Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 400 000,- for kr 6 400 000,-

Velkommen til Arendalsgata 14 - en sjelden perle midt i hjertet av Sagene! Presenteres av Christoffer Borgenvik, Krogsveen avd. Sagene

Solrikt og luftig uten overhengende balkonger. Utsyn over Sagene og Sagene Kirke.

Stor (6 kvm.) sørvestvendt balkong i toppetasjen med flotte solforhold.

Lekker stue med store vindusflater som slipper inn masse sollys. Utgang til solrik balkong.

Stuen har høy standard med enstavs eikeparkett på gulv og moderne, trendy farge på vegger. Takhøyden er 2,49m.

Ikke vanskelig å trives her! Flytt rett inn!

Stor, åpen stue/kjøkkenløsning med god plass til både sofa- og spisegruppe. Leiligheten er gjennomgående som gir en ekstra åpen og romslig følelse.

Rålekkert fargevalg og høy standard!

Flott, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass - perfekt for den matglade.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken gjør kjøkkenet til en hyggelig og sosial arena.

Kjøkkenet har kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og stålhåndtak. Benkeplate i valnøtt og belysning under overskap.

Flott, åpen stue/kjøkkenløsning!

Leiligheten har to soverom i 5. etasje og hovedsoverom i 4. etasje. Her fra gjesterom i 5. etasje.

Gjesterommet er malt i lune og trendy farger.

Alle leilighetens soverom vender ut mot rolig gårdsrom som sikrer nattesøvnen.

Soverom 2 i 5. etasje benyttes i dag som barnerom.

Barnerommet har godt plass til både seng og leker. Også dette soverommet vender ut mot skjermet og rolig gårdsrom.

Leilighetens hovedsoverom er i 4. etasje. Fra hovedsoverommet har du utgang til fransk balkong.

Hovedsoverommet har god plass til både dobbeltseng og nattbord.

Smakfullt baderom med moderne fliser og innredning, fossefallsdusj, downlights, vegghengt klossett og varmekabler i gulv.

Moderne innredning med skuffer i underskap og speil med belysning.

Romslig entré med god plass til sko og yttertøy. Praktisk nisje under trapp for ekstra oppbevaring.

Entréen er flislagt med varmekabler i gulv. Fra entréen har du direkte adkomst til hovedsoverom, baderom og leilighetens overetasje.

Leiligheten har garasjeplass i garasjeanlegg i gårdsrommet.

Planskisse 4. etg.

Planskisse 5. etg.

Fasaden sett fra Arendalsgata. Leiligheten ligger i øverste etasje med heisadkomst.

Utsyn over gårdsrommmet.

Gårdsrommet er opparbeidet med beplantning, sittegrupper og grill. Et perferkt sted å tilbringe sommerhalvåret.

Gårdsrommet er skjermet og privat.

Leiligheten ligger et steinkast unna ikoniske Sagene Kirke som ligger helt i sentrum av Sagene.

Sagene har et rikt utvalg av kaféer, restauranter og spisesteder. Her fra Kaffebrenneriet som byr på et utvalg av bl.a. kaffe og bakst.

Akerselva ligger noen minutters gange fra leiligheten og tilbyr flotte turmuligheter helt fra Maridalsvannet i nord til sentrum i sør. Her fra Nydalen med bademuligheter på sommerstid.

Sjelden mulighet på Sagene - Fantastisk og rålekker 4-roms toppleilighet over 2 plan -solrik balkong -heis -garasjeplass

Arendalsgata 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 100 000,-

Sjelden mulighet på Sagene - Fantastisk og rålekker 4-roms toppleilighet over 2 plan -solrik balkong -heis -garasjeplass: Sjelden mulighet på Sagene - Fantastisk og rålekker 4-roms toppleilighet over 2 plan -solrik balkong -heis -garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 770,-
Fellesgjeld:
Kr 113 887,-
AREAL (P-ROM / BRA)
77 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og populært til på Sagene med sjarmerende, Sagene kirke som nærmeste nabo. Et meget attraktivt boligområde med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser (Linje 20, 34, 37 og 54). Gåavstand til t-baneforbindelse i Nydalen og trikkeholdeplass på Torshov. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Flybuss fra Vøyenbrua og Storolokket.

Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Sagene lunsjbar, Bamboo (Asiatisk), Helt rått (Sushi/Asiatisk), Kokosbollefabrikken m.m.

Flere dageligvareforretninger i nærområdet, blant annet Rema, Extra, den økoloiske butikken "ekte vare", Kiwi og Joker, som er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken! Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. 10 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva Miljøpark, Myraløkka, Sagene parken, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier mm. Her finner du også Oslo skatehall med et skateareal på 1430 kvadratmeter inne og 600 kvadratmeter ute og som holder åpent syv dager i uken året rundt. Ved Bjølsenparken ligger idylliske Bjølsen Kolonihage med koselige Portveien 2.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 113 887,-

Totalpris

Kr 6 213 887,-

Felleskostnader

Kr 3 770,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

1968

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

77m2

Bruksareal

77m2

Tomt

2108m2

KR-kode

521873

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Arendalsgata 14, 0463 Oslo

Gnr. 221, bnr. 12, snr. 35 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.108 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg følger leiligheten ved salg.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 86 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Totalt primærrom: 77 kvm

Primærrom:

5. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom.

4. etasje: Bad, entré, soverom.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 6 m2 gulvareal, merket med nr. 35 og et skap på ca. 0,5 m2 i kjeller. Skapet er merket med nr. 35.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.07.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til en unik mulighet på Sagene! Leiligheten er en lekker toppleilighet over 2 plan med solrik balkong, heis og garasjeplass beliggende midt i hjertet av Sagene!

Balkong:

Romslig, sørvestvendt balkong med svært gode solforhold. God plass til både møblement, beplantning og grill. Flott utsyn over bl.a. Sagene Kirke. Et perfekt sted å tilbringe sommerhalvåret!

Stue:

Rålekker stue med store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys. Flott enstavs eikeparkett på gulv, trendy fargevalg på vegger og høy standard. God plass til både sofa- og spisegruppe. Takhøyde på 2,49m. Utgang til solrik balkong.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnedning med hvite, profilerte fronter med stålhåndtak. Benkeplate i valnøtt og belysning under overskap. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Perfekt for den matglade!

Soverom:

Leiligheten har tre gode soverom. To soverom i 5. etasje som i dag benyttes som gjesterom og barnerom, og et hovedsoverom med utgang til fransk balkong i 4. etasje. Alle soverommene vender ut mot rolig gårdsrom som sikrer nattesøvnen, i tillegg til at de er nordvendte og holder seg svale på sommerstid. Begge soverommene i 5. etasje har plass til både seng, nattbord og garderobeskap. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, nattbord og mye klesoppbevaring i stort garderobeskap.

Baderom:

Lekkert, flislagt baderom fra 2013 med varmekabler i gulv, downlights, vegghengt klosett og fossefallsdusj med innfellbare glassdører. Moderne baderomsinnredning med skuffer i underskap og speil med belysning. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Entré:

Lys og innbydende entré med plass til både sko og yttertøy. Smart nisje under trapp for ekstra oppbevaring. Flislagt gulv med varmekabler. Direkte adkomst til hovedsoverom, baderom og trapp til 5. etasje!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv i entré og på baderom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.12.1971. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 6 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om veg, vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, bestemmelse om vann- og kloakkledn., bestemmelse om trafostasjon/kiosk, bestemmelse om benyttelse/gjerde og bestemmelse om garasje/parkering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Arendalsgata 14 Sameie, med sameiebrøk 140/6981.

Sameiet består av 52 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

De som har dyr plikter å sørge for at disse ikke er til sjenanse for sine naboer. Dette gjelder også støy og etterlatenskaper ved alle sameiets fellesarealer. Husdyr skal ikke oppholde seg på/i fellesarealene uten tilsyn.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Utskifting av branndører mellom 4. og 2 etasje, oppgradering av avfallssystemet, gjennomført faglig tilstandskontroll av bygningsmassen for å avdekke kritiske og andre nødvendige vedlikeholdstiltak

2016: Utskifting av ringeklokkesystemet og branndører i korridorene. Maling av korridorene.

2015: Montering av varmepumpe for gjenvinning av avtrekksluft for oppvarming av varmtvann (ENØK-tiltak), utskifting av avtrekksvifte for ventilasjonsanlegget, og avtrekksviften i garasjeområdet

2014: Opprusting av fasade og inngangsparti, utskifting av grunnvannspumpe, utskifting av utstyr i vaskeriet

2013: Skifting til ny heis, rehabilitering av avløpsrør

2011 - 2012: Rehabilitering av balkongene, og utvidet til 1,5 meter

2010: Etablering av nytt elektronisk nøkkelsystem

2003: Skifting til nytt tak

Planlagte påkostninger:

På sameiermøte 24.04.17 ble det vedtatt at styret skal vurdere situasjonen rundt tilrettelegging for el-bil fortløpende. Dvs. utarbeide en mulighetsstudie for etablering av ladestasjoner på alle parkeringsplassene i sameiet som skal legges frem på et senere sameiermøte.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 1.10.87. Reguleringsbestemmelsene er erstattet med kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Innredning i skyvedørsgarderobe, hyller av drivved, frittstående hvitevarer og markise medfølger ikke handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.770,- pr. mnd. og inkluderer varmtvann, kabel-tv, forretningsførsel, sameieforsikring og avgifter/renovasjon mm..

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år. / 6.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.375.701,-.

Av dette beløpet utgjør kr 113.887,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 5
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Sagene Samfunnshus 0.1 km
Advokat Dehlis plass 0.4 km
Arkitekt Rivertz plass 0.6 km
Torshovteatret 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2.3 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.7 km
Bussholdeplass Sagene 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.6 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.7 km
Treningssenter SATS Sagene 0.2 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.3 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.3 km
Foss videregående skole 1.4 km
Nydalen videregående skole 1.9 km

Barnehager

Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.2 km
Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.2 km*
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.2 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.3 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.8 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.1 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Joker Sagene 0.2 km
Dagligvare Coop Extra Bjølsen 0.3 km
Kiosk/video Sagene Frukt & Grønt 0 km*
Kiosk/video 7-Eleven Kristiansandsgaten 0.1 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.6 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 34,8 år
Gj.snittalder kvinner 35,6 år
Husholdninger med barn 18,3 %
Husholdninger uten barn 81,7 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 203
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 5 1598 993

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 44.675,- .

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-.

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Christoffer Borgenvik
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?