000,-

Velkommen til Ammerudveien 70 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lekker stue med stilig kontrastvegg, en-stavs gulv og gode lysforhold

Fra stuen er det en formidabel utsikt. Ingen gjenboere/innsyn

Leiligheten har en god planløsning og er godt utnyttet

Stuen rommer plass til både spisebord og sofagruppe

Inviter venner over på et hyggelig lag!

Fin interaksjon mellom kjøkkenet og stuen

Fra stuen er det tilgang til sovealkove med vindu

 

Herlig balkong med flott utsikt og optimale solforhold

Balkongen er romslig med god plass til utemøbler

Utsikt fra balkong

Her kan varme sommerdager nytes!

Balkongen har god dybde med plass til flere sittegrupper

 

Solkart sommertid - kun til illustrasjon

Kjøkkeninnredningen er stilren med hvite fronter

Kjøkkenet kan bl.a. by på integrert kjøl-/fryseskap, ovn og bra med skapplass

 

 

Moderne bad fra 2016 (rehabilitert i regi av borettslaget) med innfellbare dusjdører og delikat flisvalg

Videre har badet servant med underskap, vegghengt toalett og plass til hylle evt. skap

 

Hyggelig sovealkove med vindu og vegghengte skap. Sengen på bildet er 150 cm bred

Også fra sovealkoven er det nydelig utsikt

Lys og pen entré

Et garderoberom er for mange "drømmen." Her får du det!

Entré/gang

Plantegning

Fasade

Fasade

Fasade

Områdebilde - Det er flott turområder i området

Lillomarkas omfattende løypenett ligger like ved

Områdebilde - Steinbruvannet

Områdebilde - Alnsjøen

Områdebilde - Grorud nærsenter

Kart

Ammerudkollen - Strøken 1-roms leilighet 7.etg. med nydelig utsikt, vestvendt balkong og god standard

Ammerudveien 70

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 200 000,-

Ammerudkollen - Strøken 1-roms leilighet 7.etg. med nydelig utsikt, vestvendt balkong og god standard : Ammerudkollen - Strøken 1-roms leilighet 7.etg. med nydelig utsikt, vestvendt balkong og god standard

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 788,-
Fellesgjeld:
Kr 222 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
29 / 31 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott og skjermet beliggenhet på Ammerud med Lillomarka som nærmeste nabo. Lillomarka kan by på lysløypenett vinterstid og turmuligheter året rundt. I søndagsturavstand er det flere markastuer. Den nærmeste er Lilloseter en times gange unna. Det er badeplasser i Stemmern, Badedammen og Vesletjern, en kort spasertur unna. I tillegg ligger Alnsjøen og Breisjøen i området, begge er reservedrikkevannskilder i Oslo. Det er imidlertid planer om at disse innsjøene vil bli tilgjengelige for publikum på sikt som en del av kommuneplanen. Ammerud er en del av Groruddalssatsningen og i 2015 ble det laget en aktivitetstunnel. Aktivitetstunnelen har lys, klatrevegg og monkeybar på gangveien mellom Ammerud og Grorud T-banestosjon (linje 5 og 4).

Av matbutikker kan Ammerud dagligvare nevnes, også kort vei til blant annet Rema 1000 og Kiwi. Kort vei også til Grorud senter hvor det er et utvalg av butikker, inklusive Meny og et vinmonopol. Det er større sentre på Stovner og Linderud som begge er utvidet og pusset opp relativt nylig. Kort vei også til Ikea på Furuset og Alna med et stort tilbud av forretninger. Det er flere treningssentre i nærheten. Det er inngått avtale mellom Oslo kommune og bostyret for Huken pukkverk om at virksomheten i pukkverket opphører ved årsskiftet 18/19. Kommunen vil omregulere denne tomten til friluftsliv i tråd med markalovens bestemmelser. Prosjektet vil omgjøre et utdatert nærmiljøanlegg med et midlertidig preg til et topp moderne anlegg som gir bedre vilkår for lokal breddeidrett, lek og aktivitet året rundt. På vinteren vil det være en kombinert ski- og skiskytterarena for trening og mindre konkurranser på klubb- og kretsnivå. I tillegg skal arenaen legge til rette for orientering, hundesport og rulleski i sommerhalvåret. Anlegget skal være åpent for alle. Anleggsarbeidet på arenaen startet i desember 2016 og anlegget ble nylig åpnet! Se https://www.vartoslo.no/lillomarka-arena-groruddalen-har-fatt-et-topp-moderne-idrettsanlegg/

Adkomst

Ta av mot Ammerud og følg Ammerudveien. Med kollektivt har du t-bane stopp både på Ammerud og Grorud hvor matebussen mellom disse stopper rett utenfor blokken.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 222 000,-

Totalpris

Kr 2 422 000,-

Felleskostnader

Kr 2 788,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

7

Byggeår

1967

Heis

Ja

Primærrom

29m2

Bruksareal

31m2

Tomt

27802m2

KR-kode

3718124

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ammerudveien 70, 0958 Oslo

Gnr. 95, bnr. 92 i Oslo kommune.

Leil.nr. 744, andelsnr. 272,

Ammerudkollen Borettslag, org.nr. 848 809 152

Tomten

Eiet tomt på 27.802 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med grøntområder, sittebenker og prydbusker.

Parkering

Borettslaget eier et parkeringshus med plass til 92 biler. Det er 115 uteparkerings-plasser, alle med motorvarmer. Hver leilighet kan kun disponere én plass i garasjehuset. Leieprisen er kr 550/måned. Depositum er kr 1 650,-. Alle leietakerne i garasjehuset har fått utlevert portåpner og dørnøkkel. De som har p-plass ute har fått utlevert nøkler til motorvarmer. Ved oppsigelse av plassen skal utlevert utstyr leveres tilbake.

Antall ledige uteplasser varierer. Leieprisen er pt kr 250,-/måned. Depositum kr 750,-.

I 2012 ble det etablert gjesteparkerings langs Alundamveien.

Ved førstegangs registrering betales 3 måneders depositum og et administrasjonsgebyr til OBOS som for tiden er 646,- kr.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 35 kvm

Totalt bruksareal: 31 kvm

Totalt primærrom: 29 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, bad, entré og sovealkove: 31 kvm

Sekundærrom:

Kott/innredet rom i leiligheten: 2 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.07.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten holder god standard og kan flyttes rett inn i. Nærmere innhold:

Stue: Lys og lekker stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater gir mye naturlig lys/gode lysforhold. Flott kontrastvegg og en-stavs gulv. Utgang til balkong.

Kjøkken: Nyere og godt utnyttet kjøkken med stilren innredning. Hvite fronter, fliser mellom benk og overskap og bra med skapplass. Integrert ovn, platetopp samt kjøl- og fryseskap.

Balkong: Herlig balkong på hele 8 kvm. Her har du god plass til utemøbler. Flott utsikt mot bl.a. marka. Balkongen har meget fine solforhold med sol fra ca. kl. 1400 til sent på kveld sommertid.

Bad: Moderne og delikat bad fra 2016 med innfellbare dusjdører, varme i gulv, vegghengt klosett og servant med underskap.

Sovealkove: Fra stuen har det tilgang til sovealkove med plass til dobbeltseng (sengen som står der i dag er 150 cm). Vegghengte skap til oppbevaring.

Entré: Entré med plass til klesavheng og sko. I tillegg er det tilgang til meget godt utnyttet garderoberom med god oppbevaringsplass.

Kort oppsummert:

- Lekker leilighet med mange gode kvaliteter

- Stor og solrik balkong

- Fin utsikt mot bl.a. marka. Ingen gjenboere

- Bad fra 2016 og nyere kjøkken

- Flott gulv

- God planløsning

- Perfekt førstegangsleilighet

- Varmtvann, fyring og internett inkl.

- Fellesvaskeri og bod i kjeller

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med varmekabler på bad og sentralvarme fra radiatorer. Både varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.01.1971, i tillegg foreligger ferdigattest på fasadeendring dater 16.06.1997. Disse kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett (bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger), utsalgskiosk, tilfluktsrom og bestemmelse om vann/kloakk. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Ammerudkollen Borettslag.

Borettslaget består av 328 andelsleiligheter.

Forretningsfører er OBOS

tlf. 22 86 55 25

Dugnad må påregnes.

Hundehold tillates under forutsetning av at erklæring om hundehold undertegnes og at reglene for hundehold blir overholdt. Ved berettiget klage kan styret forlange dyret fjernet Se husordensregler for ytterligere info.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.ammerudkollen.no

Fellesvaskeriene er i Ammerudveien 50, 52, 54, 56, 58, 62, 64, 66, 70. Kjøp av vaskekort og vasketid kan gjøres på vaktmesterkontoret på onsdager.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr -2 733 327 og viser borettslagets likviditet. Borettslagets styre har utarbeidet et budsjett som vil gi positive disponible midler i 2018. Budsjettet inkluderer gevinst av salg av leiligheter, samt siste utbetaling av låneopptaket i forbindelse med våtromsrehabilitering.

Borettslagets eiendommer er forsikret i Tryg forsikring AS.

Takene på blokkene er kontrollert og det er foretatt noen reparasjoner, slik at lekkasjer unngås framover. Takene vil holde i noen år til. Borettslaget har inngått vedlikeholdsavtale med Oslo Papp og Membran AS om kontroll av takene 2 ganger årlig.

Brannvarslingsanlegg er installert i hele borettslaget. Det er benyttet FG godkjente alarmer. Utbyggingen er i samsvar med Oslo kommunes forskrifter.

Planlagte påkostninger:

Etter våtromrehabiliteringen er alle rør innvendig i blokka byttet, men rørene fra kjelleren og ut til det offentlige avløpssystemet er de samme. Disse rørene er nå spylt og filmet innvendig. Etter dette har styret besluttet at disse skal rehabiliteres ved å legge strømpe inne i rørene. Det er bare ett av rørene som har krakelert, slik at det må graves opp og skiftes. Dette arbeidet er bestilt. Dette er for øvrig et fellesprosjekt vi har med Ammerudfaret og Ammerudenga. I følge styreleder kan man må påregne økning i felleskostnader/fellesgjeld.

Styret har vedtatt å refinansiere Eika 5 lånet, og i den forbindelse låne opp kr 21 100 000 ekstra for å dekke kostnader til blant annet oppgradering av sikringsskap, ventilasjon, uteområder, avfallsbrønner og klargjøring av 10 rom for omgjøring til andeler og salg. Etter refinansieringen er det pr 27.02.18 delutbetalt kr 11 959 013 som er fordelt som fellesgjeld på andelene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-1118 datert 11.04.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.03.1964. Det skal bygges leiligheter nabotomten Ammerudveien 19-25.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.788,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv, internett (grunnpakke), trappevask, vaktmester, bygningsforsikring mv.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2 788,- inkl. kapitalkostnader som utgjør kr. 986,- i mnd. pt.

Et av borettslagets lån er avdragsfritt. Frem til 30.11.2019 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke til kr 200,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.500,- pr. år inkl. nettleie. Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.429.588,-. Av dette beløpet utgjør kr 222.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grorud
Grunnkrets Ammerudkollen
Kirkesogn Grorud

Steder i nærheten

Groruddammen 1.4 km
Grorudkrysset 1.6 km
Grorud kirke 1.6 km
Romsås bad 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 41.2 km
Sentralstasjon Oslo S 11.3 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 3.9 km
T-bane stasjon Grorud T-banestasjon 1 km
Bussholdeplass Alundamveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Apalløkka idrettshall 1.1 km
Idrettsanlegg Greibanen 1.4 km
Treningssenter Grorud Sportssenter 1.4 km
Treningssenter Bare Trening Kalbakken 2.1 km

Steder av interesse

Skoler

Ammerud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Grorud skole (1-7 kl.) 1.5 km
Tiurleiken skole (1-7 kl.) 2 km
Nordtvet skole (1-7 kl.) 2.5 km
Apalløkka skole (8-10 kl.) 1.1 km
Bjerke videregående skole 5 km
Stovner videregående skole 4.9 km

Barnehager

Ammerudkollen barnehage (0-6 år) 0.4 km
Huken naturbarnehage (3-6 år) 0.4 km
Ammerudenga barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grorud Nærsenter 1.4 km
Kjøpesenter Veitvet Senteret 3.9 km
Postkontor Rema 1000 Ammerud 1 km
Postkontor Coop Extra Grorud 1.4 km
Apotek Apotek 1 Grorud 1.3 km
Apotek Boots apotek Grorud 1.4 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Rema 1000 Ammerud 1 km
Dagligvare Coop Prix Extra Ammerud 1 km
Kiosk/video Ammerud-Bua 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Ammerud t-bane 1 km
Bensin Shell Grorud 1.4 km
Bensin Esso Tiger Grorud 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 36,5 år
Gj.snittalder kvinner 39,9 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 4953
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ammerudkollen 2751 1339

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?