Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 560 000,- for kr 3 560 000,-

Stue

Sjarmerende orginalt tregulv. I stuen har man god plass både sofagruppe og spiseplass.

Store vindusflater og god takhøyde på 2,64 meter gir stuen en fantastisk god romfølelse.

Fyring og varmtvann er inkl. i felleskostnadene. Dette reduserer strømkostnadene betraktelig!

Lekker leilighet som er malt i tidsriktige farger. Her er det bare å flytte rett inn!

Stue

Velkommen tilbords!

Stue

Innebygd skap i stue som sikrer ekstra oppbevaringsplass.

Inngang fra entre til leilighetens delikate kjøkken.

Velkommen til Anna Sethnes gate 2A. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Moderne og stilsikker kjøkkeninnredning med to fargede fronter og håndtak i stål samt benkeplate i heltre eik.

Stor vindusflate på kjøkkenet gir rommet rikelig med naturlig lys. Flott utsyn mot rolig nabolag.

Integrert i kjøkkeninnredningen er oppvaskmaskin, ovn, platetopp og kjøl/frys. Tidsriktige fliser mellom over- og underskap

På kjøkkenet har man plass til en trivelig liten spiseplass.

Stilig vegg på kjøkken malt i trendy kalkmaling.

Velkommen inn!

Innholdrik entrè med god plass til oppbevaring av ytterklær og skotøy.

Romslig entré med tilknytning til alle rom.

Entré.

Lekkert soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord, garderobeskap og kommode.

Store vindusflater gir soverommet naturlig med lys. Soverommet er vendt mot rolig bakgård.

Stort integrert garderobeskap som sikrer godt med lagringsplass. Garderobeskapet medfølger ved salg.

På soverommet han man i tillegg et praktisk innebygd skap som sikrer ekstra oppbevaringsplass.

Soverom.

Soverom

Soverom

Pent flislagt bad med opplegg til vaskemaskin.

Badet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og servantskap.

Bad

Plantegning.

Nærområdet

X

Torshov - Lekker 2-roms toppleilighet med nyere kjøkken og bad - Orginale tregulv - Fyring og varmtvann inkl.

Anna Sethnes gate 2A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

Torshov - Lekker 2-roms toppleilighet med nyere kjøkken og bad - Orginale tregulv - Fyring og varmtvann inkl.: Torshov - Lekker 2-roms toppleilighet med nyere kjøkken og bad - Orginale tregulv - Fyring og varmtvann inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 020,-
Fellesgjeld:
Kr 73 180,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Torshov i et rolig og tilbaketrukket område. Området har et spennende kulturtilbud, med blant annet kulturslottet Soria Moria og Torshovteateret. Det er en rekke spisesteder og kafeer på Torshov, blant annet "Grisen" og Trikkestallen som begge har flotte uteserveringer om sommeren, såvell som Åpent Bakeri, slakterforretningen Strøm-Larsen er også rett i nærheten. Sandaker Senter er nærmeste kjøpesenter med vinmonopol, apotek, Coop matbutikk, bokhandel og andre forretninger.

Det er kort avstand til Bjølsen og Sagene, samt Grünerløkka med alle sine forretninger, kafeer, restauranter og yrende uteliv. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter. Det er en rekke treningssentre i området, blant annet Myrens Sportssenter (med Klatreverket), Sats Storo, og Elixia Ringnes Park eller Carl Berner.

Med beliggenhet rett ved Torshovparken og kort vei til både Torshovdalen og Akerselva har man flotte rekreasjonsmuligheter rett i nærheten. Torshovparken rett over gaten for gården. Her har man bla. 4 beachvolley baner, basket og minigolf.

Godt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med trikkens linjer 11, 12 og 13 som tar deg raskt til og fra sentrum, bussens linje 20 som kjører til og fra Galgeberg i øst til Skøyen i vest og 30-bussen som kjører fra Bygdøy gjennom sentrum og opp til Nydalen, som også er like ved.

Torshov er en bydel i vekst og utvikling, stadig flere oppdager den behagelige følelsen av et tilbaketrukket og stille miljø samtidig som nærheten til byen appellerer. Med kort vei til alle servicetilbud og trivelig bomiljø, hyggelige parker og friområder er dette et området som har "alt".

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 73 180,-

Totalpris

Kr 3 573 180,-

Felleskostnader

Kr 3 020,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1939

Soverom

1

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

3279m2

KR-kode

4018172

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Anna Sethnes gate 2A , 0474 Oslo.

Gnr. 225, bnr. 58 i Oslo kommune.

Andelsnr. 140 i Presidentgata Borettslag, org.nr. 948 322 358.

Tomten

Eiet tomt på 3.279 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-ladestasjon er i Oskar Braathens gate og nærmeste bysykkelstativ er i Ole Bulls gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom:

Leilighet: 5. etasje 52 kvm: Bad, stue, entré, kjøkken og ett soverom.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 7 m2 (skråtak) og en kjeller bod på ca. 4 m2. Begge bodene er merket med nr. 1115.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.08.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Velkommen til en lekker og stilsikker leilighet med god standard og klassisk særpreg. Lys og gjennomgående 2-roms med en god planløsning.

Her bor du i nærhet til alt, men likevel tilbaketrukket i rolige omgivelser og parken som nabo.

Boligen holder en gjennomgående god standard, samtidig som det klassiske særpreget er godt ivaretatt. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang: Romslig entré med tilknytning til alle rom. Entréen er romslig med mulighet enkel garderobeløsning. Sikringsskapet er plassert i oppgangen og er utstyrt med automatsikringer.

Stue: Romslig og veldimensjonert stue med hyggelig utsyn. Med romslige oppholdsrom har du rikelig med plass til en sofagruppe og spisestue uten at romfølelsen settes på spill. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde på 2,64m en fantastisk god romfølelse. Klassisk særpreg med hvitmalte tregulv som går igjen i alle rom. I stuen har man en praktisk skap bod for oppbevaring. Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyr. Vinduer fra 1984 og 1996.

Kjøkken: Delikat innholdsrikt kjøkken med lyse fronter og håndtak i stål. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Benkeplate i heltre eik og dekorative fliser mellom benk og overskap. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, samt kjøl og fryseskap. avtrekksvifte over platetopp. Kjøkkenet har i tillegg plass til et lite frokostbord, hvor man nyte frokosten og et hyggelig utsyn over frodige omgivelser. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten.

Bad/wc: Delikat flislagt baderom med tidsriktig innredning. Badet er opprinnelig fra 2001 men fikk nye fliser og innredning i 2012. Badet har et dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører for god plassutnyttelse. Stilige lyse fliser som gir et moderne men samtidig tidløst særpreg. Badet er videre utstyrt med vegghengt toalett, servant med underskap, samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom: Et lunt og romslig hovedsoverom som vender ut mot rolig bakgate og parkområder. Soverommet har godt med plass for en stor dobbeltseng og er i tillegg utstyrt med en romslig garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass til både klær og sko. Soverommet har i tillegg et innebygget skap for ekstra oppbevaringsplass. Takhøyden, materialvalg og store vindusflater går også igjen på soverommet.

Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralfyr tilknyttet fjernvarme. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1943.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 12.07.1943 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Presidentgata Borettslag.

Borettslaget består av 231 leiligheter og 2 utleieenheter. ( Bunnpris og HL rør)

Forretningsfører er OBOS tlf. 22 86 59 99.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt, men kan godkjennes av styret ved spesielle tilfeller.

Fellesvaskeri i kjeller.

Foretatt påkostninger de senere år:

2018 - Nye postkasser.

2017 - Rørfornying av bunnledning.

2016 - Kontroll og sikring av tak og piper. Oppgradering av belysning i kjeller.

2015 - Installering av kameraovervåkning

2014 - Konvertering til fjernvarme. Installering av røykvarslere i alle leiligheter.

2013 - Utskiftning av nøkkelsystem.

2011 - Nye vaskemaskiner.

2010 - Nye tørketromler.

2009 - Fasaderehabilitering.

Planlagte påkostninger:

Det er ønske om å oppgradere lys i oppgangene samt oppgradering av callinganlegg. Iht. styreleder er det vedtatt at styret innhenter ulike tilbud som videre skal fremstilles på førstkommende generalforsamling. Om oppgraderingene gjennomføres er uvisst, men iht. styreleder vil kostandene knyttet til prosjektene mest sannsynlig finansieres ved hjelp av oppsparte midler.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget: "Dots" som henger i gangen, samt vaskemaskin på bad.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.020,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, fibernett, kabel-tv, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m .

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen er tilknyttet GET for levering av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.581.268,-. Av dette beløpet utgjør kr 73.180,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Torshov Rode 6
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Sæveruds plass 0.7 km
Torshovteatret 0.7 km
Ringen kino 0.8 km
Carl Berners plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 3.4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Biermanns gate 0.5 km
Bussholdeplass Torshovparken 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.4 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.5 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.6 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.3 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.6 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1.1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.5 km
Foss videregående skole 1.1 km
Hersleb videregående skole 1.9 km

Barnehager

Oskar Braaten barnehage (3-6 år) 0.1 km
Torshovgata barnehage (0-6 år) 0.2 km
Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.9 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.3 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.5 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.9 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.5 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.7 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Bunnpris Presidentgate 0.2 km
Dagligvare Coop Extra Vossegata 0.3 km
Kiosk/video Mix Torshov Tippestue 0.3 km
Kiosk/video Lotus Storkiosk 0.3 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.8 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 32,9 år
Gj.snittalder kvinner 32,7 år
Husholdninger med barn 9,6 %
Husholdninger uten barn 90,4 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 621
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 6 761 530

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?