Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 650 000,- for kr 5 650 000,-

Leiligehten ligger i 2. etasje med flotte lysforhold

Velkommen til hyggelige Arendalsgata 19

Her bor du helt uten innsyn og med flott utsikt

Kjøkkenet er nytt i 2017

Godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet

Kjøkkenet sett mot gangen

Hyggelig spisestue i tilknytning til kjøkkenet

Spisestue/stue i 2. etasje

Lekkert bad oppusset i 2011

Det er varmekabler i gulvet og opplegg for vaskesøyle på badet

Bad med badekar og dusj

Nyere peisovn (2017) i stuen

Trapperom

Trapp opp til loftsetasjen

Loftstue

Innredet rom/kontor/lesekrok

Loftstue med buet vindu

Tv- stue/loftstue

Hovedsoverom

Godt med garderobeskap på soverommet og fantastisk utsikt

Barnerom i 2. etasje

Barnerom med plassbygget seng

Leiligheten har to fine soverom

Trapp mellom etasjene

Stort loft med muligheter over loftetasjen

Entre/gang

Kjøkken og stue i åpen løsning

Detaljbilde- kjøkken

Nåværende eier har instalert type 3 lader for El-bil i tilknytning til parkeringsplassen

Fasade mot Arendalsgata. Biloppstillingsplass i front

Fasade Myraløkka

Deler av utsikten-Myraløkka mot byen og fjorden

Utsikt fra leiligheten

Fjordutsikt

Utsikt fra leiligheten

Myraløkka

Eiendommen har meget attraktiv beliggenhet på Sagene, inntil stort grønt-/friområde (Myraløkka)

Utsikt

Fullmåne

Utsikt fra hovedsoverommet

2. etasje

Loftsetasje

2. etasje

Loftsetasje

Et av Sagenes viktigste og hyggeligste knutepunkter. Lunchbarens meny må prøves, enten du vil ha enkel lunch eller bare noe godt å drikke

Myraløkka fylles av soltørste Sagenebeboere når sommeren inntrer

I umiddelbar nærhet finner du Akerselva som tilbyr flott turmuligheter enten du er glad i å gå eller jogge.

Kaffebrenneriet

Sagene kirke

Townhouse på Sagene

Arendalsgata 19

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 000 000,-

Townhouse på Sagene: Lys og sjarmerende 4-roms o/2 plan. P-plass med el-uttak. Flott utsikt! Nytt kjøkken og bad.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 69 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og populært til på Sagene med den grønne parken, Myraløkka som nærmeste nabo. Et meget attraktivt boligområde med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser (Linje 20, 34, 37 og 54). Gåavstand til t-baneforbindelse i Nydalen og trikkeholdeplass på Torshov. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Flybuss fra Vøyenbrua og Storolokket.

Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Sagene lunsjbar, La Casa (Italiensk), Bamboo (Asiatisk), Helt rått (Sushi/Asiatisk), Kokosbollefabrikken m.m. Flere dageligvareforretninger i nærområdet, blant annet Rema, Extra, den økoloiske butikken "ekte vare", Kiwi og søndagsåpen Joker. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. 10 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva Miljøpark, Myraløkka, Sagene parken, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier mm. Her finner du også Oslo skatehall med et skateareal på 1430 kvadratmeter inne og 600 kvadratmeter ute og som holder åpent syv dager i uken året rundt. Ved Bjølsenparken ligger idylliske Bjølsen Kolonihage med koselige Portveien 2.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.

Barnehager og skoler

Eiendommen har gangavstand til Sagene barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det er kort vei til flere utdanningsinstitusjoner som f. eks. Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høgskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Arendalsgata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 000 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1914

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

69m2

Bruksareal

69m2

Tomt

257m2

KR-kode

401869

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Arendalsgata 19, 0463 Oslo

Gnr. 221, bnr. 17, snr. 2 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 257 kvm som tilhører de to leilighetene i Arendalsgata 19 i fellesskap. Asfaltert adkomst til inngangsparti med to biloppstillingsplasser. Plen og beplantning på sydsiden.

Parkering

Seksjonen disponerer en biloppstillingsplass rett utenfor døren. Nåværende eier har instalert type 3 lader for El-bil i tilknytning til parkeringsplassen. Huset består av to boligseksjoner som hver disponerer en biloppstillingsplass rett utenfor inngangsdøren. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 76 kvm

Totalt bruksareal: 69 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

Primærrom:

2. etasje 41 kvm: Entré m/trapp, bad/vaskerom, kjøkken, stue og soverom.

Loftetasje 28 kvm: Loftstue, soverom og innredet rom. Luke med adkomst til loft fra innredet rom. ( Det totale gulvarealet er 32m2, men grunnet lav høyde under skråtak er måleverdig areal 28m2.)

Seksjonen disponerer en biloppstillingsplass med El bil lader type 3 utenfor inngangsdøren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.03.2018 utført av Nils Fosberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Verneverdig rekkehus i engelsk stil fra 1914 i murkonstruksjon. Rekkehusene har historie som arbeiderboliger for Myrens verksted og er oppført på Byantikvarens Gule liste.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2.

TG2: Vinduer grunnet alder.

Panelovner: Det er krav til fastmonterte varmekilder i alle oppholdsrom. TG 2 angitt som følge av denne mangel.

Øvrige kontrollpunkter har fått TG 1.

Bygningen er over 100 år gammel og det må påregnes mindre skjevheter i konstruksjon, samt noe knirk i gulv/etasjeskillere.Det følger ikke eksterne boder med denne leiligheten.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Attraktiv bebyggelse med engelsk inspirerte gårder fra begynnelsen av forrige århundre. Gården var opprinnelig arbeiderboliger bygget i 1914. Bebyggelsen er verneverdig og står på Byantikvarens "gule liste". Bygningen fremstår som godt holdt og fasaden ble pusset opp i 2006 og taket renovert i 2007. Nytt avløp med strømpe i rør 2014. I 2017 bla det lagt ny asfalt foran husene i rekken.

Rekkehus/townhouse i mur over 3 etasjer. Dette huset består av 2 boligseksjoner og hver seksjon disponerer en parkeringsplass rett utenfor døren. Næværende eier har installert lademulighet for el-bil på sin plass. Leiligheten har gjennomgående planløsning over 2-plan (2. etasje og loftsetasje). Seksjonen ligger høyt og fritt med nydelig utsikt over Myrarløkka, byen og fjorden. Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys og sikrer en god atmosfære i leiligheten. Adkomst via felles trapperom.

Leiligheten er oppgradert i 2017 med nytt kjøkken, ny rentbrennende peisovn, nytt sikringsskap samt montert lader for el-bil på tillhørende biloppstillingsplass utenfor inngangen.

Badet er renovert i 2011. Boligen fremstår som moderne og attraktiv med gjennomgående meget god standard.

MATERIALVALG:

Gang: Hyggelig entré/gang med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Trapp opp til loftsetasjen.

Stue: Lys og hyggelig stue med god plass til spisestue. Moderne peisovn med glassfelt er installert i 2017. Stort vindu med fantastisk utsikt!

Loftstue: Hyggelig loftstue med halvmåneformet vindu. Det er råloft over loftstuen med mulighet for å heve takhøyden, innrede hems el i denne etasjen.

Kjøkken: Moderne og velutstyrt kjøkkeninnredning fra 2017 med slette fronter, benkeplater i heltre eik og nedfelt oppvaskkum i porselen. Integrert komfyr med keramisk topp, opplegg for oppvaskmaskin og kjøl- /fryseskap. Hvitevarer medfølger handelen.

Bad: Lekkert oppusset baderom med varmekabler. Badet er fagmessig oppusset i 2011. Badet er innredet med badekar, servant med servantinnredning, speilskap med lys, opplegg for vaskesøykle og veggmontert toalett. Downlights i tak. Det er plastsluk med klemring og synlig membran. Badet er oppgradert med nytt blandebatteri i 2014.

Soverom: Leiligheten har to fine soverom. Hovedsoverom har rikelig med garderobeskap og vender mot Myraløkka. Plassbygget seng på barnerommet. Leilighetens varmtvannsbereder er kasset inn og integrert under den plassbygde sengen.

Gulv: Heltre gulvbord i hele leiligheten. I entre er de malt. Keramiske fliser og varmekabler på bad.

Vegger: Malte plater, strie, malt mur og malt panel. Keramiske fliser på bad.

Tak: Malte plater, takess og malt panel. Downlights i tak på bad.

Oppvarming

Elektriske oppvarming med frittstående ovner. Varmekabler på bad. Vedovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1919.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1919. som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Ekspedisjonsdokument omfatter ikke innredningen i loftetasjen. Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av bad i 2 etasje datert i 2012. Iht. originale godkjente plantegninger er soverom i 2 etg. opprinnelig godkjent som kontor og stue som soverom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet Arendalsgata 19 består av to seksjoner, sameierbrøk 1/2.

Sameiet er en del av et Port Arthur Vel. Det føres ikke regnskap eller budsjett for verken sameiet eller velet. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger:

Det har tidligere vært foretatt maling av fasade og reparasjon av tak som ble håndtert av velforeningen. Vel foreningen har også inngått kollektiv avtale med Canal Digital vedr fiber internett og kabel tv.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde for bevaring (bolig) i henhold til reguleringsplan S-3207 datert 28.11.1990. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er en del av Myren arbeiderboliger og er registert som enkeltminne og er derfor verneverdig. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.

Plansaker i nærheten:

Huseby - Vannbehandlingsanlegg (Saksnummer 201708944) - Det er behov for en ny vannforsyning for Oslo kommune. Dette for å møte byens befolkningsvekst og fordi det må opprettes en beredskapsvannforsyning. Byggeperioden er forespeilet å være 2020-2027. Det er valgt et konsept som innebærer vanninntak ved Holsfjorden og råvannstunell fra Holsfjorden til et nytt vannbehandlingsanlegg i Oslo vest. I tillegg foreslås en rentvannstunell fra vannbehandlingsanlegg til Oslo sentrum og en ny overføringsledning fra Maridalsvannet.

Treschows gate 16 - Bentsebrugata 17 C - Detaljregulering til boligformål (Saksnummer 201310047) - Forslag om å bygge ca 260 nye leiligheter i boligblokker på opp til 7 etasjer. se mer informasjon på saksinnsyn: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201310047

Kontakt megler for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vinduer er rengjort av Krogsveen Pluss før visning og vaskes ikke ytterligere til overtakelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.142,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2.259,- pr år. Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6.000,- per år. De to seksjonene har felles forsikring i Gjensidige og gjør opp premien seg imellom.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 349,- pr. mnd. Selger har inngått en 3 års avtale med Canal Digital og kjøper trer inn i denne avtalen. Tv-tuner/dekoder medfølger etter avtale.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.000,- pr. år. / 13.500 kwh. for 2017. Dette inkl. lading av el-bil deler av fjoråret.

Lave boutgifter! De faste utgiftene utgjør ca 1.500,- per mnd pluss strøm.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.126.249,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 6

Steder i nærheten

Advokat Dehlis plass 0.3 km
Sagene kirke 0.3 km
Sagene Samfunnshus 0.3 km
Torshovteatret 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.9 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.9 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1.5 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.5 km
Bussholdeplass Arendalsgata 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Golfsenteret 0.4 km
Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.7 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.4 km
Treningssenter SATS Sagene 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.3 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.6 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.8 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.8 km
Foss videregående skole 1.2 km
Nydalen videregående skole 1.8 km

Barnehager

Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.3 km
Marihøna familiebarnehage (10 mnd-5 år) 0.4 km
Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.8 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.5 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.5 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.3 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.5 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Bjølsen 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Treschowsgate 0.3 km
Kiosk/video Sagene Frukt & Grønt 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Kristiansandsgaten 0.4 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.9 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,8 %
Andel kvinner 52,2 %
Gj.snittalder menn 33,7 %
Gj.snittalder kvinner 33,8 %
Husholdninger med barn 11,6 %
Husholdninger uten barn 88,4 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 176
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 6 871 610

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Ekspedisjonsdokument omfatter ikke innredningen i loftetasjen. Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av bad i 2 etasje datert i 2012. Iht. originale godkjente plantegninger er soverom i 2 etg. opprinnelig godkjent som kontor og stue som soverom. Les mer om dette under punkt ferdigattest i salgsoppgaven.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til: Provisjon: 1% av salgssummen. Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,- SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?