Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 650 000,- for kr 3 650 000,-

Velkommen til Amtmann Meinichs gate 19 A

Alternativ plantegning

Entré

Entréen er formet som en L og gir tilgang til alle rom

Lys og romslig stue med vindu fra to sider

Naturlig plass for spisebord

Stue

Leiligheten ligger over nabogården, og har gode solforhold

Solrik balkong

Utsikt til Funkisgården og populære Åpent Bakeri

Utsyn mot nord

Kjøkken med plass til frokostbord

Kjøkken

Hovedsoverom

Begge soverom var pusset opp i 2016

Barnerom/soverom 2

 

Barnerom

Bad pusset opp i regi av aksjelaget i 2008

Bad

Fasade

Bakgård

Kart

Søndagsåpen dagligvarehandel i umiddelbar nærhet

Åpent bakeri ligger 2 minutter fra leiligheten

På kveldstid er dette Lofthus Samvirkelag med "Oslos beste" pizza

Storo Storsenter

Grefsenveien trikk

Kort vei til t-bane på Storo

Kulturhuset Soria Moria med restaurant Hva Skjer

Myrens sportssenter og Klatreverket

Torshovdalen

Plantegning

Sandaker

Amtmann Meinichs gate 19 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 800 000,-

Sandaker: Lys og delikat 3(4)-roms hjørneleilighet med solrik balkong | pipeløp | mulighet for ombygging | Lave omkostninger

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 665,-
Fellesgjeld:
Kr 175 448,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i en tilbaketrukket og lite trafikkert gate i et populært boområde. Sandaker ligger i bydel Sagene som regnes som Oslos kulturbydel. Området grenser til Nydalen, Storo og Torshov med gangavstand på 5-10 min til alle områdene. Her bor man i rolige omgivelser, men samtidig meget sentralt og urbant!

Fra leiligheten er det kort gangavstand til matbutikk, kafeer, restauranter og kjøpesenter som Storo Storsenter og Sandaker Senter.

Kulturtilbudet i nærområdet er godt, med blant annet nye kinoen på Storo og Soria Moria med Torshovteatret, samt et omfattende utvalg av barer og restauranter. I umiddelbar nærhet finner man populære Åpent Bakeri, kjent for sine eminente bakervarer og kaffe, samt for kanskje byens beste pizza på kveldstid - Lofthus Samvirkelag.

Det er heller ikke langt til populære Grünerløkka med et stort utvalg av kafeer og spisesteder, samt et yrende uteliv.

Det er svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet, som t-bane fra Storo/Sinsen, trikk fra Grefsenveien og flere bussruter. Grefsenveien trikkeholdeplass ligger 4 min gange fra leiligheten. Trikken tar deg til sentrum på under 15 min, til Grünerløkka på 5 min, eller opp til Kjelsås på 10 min. Trikkene går cirka hvert 5 minutt.

BI i Nydalen er 10 min gange fra leiligheten. Med t-bane når man Universitetet i Oslo (Blindern) på 7 min. Tannlegehøyskolen, Kunsthøgskolen, Lovisenberg diakonale høgskole, Veterinærhøgskolen og Arkitekthøgskolen når du med offentlig transport på ca. 15 min fra leiligheten.

For den som er glad i friluftsliv og aktivitet, byr området på rike muligheter for rekreasjon. Det er mange vakre grøntområder i umiddelbar nærhet, f.eks. Torshovparken med flotte grøntområder og sandvolleyballbane som ligger kun et par min gange fra leiligheten. Også Torshovdalen, Akerselva, Sageneparken, Bjølsenparken og Voldsløkka ligger i kort gangavstand. Langs Akerselva kan man gå ned til sentrum (via Mathallen), eller helt opp til Maridalen og videre til Nordmarka, et område kjent for sine fantastiske turmuligheter. Med trikk 11 til Kjelsås eller buss 56 til Solemskogen kan man nå idylliske Lillomarka.

Det er flere treningssentre i området; Sats Storo, Sats Nydalen, Fitness Xpress Storo, Ringnes Park, og Myrens Sportsenter på Torshov.

Det er også lett å komme seg til Gardermoen (OSL) med Flybussen som har stoppested på Storo eller Sinsen.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Espira Grefsen stasjon (1-6 år)

Thor Olsens bhg. Murvillaen (1-6 år)

Barne- og Ungdomsskoler:

1-10 kl. Nordpolen skole

1-7 kl. Fernanda Nissen skole

1-10 kl. Bjølsen skole

1-7 kl. Lilleborg skole

8-10 kl. Morellbakken skole

8-10 kl. Frydenberg skole

8-10 kl. Vestre Aker skole

Videregående skoler:

Nydalen videregående skole

Foss videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Leiligheten ligger få minutters gange fra Storo T-banestasjon, Grefsenveien trikkestopp og Nordpolen skole bussholdeplass. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 175 448,-

Totalpris

Kr 3 975 448,-

Felleskostnader

Kr 3 665,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

5

Byggeår

1950

Soverom

2

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

Tomt

894m2

KR-kode

53183

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Amtmann Meinichs gate 19 A, 0482 Oslo

Gnr. 224, bnr. 30 i Oslo kommune.

Leil.nr. 1505, aksjenummer. 27,

AS Thygesonsgate 14 AS, org.nr. 934 798 082

Tomten

Eiet tomt på 894,4 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Det er kommunale ladestasjoner for elbil i Kyrre Grepps gate, Birch-Reichenwalds gate og Hans Nielsen Hauges gate. Alle ligger i kort gangavstand fra leiligheten. Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du elbil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Primærrom:

Entré/gang, bad/wc, kjøkken, stue og 2 soverom: 60 kvm

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca 8,5 kvm (skråtak) og to kjellerboder på ca 2,5 og 1 kvm. Boder er oppmålt av megler, og det tas forbehold om avvik.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.07.2018 utført av Håkon Hosle i Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner i mur og betong, samt etasjeskillere i armert betong. Grunnmur i betong antatt fundamentert til faste masser.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at både baderom, vinduer og balkongdør er passert halvparten av forventet levetid.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Topp- og hjørneleilighet sentralt beliggende på Sandaker/Øvre Torshov. Leiligheten ligger høyt og usjenert i øverste etasje med utgang til solrik sørøstvendt balkong. Leiligheten fremstår med noe bruksslitasje, og det bør påregnes oppussing av overflater.

Entré:

Leiligheten har en innbydende entré med god plass til sko og yttertøy. Entréen er formen som en "L" og har tilknytning til alle rom.

Stue:

Romslig stue med vinduer som slipper inn lys fra to sider. Her er det god plass til stor sofa og tv-møblement sammen med spisestue. Fra stuen er det utgang til sørøstvendt balkong med plass til balkongmøbler. Lite innsyn fra naboer.

Kjøkken:

Kjøkken på eget rom med plass til frokostbord. Kjøkkenet består av frittstående hvitevarer, hvite profilerte skapfronter. laminat benkeplate og flislagt bakvegg. Ved å flytte kjøkkenet ut til stuen kan man etablere et soverom nr 3 i leiligheten. Se alternativ plantegning. Det er ikke gjort videre undersøkelser rundt kostnader av dette. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Bad:

Flislagt bad fra 2008 pusset opp i regi av aksjelaget. Badet består servant, toalett, veggskap, dusjhjørne med skyvedører og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulvet. Vaskemaskin medfølger.

Hovedsoverom:

Romslig hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe. Her er det plass til dobbeltseng og kommode for ytterligere oppbevaring.

Barnerom/soverom 2:

Soverommet er av god størrelse og egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor. Her er det plass til dobbeltseng og garderobeskap, eventuelt arbeidspult og enkeltseng/barneseng.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner. Varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Det foreligger et uattestert ekspedisjonsdokument fra 1949. I tillegg foreligger det en ferdigattest på rehabilitering av baderom datert 08.11.2008.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vei. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Thygesons gate 14 aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 30 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 14 64.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er iht husordensreglene kun tillatt i særskilte tilfeller.

Foretatte påkostninger de senere år:

2012 Rehabilitering av pipene i gården

2010 Rehabilitering av fasader, balkonger og takrennenedløp. Thorendahl AS

2008 Rehabilitering av bad og soilrør. Brødrene Bastiansen AS

1989 Utskiftning vinduer Aksjeselskapet

Planlagte påkostninger:

Det ble ikke vedtatt noen planer ved ordinær generalforsamling 2018 som vil føre til økninger i fellesutgiftene.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget. Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 18.05.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 3.665,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, vaskekjeller, trappevask, renter og avdrag, drift og vedlikehold, forsikringer, kommunale avgifter, honorarer, mm.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,-

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.944,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.362,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.986.754,-.

Av dette beløpet utgjør kr 175.448,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Åsen Rode 4
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Treschows bru 0.5 km
Storokrysset 0.7 km
Sæveruds plass 0.8 km
Torshovteatret 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.1 km
Sentralstasjon Oslo S 5.2 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 0.9 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Grefsenveien 0.3 km
Bussholdeplass Nordpolen skole 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1 km
Idrettsanlegg Bjølsenhallen 1.1 km
Treningssenter Sandaker Treningssenter 0.2 km
Treningssenter Fitness.xpress Storo 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.3 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1.2 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.4 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 3 km
Nydalen videregående skole 1.6 km
Foss videregående skole 2.3 km

Barnehager

Espira Grefsen stasjon (1-6 år) 0.2 km
Thor Olsens bhg. Murvillaen (1-6 år) 0.3 km
Ragnas hage (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.7 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 0.9 km
Postkontor Nydalen postkontor 1 km
Postkontor Meny Bjølsen 1.2 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.7 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 0.7 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Joker Sandaker 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Grefsenveien 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Grefsenveien 0.4 km
Kiosk/video Mix Sandaker 0.7 km
Bensin Circle K Storo 0.8 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 35,7 år
Gj.snittalder kvinner 35,7 år
Husholdninger med barn 14,7 %
Husholdninger uten barn 85,3 %
Gj.snitt byggeår 1963
Gj.snitt tomtestørrelse 385
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Åsen Rode 4 1972 1344

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?