Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 600 000,- for kr 4 600 000,-

Velkommen til en lekker og stilsikker leilighet med høy standard og særpreg.

I stuen er det god plass til en stor sofagruppe og spisestue

Romslig og veldimensjonert stue i åpen og moderne løsning mot kjøkkenet.

Stuen er malt i moderne farger i 2018.

Stue med 1-stav beiset og lakkert eikeparkett fra 2012

Utgang til solrik balkong på ca 5,5 kvm

Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde en god romfølelse.

Delikat innholdsrikt kjøkken fra 2012 med glatte fronter. Plass til kjøkkenbord.

Et godt utstyrt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, nedfelt platetopp og kjøl/frys.

Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Heltre benkeplate fra 2018

Et lunt og romslig hovedsoverom som vender mot marka

Soverom med stor garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass for oppbevaring

Soverom med godt med plass for dobbeltseng

Soverommet har god størrelse på rommet og egner det seg fint som barnerom eller gjesterom

Soverom malt i tidsriktige farger.

Lekkert flislagt bad pusset opp i 2012 med varmekabler i gulv og downlightsbelysning i tak.

Badet er utstyrt med bl.a servantseksjon, høyskap, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Inngangspartiet med call system

Godt utnyttet gang med plass oppbevaring av klær og sko

Utgang til solrik balkong på ca 5,5 kvm hvor man kan nye deilige sommerdager.

Plass til både stoler og bord på balkong

Koselig og solrik balkong på ca 5,5 kvm

Utsikt fra vinduet

Fasade

Plantegning

Alternativ plantegning for 4-roms løsning

Pent opparbeidet felles tomt

Felles tomt opparbeidet med beplantning

Badedammen på Tonsenhagen

Lillomarka

Isdammen

Lillomarka

Årvoll gård

Grefsenkleiva

Trollvann

Skiløypene starter rett ved boligen

Tonsenhagen - Lekker og stilsikker 3 (4)- roms leilighet med høy standard- Stilig særpreg - Solrik balkong.

Anna Rogstads vei 47

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Tonsenhagen - Lekker og stilsikker 3 (4)- roms leilighet med høy standard- Stilig særpreg - Solrik balkong.: Tonsenhagen - Lekker og stilsikker 3 (4)- roms leilighet med høy standard- Stilig særpreg - Solrik balkong.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 703,-
Fellesgjeld:
Kr 57 861,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Tonsenhagen med marka som nærmeste nabo. Lillomarka starter rett ved blokka og gir deg muligheten til å koble av fra byens mas i flotte rekreasjonsomgivelser. Bilfrie skogsveier og turstier strekker seg milevis innover, det samme gjør skiløypene som starter rett utenfor inngangsdøra! Her er mulighetene nærmest ubegrenset for de som er glad i å sykle, gå på ski eller spasere turer. Fra leiligheten er det en flott gåtur opp til Grefsenkollen, med sine slalåmbakker om vinteren og terrengsykling om sommeren. Badeturen kan legges i idylliske omgivelser til Trollvann eller Isdammen. Også kort vei til Linderudkollen og Lilloseter med matservering.

Store grøntområder i nærheten av leiligheten med kunstgressbane, grusbane og volleyballbane.

Fra leiligheten er det ca 6 min. gange til Tonsenhagen Torg med KIWI matbutikk og den koselige kaféen Kaffehjørnet. Rett ved torget finner du også badedammen hvor man kan ta seg en dukkert på varme sommerdager.

I nærheten har du også Linderud senter med et stort utvalg av butikker og servicetilbud, blant annet matbutikk, vinmonopol og apotek.

God offentlig kommunikasjon på Tonsenhagen, med blant annet 31-bussen til sentrum. Denne linjen har vanligvis avganger hvert 6. minutt og går 24/7. Du er på Grünerløkka på ca 14 minutter og på Oslo S på ca 18 minutter. Herfra går også 25-bussen til Marjorstuen, samt rushtidslinjene 31E og 33.

Dette er en bolig for deg som vil bo sentralt med kort reisetid til byens pulserende liv, samtidig som du bor i vakre, rolige og grønne omgivelser rett ved marka!

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Tonsenhagen barneskole som ligger ca 400 meter nede i veien og Vollebekk ungdomsskole ca 1.8 km unna. Det er flere barnehager i nærheten, som Lykketrollet familiebarnehage (0-3 år) ca 100 meter unna, Rødberget naturbarnehage (4-5 år) ca 400 meter unna og Sandbakken barnehage (1-6 år) ca 700 meter unna. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 57 861,-

Totalpris

Kr 4 057 861,-

Felleskostnader

Kr 3 703,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1956

Soverom

2

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

8808m2

KR-kode

401884

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Anna Rogstads vei 47, 0592 Oslo

Gnr. 85, bnr. 140, snr. 65 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 8.808,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, hekker, trær, lekeapparater, benker, bord og asfalterte gangveier.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Primærrom: Høy 1. etasje 67 kvm: Stue med utgang til balkong på ca 5,5 kvm og delvis åpen løsning mot kjøkken, 2 romslige soverom, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og entré.

I tillegg disponerer boligen 2 antall boder. En kjellerbod på ca 6 kvm og en loftsbod med gulvareal på ca. 8 kvm hvor deler av arealet ikke er måleverdig på grunn av skråtak.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.02.2018 utført av Ole Peter Arnesen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til en lekker og stilsikker leilighet med høy standard og særpreg. Lys og gjennomgående 3-roms med en god planløsning. Leiligheten kan enkelt gjøres om til en 4 roms ved å dele av stuen. Her bor du med marka som nærmeste nabo, men med gode kollektivforbindelser til alle retninger av byen.

Boligen gjennomgikk en omfattende oppussing i 2012 og holder en gjennomgående høy standard og er kledd i nydelige farger som gir et moderne, men samtidig tidløst uttrykk. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang: Romslig entré med tilknytning til stue, soverom og bad. Selve entréen gir gode oppbevaringsmuligheter med god plass for garderobeløsning. Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren.

Stue: Romslig og veldimensjonert stue med åpen og moderne løsning mot kjøkkenet. I stuen er det god plass til en stor sofagruppe og spisestue. Utgang til solrik balkong på ca 5,5 kvm hvor man kan nye deilige sommerdager. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde en fantastisk god romfølelse. Boligen varmes opp via fjernvarme. Stuen er malt i moderne farger i 2018. 1-stav beiset og lakkert eikeparkett fra 2012 som også går igjen på soverommene. 2-lags isolerglass vinduer fra 2011-2013. Balkongdør fra 2017.

Kjøkken: Delikat innholdsrikt kjøkken fra 2012 med glatte fronter. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Heltre benkeplate fra 2018. Et godt utstyrt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, nedfelt platetopp og kjøl/frys. Kullfiltervifte over platetopp.

Bad/wc: Lekkert flislagt bad pusset opp i 2012 med varmekabler i gulv og downlightsbelysning i tak. Badet er videre utstyrt med servant med servantseksjon med skuffer i hvit høyglans, speil med lys, høyskap med fronter i hvit høyglans, dusj med innfellbare glassvegger, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom: Leiligheten har to velfungerende soverom. Et lunt og romslig hovedsoverom som vender mot marka med godt med plass for dobbeltseng og en stor garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass for oppbevaring. Det andre soverommet har god størrelse på rommet og egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom. Moderne materialvalg og store vindusflater går også igjen i disse rom. Mulighet for etablering av tredje soverom i stuen, se alt. plantegning.

Kort oppsummert en rålekker leilighet for den kresne som ønsker å flytte rett inn. Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer via sentralfyr tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.02.1958

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Hageplan må innsendes.

2. Forslag til utvendige farger må innsendes.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 26621-2/105, tinglyst 30.05.1984 - Panterett til sameiet pålydende kr.17.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vei, og bestemmelse om vann/kloakkledning

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Tonsenhagen 18, med sameiebrøk 8547/633696.

Sameiet består av 80 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt dersom de ikke er til sjenanse for andre beboere.

Sameiet har egen nettside: https://tonsenhagen18.wordpress.com/

Foretatt påkostninger de senere år:

2017/2018:

- Montert felles brannalarmanlegg. Alle fellesdører i sameiet byttet til godkjente brannsikre dører

- Bytte av flere sylindere (låser) i inngangsdørene i oppgangene

2010:

- Det ble installert nytt callinganlegg/porttelefon i hele sameiet

2005/2006:

- Alle tak og piper rehabilitert, takrenner og nedløp er skiftet eller reparert, balkonger er ettersett og vinduer malt på utsiden.

2004:

-Samtlige oppganger oppusset og malt

Planlagte påkostninger:

Styret har fått utarbeidet en OPAK rapport og setter opp vedlikeholdsplan etter denne. Sameiet vurderer å bytte vinduer i trappeoppgangene. Dette vil tas opp på sameiermøte tidligst i 2019. Ingen planlagte påkostninger vedtatt pr. 12.07.18.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-612 datert 08.11,1955 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.703,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV og internett grunnpakke, varmtvann, fyring, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2018.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Brensel kr. 815,-

Fellesutgifter kr. 2.772,-

Trappevask kr. 116,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarm som koster kr 5.000,- pr. år. Abonnementet er sakt opp om medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.164.328.

Av dette beløpet utgjør kr 57.861,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Tonsenhagen
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Tonsenplassen 0.8 km
Linderudplassen 1.7 km
Bjerke travbane 1.8 km
Tonsen kirke 2.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44.1 km
Sentralstasjon Oslo S 8.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 4.6 km
T-bane stasjon Linderud T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 4.1 km
Bussholdeplass Tonsenhagen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tonsenhagen fotballbane 0.3 km
Idrettsanlegg Årvoll Idrettsplass 1.5 km
Treningssenter Elixia Linderud 1.5 km
Treningssenter Galaxy Sport & Fitness Club 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Tonsenhagen skole (1-7 kl.) 0.4 km
Årvoll skole (1-10 kl.) 1.5 km
Vollebekk skole (1-10 kl.) 1.8 km
Linderud skole (1-10 kl.) 1.9 km
Bjerke videregående skole 1.7 km
Kuben videregående skole 4.7 km

Barnehager

Lykketrollet familiebarnehage (0-3 år) 0.1 km
Rødberget naturbarnehage (4-5 år) 0.4 km
Sandbakken barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Linderud Senter 1.5 km
Kjøpesenter Årvoll senter 1.7 km
Postkontor Coop Mega Linderud 1.5 km
Postkontor Kiwi Veitvet 1.8 km
Apotek Boots apotek Linderud 1.5 km
Apotek Boots apotek Årvoll 1.7 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Kiwi Tonsenhagen 0.8 km
Dagligvare Joker Linderudsletta 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Linderud 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 1.5 km
Bensin Uno-X Linderud Sør 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Linderud 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,9 %
Andel kvinner 53,1 %
Gj.snittalder menn 39,2 år
Gj.snittalder kvinner 41 år
Husholdninger med barn 21,3 %
Husholdninger uten barn 78,7 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 4182
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Tonsenhagen 2229 1355

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Irene Henriksen
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?